Falsk vektskål, Nobel Fredspriskomite og norsk media...

Dere har gjort mitt fredens bønnehus om til en røverbule...

Dere ber om fred (ber alle være innstilt på fred og diplomati), men støtter terror med alt dere har og er...

 

 

I dag får man endelig et svar på Robert Lee var:

https://www.dagbladet.no/kultur/borgerkrigen-som-aldri-vil-ta-slutt/68597739

Det er på tide å se nærmere på falske flagg -operasjoner (politikken "Den tohodete ørn/ravn"), og på hvem "Obama" er. For det første er det ikke hans egentlige navn. Han heter Sotoro til etternavn, Barry til fornavn. Navnet han har oppgitt på sin far er usant. Hans far var kommunist, og han er selv oppfostret som det. Leger som er spesialister på å se forskjellen på kvinne- og mannskroppen har funnet ut at hans "kone", Michelle, er en mann. Det kan man måle fra ledd til ledd, fingertupp til fingertupp. Obama kalte henne i begynnelsen "Michael" fra talerstolen ved et uhell, men hentet seg fort inn igjen ved å kalle "henne" Michelle.

For min egen del må folk bare føle seg frie til å kle seg som hva enn de vil og gå på hvilket toalett de enn vil, så lenge de ikke forgriper seg på det andre kjønn eller barn. Jeg er ingen "homohater". Militære menn som er redde for at homofile skal begjære dem i dusjen kan jo kanskje slutte å sitte å onanere til "frittgående" høner på kveldstid i pornobladene? Det er ikke lett å måtte jobbe med å blotte seg for å tjene til livets brød. Bare et forslag. Kanskje kunne de slutte å behandle sine medsøstre som "kjøttstykker" på jobb (veldig høyt antall kvinnelige voldtektsofre i militæret i USA).

Jeg har sett at mange homofile er kristenhatere, og fjerner gode ansatte fra sine stillinger bare fordi de er imot homofili og har uttrykt det på fritiden eller offentlig (fra en talerstol eller bok). Homofile har sørget for å få svært mange godt kvalifiserte, flinke arbeidere, fjernet fra til og med militæret fordi de mener noe "feil" om homofili, selv om det er basert på tro og man etter loven har rett til tros- og ytringsfrihet. De ønsker selv å få være i militæret, men får kristne fjernet derfra fordi de "tror feil". De begår samme autoritære feil som de "kristne" i Westboro Baptist-menighet som gjør kun ugagn ved sitt hat. Jesus kalte oss ikke til å stå å rope hatefulle ord på vegne av "gud" og si at Han hater den og den grupperingen. De har ikke lest Johannes 3,16, om at Han elsket jorden så høyt at Han gav sin Enbårne Sønn for at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv. Så enkelt er det å skille mellom ødeleggere og oppbyggere, og de finnes i alle leire. Når presidenter bruker sin personlige kommunistiske tro til å forfølge kristne, men ja, "slikker" jøder og muslimer m.fl. oppetter ryggen så er det misbruk av makt og forfølgelse. 

Selv om jeg ikke støtter Dr. David Duke så kom han med nyttig informasjon om borgermestrene i Charlottesville. Før disse ytre høyreside -demonstrantene søkte om å få demonstrere og nesten fikk avslag av de to jødiske og mørkhudete (hva nå enn hans etniske opphav var av får dere lytte til Dr. Duke selv om) borgermestrene i byen, hadde de samme to karer tillatt to forskjellige marxistiske, kommunistiske ytre venstreside -organisasjoner, den ene ved navn "Black Lives Matter" som blant annet har oppfordret barn til å drepe politifolk, å få demonstrere. 

I Norge er vi så hykleriske at vi fordømmer rasistiske imamer for å si akkurat det samme som jødiske rabbinere. Ja, vi gir til og med de jødene som kaller disse rasistiske rabbinerne for "Israels klokeste mann" fredsprisen uten å blunke. Dere har dummet dere veldig ut. Dere mangler troverdighet, rett og slett, for dere har falsk vektskål.

 

Obama's CIA Pedigree Archives | Veterans Today | Archives ...

7. aug. 2010 - Soetoro and Dunham married in 1965 after meeting at the University of ... 1979-81], Obama, using the name Barry Soetoro and an Indonesian ...

Complete Exposure | Veterans Today

 
15. jun. 2017 - ... book "Nobody Died at Sandy Hook", and great videos by Barry Soetoro and others, and the video "We Need to Talk about Sandy Hook".

 

 

---------- Videresendt e-post ----------
Fra: 
Dato: 16. august 2017 kl. 11:21
Emne: Terroristene i Charlottesville var Obama-tilhengere... Se litt nærmere på dette her
Til: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, redaksjonen@nettavisen.no, ContactRense@earthlink.net, kontakt@startsiden.no, knut-arild.hareide@stortinget.no, postmottak@jd.dep.no

 

Trump nevnte ikke nazister og KKK

 

Aftenposten kaller David Duke for KKK-leder. For min egen del hadde jeg aldri hørt om ham inntil for 1-2 år siden da journalist Jeff Rense intervjuet ham. Jeg hørte på ca 3 intervjuer med David Duke, hvor han fortalte at han som ung mann (for noen titalls års siden) var med på noen få Ku Klux Klan -møter, og det var det hele. Han stilte for ikke lenge siden som senatorkanditat, og har for lenge siden tatt avstand fra sine ungdoms synder (politiske søken, akkurat som Thorbjørn Jagland en gang i tiden var EU-motstander, eller har de mer tro på hans "omvendelse" enn Dukes?). Kanskje bør Aftenposten oppdatere seg informasjon eller sjekke om deres kilder har sagt noe usant? David Duke trenger å finne ut av sin egen identitet, for han kjenner den tydeligvis ikke. Han kritiserte Demokratene som gav penger til Israel, stilte opp på jødiske arrangementer (deres mektige organisasjoner i USA som f.eks i årevis har kjempet mot anerkjennelsen av folkemordet på armenerne; begått av den jødiske Donmeh-sekten og ikke stopper folkemordet på palestinerne  eller kritiserer Israels etterretningsleder for å si at "Vi ønsker ikke at IS skal mislykkes i Syria..." og dermed slikket dem opp etter ryggen; som Sylvi Listhaug sier om Knut Hareide at han gjør overfor imamer, bare for å få deres politiske og økonomiske støtte), men hvis han er lur så lar han historiker Ian Greenhalgh fortelle ham hvor landet ligger. Han er selv i akkurat samme leir som han kritiserer. Eller som min søster kaller det; "Drite i egen kasse", uten å utdype det noe nærmere. Her forteller Dr. David Duke om de to overtrederne, terroristene, i Charlottesville som var Obama/Hillary Clinton -tilhengere (ikke høyreekstremister); og om de to jødiske og afroamerikanske lederne i samme by som tillot to stykk rasistiske Soros-støttede terrororstøttende, marxistiske venstresideorganisasjoner å marsjere i akkurat samme by, Black Lies Matter, men ikke ville gi alt-høyre samme rettighet da de ville protestere mot nedtagelsen av historiske monumenter. Virginias tidlige befolkning var ikke rasister, men de samme menneskene som var med på å forfatte og skape USAs grunnlov, sier han: Dr. Duke forteller det best selv, her, intervjuet av Jeff Rense etter opptøyene i Charlottesville. Dr. David Duke forteller også om jødisk rasisme i samme intervju.

Motparten mener dette om de hvite, som kalles kristne europeere og som er de som fikk Trump til makten, som ikke ville vite om at de var med på å utrydde indianerne.

Texe Marrs har gravd i historiske dokumenter som viser at det er urettferdig å gi kristne all skyld for slavehold, da de viser at mange av plantasjeeierne, slavehandlerne, var jødiske. (Innen gammeltestamentlig og Babylonsk Talmud -jødedom er slavehold av "goyim", ikke-jøder, faktisk tillatt, og rabbinernes helligste bok er faktisk veldig rasistisk og gudsbespottende overfor ikke-jøder; det vil si blasfemisk.) Protestantiske europeiske; skandinaviske, innvandrere som av noen kalles "uutdannede, late, på opium (khat?) og rasistiske og som ikke passet inn", var det muligens fordi de hadde med seg Martin Luther i ryggsekken og derfor ikke ble godkjent verken av katolikker, kommunister, sosialister, mafia, muslimer eller jødiske slavehandlere? Jeg bare spør (Gordon Duff).

Famous Civil War Racists - Texe Marrs

25. apr. 2015 - Jewish slave trader, with 60 slave ships flying the Jolly Roger. ... of Louisiana, and plantation owners along the Mississippi bought his slaves.
 
Muslimer snakker ikke om Black Lives Matters rasisme og rasistiske oppførsel (terrorhandlinger) overfor hvite, men poengterer at hvite rasister gjorde ikke Amerika stor, og kaller dem uutdannede. Han forteller heller ikke om muslimers slavehold (sexslaver) i den muslimske verden, hvor det er greit med flerkoneri (akkurat som det gamle testamente som kristne sier man bør "lese mer i om Israel", sitat pinsehøvding på Sandvik Folkehøyskole-sommerkonferanse for to år siden, Talmud og rabbinerne underviser, altså "Kosher sex", mer om det i min andre blogg) og det å forsyne seg av hvite ikke-muslimske kvinner, og at mange imamer forkynner at jøder og ikke-muslimer er bare aper og liknende, som en svensk imam nylig ble irettesatt for. Den svenske imamen sa ikke noe annet enn jødiske rabbinere har sagt i årevis uten at noen belyste det i vestlig media, bortsett fra kristne som Texe Marrs, og noen av disse rasistiske rabbinerne fikk støtte fra Shimon Peres (fredsprisvinner) og Netanyahu. (Se bevisene nederst på siden). Hvorfor kritiserer ikke vår hellige Krf leder Kjell Magne Bondevik dette, når de krever at Frp Listhaug må be om tilgivelse? 
 
Som Jeff Rense har tatt for seg, da han intervjuet godt utdannede muslimer som har intern kunnskap om dette, er jo ikke-muslimer slike som skal betale "skatt" til muslimer, siden de bare er "dhimmier". Ordet "Mafia" kommer fra arabisk og betyr: "Min skatt, Ma fia" som du må betale til oss for at vi ikke skal begå terrorhandlinger mot deg; for at du skal få vår beskyttelse", noe mafiaen i Russland krever av handelsdrivende for at de skal "beskytte" dem, etter først å ha truet og angrepet dem for å skape frykt og ønske om beskyttelse. Et slags "Stockholms-syndrom", kan man kanskje kalle det? Man finner seg i å betale skatt til de samme som begår overgrep mot en, og setter opp æremonumenter for disse, uten protester. Kampen mellom sør og nord... (USA og England, sørstater og nordstater, den gamle kampen har pågått helt opp til i dag og er snart vunnet... Dr. Preston James om bankskurk -mafiabyen Londons stadig pågående kolonisering av USA).
 
Charlottesville sett med muslimske øyne:
 

Jeg kom ikke hit for å forsvare verken klanmedlemmer eller nynazister, problemet er bare at amerikanske myndigheter har gjort det helt siden Obamas dager og lenge før det. De støtter også fascister når det trenges. Som min søster brukte å si til sin familie, når både guttene og deres far var sultne og trengte hjelp med diverse: "Slapp av, alle får, alle får." Eller som vi sier i Norge: "Mat ska'rem ha, klær ska'rem ha...!"

 

Når skal frimurersatanist Albert Pike fjernes fra USAs Justisdepartements plen?

 

Alt jeg har er

3-årig videregående allmennfaglig linje,

Sortland Videregående

1 år på "Jesus Hälar och Upprättar" i Kungsängen, Stockholm, 

rektor Gunnar Bergling.

3 måneder + 1 års trofast "kirkegange" i sekten Livets Ord (fikk sparken da en brasilianer mer eller mindre forgrep seg på meg; altså for å ha sex på jobben, noe Svante Rumar, bibelskolerektor på LO sa "Du må ikke tro at du kommer til himmelen med dette i kofferten!" om, mens "Facket"-mannen sa: "Jeg synes ikke man skal gi noen sparken bare for å elske hverandre"... - og vi fikk beholde jobben (brasilianeren og jeg), jobbet der i 14 måneder til sammen, før jeg pakket kofferten og dro hjem, til Norge, som himmelen i forhold til Livets Ord og Sverige).

1 år på Finn Henrik Friis Larsen og Trygve Bekkeslettens kriminelle og mobbende (av personale) ansattes bibelskole. Rektorfruen Solveig rådet, ved hjelp av Larry Frick (dean på bibelskolen) sin sønn Simon (nå journalist) til å ikke gifte seg med en bibelskolestudent fra Afrika, fordi det ikke er rett eller bra å blande rasene. Han gjorde det likevel, og fikk søte "sjokolademumsbarn", som hans mor kalte afrikanske barn (før det), om barn som gikk på Regnbuen Barneskole. (De lønnet min mann, som jobbet i 5 år på Familiekanalen og Verdikanalen, med penger hentet fra deres grunnskoles kasse i 2-3 måneder, fordi deres egen var tom, enda de fikk 80.000 kr pr elev fra Staten, og elevene ikke fikk det de hadde krav på. Mange gikk sultne, og jeg var selv med på å gi dem klær og mat ved noen tilfeller, da deres norske sponsorer sviktet dem. Flere av de gikk uten stillongs og delte ut aviser i snøkavet, før bibelskolen.)

Nå gidder jeg ikke mer av verken politikk eller menighet, adjø.

 

PS: Jeg prøvde å skrive noen eposter til dean Larry Frick da jeg var fortvilet over hvordan våre venner og medansatte ble behandlet og utsatt for falske beskyldninger (noen fikk sparken fordi de ble skilt, andre ble beskyldt for å ha ha rot i papirene sine, enda det var ledelsen som hadde "ryddet opp" like før myndighetspersoner kom for å sjekke forholdene ved bibelskolen, og flere andre stygge tilfeller av dårlig behandling av ansatte, og det at de ikke tok elevenes misnøye på alvor), men jeg fikk de i retur.

Alle som kritiserte ledelsen, av det kvinnelige kjønn, fikk stempelet: "Ah, hun har bare nerveproblemer". Tystere får høre i etterkant at ledelsen har stemplet dem/oss som "nerveproblemmennesker". Og dette er "Guds menighet"?

Som dere sier: "Her har vi ingen problemer, kun utfordringer!" (pastorsitat)

Dere saksøker hverandre for å tapt penger, men samme sum stjal dere fra min mann da dere ansatte ham bare for å ansette en annen før han engang fikk begynne i stillingen og han hadde sagt opp sin forrige jobb, og "administrator" og "eldsterådmedlem" kommer og sier til ham: "Her gjør vi det slik at folk må jobbe i 6 måneder for å vise sin interesse; at de brenner for saken, før vi gir dem lønn." Han fikk ikke lønn før det hadde gått ett år, mens pastor- og eldsteråd som var sjefer i "Guds rike" -bedriften fikk millionlønninger (fra Staten), og tiende og kollektinntektene. Muntlig ansettelser er ikke smart, og det å måtte gå uten lønn og jobbe fulltid i en jobb man skulle få lønn i - med tre barn (ett handikappet) hjemme - var ikke lett. Guds rike, ja. Kyss meg i deres rike.

 

Mer om Obamas kommunistiske far her:

 

Obama Rothschild's Choice - Varighet: 1:32:24.

 

 

Louis Jordan - Is You Is Or Is You Ain't (My Baby)

V

Ja, dere liker bare smilende, føyelige mennesker, der dere sitter og driter i egen, samme kasse

 

PS: For "imagens" (allerede gått temmelig rett i dass) skyld har jeg prøvd å rette noen skrivefeil jeg hadde i den opprinnelige eposten her, fordi jeg følte meg "f......t" da jeg skrev, og gadd ikke rette de. Ja, du klarer sikker å finne noen. Erna Solberg og Kongen er ordblind, men blir allikevel sett på som "eliten", men så har de jo bedre utdannelse enn jeg? Min 3-årigevideregående (artium) og 2-3 år på bibelskoler teller ikke som "Papir på Intelligens" i dette forbannede samfunnet (derfor kastet jeg de i do etter å ha vært i kontakt med NAV i 1995 i Nordland da jeg som høygravid med barn nr 2 i mangen, og en ettåring på fanget, skulle sendes ut i jordbæråkeren da det snødde og hastet, og bestemte meg for å finne meg noe annet å gjøre, uten å vite at jeg året deretter igjen ville få en autistisk sønn) hvor alle er så selvrettferdige at folk som stiller spørsmål ender opp med å heller klimpre litt på gitaren eller pianoet og lese Zits og Non-Sequitur bare for å ikke miste livslysten, slik man blir glefset til og behandlet som idioter.

 

---------- Forwarded message ----------
From: 
Date: 2017-08-16 12:29 GMT+02:00
Subject: Beviser på at dere jobber i bakvendtland for å løse innvandringsproblemer, forårsaket av egen støtte til terrorister
To: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, redaksjonen@nettavisen.no, ContactRense@earthlink.net, kontakt@startsiden.no, knut-arild.hareide@stortinget.no, postmottak@jd.dep.no

 

Om å "drite i egen kasse"

 

 

I dag så jeg artikkel i enten VG eller Dagbladet, som jeg nå ikke kan

 finne på forsiden lenger, heller ikke ved Google-søk, hvor en 

partileder, som selv er innvandrer, sier at de fleste innvandrerne til

Sverige i dag er ikke ekte asylsøkere men velferdsimmigranter som 

er ute etter økonomisk vinning. 

 

For min egen del, som jeg sagt før, så bør vestlige myndigheter som

har samarbeidet med både Saudi-Arabia, Israel og andre IS-

støttende land heller slutte å krige der nede i Midtøsten for å få

tak i gassrørledninger og olje, for det er vi og de (våre allierte)

som forårsaker denne flyktningestrømmen, siden noen må betale for

gildet (se nedenfor, om alle de arbeidsløse flyktninger). Politifolkene i 

Sverige er helt utmattet, noe dere selv rapporterer, fra de populært kalt 

"no-go" -soner hvor det bor innvandrere, og klasseforskjellene øker også

her i Norge. Stakkars norsk politi som dere har servert på sølvfat med

deres politske vridde rapporterting (og taushet om ting dere burde rapportere om)

om hvem "terroristene" og "trusselen" i samfunnet er. Skulle ikke forundre meg om 

dere har plassert også meg der, men jeg stemmer ikke på noen politikere, 

for de er like løgnaktige som dere, ja til og med de såkalt "kristne" politikere

som slikker Israel, rabbinere og jødedom opp etter ryggen, og gjør som Jesus sa

om fariseerne, de hvitkalkede graver, fulle av dødningeskaller (likene) som reiser

land og strand rundt (til og med på "kristne" konferanser) for å sanke "proselytter";

tilhengere, fange sjeler, som til slutt kommer til å fortjene helvete akkurat like mye,

om ikke dobbelt opp, som de selv (politikerpredikantene). Husk at Jesus sa:


"Min kongsmakt (mitt rike) er ikke av denne verden". Hvor ulærd i bibelsaker

går det egentlig an å bli, dere mannlige pastoremner på talerstoler som ber

kvinner holde kjeft, med et Pauli ord, og attpå til gir dem skaut i tillegg til munnbind,

og bruker oss som gratisarbeidere (slaver), bak boksjappene, cafeene i "helligdommen"

og for så å be oss om å vaske toalettene etter konferansene, uten lønn "som for Gud",

og forventer full oppvartning på alle måter helt til kvelds og neste morgen med et

smil? Vi har det omtrent som damene i Afganistan på det område. Vi får ta "tits",

men er "tittelløse" i menighetene, og er vi heldige får vi lov til å "titte" inn i en verden

dere skjuler for oss, med misbruk av bibelvers, i vårt "f...."-land.

 

Vi har gjort oss selv til mordere, og er i bakvendtland og prøver å fikse ting.

Historiker Ian Greenhalgh om Israels tyrkiske røtter

 

Hvis David Duke, Knut Hareide, Kjell Magne Bondevik, Jeff Rense, Texe Marrs (som støttet Trump), våre kristne aviser og ledere, og dere nyhetsmedier (Aftenposten og TV2 sendte mine eposter i retur); vi alle, til og med sosialist Gordon Duff, imamene og rabbinerne hadde vært lure, så hadde vi skjønt at vi bare driter i egen kasse, hvis man ser nærmere på hvem det er som egentlig tjener på denne politikken, og hvem sine liv vi har vært med på å ta, indirekte eller indirekte. Det er alt man trenger å vite:

 

Historiker Ian Greenhalgh fortelle ham hvor landet ligger

 

(Hentet herfra)

 

 

Men det er jo bare levebrødet deres, jeg skjønner det. Jeg er bare en uutdannet latsabb for dere, med omsorgslønn på 5000 kroner, mens de til og med prøver å ta fra folk som oss pensjonspoengene. Kanskje trengere dere trygden til minstepensjonistene for å sponse mer terror?

 

hilsen, 

 


---------- Forwarded message ----------
From: 
Date: 2017-08-07 17:23 GMT+02:00
Subject: Masseinnvandringstaktikk avslørt: CIA er bakmennene
To: forsvaret@mil.nopost@pst.politiet.no03030@nrk.no2200@vg.nojohn.arne.markussen@dagbladet.noredaksjonen@nettavisen.noContactRense@earthlink.netkontakt@startsiden.noknut-arild.hareide@stortinget.no
 


 

Sylvi Listhaugs Department sendte min epost om å "feie for egen dør" angående de 18.000 organer  - som israelsk etterretningstjeneste; IS, har uttalt at de ikke ønsker skal mislykkes i Syria selv har høstet fra døde syrere -  i retur til meg. Jeg er den som er lorten foran deres dør, som de måtte feie vekk.

Det viktigste i hele dette blogginnlegget som er kopiert opp i sin helhet her er linken under "taktikk". Der skrev jeg til journalist Jeff Rense, som aldri har svart og meg og kanskje ser på meg som en tulling enda jeg advarte ham om Trump, og fortalte ham om Gordon Duffs artikkel hvor CIAs taktikk bak masseinnvandringen til Europa; som de selv sørger for, er avslørt. Først sender man inn ekstremistiske islamister (som ikke alltid er muslimer, men agenter; leiesoldater og til og med av jødisk opphav). Deretter sender man inn "leiesoldathærer" for å "ordne opp". Hva som da skjer er at landet som er utsatt for ekstremistisk terror og kriminalitet overtas av kreftene som står bak CIA. Vi mister vår suverenitet som nasjon. Les stykket om Kangas som ble myrdet selv, og hvordan Donald Trump er med i bildet. Dere tror det kanskje ikke, men avsløringene er der sort på hvitt, og det er ikke få som har mistet livet for å ha tystet på dem. De fengsler folk som avslører dem, som er deres mildeste straff. Hvorfor kan dere aldri tenkt over alvoret om Norges USA og NATO ryggslikking? Trenger vi amerikanske baser på norsk jord? Er vi allerede en amerikansk delstat? I fall eposten blir avkuttet limer jeg den inn her. 

(Jeg la til noen ord her for blogglesernes skyld).

 

TAKTIKK AVSLØRT:

 

CIAs våpen er å skape kaos (først å selv sørge for å sende militante, ekstreme muslimer til land etter land, godt blandet med egne folk, for så å komme som "redningen". Veterans Today har forklart dette i artikkel linket til på denne siden):

NORSK FORSVAR ER PÅ LAG MED MORDERE SOM ELSKER KRISTENMANNS BLOD

Hentet herfra:

Jødiske organisasjoner kjemper mot anerkjennelsen av folkemordet på Armenias kristne

 

Steve Kangas, Until You Know His Work, You Will Never Understand Who is Behind Trump

By Gordon Duff, Senior Editor on July 14, 2016

The Origins of the Overclass

scaifehall1

[ Editor's note: Steve was the real deal, former CIA, Berlin desk with Army intel cover, a Russian speaker who served at the height of the Cold War. What you will read below was enough to get him murdered in the middle of the day while "standing on the plastic" in the offices of Koch/Trump/Scalia/Adelson cohort, the now dead Richard Mellon Scaife, the man who invented the Clinton family conspiracies, the murder lists, all of it, that have kept the undiscerning looking looking away from the Bush crime family and their secret society friends for nearly two decades.

Steve was very much the real deal, someone from inside the CIA openly murdered without even the bother of staging a coverup. Since it was the father of the conspiracy theorists himself responsible for the crime, Richard Mellon Scaife, not one word was said about it by anyone but... me. Why is that?

 

Les om CIAs "masseinnvandringstaktikk" og "bidrag til terrobekjempelse"...

http://www.veteranstoday.com/2016/07/14/steve-kangas-until-you-know-his-work-you-will-never-understand-who-is-behind-trump/ 

Når skal frimurersatanist Sir Albert Pike fjernes fra det amerikanske justisdepartementsplen?


Svensk slagord dukket opp i Charlottesville - dagsavisen.no

For 2 dager siden - Merkelig, sier ekspert på høyreekstreme miljøer i Sverige, ... Det har vært forbindelser mellom for eksempel David Duke og svenske grupper ...

 

Vebjørn Selbekks kone i strupen på Støre: «Hans handlemåte satte mine barns, min manns og mitt liv i fare»

 

Disse nabolagene tømmer for beboere med norsk bakgrunn

https://www.aftenposten.no/osloby/i/LV4z4/Disse-nabolagene-tommes-for-beboere-med-norsk-bakgrunn

 

Nå vil flere blå partier bremse innvandringen til Sverige - Aftenposten

6. feb. 2015 - Sverige må ta imot færre flyktninger og heller sørge bedre for dem ... Nå vil flere blåpartier bremse innvandringen til Sverige .... Partiet foreslår reformer som minsker kommunenes mottaksproblemer og får innvandrere raskere ut i jobb. ... Sist, men ikke minst, vil Folkpartiet skjerpe kravene til økonomi og ...

 

162 000 asylsøkere kom til Sverige i fjor. Under 500 fikk jobb ...

31. mai 2016 - Bare 492 av de 162 000 fikk jobb, viser tall fra Migrationsverket. Her kontrollerer politiet køen av nyankomne flyktninger ved Hyllie stasjon ...

 

Hvorfor er satanist og frimurerguruen på plenen til USAs justisdepartement ikke fjernet?

Det er kanskje fordi "det føderale" er symbolet på ranerne?

Forskjellen på "Federal" og "Conderate"...  Hva sa Robert Lee (som de vil fjerne bysten av)?

"I yet believe that the maintenance of the rights and authority reserved to the states and to the people, not only essential to the adjustment and balance of the general system, but the safeguard to the continuance of a free government. I consider it as the chief source of stability to our political system, whereas the consolidation of the states into one vast republic, sure to be aggressive abroad and despotic at home, will be the certain precursor of that ruin which has overwhelmed all those that have preceded it." -Robert E. Lee in Correspondence with Lord Acton

The Civil War was about the South´s right to keep their resources and to resist the encroachments of the Federal Government over the State´s Sovereign rights as defined by the Constitution and delineated in debates before the Constitution was signed.

Les resten

 

Satanisme i USAs offentlige rom (statuer, bygg)

Mysterious Monuments - Texe Marrs

Mysterious Monuments is the first book ever to reveal that Satan is now building what, for him, is to ominously become the "perfect world," the ideal world, ..

Mysterious Monuments ... - Texe Marrs

Are mysterious monuments part of a Grand Design? Are the Illuminati elite using satanic architecture and magic to seduce men's minds and catapult humanity ...

Sex Monuments of the Illuminati & Origins - Satan´s Religions ...

Original Title: Baals Shaft & Cleopatras Needle (2009) -

Sex Monuments of the Illuminati & Origins - Satan´s Religions Exposed - Texe Marrs

 

Hverken Republikanere eller Demokrater krever satanistarkitekturen fjernet...

 

For de som lurer, slik som jeg, trenger dere ikke lure lenger, for den britiske historiker Ian Greenhalgh forklarer hvem "storkarene" bak Republikanerne og Demokratene egentlig er. Ingen grunn til å ha indentiteskrise. Begges sponsorer spores tilbake til "de hellige helliges land", men venstresiden er ikke sionister: De ender opp i samme land, og driter i samme fuglekasse (er uvitende partnere), noe for muslimske demokrater å tenke over?:

Trumps rikdommer 

http://www.veteranstoday.com/2017/08/12/trumps-treasures/

 

FN skal få det gøy når de skal prøve å produsere enda flere beviser på noe Russland kan motbevise

http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/syria-gransker-nok-bevis-til-a-dmme-assad-for-krigsforbrytelser/3423363441.html

 

Jim Dean og Michael Lane (ingen smårollinger)

The Debate - Iran Defense Doctrine

By Jim W. Dean, Managing Editor on August 14, 2017

... with fellow guest Michael Lane

[ Note: The hidden story in Iran´s careful response to new US sanctions was its stepping out front and center with charging the US with supporting state-sponsored terrorism, something long overdue.

I would have gone a bit further, in getting a discussion going at the UN about taking a look at their membership requirements for those involved in such things. Last time I looked, you could be fired from your job for not disclosing all of your past terrorist attacks on your employment application.

Les resten og se intervju:

http://www.veteranstoday.com/2017/08/14/the-debate-iran-defense-doctrine/

Det finnes to typer kurdere:

De onde som kjemper mot IS (og ikke gis støtte, se artikkel lenger ned på siden)

og de gode som kjemper sammen med IS.

 

Has the US lost the war in Syria? The blame game begins

By Jim W. Dean, Managing Editor on July 28, 2017

THE US HAS OFFICIALLY LOST THE WAR IN SYRIA: REPORT

Written by Darius Shahtahmasebi; Originally appeared at TheAntiMedia.org

... via  Southfront

Being a jihadi is no longer as much fun as it used to be

 

Utdrag;

The US' and Gulf States' terror sponsoring, and Turkey's callous looting made an easy decision for most Syrians as to whom the bigger evil was. And this was why we saw the huge push to get Assad to leave prior to elections.

The US knows he is going to win overwhelmingly. So the focus now should be do the State sponsors of terror have to pay the Syrian people reparations, and if so does their exist a forum to really determine such.

Darius correctly points out, as I have, and the CF does not, that the US has Balkanized Syrian with its replacing ISIS with the Kurds, to have a real claim to the land in the north. The US finally jumped on the better horse, and stopped beating the dead horse with "Assad must go".

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/07/28/has-the-us-lost-the-war-in-syria-the-blame-game-begins/

 

USA og Tyrkia er veldig flinke til å kvitte seg med kurdere i 'kampen mot IS' - USA lærte opp den harde kjerne av IS-krigere

 

US failed to provide "agreed" air cover to Turkish & FSA forces attacked by ISIS - report

By GPD on September 1, 2016

 

Biden-with-Erdogan

The US-led coalition did not provide previously-agreed air support to Turkish forces and Free Syrian Army rebels when they were attacked by Islamic State militants outside the city of Jarablus in northern Syria, losing several troops wounded in action.

New Syrian army recruits © Omar Sanadiki

Syrian rebels lose ISIS battle after being abandoned by US jets - report

A Free Syrian Army (FSA) unit and Turkish troops came under heavy machine gun fire from Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) in a village located nearby Jarablus on Tuesday evening, Anadolu news agency reported on Wednesday.

Taking heavy enemy fire, Turkish air forward observers requested immediate support from the NATO airbase at Incirlik, from which the US-led coalition's aircraft operate. The agency's report also said that some US aircraft were already airborne for a regular patrolling mission.

However, the US command was reluctant to provide air cover and reportedly delayed scrambling jets for about an hour, making excuses, though such scenarios were previously agreed between the US and Turkish militaries, according to Anadolu.

In the meantime, a Turkish tank which supported advancing rebels was hit by a rocket fired by Islamists, wounding three soldiers, an FSA source told the news agency.

"We could have lost many people," the source said. "The Americans had promised to provide air support in case of an emergency, but they did not.

- They should have helped; however, the air intervention came in late because of them."

Consequently, the Turkish Air Force scrambled its own aircraft which arrived "last minute" and hit IS targets, the source added. US-led coalition jets came in and bombed the area three hours later, and the airstrike was useless, Anadolu said.


Video:

http://www.veteranstoday.com/2016/09/01/us-failed-to-provide-agreed-air-cover-to-turkish-fsa-forces-attacked-by-isis-report/

 

 

Pakistan og Syria: Sentrum for det store spillet: Den egentlige årsaken til Syria-krigen er herved oppklart

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/06/19/pakistan-and-syria-centers-of-the-great-game/

 

Jødisk rasisme:

 

Jackie Walker vs The Zionist Inquisition

By Stuart Littlewood on November 28, 2016

And how self-appointed 'thought police' made Methodists cancel a Palestinian fund-raising supper

Jackie Walker, vice-chair of Momentum, speaks at 'Fight Austerity, Fight Racism', a panel discussion at The World Transformed, at the Black-E centre in Liverpool. The 4-day fringe event, organised by Momentum, will run alongside the main Labour Party conference. Picture date: Monday September 26, 2016. Photo credit should read: Matt Crossick/ EMPICS Entertainment.

by Stuart Littlewood

 

 "Sacked Momentum vice-chair to address anti-Israel event... Labour activist Jackie Walker to speak at Palestine Solidarity Campaign church event," screeched a Jewish News headline.

But once again the paranoid West Jerusalem media got it wrong. This was no anti-Israel event - it was pro-Palestinian supper with proceeds going to MAP (Medical Aid for Palestinians) and the Palestinian Trauma Centre, both of which work flat-out dealing with the horrors inflicted by the Israeli regime.

 

Les resten:

Jackie Walker vs The Zionist Inquisition

 

Hilsen,

lyttlitt.blogg.no

Ⓒ Bloggeier har opphavsrett på foto

 

Det gir meg mer å lese tegneserier enn norske aviser. Go West, Go South, Go anywhere, on your highway to Hell i Trøndelag (amerikanske soldater).

http://www.gocomics.com/nonsequitur/

 

Billy Joel om det å "Go South", som betyr omtrent det samme som å "Go West", alt ettersom hvem det er som snakker:


The Stranger [Lyrics] Billy Joel


Medley - Village people

GO WEST Come on, come on, come on, come on (Together) we will go our way (Together) we will leave someday (Together) your ...


Lyle Lovett & His Large Band - That´s Right You´re Not From Texas

 

Kristne Israelsstøttende gammeltestamentlige fredsduer?

Lyle Lovett: Church

Matteus 23

 14 *Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere eter enker ut av huset og holder lange bønner for syns skyld. Derfor skal dere få desto hardere dom."
    15 Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere drar land og strand rundt for å vinne en eneste proselytt, og når dere lykkes, gjør dere ham til en som fortjener helvete dobbelt så mye som dere selv.
   
 16 Ve dere, blinde veiledere,...

Lyle Lovett & His Large Band - Church


Ulf Lundell - Öppna landskap med svenska motiv


^  V

 

Du irakske ringedame i Upplands Bro / Kongens eng - "Enhver kvinne", takk!

 

Baard Fiksdal skrev noe som fikk meg til å le, om teltstangen, og i bakgrunnen (inni mitt hode, som Lillebjørn Nilsen synger) hørte jeg en sang: "Oh, baby, baby, it's a wild world." Han eller latteren ga meg inspirasjon. Takk. Tackar och bukkar. Over til Sverige, hvor Baard nå fikk meg til å dra i tankene:

For et par timer siden gikk jeg over en plen. En ung pen mann, som kan ha vært alt fra iraner til iraker eller kanskje ikke det engang - kom gående mot meg på samme sti - og akkurat da hørte jeg et skrik. Jeg trodde det var et barn, og lyden hørtes ut som om den kom fra venstre men kom faktisk fra høyre, på toppen av en blokk. Det var en måke som stod der med strupen i sky og sa "Kykkeliky", og det var ikke en østlendingshettemåke, men en ekte nordnorsk måse med grå vinger og lys topp. Både "iraneren" og jeg så på den, men jeg fikk plutselig tårer i øynene. Måker gir meg hjemlengsel, og jeg måtte puste litt og blinke med øyelokkene. Han så at jeg ble på gråten. Våte øyne kan komme plutselig, og være vanskelig å skjule for noen som står en meter fra en.

En dag møtte jeg en iraner jeg kjenner. Han har en veldig fin hund. Den er hvit, stor og har langhåret pels, omtrent som en isbjørn må ha, selv om jeg aldri har sett en "live", bare i stående, høyreist tilstand; som om den skal til å angripe, lik den "hvithårede" jeg så på Polarsirkelens turistbutikk i sommer. Der kjøpte jeg reinsdyrkjøtt. Tilbake til mannen jeg definitivt vet er iraner, med den fine hunden som jeg ikke aner hvilken rase er av. Han er alltid så vennlig, men sist gang jeg møtte ham fortalte jeg ham om en irakisk jente jeg møtte i ca 1990 gav han meg nesten litt bakoversveis. Vi bruker å stoppe opp og prate litt sammen, han og jeg, for hans kone og deres barn bodde her i nabolaget før og våre barn gikk på samme skole. Jeg sa:
 

"En dag stod jeg og ventet på bussen i Upplands Bro eller i Kungsängen, Stockholm, hvor jeg bodde og gikk på bibelskole, og plutselig kom det en ung kvinne bort til meg som jeg aldri hadde sett før. Hun var vennlig mot meg, og inviterte meg hjem til seg. Egentlig hadde jeg det veldig travelt på den tiden, for jeg gikk på bibelskole på dagtid, pendlet i opp mot tre timer til sammen tur-retur Stockholm sentrum og 'Kongens eng' og jobbet i ca 5-6 timer på et lager hver ettermiddag i Solna. Den dagen jeg møtte den irakiske kvinnen må jeg ha hatt god tid, og ble med henne. Det var noe med henne som overtalte meg til å stole på henne. 

Hun tok meg til en treetasjes blokk på andre siden av veien. Hun pekte på skiltet på døren og sa: 'Det der är min faders (farsans) namn, inte mitt, därför att jeg inte vågar ha mitt äget namn där, sedan folk från mitt land vil tro jag är en 'dårlig' tjei eller kann göra mig nåt; för kvinnor i mitt land bor inte ensam. Det är tryggare så här, att dom inte vet at jag bor ensam, för det kann vare farligt." Om hun sa det med "dårlig jente" er jeg usikker på, men det var slik jeg oppfattet det; det var ikke "sømmelig" å bo alene, og det var ikke "härligt, härligt", bara farligt, farligt. 

Det var varmt i leiligheten hennes, solen stod kanskje på vinduene og gardinene var trukket for i stuen og kanskje overalt, hun var kanskje redd for å bli sett, men allikevel hadde hun klart å se meg stå der nede på veien, så i det minste kikket hun ut på verden på utsiden. "Du burde (borda? - svensker sier alltid mye "a...") använda klänningar, "kjol", inte byxor." Hun lette fram et par blomstrede kjoler til meg med tynne tøybeltebånd rundt livet, som minte meg om kjolene min mormor brukte. Hun insisterte at jeg skulle prøve de, noe jeg gjorde. Jeg så meg i speilet og visste ikke helt hva jeg skulle si om hvordan jeg så ut i de "kledningene", men jeg var bare 50 kilo helt frem til jeg var 24 år og ble gravid (og dette var ca 4 år før det), så jeg så ikke helt så ille ut da i slike klær som jeg gjør nå med større (brokk-) -mage. "Nu var du snygg!", sa hun, og så gikk hun og hentet masse armbånd, og ba meg ta de på meg. Det var masse gullforgylte juggelarmbånd; kanskje 20 på hver arm og disse ga hun meg også. Jeg mener også å huske at hun ga meg en måltid med deilig ris, grønnsaker og kjøtt i som hun hadde stående i en kasserolle på kjøkkenet, i tillegg til kjolene og ringene som jeg fikk med meg i en pose. Jeg takket, følte meg perpleks og vi sa adjø til hverandre. Hun ga meg ikke adressen sin, heller ikke navn eller telefonnummer, så vi holdt ikke kontakten."

Kjolene brukte jeg ikke, for det var ikke helt min stil fant jeg ut (jeg har nesten aldri brukt kjoler siden jeg var 3 år, bortsett fra når man mer eller mindre ble tvunget til det på bibelskole når man skulle se "representabel ut" under lovsangen med kjoler nedenfor kneskåla) og mange armbånd har jeg heller aldri brukt, for jeg liker ikke å ha noe rundt armen, ikke engang klokker (det gir meg litt "klaus"), men det er tanken som teller og hennes omtanke mot en fremmed gjorde uutslettelig inntrykk på meg. Vi var begge fremmede i Sverige, og hun det mer enn jeg. Hun var helt tydelig ensom, og hadde visst ingen venner eller familie i nærheten. Hun snakket ikke svensk særlig bra, men jeg forsto henne, og syntes synd i henne. (Som dere ser er ikke min svensk noe bra heller...) - Hun levde på en måte i en "fryktens fengsel", langt, langt hjemmefra. Det var ingen "gyllene sommartider" for henne.

Neste gang jeg stod på samme bussholdeplass kom det to "killar" på min alder. Den ene krevde å få lommeboken min, men jeg nektet å gi ham den. Han begynte å true meg verbalt og viste fram en liten springkniv. Kompisen hans stod like bak ham og prøvde å overtale ham til å "la det være". Jeg kjente hjertet begynte å slå hardere selv om det var på høylys dag, og var glad for at bussen kom akkurat da. Jeg satte meg fremst ved bussjåføren. De to svenske guttene satte seg bak meg og "kjekkasen" var litt høylydt i stemmen. De gikk av en holdeplass før meg. Det var begynt å bli litt mørkere ute og jeg måtte gå alene langs en lang landevei, forbi en skog og inn i en annen skog på et lite tun. Jeg må innrømme at jeg snudde meg ofte og håpte de ikke ville komme etter meg. Kontrasten mellom den irakske jenta og de innfødte var slående der og da, og jeg ba til Gud om beskyttelse. De kunne jo bare ha fått lommeboken min, men 600 kroner for et busskort var mye for meg, og småpengene trengte jeg faktisk selv. Det er forskjell på å gi frivillig og gi av tvang. Jeg var ingen "glad giver", en slik Gud elsker, der og da... "Vil noen ha skjorta (blusen, kjortelen) din, så skal du gi ham den..." (se nederst). Det er kanskje derfor det finnes så mange hjemløse og ødelagte land her i verden...? 

Jeg fortalte den iranske mannen om for et positivt inntrykk jeg hadde fått av irakere (henne). Han reagerte litt på det, og hva han sa vil jeg ikke gjengi, men det har visst noe med historie å gjøre. Noen ganger vet man kanskje ikke alltid hva som har skjedd, hvis sannheten blir skjult for en. Noen er veldig flinke til å finne syndebukker, og skape splid bak folk som kunne ha vært gode naboer. Våre politikere elsker å menge seg med denne bermen som skaper fiendskap og krig mellom nasjoner, for å stjele rikdommene deres fra dem, og dra derfra etter å ha utpekt andre syndebukker enn seg selv.

Da jeg gikk hele veien hjem lurte jeg på hvem jeg kunne tenke meg å ringe, mens jeg tenkte på Smokey Robinson som synger: "Hvis du ser at jeg snakker med en annen dame og det ser ut som om jeg har det gøy, skal du vite at hun er bare en erstatning, for du er den permanente." "She's just a substitute." Jeg lurte på om det var det de kaller "Instant" (som i Instant Coffee; erstatning for ordentlig kaffe?) Omtrent som Luther Vandross som synger om å elske den man er sammen med for øyeblikket. Ingen hadde jeg lyst til å ringe, fant jeg ut, for skulle jeg snakke med noen ville jeg kanskje måtte kjempe med gråten, og siden jeg har ikke lyst til å gråte tenkte jeg bare på Gud som kjenner alles tanker. Det hjalp å bare være stille, og fortsette å gå. Som Bob Dylan synger i "Ain't talkin', just walkin'." 

 

Cat Stevens - Wild world 

Du inspirerte meg, takk!

Chicago The Band "You're The Inspiration" 

The Tracks Of My Tears (Live with Stevie Wonder) by Smokey Robinson

Amy Grant, Michael W Smith sing Friends at 34th Dove Awards 2003

(George Bush burde ha lest dette før han snakker om venner)

Og tenke over hvor mye det har kostet.

http://www.cbsnews.com/news/california-boy-11-becomes-the-pied-piper-of-patriotism/

The Stranger [Lyrics] Billy Joel 

 

Chaka Khan - I'm Every Woman - 

Jennifer Hudson - Believe 

Tack. Hvad/Vart är du nu?

27 år senere...

Matthew 5:41New International Version (NIV)

41 If anyone forces you to go one mile, go with them two miles.

 

Lukas 6

27 Men til dere som hører på meg, sier jeg: Elsk deres fiender, gjør godt mot dem som hater dere, 28 velsign dem som forbanner dere, og be for dem som mishandler dere. 29 Slår noen deg på det ene kinnet, så by fram det andre også. Om noen tar fra deg kappen, så nekt ham heller ikke skjorten. 30 Gi til hver den som ber deg, og om noen tar fra deg det som er ditt, så krev det ikke tilbake.
   
31 Som dere vil at andre skal gjøre mot dere, slik skal dere gjøre mot dem. 32 At dere elsker dem som elsker dere, er det noe å takke dere for? Selv synderne elsker dem de selv blir elsket av. 33 Og om dere gjør godt mot dem som gjør godt mot dere, er det noe å takke dere for? Det gjør jo også synderne. 34 Og om dere låner ut til dem dere venter å få igjen av, er det noe å takke dere for? Også syndere låner til syndere for å få like mye igjen. 35 Nei! Elsk deres fiender, gjør godt og lån bort uten å vente noe igjen. Da skal lønnen deres bli stor, og dere skal være Den høyestes barn. For han er god mot de utakknemlige og onde.
   
36 Vær barmhjertige, slik deres Far er barmhjertig.

 


 

Jim Dean og Michael Lane (ingen smårollinger)

The Debate - Iran Defense Doctrine

By Jim W. Dean, Managing Editor on August 14, 2017

... with fellow guest Michael Lane

[ Note: The hidden story in Iran´s careful response to new US sanctions was its stepping out front and center with charging the US with supporting state-sponsored terrorism, something long overdue.

I would have gone a bit further, in getting a discussion going at the UN about taking a look at their membership requirements for those involved in such things. Last time I looked, you could be fired from your job for not disclosing all of your past terrorist attacks on your employment application.

Les resten og se intervju:

http://www.veteranstoday.com/2017/08/14/the-debate-iran-defense-doctrine/

 

STORBRITANNIA OG USA INNRØMMER AT DE SELV INNSATTE KHOMEINI I 1979 - DET VAR ET KUPP

15.06.2017 kl.16:17
Skrevet av lyttlitt

  Redaktør Mike Harris er veldig klar i hodet (og får ofte meg til å le fordi han gir flotte, vittige svar), som alle hans medarbeidere i Veterans Today,

 

Flere artikler om Iran her, angående ting norsk media har tiet om, har de ikke?:

 

HVORFOR LURE PÅ HVORFOR TRUMP IKKE KRITISERER NYNAZISTER OG KU KLUX KLAN? BORTKASTET TID, NÅR SVARET ER GITT


 

USA i et nøtteskall?

Big Shot og My life


 

Stort hykleri blant norske politkere angående miljøforurensning.

Gunnar Stavrum tok dem på kornet,

og "spikret det på veggen" - "Nailed it", omtrent slik Martin Luther gjorde det på pavemaktens dør:

Rapporten de ikke vil se nå

Miljørenheten Himself lærte det kanskje av sin gudinne?

Lieberman, Gore, and God - Texe Marrs

The media praised Al Gore to the hilt for choosing Connecticut's U.S. Senator Joseph Lieberman as his vice presidential running mate. According to the Dan ...

Who Will Be Our Next President - Texe Marrs

Indeed, money has called out the names of George W. Bush and Albert Gore, Jr. ... Al Gore, Jr. and his father, a devoted Marxist/Socialist, ride horses together ... In it, Gore pimps for the "Mother EarthGoddess" religion, bashes true Christianity, ...

Earth, Wind & Fire- Fantasy live @ Nobel peace prize concert

Earth Wind & Fire live @ the Nobel peace prize concert in Norway (Oslo Spektrum) 11.12.07.

Denne svenske artikkelforfatteren foretrekker "eliten" fremfor "vanlige folk". Er det typisk venstresiden? Hun har jo noen gode poenger. Problemet er bare at noen har tatt patent på hva som er "god utdannelse", og stemplet alt og alle andre som idioter og tapere som ikke får jobb engang. Vi er blitt så høyteknologiske at alle som tenker selv er det noe feil med. Deres "tenkning"; tankegang og resonnement er feil hvis det ikke står i en bok Statens Utdannings(-u)vesen har servert oss på fat. De som ikke spiser den rå risikerer å få sitt eget hode på samme fat. 

Gyllene Tider - GT25 Live - Sommartider

Björn Skifs - Härligt härligt, men farligt farligt (Folktoppen)

Hej, då - ock tack för allt ni (9) gav mig... :)

NATO-landet USA redder atter en IS-leder fra sitt synkende skip i Syria

US Army Conducts Heliborne Operation in Eastern Syria, Takes Another ISIL Commander Away

By Ian Greenhalgh on August 15, 2017


^   V

Morderne i Charlottesville var Obama-tilhengere, venstresideekstremister, ikke høyreekstremister

 

#KAMPEN OM SELVRETTFERDIGHET 

Fremgangsmåte? Drite i egen kasse...

 

Trump nevnte ikke nazister og KKK

 

Aftenposten kaller David Duke for KKK-leder. For min egen del hadde jeg aldri hørt om ham inntil for 1-2 år siden da journalist Jeff Rense intervjuet ham. Jeg hørte på ca 3 intervjuer med David Duke, hvor han fortalte at han som ung mann (for noen titalls års siden) var med på noen få Ku Klux Klan -møter, og det var det hele. Han stilte for ikke lenge siden som senatorkandidat, og har for lenge siden tatt avstand fra sine ungdoms synder (politiske søken, akkurat som Thorbjørn Jagland en gang i tiden var EU-motstander, eller har de mer tro på hans "omvendelse" enn Dukes?). Kanskje bør Aftenposten oppdatere seg informasjon eller sjekke om deres kilder har sagt noe usant? David Duke trenger å finne ut av sin egen identitet, for han kjenner den tydeligvis ikke. Han kritiserte Demokratene som gav penger til Israel, stilte opp på jødiske arrangementer (deres mektige organisasjoner i USA som f.eks i årevis har kjempet mot anerkjennelsen av folkemordet på armenerne (historiker Ian Greenhalgh om Israels tyrkiske røtter); begått av den jødiske Donmeh-sekten og ikke stopper folkemordet på palestinerne  eller kritiserer Israels etterretningsleder for å si at "Vi ønsker ikke at IS skal mislykkes i Syria..." og dermed slikket dem opp etter ryggen; som Sylvi Listhaug sier om Knut Hareide at han gjør overfor imamer, bare for å få deres politiske og økonomiske støtte), men hvis han er lur så lar han historiker Ian Greenhalgh fortelle ham hvor landet ligger. Han er selv i akkurat samme leir som han kritiserer. Eller som min søster kaller det; "Drite i egen kasse", uten å utdype det noe nærmere. Her forteller Dr. David Duke om de to overtrederne, terroristene, i Charlottesville som var Obama/Hillary Clinton -tilhengere (ikke høyreekstremister); og om de to jødiske og afroamerikanske lederne i samme by som tillot to stykk rasistiske Soros-støttede terrororstøttende, marxistiske venstresideorganisasjoner å marsjere i akkurat samme by, Black Lies Matter, men ikke ville gi alt-høyre samme rettighet da de ville protestere mot nedtagelsen av historiske monumenter. Virginias tidlige befolkning var ikke rasister, men de samme menneskene som var med på å forfatte og skape USAs grunnlov, sier han: Dr. Duke forteller det best selv, her, intervjuet av Jeff Rense etter opptøyene i Charlottesville. Dr. David Duke forteller også om jødisk rasisme i samme intervju.

Motparten mener dette om de hvite, som kalles kristne europeere og som er de som fikk Trump til makten, som ikke ville vite om at de var med på å utrydde indianerne.

Texe Marrs har gravd i historiske dokumenter som viser at det er urettferdig å gi kristne all skyld for slavehold, da de viser at mange av plantasjeeierne, slavehandlerne, var jødiske. (Innen gammeltestamentlig og Babylonsk Talmud -jødedom er slavehold av "goyim", ikke-jøder, faktisk tillatt, og rabbinernes helligste bok er faktisk veldig rasistisk og gudsbespottende overfor ikke-jøder; det vil si blasfemisk.) Protestantiske europeiske; skandinaviske, innvandrere som av noen kalles "uutdannede, late, på opium (khat?) og rasistiske og som ikke passet inn", var det muligens fordi de hadde med seg Martin Luther i ryggsekken og derfor ikke ble godkjent verken av katolikker, kommunister, sosialister, mafia, muslimer eller jødiske slavehandlere? Jeg bare spør (Gordon Duff).

Famous Civil War Racists - Texe Marrs

25. apr. 2015 - Jewish slave trader, with 60 slave ships flying the Jolly Roger. ... of Louisiana, and plantation owners along the Mississippi bought his slaves.
 
Muslimer snakker ikke om Black Lives Matters rasisme og rasistiske oppførsel (terrorhandlinger) overfor hvite, men poengterer at hvite rasister gjorde ikke Amerika stor, og kaller dem uutdannede. Han forteller heller ikke om muslimers slavehold (sexslaver) i den muslimske verden, hvor det er greit med flerkoneri (akkurat som det gamle testamente som kristne sier man bør "lese mer i om Israel", sitat pinsehøvding på Sandvik Folkehøyskole-sommerkonferanse for to år siden, Talmud og rabbinerne underviser, altså "Kosher sex", mer om det i min andre blogg) og det å forsyne seg av hvite ikke-muslimske kvinner, og at mange imamer forkynner at jøder og ikke-muslimer er bare aper og liknende, som en svensk imam nylig ble irettesatt for. Den svenske imamen sa ikke noe annet enn jødiske rabbinere har sagt i årevis uten at noen belyste det i vestlig media, bortsett fra kristne som Texe Marrs, og noen av disse rasistiske rabbinerne fikk støtte fra Shimon Peres (fredsprisvinner) og Netanyahu. (Se bevisene nederst på siden). Hvorfor kritiserer ikke vår hellige Krf leder Kjell Magne Bondevik dette, når de krever at Frp Listhaug må be om tilgivelse? 
 
Som Jeff Rense har tatt for seg, da han intervjuet godt utdannede muslimer som har intern kunnskap om dette, er jo ikke-muslimer slike som skal betale "skatt" til muslimer, siden de bare er "dhimmier". Ordet "Mafia" kommer fra arabisk og betyr: "Min skatt, Ma fia" som du må betale til oss for at vi ikke skal begå terrorhandlinger mot deg; for at du skal få vår beskyttelse", noe mafiaen i Russland krever av handelsdrivende for at de skal "beskytte" dem, etter først å ha truet og angrepet dem for å skape frykt og ønske om beskyttelse. Et slags "Stockholms-syndrom", kan man kanskje kalle det? Man finner seg i å betale skatt til de samme som begår overgrep mot en, og setter opp æremonumenter for disse, uten protester. Kampen mellom sør og nord... (USA og England, sørstater og nordstater, den gamle kampen har pågått helt opp til i dag og er snart vunnet... Dr. Preston James om bankskurk -mafiabyen Londons stadig pågående kolonisering av USA).
 
Charlottesville sett med muslimske øyne:
 

Jeg kom ikke hit for å forsvare verken klanmedlemmer eller nynazister, problemet er bare at amerikanske myndigheter har gjort det helt siden Obamas dager og lenge før det. De støtter også fascister når det trenges. Som min søster brukte å si til sin familie, når både guttene og deres far var sultne og trengte hjelp med diverse: "Slapp av, alle får, alle får." Eller som vi sier i Norge: "Mat ska'rem ha, klær ska'rem ha...!"

 

Når skal frimurersatanist Albert Pike fjernes fra USAs Justisdepartements plen?

 

Obamas regjering støttet nynazister og fascister i Ukraina for å få kontroll over landet, siden det skulle brukes som et transittland for våpen til vestligstøttede (med flere) terrororganisasjoner, IS. 

 

Trump's grandfather was a pimp and tax evader; his father a member of the KKK

As they say, the apple doesn't fall far from the tree; Donald Trump's racism can easily be traced through his lineage.

 

trump-kkk

________
American Herald Tribune
Trump's grandfather was a pimp and tax evader; his father a member of the KKK

Most families of enormous wealth have a dark and sometimes scandalous, even monstrous past. Donald Trump's clan is no exception to that rule. His grandfather was a pimp and a tax evader, his father a racist who would in the course of his life, clash with New York City Police as a member of the Ku Klux Klan and then as a wealthy real estate magnate, refuse to rent to people of color.

Les resten:

Trump's grandfather was a pimp and tax evader; his ... - Veterans Today

27. okt. 2016 - Donald Trump's clan is no exception to that rule. His grandfather was a pimp and a tax evader, his father a racist who would in the course of his ...

 

Redaktør Gordon Duff forteller mer om Trumps bakgrunn og tilhengere:

 

NEO - The Cyclic Narrative and Stolen Lives

- First published ...  February 23, 2017 -

For those not tired of the aftermath of the 2016 American election and the first 30 days of the Trump presidency, this missive is not intended. For the rest of us, inundated with Trump's odd version of a fictional reality and the insanity of the very fake news, and Trump is so right on this, the tit for tat battle going on, eating away our time, our lives, is fake at every turn, fake news, fake president, fake reality, fake everything.

"My fear is he will bring us a reality TV show version of being President"... Jim W. Dean

The major fallout is going to be what the world sees and thinks of the US. After decades of aggressive wars and drone campaigns, no one trusts America that keeps up on things. Trump is just screaming out why so nobody misses it, but the reality of American insanity has been there all along.

For those who think this is a new phenomenon, that somehow millions of Americans have simply lost their minds, that devout "Christians" suddenly decide to support a self-confessed serial philanderer and con man to have his "finger on the nuclear button," I beg to differ.

America is a land of immigrants, even the "Indians" came here over a land bridge or so we are told, and built communities 10,000 years ago, 4000 years before Earth was created, according to Trump. The rest of us came here in waves of immigration, escaping persecution, or as is too often the case, looking for a chance to move up the food chain and start persecuting others.

For the Trump family it began as human trafficking or as the current president refers to it, "running 'sporting ladies.'" At this point I will get a bit auto-biographical, as America is the sum of its origins, each of us carry the weight of centuries.

 

Les resten

 

Eskortetjenestearbeidet fortsetter i Det Hvite Hus:

Far East: Trump Gets Brothel License in China ... - Veterans Today

 
28. apr. 2017 - White House Says US-Taiwan Ties Limited, But Contacts, Joint Work Persist ... US President Donald Trump welcomes Chinese President Xi ...

VT Does a "Super Leak" as Trump Makes America a Saudi Whore- Veterans Today

 
21. mai 2017 - VT Does a "Super Leak" as Trump Makes America a Saudi Whore ... The photo above is Donald Trump, traveling under the guise of President of the .... China, Taiwan, Japan, North and South Korea etc. ..... WE the People, with assistance of U.S. military White Hat generals & troops, need to clean House?

Amerikas mørke historie støtte ukrainske fascister og krigskriminelle

America's Dark History of Supporting Ukrainian fascists and war criminals  - Veterans Today

 

Mer om Trump-tilhengere her: Springer ut av "The Know Nothing Party"

 
4. jul. 2016 - ... to install a right wing neo-facist junta is going to be repeated in other countries. ... The American support of contemporary Ukrainian fascism albeit ... by the CIA under a FOIA request entitled The NAZI War Crimes Declassification ... supported and protected Ukrainian fascists and war criminals long before ...

NEO - Nazi Kamikazes Trained by NATO in Ukraine | Veterans Today

 

14. mai 2015 - Submit Support Ticket .... NEO - Nazi Kamikazes Trained by NATO in Ukraine ... to drive home the message that fascist aggression is cheaper when nipped ... about the fact that Ukrainians have a long and proven European tradition. ... In this magic world of the national-liberation the US military training that ...

 

Vestligstøttede fascister, nynazister og kommunister i Ukraina angrep russere først, ikke motsatt


 

Fascister og nynazister, sponset av Obamas regjering (som skapte IS i godt samarbeid med forgjengerne) og i like i godt samarbeid med lokale myndigheter (NATOs allierte fascister) gikk til angrep på russerne i Ukraina, ikke motsatt. Vi i Norge og ellers i verden har lett for å tenke med et "felles" hode som går tilbake til Holodomors dager da kommunistene drepte opp mot 10 millioner ukrainere, bare Gud kjenner det nøyaktige antall siden Stalin la ned forbud om offentliggjøring av antall ofre for folkemordet han iverksatte - men også mennesker var vitne til ting som ikke har blitt gjort kjent - og mange av boligene til ofrene ble erstattet med russere. Dette var en grusom handling, men dette er ikke noe Russlands Putin har bedrevet. Derimot er det f.eks blitt rapportert at tyrkere har overtatt boligene til myrdede kristne og muslimers i Syria, som vestlige makter har sponset og forsynt med nye soldater til sitt nyttige IS. - Tidene forandrer seg, og vi må "følge med", som Jørn Hoel synger i "Æ har en drøm".

Russland har lyktes i å drive IS tilbake, og mange russiske soldater har ofret livene sine for dette, uten noen lovprisning fra vestlige medier, mens amerikanske klumsete forsøk på å late som om de bekjemper IS, enda deres elskede Israels forsvar som de har gitt milliarder opp gjennom årene til sier at de ikke ønsker at IS skal mislykkes...

 

Dette er grunnen bak Syria-krigen: Gassrørledninger

Pakistan and Syria: Centers of the Great Game | Veterans Today

19. jun. 2016 - Chinese port of Gwadar, Baluchistan, Pakistan .... Since then, it has been named as the Iran-Pakistan (IP) gas pipeline project. ... State group (ISIS or ISIL) in Syria are to occupy the natural gas and oil of the Middle East.

 

Kommunister i Ukraina ønsker å sverte (kristne, ikke kommunistiske) Russland for å bruke Ukraina som base for å forsyne IS via. Dette har pågått lenge. USA har kjemiske våpenfabrikker i Georgia hvor giftgass som har tatt livet av mennesker i Syria og andre steder har blitt brukt (igjen, fraktet via et vestlig inntatt Ukraina), og dette kostet nesten VTs journalist livet å oppdage. En smart Djevel vet å skifte klesdrakt for å lure godtroende mennesker som blir feilinformert av hans egne tjenere. Er man ikke villig til å høre noe annet enn historier fra andre verdenskrig og Sovjetunionens dager, og bedømme dagens hendelser med den tids briller og tro at sånn er ting fortsatt, så kommer man til å ende opp med å støtte nåtidens djevler. Denne gang er det "oss". Men Satan-statuer spretter jo opp både her og der i verden, så han er høyt elsket. Ikke minst i Sveits, hvor de holder "gudstjeneste" for ham når de åpner nye tunneler. Satanisme er populært og forsvares av "de hellige" med nebb og klør. Dens teologi er "Do what Thous want" - Gjør hva Du vil (ønsker): Du er Gud. Satan er "god". Som Jesus sa: "Satan er denne verdens fyrste." og hans politikk er det samme som IS-kald mafia. Han la også til at han hadde overvunnet ham. Fri vilje finnes ikke lenger i USA, for de har bestemt med lov at "Israel er God".

 

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa

By F. William Engdahl on May 5, 2014

873604_original

Video on the real Odessa massacre by Pravy Sektor

Links below for all photos and video

 

 

by  F.  William  Engdahl  

...and an Odessa eyewitness to the bestial May 2 massacre

 

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

[ Editor's Note:  This was very unpleasant work to have to do this morning, but we have always represented the dead here at VT as best we could.

The US and EU have ignored all requests to use their extensive leverage to either have Kiev reign in Right Sector, meaning disarm and disband it as a national security threat.

But the Western powers, having gotten away with using terrorist para-military proxy troops in Syria and other places, has developed a "no fear" policy for their continued use. The underlying problem is the almost blanket diplomatic immunity the politician and government perpetrators have enjoyed.

I have written here a number of times that countries all over the world need to take a new look at diplomatic immunity. One of the carrots driving the close relationship between international crime syndicates and top level political structures is protecting the nasty things they do, crimes against humanity and war crimes charges, by hiding them behind security classifications and then immunity from prosecution.

We at VT have been warning all along that if Right Sector was allowed to operate independently, then it was just a matter of time before a "demonstration massacre" took place, despite the low level of violence so far in East Ukraine.

But one of our concerns has been the Western powers wanted something like this to happen to have the Russians move in so they could then say, "We told you so", and proceed with a major sanctions program. And yes, this is definitely evil enough to do something like that, and a lot more.

Hell on earth comes to Odessa

Hell on earth comes to Odessa

Most of us know that no Western government gives a hoot about the Ukrainian people. The West is there to exploit them, pure and simple, exactly what we used to accuse the Soviets of doing.

Les resten:

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa | Veterans Today

 

The Rape of Ukraine - Phase Two Begins | Veterans Today

27. feb. 2014 - Both Nuland and right-wing Republican US Senator John McCain have had ...

clear is that Washington has prepared a new economic rape of Ukraine using its ...

slash state funds for school children and the elderly to "balance the budget. .... At a cost of many brave lives the men and women of the Holy ...


Personlig hilsen til dere

 

Nå har jeg lurt veldig lenge på mye rart, og lest og lyttet til mange typer mennesker, i årevis.

Du verden som jeg har tenkt og grublet.

Jeg har funnet ut at det beste er å klø seg når det klør, hvis man har hull i sine lommer (noe jeg har, men jeg reparerer de selv).

Tenk om jeg hadde hatt så fint hår som Chaka Khan? Dessverre klarer jeg det bare ved å ikke gre håret, for jeg har "glasshår" og permanent sitter ikke på mitt krølleløse (krøllfrie) hår. Men det er jo lov til å drømme. Eller så kan man kjøpe parykk.

Almost there? Chaka Khan -hair? (Just uncombed "glass"-hair, no curls. 

Beklager hvis jeg har gitt dere et elendig førsteinntrykk, men så er nå heller ikke jeg verdens navle. Det overlater jeg til dere å være. Jeg har mer enn nok med å få tørket opp mot 3 utissede dyner pr dag.

(Bloggeier har opphavsrett på personfotografier.)

Hipp-hipp-hipp hora for 17 mai!"

 

La vinden ta deg dit du vil i et par sekunder? Vinden eller ånden. 

 

CHAKA KHAN / UNTIL YOU COME BACK TO ME

Hva er feil med klærne jeg har på meg?

Billy Joel - It's Still Rock & Roll to Me

 

La oss få de (-t) på

Marvin Gaye - Let's Get It On (live in Montreux 1980)

 

"That's the Way of the World" Earth Wind & Fire encore w guest vocalist Deniece Williams 

 

Al Green - Free at Last 

Gloria Estefan - Here We Are (Live at Berklee College of Music

Luther Vandross - Love the One You're With

Dette er det positive Barack Obama gjorde

 

Kermit Ruffins - When I Die, You Better Second Line 

 

Info som de fleste kristne og andre ikke vet om, fra 1800-tallet; en plan som ble lagt som har vært svært destruktiv for ikke bare kristne:

Som intervjuobjektet poengterer så står det i nytestamentet at alle, både jøder, grekere etc vil bli tatt imot av Jesus, hvis de kommer til ham i tro. Jesus avviste jødene fra Satans synagoge som ville drepe ham (hyklet overfor ham). Jesus var ingen rasist.

Jeff & Blake Sawyer - Zionist Power In America & The World

Rasisme og forakt blant jødiske rabbinere overfor annerledestenkende:

 

Hello Donkeys - Texe Marrs

Maybe you missed it. But Israel did not. In October the entire nation mourned the passing of the man The New York Times declared, "One of the wisest men of ...

More "Donkey" Gems From Jewish Rabbis - Texe Marrs

"If one says, 'A Jew had sex with a donkey,' that is so, for all Gentiles are donkeys." -. Rabbi Finkel. "The Talmud credits the great Rabbi Eleazar with having ...

 

Jødisk rasisme (mannen som Netanyahu og Shimon Peres kalte "Israels klokeste mann":

 

Israeli soccer team re-named "The Fighting Goys" | Veterans Today

 
18. okt. 2013 - The vote honored the memory of the late Rabbi Ovadia Yosef, who became the most popular rabbi in Israeli history by stating that non-Jews ...

Rabbi Shmuel Eliyahu: Leave No Palestinian or ... - Veterans Today

 
23. jul. 2017 - Israeli Rabbi Shmuel Eliyahu seems to have picked up where the late Rabbi Ovadiah Yosef left off. The Israeli army, Eliyahu said, must ...

Fanatic Rabbi Who Teaches ?Goyim Slavery? Comes ... - Veterans Today

www.veteranstoday.com/2011/12/20/israeli-rabbi.../25 - Oversett denne siden
20. des. 2011 - The sole purpose of non-Jews is to serve Jews, according to Rabbi Ovadia Yosef, the head of Shas's Council of Torah Sages and a senior ...

Israel gets caught orchestrating world war- again | Veterans Today

 
15. jan. 2017 - After all, the Goyim have been called donkeys by the late rabbi Ovadia Yosef. "Goyim (gentiles, non-Jews) were born only to serve us," he said.

Israeli Big Brother is Watching You! | Veterans Today

 
11. jun. 2013 - Israeli Rabbi Ovadia Yosef declared that Obama is a ?kind of king of our time.? As such, the president, continues the good rabbi, "can declare ...

Curbing the Israeli settlements is a moral imperative | Veterans Today

 
31. mar. 2017 - As the late Rabbi Ovadiah Yosef declared: ?Goyim (gentiles, non-Jews) were born only to serve us. Without that, they have no place in the ...

Tora Bora: The Emerging Redoubt | Veterans Today

 
16. jun. 2017 - Pat Kittle June 17, 2017 at 1:36 am. Lest we forget ? we goyim must keep fighting wars for Israel. Rabbi Ovadia Yosef said it's our only purpose ...

Murder in Jerusalem | Veterans Today

 
20. nov. 2014 - Rabbi Yaacov Perrin (no doubt much welcomed into the US) declared .... The #1 Israel Rabbi, Ovadia Yosef, said NON-JEWS are DONKEYS, ...

Outlawing Free Speech on Jewish Identity | Veterans Today

 
12. nov. 2015 - ... running throughout the Talmud, so recently confirmed by the last Rabbi Ovadia Yosef and made manifest by the genocide of Palestinians.

IDF - Tag Archive Archives | Veterans Today | Archives | Veterans Today

 

GORDON DUFF: PROMINENT ISRAELI RABBI: "GENTILES NEED TO DIE" ... Leader of the Israeli Sephardic community, Rabbi Ovadia Yosef, founder of the 

 

Hvorfor skal jeg gidde mer av alle disse gærningene, når Jesus løste problemet for oss alle? 


 

Rom. 1

16 For jeg skammer meg ikke over evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, jøde først og så greker. 17 For i det åpenbares Guds rettferdighet av tro til tro, slik det står skrevet: Den rettferdige skal leve ved tro. 

Joh. 3

16 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 17 Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. 18 Den som tror på ham, blir ikke dømt. Den som ikke tror, er allerede dømt fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn.


^  V

"Hvordan kan jeg kritisere (stakkars) Israel...?" - Svar nedenfor:

Fra: 
Sendt: 13. august 2017 03:12
Til: john.arne.markussen@dagbladet.no; 2200@vg.no; forsvaret@mil.no; 02060@nettavisen.no; 03030@nrk.no; post@pst.politiet.no; tor.strand@startsiden.no
Emne: "Hvordan kan jeg kritisere (stakkars) Israel...?" - Svar nedenfor:
 
 
www.dagbladet.no
Naziarven og jødehatet.
 

Det finnes andre ofre her i verden enn bare jøder.

For det andre har Israel forårsaket millioner av menneskers død, som ingen gråter for.

Left Forum Caves to Pressure: Bans Panels Amid Claims Speakers Are Holocaust Deniers, Anti-Semites

 
 
 

 
 

Introduction by Dr. Kevin Barrett, Veterans Today Editor

Just a few days before the Left Forum begins this Friday, the Board canceled yet another Deep State panel due to libelous attacks from Zionists. Here is the email received by Left Forum organizers:

 

...a big german organization Left Forum has worked together with many years said they will withdraw panels etc. when Anthony Hall speaks at Left Forum, he is a Holocaust denier. The board and the staff of Left Forum will act now and cancel the panel 'Political Correctness: The Dangers of Thought Crime Police'   -Marcus Graetsch, Co-Director, Left Forum leftforum.org  | 212-817-2003"

 
 I responded as follows:
 
 
Sent to marcus@leftforum.org
 
Utdrag:
 
 
The Australian Jewish physician Dr. Gideon Polya explains that: "...about 60 Americans have been killed by terrorists in America since the US (sic) Government´s 9-11 false flag atrocity that killed 3,000 mostly American people (one would hope that the governments of non-American victims of 9-11 would conduct their own expert inquiries into this atrocity - indeed failure to do so is evidence of depraved indifference).  In stark contrast, 32 million Muslims have been killed by violence (5 million) or through deprivation (27 million) in the subsequent Zionist-promoted US War on Muslims (aka the US War on Terror)."
 
 
You, Marcus, are now a Holocaust perpetrator.
 
 
Sincerely,
Kevin Barrett

Les resten:

www.veteranstoday.com
Left Forum Caves to Pressure: Bans Panels Amid Claims Speakers Are Holocaust Deniers, Anti-Semites. By Kevin Barrett on May 30, 2017. The ?Deep State? track at ...
 

Terror Attacks and No Sympathy Hashtags For Millions of Dead Muslims?  - Veterans Today

 
 
Historiker Ian Greenhalgh har tatt for seg Stalins massedrap i det gamle Sovjet, det samme har Texe Marrs. Hvorfor kunne ikke Storbritannias regjering spandere i det minste ett minutts stillhet for de ofrene, slik de gjør det for Holocaust-ofre? Hvorfor spanderer ingen noen tårer eller stillhet på palestinerne og ofrene for IS (kristne, yazidier og muslimer), som Henry Kissinger (Hillary Clintons mentor) og lederen for Israels etterretningstjeneste forsvarer og ikke ønsker skal overvinnes, noe Russland, Iran og Den syriske hær har gjort en kjempeinnsats mot?
 
 
Jeg ante ikke at våre "røde" aviser spiller like mye på IS sin side (Israels Etterretningstjeneste) som alle våre "kristne" blå aviser? Til og med NRK har jo vært "bibeltro" (gammeltestamentlige).
 
 
Her (i min blogg) står det om de jødiske organisasjonene som lenge har kjempet imot anerkjennelsen av blant annet folkemordet på Armenerne (de kristne):
 
 
 
 
 
 
 

Veterans group sues Pentagon after personal military records exposed

 

 

 
 
lyttlitt.blogg.no
Etter å ha lest disse artiklene sank nesten hjertet helt i meg, i skuffelse over landene som har gjort dette. Det er mafia i ordets rette forstand.

Snart 20 års fengsel for å "boikotte Israel " i USA. Snakk om å være "ett".

AMERICAN POSTMORTEM: Three More Senators ... - Veterans Today

Three More Senators Sign on as Co-Sponsors of Israel Anti-Boycott Act ... could be punished by hefty fines and up to 20 years in prison.

 

Med vennlig hilsen,

^  V

Viktig historietime av Ian Greenhalgh om bakmennene til Republikanerne og Demokratene - Mossad bak valgfusk

 


Fra: 
Sendt: 12. august 2017 15:19
Til: john.arne.markussen@dagbladet.no; 2200@vg.no; forsvaret@mil.no; 02060@nettavisen.no; 03030@nrk.no; post@pst.politiet.no; tor.strand@startsiden.no
Emne: Viktig historietime av Ian Greenhalgh om bakmennene til Republikanerne og Demokratene
 

Trump's treasures

http://www.veteranstoday.com/2017/08/12/trumps-treasures/

Britiske historiker Ian Greenhalgh har peiling på ting de fleste redaktører i Norge kanskje ikke har, angående Netanyahu og hans "partifeller" som kontrollerer Trump og republikanerne og hvem det er som kontrollerer Demokratene. Det var ikke bare russisk-jødisk mafia som stod bak fusket som fikk Trump til makten, det var også Mossad. Demokratene kunne ikke si noe, for de hjalp Hillary Clinton til å vinne med valgfusk i California (Bernie Sanders tapte derfor).  Greenhalgh forklarer hvordan valgfusket går an teknisk sett. Han kommer med svært mye viktig informasjon i dette 28 minutter lage intervjuet. Han sier at det finnes to stykk Russland. Putins Russland og den jødisk-russiske mafias (som står bak Trump) Russland. Snart blir Trump avslørt (noen sladrer på hans egen vegg, se nedenfor).

 

Destroying the Islamic State group could create a "radical Iranian empire," warns Henry Kissinger

Destroying the Islamic State group could create a ?radical Iranian empire,? warns Henry Kissinger

The former US Secretary of State, Henry Kissinger, warned that destroying the Islamic State militant group could lead to the emergence of an "Iranian radical empire" to fill the void.

Putin projection appears on Trump SoHo: "Happy to help, bro"

Putin projection appears on Trump SoHo: ?Happy to help, bro?

An image of Russian President Vladimir Putin against the backdrop of the Russian flag were projected on the facade of one of Donald Trump's hotels. The organizers of the unusual "light show" have not been exposed.

 

http://lyttlitt.blogg.no/1484732459_vt.html

 

Trump og den røde trussel, er Russland målet?

Trump and the Red Menace, Is Russia the Target?

Little did we know that a bunch of Neo-Stalins would take us over, American ones

...by  Gordon Duff, Senior Editor and Ian Greenhalgh, Managing Editor

 

Today's talk is not in any way intended for the general public. They are being allowed to see it and the most vocal are going to continue demonstrating why the world may well be better off without America, why America has become dangerous and unreliable, militarily, financially, why America is now quite the "criminal state" that Jeff Gates accused Israel of being so many years ago.

The Cold War did not stop with the fall of the Berlin Wall

All here will be proven reliable intelligence and historical narrative we are more than capable of defending. Some will be exclusive material based on partially declassified intelligence.

To begin with, whatever is wrong with the US, without Vladimir Putin, Russia would have long been taken over by the same gang that Trump is dragging into Washington with him. Let's do some short background here, in a limited way.

Back in 1990, the CIA began a takedown of Russia through its currency and banking system. The Lee Wanta story is part of it. I have some personal familiarity with the banking aspects as I was part of the delegation that met with commercial banking representatives at that time and helped bring them on a tour of the US. I can quote word for word from the meetings if need be. That is a warning.

The CIA had set up a penetration of Russia through Poland and Gdansk, taking over the port with the trade union there and then using that to smuggle commercial goods, Marlboro cigarettes, into Russia in partnership with the KGB.

Thus, when Soviet bankers came to the US, their security detail fed them to the CIA who was working with organized crime, a group of congressional officials tied to banking and the New York area bankers, New York and Cyprus, who would build a home for the Russian mafia and select oligarchs.

Les resten:

 

Trump and the Red Menace, Is Russia the Target?

Relatert (detaljert oppklaring av Veterans Today om Trumps tilknytning til "Kosher-mafiaen" (den jødisk-russiske mafia)

IS, Mafiaen og Trump, mer historie enn vi visste om - Massemorder Google

Hvorfor Nord-Korea hater USA som bør be landet om tilgivelse09.07.2017 kl.23:04
Skrevet av lyttlitt

  Mer om USAs og medias langvarige løgnpropaganda om Nord-Korea. Nå får landet støtte fra Sør-Korea som har skjønt at de bare er kanonføde selv: North Korea unlikely to h...
 

US vs North Korea: A New Cold War in the Making?

 

The US, of course, has constantly threatened their own preemptive strikes against North Korea for years now, and those threats have only grown. This inevitably raises concerns that one side or the other is going to blink first and jump headlong into a calamitous war?

Even before the imposition of new sanctions on North Korea ? as well as Iran and Russia ? by Donald Trump and the ongoing fuss over North Korean missile tests undermining American security, North Korean-American relations had deteriorated to a level not seen since the 1960s. Why?

 
USA innser at de har tapt i Midtøsten

 

 

lyttlitt.blogg.no
Rødt er blått og blått er rødt. Alt er bare et skuespill for "galleriet"; oss tåpelige velgere som tror på mennesker. Her er den skjulte regjering, som er ...
 

Med vennlig hilsen,


^  V

Når skal frimurersatanist Albert Pike fjernes fra USAs Justisdepartements plen?

 

Trump har svært gode venner blant russisk-jødiske oligarker. Oligarker er noe jeg forbinder med kommunisme. La Veterans Today forklare saken nærmere for dere, om Trumps mafiaforbindelser.

Relatert:

Hvorfor lure på hvorfor Trump ikke kritiserer nynazister og Ku Klux Klan? Bortkastet tid, når svaret er gitt

Fra: 
Sendt: 12. august 2017 13:31
Til: john.arne.markussen@dagbladet.no; 2200@vg.no; forsvaret@mil.no; 02060@nettavisen.no; 03030@nrk.no; post@pst.politiet.no
Emne: Taking Down the Real Monuments to Slavery | Veterans Today

 

Hei igjen

Tidligere i dag sendte jeg dere en epost fra en epostadresse jeg var nødt til å lage meg den gang min gamle Lenovo-pc fungerte, selv om jeg ikke ønsket meg noen ny, men det var et "must" bare for å få den installert. Pc-en kollapset for en måned siden og jeg fikk kun logget meg inn på den gamle "-------- "-adresse  én gang i dag før jeg ble utestengt. (Da sendte jeg bl. a. Gordon Duffs artikkel om Venezuela, som i årevis har prøvd å beholde kontrollen over eget land, slik Island gjorde det da de fengslet bankskurkene.) Det har vært mye tull med Outlook.

Helt nederst på siden her står det en viktig artikkel om hva det er som foregår i USA nå, og historien bak. Jeg ser at noen skriver om at USA er redde for at det skal opprettes et kommunistisk styre i Venezuela, men Donald Trump er jo "de rødes" egen nikkedukke, så det hele blir jo en vits. Det er vel viktig for PST å vite om Trumps tette bånd til mafiaen? Nederst får dere se en svært viktig artikkel av redaktør Jim Dean i Veterans Today som vil stave for dere det dere aldri kommer til å tro, for det er for pinlig for dere.

 

http://lyttlitt.blogg.no/1484732459_vt.html

lyttlitt.blogg.no
Rødt er blått og blått er rødt. Alt er bare et skuespill for "galleriet"; oss tåpelige velgere som tror på mennesker. Her er den skjulte regjering, som er ...
 

Her får dere høre historien bak fjerningen av amerikanske historiske monumenter

http://www.veteranstoday.com/2017/05/27/taking-down-the-real-monuments-to-slavery/

www.veteranstoday.com
Taking Down the Real Monuments to Slavery. By GPD on May 27, 2017 ?by Jack Mullen for Veterans Today ?Envy, that does with misery reside, The joy and the revenge ...
 

lyttlitt.blogg.no
Parti-storaviser og menigheter (sekter): Dere har bikket over til å beskytte kun deres egne ved å ikke belyse urett de har begått, men deres gud er jo helt ...

 

Trump: Relations with Russia at all-time low

Trump: Relations with Russia at all-time low

Jim W. Dean - Congress has thrown down the gauntlet that it wants war with Russia. By that I mean an economic war in wanting to block its emerging economy, especially energy exports to Europe.

 

Med vennlig hilsen,

http://lyttlitt.blogg.no/


 

Tillegg:

Charlottesville false flag hoax?!

Med tanke på hva som står i artikkelen "Taking Down the real monuments to slavery" og Kevin Barretts titt på muligheten for atter en falsk flagg -operasjon, og Trumps datter som sier at det ikke finnes plass for "hvit nasjonalisme", så kan man vel ta for gitt at hun ikke ville ha deltatt i norsk 17. mai -feiring? Jeg er selvsagt imot Ku Klux Klan, men hvorfor må venstresiden (globalistene) på død og liv ta ned så mange historiske statuer i USA - (for det må jo være de, siden høyresiden protesterer?) - og (i Norge fjerne korset fra flagget, offentlige bygg/biler) - mens de reiser opp Satan-statuer og tillater liknende "helter" å få stå i det offentlige rom, utenfor sine justisdepartementet i Washington?

Hvorfor er satanist og frimurerguruen på plenen til USAs justisdepartement ikke fjernet?

Why Is Albert Pike Honored and Untouchable? - Texe Marrs

Founder of the Ku Klux Klan Statue Stands in the Middle of Washington, D.C., ... a melange of Justice Department buildings and courthouses it stands defiantly, ...

 

A Few Examples of the TAKE DOWN:

New Orleans takes down third Confederate monument

Bill filed to tear down Confederate monument in Forest Park

St. Louis may join list of cities removing confederate monuments

City Council votes to remove Robert E. Lee statue

Portsmouth City Council discusses removing Confederate monuments

Debate in NC over Confederate monuments, not flag

Kentucky Confederate monument to be removed after 120 years

Fate of bill protecting Alabama Confederate monuments still debated

 

Det er kanskje fordi "det føderale" er symbolet på ranerne?

Forskjellen på "Federal" og "Conderate"...  Hva sa Robert Lee (som de vil fjerne bysten av)?

"I yet believe that the maintenance of the rights and authority reserved to the states and to the people, not only essential to the adjustment and balance of the general system, but the safeguard to the continuance of a free government. I consider it as the chief source of stability to our political system, whereas the consolidation of the states into one vast republic, sure to be aggressive abroad and despotic at home, will be the certain precursor of that ruin which has overwhelmed all those that have preceded it." -Robert E. Lee in Correspondence with Lord Acton

The Civil War was about the South´s right to keep their resources and to resist the encroachments of the Federal Government over the State´s Sovereign rights as defined by the Constitution and delineated in debates before the Constitution was signed.

Les resten

Satanisme i USAs offentlige rom (statuer, bygg)

Mysterious Monuments - Texe Marrs

Mysterious Monuments is the first book ever to reveal that Satan is now building what, for him, is to ominously become the "perfect world," the ideal world, ..

Mysterious Monuments ... - Texe Marrs

Are mysterious monuments part of a Grand Design? Are the Illuminati elite using satanic architecture and magic to seduce men's minds and catapult humanity ...

Sex Monuments of the Illuminati & Origins - Satan´s Religions ...

Video for texe marrs satanic monuments▶ 55:59

Original Title: Baals Shaft & Cleopatras Needle (2009) -

Hverken Republikanere eller Demokrater krever satanistarkitekturen fjernet...

For de som lurer, slik som jeg, trenger dere ikke lure lenger, for den britiske historiker Ian Greenhalgh forklarer hvem "storkarene" bak Republikanerne og Demokratene egentlig er. Ingen grunn til å ha indentiteskrise. Begges sponsorer spores tilbake til "de hellige helliges land", men venstresiden er ikke sionister:

Trumps rikdommer 

http://www.veteranstoday.com/2017/08/12/trumps-treasures/

 

FN skal få det gøy når de skal prøve å produsere enda flere beviser på noe Russland kan motbevise

http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/syria-gransker-nok-bevis-til-a-dmme-assad-for-krigsforbrytelser/3423363441.html

Jim Dean og Michael Lane (ingen smårollinger)

The Debate - Iran Defense Doctrine

By Jim W. Dean, Managing Editor on August 14, 2017

... with fellow guest Michael Lane

[ Note: The hidden story in Iran´s careful response to new US sanctions was its stepping out front and center with charging the US with supporting state-sponsored terrorism, something long overdue.

I would have gone a bit further, in getting a discussion going at the UN about taking a look at their membership requirements for those involved in such things. Last time I looked, you could be fired from your job for not disclosing all of your past terrorist attacks on your employment application.

Les resten og se intervju:

http://www.veteranstoday.com/2017/08/14/the-debate-iran-defense-doctrine/

Bloggeier har opphavsrett på foto.


^  V

CIA står bak masseinnvandringen som Sylvi Listhaug er imot, men ikke vil høre om

 

---------- Forwarded message ----------
From: 
Date: 2017-08-07 17:23 GMT+02:00
Subject: Masseinnvandringstaktikk avslørt: CIA er bakmennene
To: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, redaksjonen@nettavisen.no, ContactRense@earthlink.net, kontakt@startsiden.no, knut-arild.hareide@stortinget.no
 
 

Sylvi Listhaugs Department sendte min epost om å "feie for egen dør" angående de 18.000 organer  - som israelsk etterretningstjeneste; IS, har uttalt at de ikke ønsker skal mislykkes i Syria selv har høstet fra døde syrere -  i retur til meg. Jeg er den som er lorten foran deres dør, som de måtte feie vekk.

Det viktigste i hele dette blogginnlegget som er kopiert opp i sin helhet her er linken under "taktikk". Der skrev jeg til journalist Jeff Rense, som aldri har svart og meg og kanskje ser på meg som en tulling enda jeg advarte ham om Trump, og fortalte ham om Gordon Duffs artikkel hvor CIAs taktikk bak masseinnvandringen til Europa; som de selv sørger for, er avslørt. Først sender man inn ekstremistiske islamister (som ikke alltid er muslimer, men agenter; leiesoldater og til og med av jødisk opphav). Deretter sender man inn "leiesoldathærer" for å "ordne opp". Hva som da skjer er at landet som er utsatt for ekstremistisk terror og kriminalitet overtas av kreftene som står bak CIA. Vi mister vår suverenitet som nasjon. Les stykket om Kangas som ble myrdet selv, og hvordan Donald Trump er med i bildet. Dere tror det kanskje ikke, men avsløringene er der sort på hvitt, og det er ikke få som har mistet livet for å ha tystet på dem. De fengsler folk som avslører dem, som er deres mildeste straff. Hvorfor kan dere aldri tenkt over alvoret om Norges USA og NATO ryggslikking? Trenger vi amerikanske baser på norsk jord? Er vi allerede en amerikansk delstat? I fall eposten blir avkuttet limer jeg den inn her. 

(Jeg la til noen ord her for blogglesernes skyld).

 

TAKTIKK AVSLØRT:

 

CIAs våpen er å skape kaos (først å selv sørge for å sende militante, ekstreme muslimer til land etter land, godt blandet med egne folk, for så å komme som "redningen". Veterans Today har forklart dette i artikkel linket til på denne siden):

NORSK FORSVAR ER PÅ LAG MED MORDERE SOM ELSKER KRISTENMANNS BLOD

Hentet herfra:

Jødiske organisasjoner kjemper mot anerkjennelsen av folkemordet på Armenias kristne

 

Steve Kangas, Until You Know His Work, You Will Never Understand Who is Behind Trump

The Origins of the Overclass

scaifehall1

[ Editor's note: Steve was the real deal, former CIA, Berlin desk with Army intel cover, a Russian speaker who served at the height of the Cold War. What you will read below was enough to get him murdered in the middle of the day while "standing on the plastic" in the offices of Koch/Trump/Scalia/Adelson cohort, the now dead Richard Mellon Scaife, the man who invented the Clinton family conspiracies, the murder lists, all of it, that have kept the undiscerning looking looking away from the Bush crime family and their secret society friends for nearly two decades.

Steve was very much the real deal, someone from inside the CIA openly murdered without even the bother of staging a coverup. Since it was the father of the conspiracy theorists himself responsible for the crime, Richard Mellon Scaife, not one word was said about it by anyone but... me. Why is that?

 

Les om CIAs "masseinnvandringstaktikk" og "bidrag til terrobekjempelse"...

http://www.veteranstoday.com/2016/07/14/steve-kangas-until-you-know-his-work-you-will-never-understand-who-is-behind-trump/ 

Det finnes to typer kurdere:

De onde som kjemper mot IS (og ikke gis støtte, se artikkel lenger ned på siden)

og de gode som kjemper sammen med IS.

 

Has the US lost the war in Syria? The blame game begins

THE US HAS OFFICIALLY LOST THE WAR IN SYRIA: REPORT

Written by Darius Shahtahmasebi; Originally appeared at TheAntiMedia.org

... via  Southfront

Being a jihadi is no longer as much fun as it used to be

 

Utdrag;

The US' and Gulf States' terror sponsoring, and Turkey's callous looting made an easy decision for most Syrians as to whom the bigger evil was. And this was why we saw the huge push to get Assad to leave prior to elections.

The US knows he is going to win overwhelmingly. So the focus now should be do the State sponsors of terror have to pay the Syrian people reparations, and if so does their exist a forum to really determine such.

Darius correctly points out, as I have, and the CF does not, that the US has Balkanized Syrian with its replacing ISIS with the Kurds, to have a real claim to the land in the north. The US finally jumped on the better horse, and stopped beating the dead horse with "Assad must go".

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/07/28/has-the-us-lost-the-war-in-syria-the-blame-game-begins/

 

USA og Tyrkia er veldig flinke til å kvitte seg med kurdere i 'kampen mot IS' - USA lærte opp den harde kjerne av IS-krigere

 

US failed to provide "agreed" air cover to Turkish & FSA forces attacked by ISIS - report

By GPD on September 1, 2016

 

Biden-with-Erdogan
The US-led coalition did not provide previously-agreed air support to Turkish forces and Free Syrian Army rebels when they were attacked by Islamic State militants outside the city of Jarablus in northern Syria, losing several troops wounded in action.

A Free Syrian Army (FSA) unit and Turkish troops came under heavy machine gun fire from Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) in a village located nearby Jarablus on Tuesday evening, Anadolu news agency reported on Wednesday.

Taking heavy enemy fire, Turkish air forward observers requested immediate support from the NATO airbase at Incirlik, from which the US-led coalition's aircraft operate. The agency's report also said that some US aircraft were already airborne for a regular patrolling mission.

However, the US command was reluctant to provide air cover and reportedly delayed scrambling jets for about an hour, making excuses, though such scenarios were previously agreed between the US and Turkish militaries, according to Anadolu.

In the meantime, a Turkish tank which supported advancing rebels was hit by a rocket fired by Islamists, wounding three soldiers, an FSA source told the news agency.

"We could have lost many people," the source said. "The Americans had promised to provide air support in case of an emergency, but they did not.

- They should have helped; however, the air intervention came in late because of them."

Consequently, the Turkish Air Force scrambled its own aircraft which arrived "last minute" and hit IS targets, the source added. US-led coalition jets came in and bombed the area three hours later, and the airstrike was useless, Anadolu said.


Video:

http://www.veteranstoday.com/2016/09/01/us-failed-to-provide-agreed-air-cover-to-turkish-fsa-forces-attacked-by-isis-report/

 

Pakistan og Syria: Sentrum for det store spillet: Den egentlige årsaken til Syria-krigen er herved oppklart

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/06/19/pakistan-and-syria-centers-of-the-great-game/

 

Jødisk rasisme:

 

Jackie Walker vs The Zionist Inquisition

And how self-appointed 'thought police' made Methodists cancel a Palestinian fund-raising supper

Jackie Walker, vice-chair of Momentum, speaks at 'Fight Austerity, Fight Racism', a panel discussion at The World Transformed, at the Black-E centre in Liverpool. The 4-day fringe event, organised by Momentum, will run alongside the main Labour Party conference. Picture date: Monday September 26, 2016. Photo credit should read: Matt Crossick/ EMPICS Entertainment.

by Stuart Littlewood

 

 "Sacked Momentum vice-chair to address anti-Israel event... Labour activist Jackie Walker to speak at Palestine Solidarity Campaign church event," screeched a Jewish News headline.

But once again the paranoid West Jerusalem media got it wrong. This was no anti-Israel event - it was pro-Palestinian supper with proceeds going to MAP (Medical Aid for Palestinians) and the Palestinian Trauma Centre, both of which work flat-out dealing with the horrors inflicted by the Israeli regime.

 

Les resten:

Jackie Walker vs The Zionist Inquisition


 

---------- Forwarded message ----------
From:
Date: 2016-09-09 21:10 GMT+02:00
Subject: Fwd: Viktige nyheter, del 104 - Preston James PhD: Israel nuked America on 9-11-01! ? Shout it from the rooftops (Part II)
To: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 02255@tv2.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, 2286@aftenposten.no, john.arne.markussen@dagbladet.no
 

 
---------- Forwarded message ----------
From:
Date: 2016-09-01 16:32 GMT+02:00
Subject: Viktige nyheter, del 104 - Preston James PhD: Israel nuked America on 9-11-01! ? Shout it from the rooftops (Part II)
To: redaksjonen@nettavisen.no
 

 

 

Shout it from the Rooftops - Israel has Nukes and is a Criminal Terror State!

We now know for sure that Israel has a large stockpile of nuclear weapons and will not admit it. It is time for President Obama to publicly declare this fact.

nuclear_power_10 (2)

by  Preston James

It's time to end the ongoing and seemingly endless Israeli charade about Iranians supposedly being in the process of developing nukes.

Bibi Netanyahu has been constantly harping that Iran is developing nukes and soon will have a deploy-able nuclear bomb unless stopped. What Netanyahu and Israeli Likudists really want is for the United States of America to attack and invade Iran on their behalf.

Les resten:

Shout it from the Rooftops - Israel has Nukes and is a Criminal Terror State!

Dr. Preston James staver det for dere:

Israel bombet Amerika med kjernefysiske våpen 11. sept. 2001 - Rop det fra hustakene (Del II)

Israel nuked America on 9-11-01! - Shout it from the rooftops (Part II) ... - Veterans Today

 

 

Og de så stygt på meg fordi jeg gikk i perlejeansdrakt - og min sønn fordi han hadde nye dødningemilitærskalledrakt på seg?

Jeans er jo den amerikanske nasjonaldrakt? Må man gå i bunad? Er militæret uønsket i toget? Eller var det dødningeskallen?

Eller er vi rett og slett bare uønsket fordi han som autist forstyrret alle de fredelige bunadskledde lærere og klatret opp i lyskasterstativet?

Vi er visst rett og slett bare uønsket.

 

Takk for meg og måtte dere en gang i tiden åpne ørene deres, for deres egen skyld. For de kristne og muslimene, yazidiene og andre ikke-jøder (IS ba Israel om tilgivelse en gang de traff en jøde ved et uhell) som er drept i Midtøsten er det altfor sent. Kanskje kan dere lære dere tegnspråk eller "tegn til tale", så vil dere en gang forstå? Om jeg så sendte kopi av dette til Kongehuset, de som delte ut pris til CIAs sjefsovervåker, så ville de aldri høre på meg, på lik linje med de som jeg har sendt kopi av alle artiklene dere finner i denne bloggen til. Gunnar Stavrum bare ler hele veien til banken, med bloggpengene på innerlomma. Alt har vært bortkastet. Jeg er vel bare en "russerhore" for dere? Jeg som ikke engang kan en eneste russisk bokstav? 

 

 

Hva Sylvi Listhaugs departement ikke vil høre på - Mailer Demon "Refused to talk to me"

 

Helt siden innlegget hvor jeg skrev spørsmål til Hareide har Sylvi Listhaugs departement tatt imot min post, kanskje fordi jeg forsvarte henne?

Disse to ville de derimot ikke høre på, så jeg fikk de i retur. Jeg har aldri og kommer i hvert fall nå definitivt aldri til å stemme på hennes parti. Dere hører bare på deres egne (demoner?). Jeg snakker heller ikke med demoner. 

Bøttekottballetten, har dere hørt den?

 

---------- Forwarded message ----------
From: Mail Delivery System <MAILER-DAEMON@mx100.jd.dep.no>
Date: 2017-08-06 20:48 GMT+02:00
Subject: Undelivered Mail Returned to Sender
To: 


This is the mail system at host mx100.jd.dep.no.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

                   The mail system

< postmottak@jd.dep.no>: delivery temporarily suspended: host
    mx220.jd.dep.no[10.0.56.32] refused to talk to me: 450 4.3.2 try again
    later

Final-Recipient: rfc822; postmottak@jd.dep.no
Original-Recipient: rfc822;postmottak@jd.dep.no
Action: failed
Status: 4.3.2
Diagnostic-Code: X-Postfix; delivery temporarily suspended: host
    mx220.jd.dep.no[10.0.56.32] refused to talk to me: 450 4.3.2 try again
    laterFrom: 
To: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, redaksjonen@nettavisen.no, ContactRense@earthlink.net, kontakt@startsiden.no, knut-arild.hareide@stortinget.no, postmottak@jd.dep.no
Cc: 
Bcc: 
Date: Sat, 5 Aug 2017 20:14:49 +0200
Subject: CIA og FBI beskytter verdens farligste mafiaboss...

 
 
Nettavisen siterer FBI og Russlands "fake News". Ja, det finnes mafia, en russisk-jødisk mafia. Men det er ingen grunn til å falle nesegrus for FBI eller CIAs "hellighet" og ønske om å fange skurkene, det kan dere lese om her:
 
Gordon Duff og Veterans Today har allerede oppklart det som FBI tvinges til å se nærmere om, om Trumps forbindelser til denne mafiaen (artikkellinker her). Dette er ingen stor sak for dere?
 
Alt var allerede sagt, så hvorfor skulle jeg blogge mer om det, for døve ører? Og Forsvaret og PST stoler på amerikanske myndigheter og politivesen?
Jeg skrev om det allerede her, og sendte dere kopi. Hvorfor skrev ingen om det?
 
 
Hilsen,
 
---

Epost nr 2

From: Mail Delivery System <MAILER-DAEMON@mx100.jd.dep.no>
Date: 2017-08-06 15:47 GMT+02:00
Subject: Undelivered Mail Returned to Sender
To: 


This is the mail system at host mx100.jd.dep.no.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

                   The mail system

< postmottak@jd.dep.no>: delivery temporarily suspended: host
    mx120.jd.dep.no[10.0.56.31] refused to talk to me: 450 4.3.2 try again
    later

Final-Recipient: rfc822; postmottak@jd.dep.no
Original-Recipient: rfc822;postmottak@jd.dep.no
Action: failed
Status: 4.3.2
Diagnostic-Code: X-Postfix; delivery temporarily suspended: host
    mx120.jd.dep.no[10.0.56.31] refused to talk to me: 450 4.3.2 try again
    laterFrom:
To: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, redaksjonen@nettavisen.no, ContactRense@earthlink.net, kontakt@startsiden.no, knut-arild.hareide@stortinget.no, postmottak@jd.dep.no
Cc: 
Bcc: 
Date: Sat, 5 Aug 2017 15:25:51 +0200
Subject: Fei for egen dør først.... Israel høstet 18.000 organer fra døde syrere i løpet av krigen

 

Her er viktig info til dere i forbindelse med "islamkampen"... i det offentlige rom. Jeg synes Sylvi Listhaug er modig, men jeg tror vi kristne må feie for egen dør først. Avisene er kjempeflinke, i godt samarbeid med statlige organer, til å "henge" alle kristne som lærer noe feil om f.eks "homofili", men er de like tøffe overfor muslimske menigheter som kommer med en lære som ville ha tatt livet av oss alle, i større og mindre grad, hvis man skulle håne "gud" som dere kaller ham, med liten "g"? Dere skriver Koranen med stor bokstav, men Bibelens gud og hans bok med liten bokstav. :)
 
 
 
Med vennlig hilsen,
----
 

 

 
Dette mottok alle avisene ovenfor, samt PST, Forsvaret, og TV2 og Aftenposten fra meg for noen måneder siden, men de to siste sendte det i retur.
Ingen skrev om det.

Pentagon paid firm millions of dollars to create false flag

"The firm created television ads showing Al-Qaeda in a negative light as well as creating content to look as though it had come from 'Arabic TV.' crews were sent out to film bombings with low quality video. The firm would then edit it to make it look like news footage."

manufactured-terrorism-cia

 

...by Jonas E. Alexis

 

If you still believe that the so-called war on terror is a legitimate enterprise which has made the world a better place, then fasten your seatbelt. Listen to this:

"The Pentagon paid a UK PR firm half a billion dollars to create fake terrorist videos in Iraq in a secret propaganda campaign exposed by the Bureau of Investigative Journalism.

"PR firm Bell Pottinger, known for its array of controversial clients including the Saudi government and Chilean dictator Augusto Pinochet's foundation, worked with the US military to create the propaganda in a secretive operation.

"The firm reported to the CIA, the National Security Council and the Pentagon on the project with a mandate to portray Al-Qaeda in a negative light and track suspected sympathizers. Both the White House and General David Petraeus, the former general who shared classified information with his mistress, signed off on the content produced by the agency."[1]

The Dreadful Few and the oligarchs knew that the war in Iraq was a complete fiasco, therefore they had to create something which they thought would brainwash Americans who supported the war in the first place. It gets worse:

"Former employee Martin Wells told the Bureau how he found himself working in Iraq after being hired as a video editor by Bell Pottinger. Within 48 hours, he was landing in Baghdad to edit content for secret 'psychological operations' at Camp Victory.

"The firm created television ads showing Al-Qaeda in a negative light as well as creating content to look as though it had come from 'Arabic TV." Crews were sent out to film bombings with low quality video. The firm would then edit it to make it look like news footage.

"They would craft scripts for Arabic soap operas where characters would reject terrorism with happy consequences. The firm also created fake Al-Qaeda propaganda videos, which were then planted by the military in homes they raided.

"Employees were given specific instructions to create the videos. 'We need to make this style of video and we've got to use Al-Qaeda's footage,' Wells was told. "We need it to be 10 minutes long, and it needs to be in this file format, and we need to encode it in this manner.'"[2]

Les resten:

Pentagon betalte firmaer mill av dollar for falske flagg-terroroperasjoner

Pentagon paid firm millions of dollars to create false flagBloggeier har opphavsrett på foto

Takk til Non-Sequitur (Noen i sekk "gjør")

Andre i bøtter, siden de har "våte" demoner, slik en sekt på Sørlandet tok frem bøtten hver gang det skulle drives ut demoner av menighetsmedlemmene, som tydeligvis ikke var så "saved, delivered and healed" som de ville ha det til?

Carman - Saved, Delivered & Healed

Det hjalp sikkert å gå ut av menigheten, noe noen fjerne slektninger av meg gjorde da de så "bøttekottseansen". Takk Gud. Det finnes alltid noe å glede seg over. Count your blessings. "Lord, forgive me when I whine" (amerikansk flott dikt, som en slektning i USA viste meg).  Hvordan var det nå igjen?

http://www.gocomics.com/nonsequitur/

 

Jesus Jesus Jesus (the Katrina song) - Rev. Timothy Wright ft. NY Fellowship Mass Choir

 

Timothy Wright - Jesus Jesus Jesus

Alt har en ende.

"Når enden er god er allting godt", som reven sa da han ble flådd.

Han sa like før det: "Høyt henger de og sure er de", og kanskje burde han aldri ha sagt det?

Hovedsangeren i dette bandet er lastebilsjåfør, og jeg synes at jeg kan høre den behagelige rytmen fra bilen i hans sang. Sånn bil-musikk kunne jeg tenke meg å ha. (Helst ikke "Highway to..." eller liknende, for man kan lett bli litt stresset av "gira" typer, kan man ikke? Alt til sin tid.)

 

So Much Trouble [DVD] - Lee Williams & The Spiritual QC's,"So Much To Be Thankful For"

Lee Williams & The Spiritual QC's - So Much To Be Thankful For DVD Release Date: Sep 04, 2007 Although the Tupelo, ...

 


^  V

Hysterisk morsom og god beskrivelse av trosbevegelsen og andre liknende (needles and pinse-) bevegelser

 

Parti-storaviser og menigheter (sekter): Dere har bikket over til å beskytte kun deres egne ved å ikke belyse urett de har begått, men deres gud er jo helt seriøst satan, som rabbineren her bekrefter.

 

Jeg vokste opp i statskirken (Den lutherske kirke), men gikk ut av den da en kristen jente som var ett år yngre enn meg på videregående ba for meg og foten min vokste ut og bekkenet ble rett (beint) - som før hadde vært skjevt (noe som fikk Dr. Ramstad på Bodø Sentralsykehus til å klø seg i hodet mens han sammenliknet de to "før" og "etter" -røntgenbildene av ryggen og føttene mine, han som hadde sagt at mitt skjeve bekken kunne føre til problemer med barnefødsler, noe jeg aldri fikk) - og jeg fikk beskjed om å kaste innleggssålen fordi foten nå var like lang som den andre. Jeg så, med vitner ved siden av meg, at foten spratt fremover, og to ikke-kristne jenter i klassen sa "Åh!", da de så samme sak som jeg kjente og så. Fra da av, i 1987 og frem til 2009 studerte jeg alle disse menighetene som ikke er "lutherske" og Richard Pryor gir en helt perfekt oppsummering av alt jeg så.... Takk. Måtte Gud være med ham, hvis han fortsatt lever. Måtte han forhåpentligvis, hvis han er død, hans sjel hvile i fred.

The Richard Pryor Show - Reverend James L. White

 

Sangen de synger i komedien er The O'Jays melodi

(midt i stopper den opp, men fortsetter litt videre på tidslinjen):

 

Live From Daryl's House - "For The Love Of Money"

 

Live From Daryl's House - "Love Train"

Rimi Co-op (rimelig tett samarbeid) mellom Pinsebevegelsen og Trosbevegelsen...

Handelskatedralene

 


HIJACKING America with Social Engineering

HIJACKING America with Social Engineering

A sophisticated covert attack on America has been socially engineered and deployed by Babylonian Talmudics. This secret war is being waged against the American white male, designed to covertly geld him, kill him off and prevent any coordination of America as the BTs destroy it, and the BT's strategy also includes getting rid of young black males, after they have been used to serve the BT's purposes.


 

How and Why WWI Was Planned and Prolonged | Veterans Today

- Today, the Zio-American Empire is in a position not unlike the one the British ...
Or will they allow the sun to finally set on the Anglo-Zionist Empire? .... 
The Bolshevik Revolution was led and controlled by "atheistic Jews" (to use .....
role in prolonging World War I, and in dragging the U.S. into the World War.
 

 

NATO med Sverige og Finland på lag denne gang... spiller på samme noteark...

 

US plans "global" drills to counter Russia & other

"complex threats" - top US military official

 
 
 

The US military is shifting towards a "more global" exercise program in preparation to deter what they

term a "more assertive Russia" as well as countering other complex threats, a senior officer commanding

the US forces in Europe has said.

Les resten:

US plans "global" drills to counter Russia & other "complex threats" - top US military official

 


NEO - Duff - America, Erased from the World Stage

by Gordon Duff, VT Sr. Editor   ... with Press TV, Tehran

During July 2017, President Trump made two very odd public addresses. One was to the Boys

Scout Jamboree in West Virginia and the other to a police audience on Long Island, New York.

One thing was made clear during both addresses. President Trump is, at best, emotionally

immature, highly insecure and just not very bright.

 

The media jumped on these speeches, pulling dozens of childish quotes, so many things, bitter angry

statements, sophomoric whining, even a call for police to engage in extra-legal vigilante justice. Trump

has forgotten that the 100 million military assault rifles owned by those that voted for him were

purchased out of fear of "out of control" police rather than terrorists or minority gangs. Anyone who

doesn't know this, knows nothing about America and its history.

 

The underlying problem is that Trump is exactly what he appears to be, a childish and unstable

individual devoid of talent, be it physical or intellectual, an accident of nature, a victim of a

"perfect storm" as it were, now the most powerful man on earth. It was going to happen eventually,

perhaps we were all due.

 

Les resten:

Gordon Duff: Amerika, utvisket fra "verdensscenen"

NEO - Duff - America, Erased from the World Stage

Trumptilhenger og partileder, med "Holocaustbenektere"

i velgermassen...

Kritiserer "negre" og jøder og tror partifeller er

med i fryktet nazigruppe

 

Bare barn skjærer alle over samme kam på denne måten. Jesus kritiserte jøder, og brenner derfor

i henhold til jødenes hellige bok i ekskrementer i helvete sammen med sin "horemor" Maria.

Hvorfor er det ingen norske aviser eller tv-stasjoner som vil lage et program om hva jødenes

helligste bok, Den babylonske talmud sier om dette? Kristne og Jesus hånes av Netanyahu og israelske

medier, på det groveste. Deres rasisme og blasfemi er det ingen som kritiserer. Derfor er det også

OK at Israel har bedrevet folkemord på kristne i Midtøsten, fordi våre storaviser/partiaviser ikke vil

være antisemittiske og harde i munnen mot det kommunistiske Likud-partiet eller vårt allierte USA,

Israels bestevenn. Kristnes holocaust er likegyldig for dem. NATO støtter IS, akkurat som

CIA gjør det.

 

Det går an å kritisere "negrale" mennesker og jøder, uten å være rasister, men tåpelig å tro

at alle "negrer" er muslimer. Det er  noe annet å helliggjøre drap pga av blasfemi eller synes det er

OK at visse grupper blir drept, siden de bare er slike som skal oppfylle vår egen hellige boks

helvete uansett, så derfor spiller det ingen rolle. Våre storaviser bryr seg lite om den "fyllmassen."

 

Min morfar, Sigurd, kjempet som underoffiser sammen med britiske oberster (de ledet infanteristyrken) ved

Majavatn. Han drepte en del tyskere. Britene sviktet Norge. De trakk tilbake sine styrker og båter for å bruke

dem i Frankrike (men noen mente at dette ikke var nødvendig). Narvik var allerede sikret av britene og

nordmennene, tyskerne hadde trukket seg tilbake til Sverige via Kiruna, men da vår allierte storebror sviktet

oss, ble Narvik inntatt av dem igjen. Styrken som min morfar var med på å lede hadde fremgang på sin

vei ved Majavatn, og ble derfor overrasket over å måtte trekke seg tilbake, nordover. Senere fikk de

forklaringen på britenes tilbaketrekking (overgav oss til tyskerne).

 

10.000 trøndere kjempet ikke mot tyskerne, men bygde flyplasser for nazistene og gav dem tømmer. Deres

sagbruk (trevarebutikker) tjente store penger, og de ble fete og rike mens så mange andre nordmenn var

villige til å ofre livene sine i kampen mot "overmakten", som til slutt tapte. Russerne var våre allierte i nord.

 

Min morfar ble hentet av tyskerne da min mor var 9 år (med hele familien som vitne til at de hentet ham),

og hans bror satt noen år i Sachsenhausen fangeleir. Han ble fraktet i nakne, kalde togvogner nedover dit,

hvor mange døde. Han jobbet i Garden, visstnok med våpenforsyning hvis jeg husker min mormor rett.

Han gikk visst fra å være løytnant til noe annet midt imellom der og ble forfremmet til oberst da han kom

tilbake fra fangeleiren, hvis min onkel husker rett, og han satt der ikke under hele andre verdenskrig, men

i noen år til sammen.Opplysningene om ham er nedtegnet i en publisert slektsbok som jeg må se nærmere

på for å være hundre prosent sikker på detaljene; og den boken tipset min far meg om. Jeg er ikke militær

og har heller ikke "Holocaust på hjernen", noe min onkel mente om en dame som ikke snakket om noe

annet da hun besøkte ham, selv etter så mange år, så jeg har ikke prøvd å finne den i "bokjungelen".

 

Uansett; min mormor sa om sin manns bror, Erling, at han var syltynn og nesten blind av matmangel etter

å både ha sittet i fangeleir i Polen og deretter i Tyskland. Her får dere høre ting dere ikke har hørt før:

 

Viktig info:

75th Anniversary of the Treblinka camp

75th Anniversary of the Treblinka camp

According to orthodox history 75 years ago today  on July 23, 1942 the Treblinka extermination camp is

opened. Treblinka was one of four camps (Treblinka, Maidanek, Sobibor and Belzec) along the Bug River

in Eastern Poland that were the site of the SS "Operation Reinhard". It is claimed that Operation Reinhard

was the systematic annihilation of Jews [?]

 

The Holocaust Establishment Is Attacking Richard Wagner

for Illegitimate Reasons

The Holocaust Establishment Is Attacking Richard Wagner for Illegitimate Reasons

"Professional historians ought not to surrender their territory so easily. We must do our best to raise the

public awareness of the past in all its richness and complexity."

 

 

Noen kristiserer mørkhudede (negrale mennesker, før kalt negre) og jøder, og andre dyrker dem.

Jesus kristiserte jøder, og derfor brenner han i henhold til jødedommen (jødene) i ekskrementer i

deres hellige bok, Talmud (Texe Marrs har studert deres religion nøye), sammen med sin mor,

"horen Maria".

 

Det er i henhold til menneskerettighetene og våre lover lov til å kritisere andre, men

man kan bruke beskrivelser som ikke oppfattes som rasistiske når man vil definere

en gruppe. Dessuten er ikke alle negrale "sånn og sånn" som gruppe, heller ikke

jøder, kristne eller muslimer. Vi er alle forskjellige. Bare barn skjærer alle over én

og samme kam, og kanskje er barn smartere enn mange voksne?  Kristne pastorer

støtter alle som sier de er kristne eller jøder, uten å skjelne noen ting som helst,

for de bruker samme forvridde speil som de ser seg i på tivoli og sirkus når de

beundrer seg selv, og er som de fleste røde aviser i Norge ikke opptatt av noe

annet enn sine fanesaker, som er de samme år ut og år inn, og som gagner

deres partier. Våre storaviser er ikke stort annet enn partiaviser, og burde

vært delt ut gratis ved inngangsdøren på deres partimøter til spesielt

interessert hjernevaskede...

 

Ytringsfrihetskampen for professorer er tung, for landets ledere respekterer ikke loven:

 

Anthony Hall academic freedom court case begins

August 8th -

Open Letter to University President Mike Mahon

Here is Andrew Blair's terrific open letter on academic freedom in general, and the

Tony Hall case in particular. -Kevin Barrett, Veterans Today Editor

 

An Open Letter to Pres. Mike Mahon on His Suspension

of Academic Freedom in Alberta Canada, written and sent

by Andrew Blair, Ph.D.

The lines of the contention are drawn on the eve of court proceedings beginning on August 8.

 

Moreover, it astonishes me that the complaint against Professor Hall to the Alberta Human Rights

Commission makes claims which purport to be facts that take the side against Muslims, thus

maligning them as a religious group in a far more stereotyping way than anything Professor Hall

has said about Jewish people. For example, the complaint simply states, as if it were an established

fact, that the attacks of September 11, 2001 were committed by "Islamic terrorists"

 (Here is a partial image of the complaint.) This is a widespread belief propagated by the U.S.

government, but how do we know it is true? Are you able to cite some peer-reviewed articles that

offer evidence for the belief? Are there peer-reviewed articles which grapple with the counter-evidence?

 

Aside from the prejudicial assumptions of the complaint, the logic is faulty. It supposes that if

"Islamic terrorists" did 9/11 then the Israeli government was not involved. The term "Islamic terrorist"

is an overly vague stereotype and the conclusion is a non sequitur. One plausible scenario, not

envisaged by the complaint, is that the 19 9/11 hijackers, from Muslim countries like Saudi Arabia,

were CIA assets labelled "Islamic terrorists", used by deep state agents within the U.S. and

Israeli governments as patsies in a false flag operation.

 

Until universities have given all arguments about 9/11 a fair hearing, including those to which Professor Hall

subscribes, the public cannot know whether the official narrative is true. The very action you have taken

against Professor Hall undermines the possibility of arriving at knowledge about this with even a minimal

degree of certainty.

 

Les resten

 

Info som de fleste kristne og andre ikke vet om, fra 1800-tallet; en plan

som ble lagt som har vært svært destruktiv for ikke bare kristne:

Som intervjuobjektet poengterer så står det i nytestamentet at alle, både jøder,

grekere etc vil bli tatt imot av Jesus, hvis de kommer til ham i tro. Jesus avviste

jødene fra Satans synagoge som ville drepe ham (hyklet overfor ham). Jesus var ingen rasist.

Jeff & Blake Sawyer - Zionist Power In America & The World

 

 

Ray Charles - A Song For You (LIVE) HD

Kermit Ruffins - When I Die, You Better Second Line

 

Billy Joel on SiriusXM Beatles Channel

Jul 28, 2017

EMF take-down of America by Alien ET technology:

How far has it gone?

A secret agenda using ultra high-tech Alien ET EMF weaponry has been rolled out to take-down America

by Preston James

Note: This article is written for those who are up to speed on the Secret Space War Program and the Secret Shadow
Government (SSG) and if you are not you are probably wasting your time reading this article.
Even those involved in such programs often are allowed to only gain knowledge of a narrow compartmented Slice.
VT has allowed articles to be presented which attempt to fill that void.

Despite vociferous official denials, it is now known that Electromagnetic Frequencies (EMF) can

entrain brain waves, cause electrical conduction irregularities in the heart function, cause sleep

irregularities, migraines and cancer without doing any tissue heating.

For many years it has been the official USG position that Electromagnetic frequencies (EMF)

can only be harmful if tissue is heated.

 

This has now been shown in numerous peer reviewed studies to be notably untrue, that in fact

EMF can entrain brain waves and can disturb electrical conductance in the heart without heating

tissue at all.

 

I have written prior articles which described the sophisticated Globalist agenda to psychotronically

oppress We The People using cell phones and cell phone towers, Wi-Fi, dirty electricity and other

forms of EMF including custom targeting by ground stations and satellite. I also listed some

countermeasures that are now being used to mitigate the effects.

EMF detector indicates high level of microwave radiation near a cell phone and radio tower

The weaponization of EMF via Smart-meters via the Smart Grid.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/08/06/emf-take-down-of-america-by-alien-et-technology-how-far-has-it-gone/

Egypt censored newspaper on Israel offers to ?buy Sinai?

 

Sylvi Listhaugs departement sendte denne eposten i retur, men ikke Knut Hareide. Noen liker ikke å feie for egen dør (Israels-støtte med blinde øyne).


 

Neste blogginnlegg:

Fei for egen dør først.... Israel høstet 18.000 organer

fra døde syrere i løpet av krigen

 

 

Rev. Paul Jones-I Won't Complain-October 1989 in Texas City, Texas

Han døde av hjernekreft, men slapp heldigvis å oppleve likplyndring og skjending av såkalte representanter for det hellige folk og hellige land.


 

^  V

 

Fei for egen dør først.... Israel høstet 18.000 organer fra døde syrere i løpet av krigen

 
Her er viktig info til dere i forbindelse med "islamkampen"... i det offentlige rom. Jeg synes Sylvi Listhaug er modig, men jeg tror vi kristne må feie for egen dør først. Avisene er kjempeflinke, i godt samarbeid med statlige organer, til å "henge" alle kristne som lærer noe feil om f.eks homofili, men er de like tøffe overfor muslimske menigheter som kommer med en lære som ville ha tatt livet av oss alle, i større og mindre grad, hvis man skulle håne "gud" som dere kaller ham, med liten "g"? Dere skriver Koranen med stor bokstav, men Bibelens gud og hans bok med liten bokstav. :)
 
Here we go again:
 

I Norge har vi den kristne (jødiske?) avisen Dagen-redaktøren Vebjørn Selbekk som for noen år siden trykte Mohammed-karikaturene i sin avis. Jeg kommer nå til å tenke på for eksempel tegneserieforfatteren Wiley Miller www.non-sequitur.com som har laget mange morsomme tegninger av Gud og Jesus-typer, som sikker kan oppfattes blasfemiske, uten at det ble verdens- eller borgerkrig av den grunn. Få har vel blitt så hånet som krisne mørkeløfoftsmennesker, Jesus Kristiansen og "God-fjott" -guden til kristne i media. Buddha og andre "statuer" eller hellige kuer får kanskje gjennomgå de også? Men Mohammed spøker man ikke med, siden hans tjenere er svært ømfiendtlige, omtrent som jødenes hellige slangegud i Talmud, den som Texe Marrs tok for seg og derfor fikk sin nye bok fjernet fra Amazon, siden de holder Slangeguden akkurat like hellig som profeten Mohammed.

Nå har Syliv Listhaug, kristen og Frp-leder tatt fram sin modige munn og viser større styrke enn så å si alle røde, brune og blå (hele fargespekteret) og sier at det ikke er OK med dødsstraff for blasfemi, særlig ikke i Norge. Det synes sikkert Vebjørn Selbekk det er fint at hun sier. De som allerede er henrettet i muslimske land, hvor islam er lov, ville sikkert ha takket henne. Det er for eksempel ikke få kristne som er drept i Pakistan, India, Egypt, Saudi-Arabia etc fordi de sa hva de mente om Mohammed, eller bare stilte spørsmål ved hans lære.

Jøder kan også ha sine svin på skogen, akkurat som muslimer kan det, eller kall dem israelere (ettterretningstjenesten i Israel uttalte at de IKKE ønsket at IS skulle mislykkes). Egentlig er "jødene" khazarer", noe dere kan lese mer om i neste blogginnlegg. Det er ikke mange "gammeltestamentlige gudsfolk" igjen her på jorden, hvis vi skal se på DNA-forskningen. 

Så, som den godeste Jesus sa så bør vi kristne feie for egen dør først, men vi er flinkest til å angripe muslimer. Hva med å se på de vi beskytter? Oss selv og "Det hellige folk". Hva har vi støttet og gjort? Hva gjør Israel? Hva gjør vi, "kristne" Vesten?

Dagbladet tar for seg det som skurrer i Sylvi Listahaugs tale til muslimske imamer og deres tilhengere:

http://www.dagbladet.no/kultur/ferieutspill-som-skurrer/68567220

 

The Engineered Refugee Crisis and the EU, Duff on Press TV


 

Det nye IS-teamet er nå de som USA (fortsatt) støtter...:

 

Has the US lost the war in Syria? The blame game begins

THE US HAS OFFICIALLY LOST THE WAR IN SYRIA: REPORT

Written by Darius Shahtahmasebi; Originally appeared at TheAntiMedia.org

- via  Southfront

Being a jihadi is no longer as much fun as it used to be

[ Editor's Note: I expected these "defeat! articles to pop up quickly with the publication of the Pentagon stating it would no longer support opposition groups that were not fighting ISIS. In The Century Foundation (CF) July 21 report excerpted below, Shahtahmasebi spotlights not the immorality of the analysis by the CF, but its amorality, a characteristic shared by many in the US coalition. They just don't have any morals, so that is never an issue for them.

The focus is on the Overthrow-Assad plan not having been handled right, as not enough effort was put into it early enough. And the CF report quickly skips over how, when the US realized this, it pivoted over into bringing proxy terrorist forces used by its old partners in crime, the Saudis.

The UAE and Qatar followed along, with Turkey always pursuing an independent policy, while pretending to be an ally at times, and a victim at others. The Turkish wholesale looting of Aleppo and the oil business dealing with the jihadis should have gotten Turkey thrown out of the UN and NATO, but such things never happen in the real world.

Missing in the CF report is any acknowledgement that what happened in Syria was a war crime, and a crime against humanity on the Syrian people. I watched in 2014 at the elections how the Syrian people voted for Assad and the army in droves, as they had become inseparable by that point.

Les resten

 

Ytringsfrihetskampen for professorer er tung, for landets ledere respekterer ikke loven:

 

Anthony Hall academic freedom court case begins August 8th - Open Letter to University President Mike Mahon

Here is Andrew Blair's terrific open letter on academic freedom in general, and the Tony Hall case in particular. -Kevin Barrett, Veterans Today Editor

 

An Open Letter to Pres. Mike Mahon on His Suspension of Academic Freedom in Alberta Canada, written and sent by Andrew Blair, Ph.D.

The lines of the contention are drawn on the eve of court proceedings beginning on August 8.

 

Les resten

 

Russian expert: Is a military coup next for the disaster of Venezuela?

Venezuelans Vote, Duff on Press TV

Trump's Denial of the Iran Nuclear Deal a Disaster for the US

Syrian Ambassador: Zionism is Attempting to Divide the Region

"Dishonest and Hypocritical?" US Trying to "Wreck" Iran Nuclear Deal - Analyst

Afghan analyst says S. Arabia had role in Herat terrorist attack

The political motive behind football's biggest transfer

South Korean spy agency "hacked" country's 2012 presidential race

"Vast stupidity": Oliver Stone slams "dumb" US sanctions against Russia

Moscow says US sliding into Cold War

Israel Continues to Assist Terrorists in Syria

Putin announces his intention to run for president in 2018

"US Orwellian 'Russia threat' used to increase military spending"

Who is Behind Afghanistan's Blame Game against Pakistan?

Oliver Stone: Intelligence agencies "are deliberately misleading us to continue their false-flag war against Russia"

 

Is Morocco Being Groomed For Another Arab Spring?

Syrian War Report - August 4, 2017: Army, SDF Boost Cooperation, Set Up Joint Operations Room

Fake News Experiments in Germany: How Social Media Users React to Lies

How the CIA spies on your everyday life, according to WikiLeaks

 

US plans "global" drills to counter Russia & other "complex threats" - top US military official

Nusra, Hezbollah and Lebanon, Duff on Press TV

 

Israel harvested 18,000 organs from dead Syrians during the war

_________
AhlulBayt News Agency
Israel harvested 18,000 organs from dead Syrians during the war

The Damascus university medical doctor heading Medical Forensics department Dr. Hussein Nofal estimates that at least 18,000 Syrians have had organs removed during the war thus far.

Since the outbreak of war in 2012, 6.5 million people have been displaced within Syria and another 4.8 million have become refugees forced to flee to neighboring countries like Turkey and Lebanon or 10% have migrated to Europe. With another 386,000 estimated dead, that's 11.7 million humans in Syria who have violently lost their lives or homes - stunningly over half the total prewar population of 22 million Syrians.

All this tragic human horror only occurs because of an overly aggressive, imperialistic US-Israeli foreign policy creating a path of chaos and destruction across the Middle East and North Africa secretly supporting the terrorists to fight US-Israeli proxy wars to illegally overthrow sovereign national governments like Assad's.

The ruling elite behind the Greater Israel Project deploys US Empire to manufacture unlawful wars and the subsequent largest migration crisis since WWII to willfully and methodically destabilize the world generating such dire human living conditions that expedite formation of a one world government.

Les resten

 

US Empire Collapsing - With or Without World War III?

Satan's Resurrection

The Operation Barbarossa II File: But Who Will Prosecute?

How New US Sanctions are Throwing Europe Into Russia's Embrace

Zion Declares War on British Jazz

Facebook forced to shut down AI system after they communicated in language unknown to humans

Hitler's Jewish Soldiers - Interview with Historian Bryan Mark Rigg

Only U.S. Deep State Oligarchs Want World War III

 

Chris Matthews got it: Neocons want to destroy the Middle East for Israel

"Why did they take us to Iraq, because that's the same reason they want to take us into Damascus

and why they want to have permanent war with Iran."

 

 

Chris Matthews attacked the Neocon project in 2015 by saying that the Neocons and warmongers in the United States aspire to create complete chaos in the Middle East, presumably for Israel. His words are worth quoting in full:

Les resten

 

Muslimer, kristne og andre ikke-sionisters problem:

Det finnes sionistisk terrorisme:

The Zionist Terrorists who created Israel

The Zionist Terrorists who created Israel

The fanatic "Zionist Movement" which began its activities in 1897, had for its objective the transformation of Palestine by "any means" into a Zionist state. It had no regard whatsoever for what the "Holy Land" meant and still means to the 700 million Christians and the 400 million Moslems of the world; and more arrogantly it did not have any consideration for the indigenous Arab inhabitants who consisted, at that time, 92 percent of the population of Palestine.

 

Straight outta Zionism

Straight outta Zionism

The Zionist Kingdom has obviously used the media to perpetuate their own agenda, and the fact that the State Department has written a long report on how the Palestinians are being mistreated by the Israeli regime shows that US officials know that Israel is a problem child

 

NEO/Duff: Washington Behind the Mirror

NEO/Duff: Washington Behind the Mirror

Russia thinks it is working with President Trump in Syria and is making progress in pushing NATO off its borders, or so one might gather from reading news available in late July of 2017.

 

E. Michael Jones on Peter Brimelow, Racism, and the American Renaissance

E. Michael Jones on Peter Brimelow, Racism, and the American Renaissance

"In obscuring the real nature of the culture wars, white nationalism becomes a form of political control and a worthy successor to the Jewish-led black operation known as conservatism."


 

Min morfar, Sigurd, kjempet som underoffiser sammen med britiske oberster (de ledet infanteristyrken) ved Majavatn. Han drepte en del tyskere. Britene sviktet Norge. De trakk tilbake sine styrker og båter for å bruke dem i Frankrike (men noen mente at dette ikke var nødvendig). Narvik var allerede sikret av britene og nordmennene, tyskerne hadde trukket seg tilbake til Sverige via Kiruna, men da vår allierte storebror sviktet oss, ble Narvik inntatt av dem igjen. Styrken som min morfar var med på å lede hadde fremgang på sin vei ved Majavatn, og ble derfor overrasket over å måtte trekke seg tilbake, nordover. Senere fikk de forklaringen på britenes tilbaketrekking (overgav oss til tyskerne).

10.000 trøndere kjempet ikke mot tyskerne, men bygde flyplasser for nazistene og gav dem tømmer. Deres sagbruk (trevarebutikker) tjente store penger, og de ble fete og rike mens så mange andre nordmenn var villige til å ofre livene sine i kampen mot "overmakten", som til slutt tapte. Russerne var våre allierte i nord.

Min morfar ble hentet av tyskerne da min mor var 9 år (med hele familien som vitne til at de hentet ham), og hans bror satt noen år i Sachsenhausen fangeleir. Han ble fraktet i nakne, kalde togvogner nedover dit, hvor mange døde. Han jobbet i Garden, visstnok med våpenforsyning hvis jeg husker min mormor rett. Han gikk visst fra å være løytnant til noe annet midt imellom der og ble forfremmet til oberst da han kom tilbake fra fangeleiren, hvis min onkel husker rett, og han satt der ikke under hele andre verdenskrig, men i noen år til sammen.Opplysningene om ham er nedtegnet i en publisert slektsbok som jeg må se nærmere på for å være hundre prosent sikker på detaljene; og den boken tipset min far meg om. Jeg er ikke militær og har heller ikke "Holocaust på hjernen", noe min onkel mente om en dame som ikke snakket om noe annet da hun besøkte ham, selv etter så mange år, så jeg har ikke prøvd å finne den i "bokjungelen". Uansett; min mormor sa om sin manns bror, Erling, at han var syltynn og nesten blind av matmangel etter å både ha sittet i fangeleir i Polen og deretter i Tyskland. Her får dere høre ting dere ikke har hørt før:

Viktig info:

75th Anniversary of the Treblinka camp

75th Anniversary of the Treblinka camp

According to orthodox history 75 years ago today  on July 23, 1942 the Treblinka extermination camp is opened. Treblinka was one of four camps (Treblinka, Maidanek, Sobibor and Belzec) along the Bug River in Eastern Poland that were the site of the SS "Operation Reinhard". It is claimed that Operation Reinhard was the systematic annihilation of Jews [?]

 

The Holocaust Establishment Is Attacking Richard Wagner for Illegitimate Reasons

The Holocaust Establishment Is Attacking Richard Wagner for Illegitimate Reasons

"Professional historians ought not to surrender their territory so easily. We must do our best to raise the public awareness of the past in all its richness and complexity."

 

Uri Avnery - Soros' Sorrows

Uri Avnery ? Soros? Sorrows

While in Budapest, Netanyahu took part in a closed meeting with the leaders of Hungary, Poland, Slovakia and the Czech Republic. Some fool forgot to cut the line to the journalists outside, and they could listen to 20 minutes of Netanyahu's secret speech. To his East European soul mates, our Bibi poured out his heart, "The liberal West European governments are "crazy" when they impose conditions regarding human rights on their aid to Israel. They are committing suicide by letting in masses of Muslims."

 

The Khazarian Bankster Cult That Destroyed Libya

The Khazarian Bankster Cult That Destroyed Libya

The invaders in Libya used Sarin gas in Ban Walid, but no Zionist Media covered that vital story. Sirt, a city in Libya, was invaded by ISIS, which we all know got their financial backing from the US, Qatar, Turkey, and even Israel.

 

Fake Syrian opposition groups reveal they are just "Wannabe Warlords"

Fake Syrian opposition groups reveal they are just ?Wannabe Warlords?

 

Resten av redaktør Jim Deans viktige artikler her.
 

 

Ønsker noen å høre det de ikke får høre i norsk media om ofre for muslimer og islam (eller hvem det nå er, siden Gordon Duff, redaktør i VT today, har tatt for seg CIA som bakmenn i dette spillet) så kan dere høre litt på:

Jeff Rense & 'Meral' - The Horrifying Muslim Destruction Of Germany

 

Billy Joel 30 years ago this summer six shows that shook the world Russia 1987

Jul 31, 2017
 

Trøndersangen:

Åge Aleksandersen - Æ e Trønder Æ (Live NRK 1979)

Nordlendingssangen:

Hvil under stjerna - Unit Five

hits