Spørsmål til Knut Hareide - Tar DU hatten av for Kongen når det bes?

 Foto © Bloggeier

Ønsker dere å ødelegge min karriere med å kalle meg for "antisemitt"? Jeg fikk aldri sjansen til å få noe slikt, så bare kom igjen. Jeg er allerede svertet på det groveste, både i religiøse og "kommunale" kretser, og der finnes det ingen som ber om unnskyldning. Men jeg må be om unnskyldning hvis jeg "stryker" en flue i samme sammenhenger... Livet har aldri vært rettferdig, og vil aldri bli det, kun for noen.Den urettferdige, fordømmende menighet både på bakrom og det offentlige rom...

 

Senter- og Arbeiderpartiet med felles front mot Listhaug på kristenstevne

 

Først vil jeg si at selv om jeg aldri har interessert meg noe særlig for verken KrFs eller noe annet partis politikk har jeg alltid syntes du virker veldig ekte smilende og glad; som en vennlig velmenende fyr. Min datter hentet et møbel hos deg (barnekommode) og hun ble overrasket av å se at det var du som ga det bort, og tok en selfie av deg og henne sammen, så det er det nærmeste jeg indirekte har kommet deg. Det samme synes jeg helt ærlig om Sylvi Listhaug. Dere er noen ekte sjarmtroll av vesen. Hun er mindre "globalistisk" enn deg da, mener jeg.

Nøyaktig hvilke deler av Bibelen tror du på og tror du ikke på?

Tror du på Guds ord i Babylon og før det da Han skapte menneskene på jorden, hvor Han sa at disse folkeslagene som Han har skapt skulle holde seg innenfor de landegrenser Han hadde gitt dem? Deres ønske om "fellesstyre" (globalisme med en felles leder for dem alle som ikke var Han) fikk ham til å forvirre språkene og spre dem som var samlet der for å bygge seg et "senter"; hus, som skulle nå opp til skyene.

Tror du på hva Han tillot det gamle Israelsfolk å gjøre mot hedningene? De skulle følge Israels lover (være underordnede slaver/tjenere); og at Han ville gi dem hele Kanaans land?

Tror du Jerusalem by er et sted hvor Jesus skal regjere fra her på jorden, eller tror du det er i himmelen? Det nye testamente snakker helt tydelig om dette. I Galaterbrevet spør Paulus de kristne hvem det er som har "forhekset dere" som prøver å rettferdiggjøre dere med Moseloven og dermed vraker Jesu verk på korset som er basert kun på tro og nåde (tilgivelse og "ferdiglagte gjerninger"). De ble som hekser ved å velge det gamle testamente fremfor Det nye. Sions fjell og Det nye Jerusalem er i himmelen, hvis du har lest Bibelen. Han sendte oss ut i hele verden, ikke til en klagemur. Vi har fått beskjed om å glede oss alltid i Herren, og han kommer vi ikke til å se igjen før han kommer på skyene. Han er midt iblant oss hvor to eller tre er samlet i hans navn. Han er ikke inni Klagemuren eller i Jerusalem i Israel mer enn han er der kristne er (var) samlet i Syria, før Israel begynte sine bombetokter der sammen med USA mer flere.

Hvor var du da Antikrist kom? På veien til Damaskus (av Historiker Katherine Frisk fra Sør-Afrika).

Tror du det Jesus sa om at hans rike (kongsmakt) ikke er av denne verden, og at han derfor ba Satan som fristet ham med verdens riker om å pelle seg bak ham og slutte å friste ham? Han sa at Satan er denne verdens fyrste. Hvis du er en talsmann for "Guds rike", hva gjør du da i politikkens rike?

Tror du Jesus var for våpenbruk eller ikke, når han selv lot seg korsfeste og vende det andre kinn til - og sa at hans disipler skulle ikke få oppleve noe annet enn ham, som Mester så disippel? Den ene gangen en disippel brukte sverdet var det kun for å oppfylle skriftstedet om at han ble behandlet som en forbryter, selv om han ikke hadde noe synd. Deretter helbredet Jesus den skadde soldatens øre. Da rabbinerne samlet seg rundt Jesus (til stadighet) fordi de var rasende på ham og ville drepe ham, var han ikke redd men bare gikk rett gjennom flokken, og spurte dem om de ikke visste om at hans Far hadde legioner av engler som kunne komme ham til unnsetning? Hans time hadde bare ennå ikke kommet. Han ba oss om å ikke være redde for de som slår kroppen i hjel, men for Hans Far som har makt til å dømme noen til helvetets ild.

Hvorfor støtter da så mange kristne Israel uansett hva de gjør av faenskap mot palestinere og kristne i Midtøsten? Tror du de som bor i dagens Israel er etterkommere av de gammeltestamentlige "Guds folk"? Hvem er Guds folk for deg? Skal de forkynne om Jesus, aldri drepe noen og føre krig (eller støtte det politisk eller med ord og penger) og være medlemmer av MIFF?

Egentlig har dere begge to føtter i hver leir. Dere prater politikk på stevner hvor man forventer at noen skal forkynne bare Guds ord (uten Israelstjerne på veggen som f.eks på Sandvik Folkehøyskole), tilby forbønn, sjelesorg og at man lovsynger Gud og Jesus. Men pinsehøvdinger og andre oppmaner en til å støtte landet Israel på slike stevner, noe jeg selv har vært vitne til også på mange "troskonferanser", og påstår at det er det folket som bor der i dag som Gud har gitt løfter til (Overraskende DNA-forskning beviser at jøder er khazarer). At det skal være palestinere, fnyser de av. Les hva pastor Texe Marrs har delt angående hva den israelske forskeren har funnet ut om dagens "jøder" i Israel, og les historiker Katherine Frisks forskning om "Greater Israel and the tale of the two temples" før du svarer. Palestinerne er etterkommere av Efraims stamme, "Den førstefødte", og det samme er Jesus. Juda og "De ti stammer" har Gordon Duff skrevet om (han er ikke kristen), og den løven de serverer er jammen grådig, og veldig ulik Jesus - som så mange kaller "Løven av Juda" (Phil Driscoll synger om ham, og han går i Kenneth Copelands menighet...)

Jesus Was A Palestinian: Part 1 | Veterans Today

25. jul. 2015 - jesus-pal As such Ephraim now had responsibility for all 12 tribes. Manasseh on the other hand joined the priesthood, and took on his mother's ...

27. jul. 2015 - This can be said by Ephraim, his son Nun and his son Joshua of the tribe of Joseph. In the New Testament Jesus comes from the north, from ...
 

Når dere er på politiske talerstoler kommer dere med "bibelpreik", men glemmer at Jesus kom med en ny pakt, og han har fortalt at "Guds folk", hans brødre og søstre, er de som gjør Hans himmelske fars vilje. Kjenner du den? Har du hørt misjonsbefalingen og det å "ta sitt kors opp og følge Jesus"? Pinsevennsang: "Ikke med hærer eller med våpen, men kun med helligåndens kraft", med MIFF-stander nederst i salen... Han kalte ikke oss til å praktisere politisk globalisme; først krige land i senk og så ta imot flyktningene. Han kalte oss til å ikke skyte, drepe eller bombe, men å forkynne evangeliet, helbrede de syke, selge det vi har og gi til de fattige. Dere får bestemme dere hvilken leir dere vil tilhøre: Kongsmaktleiren (Satan som fyrste) eller Guds rike ("Min kongsmakt er ikke av denne verden."  Er dere helt sikre på at dere gjør Guds vilje der dere står? Det står at vi som kristne skal vise respekt for våpen siden "de er innsatt av Gud". Har dere lyst til å bære våpen? Hvorfor føler du behov for å forsvare deg med det? - Norge er jo så trygt. Er du redd for å bli voldtatt? Trøst deg med at vanligvis er det bare barn og kvinner som blir det (hvitt billig kjøtt), siden muslimer (bortsett fra IS-soldater) vanligvis ikke er homofile eller transer, men bruker kvinneklær for å slippe unna arrestasjon, noe de ikke alltid lykkes i. Dessuten er de fleste europeiske flyktninger ikke flyktninger. Det er vanskelig for mange av oss "kjerringer som har tatt seg av barn (som jeg et mentalt tilbakestående barn)" å i det hele tatt få seg vaskejobb, for det er så mange om beinet, og man må nesten ha mastergrad for å få det. - I tillegg blir det veldig mange om kaka, og hvis du vil se på mitt aller første innlegg så har Obamas politikk på dette området fått USAs middelklasse til å gå til grunne. Utallige veteraner fikk aldri medisinsk hjelp og døde i sykehuskøene, noe Gordon Duff i Veterans Today har tatt for seg, men ulovlige innvandrere fikk alt fra første dag de satte foten på amerikansk jord. Nå er 1 prosent "eliten", resten i økonomisk trøbbel. Går det ikke an å tenke litt lenger enn til nesetippen? Jeg har fått alt fra ca 2000 kr til 5000 kr i omsorgslønn de siste ca 15 år. Jeg hører om folk som får mye mer enn meg bare de stikker sine neser innenfor landet og gjør en liten jobb, og så drar hjem igjen. Jeg har på en måte vent meg til dette livet, men det kan bli mye vanskeligere i framtiden, hvis Oljefondet er brukt opp, som Gunnar Stavrum har skrevet om, for mange flere enn meg. Jobber man i "det offentlige" så har man jo sikret seg.

Sjokk: 70 prosent av flyktningene til EU er ikke flyktninger

http://www.express.co.uk/news/world/824794/migrant-crisis-refugee-Italy-Libya-UN-figures-Mediterranean-boat-crossing

 

Kanske har Sylvi Listhaug bare omsorg for "det norske land", vår "familie" av statsborgere og deres fremtid? Har dere gjort en grundig beregning av hva alt denne innvandringen egentlig kommer til å kose på lengre sikt?

 

1. Tim. 5 

7 Også dette skal du innskjerpe, så ingen skal komme med anklager mot dem.  8 En som ikke har omsorg for sine nærmeste, og særlig for sin egen familie, har fornektet troen og er verre enn en vantro.

 

Sweden Home To 2,000 Takfiri Terrorists (med jødisk opphav)

Dette har "kristne" i USA forårsaket, og det gjør meg lei meg (øverste stykke):

NEO/Duff: Washington Behind the Mirror

 

Er Krf for å "chippe" flyktningene (muslimene) som kommer, slik Angela Merkel, kommunisten, gjør for å holde oversikten (slik jeg fikk Pusi "chippet")? Vil dere respektere - hvis det finnes noen overlevende kristne blant dem - at de for sin tros skyld nekter å la seg "merke" som dyr (imot Guds ord å ta "dyrets merke"). Er det OK for kristne å nekte "dyrets merke" for sin samvittighets skyld, men ikke for muslimer å kle seg som de vil i det offentlige rom, for sin (eller av respekt for sine foreldres) skyld? Som Obama sa, han som har satt verdensrekord i å lage så mange påbud og regler for det amerikanske folk at de ikke har noe frihet igjen, "Man må kjempe for sin frihet". Muslimske jenter eller kvinner kan også ha en overbevisning de ønsker å kjempe for. Skal hardbarka kommunister, Venstre- eller Ap-folk, sentrum og Høyre-siden bestemme hva som er "rett å gjøre", de som tror mer på Julenissen og seg selv enn noe annet? Hva med å respektere trosfriheten? Det er faktisk lov til å nekte å ta av seg hatten for kongen. Gjør dere det? Den dagen kan komme veldig fort da "teknofrikene" stiller oss til veggs i vårt pengeløse kontrollfriksamfunn. Da får til og med Ulf Ekman se om han klarer å være "radikal for Jesus" der han koser seg under pavemakten i dag, hvor satanismen og pedofilien florerer. Pastor Texe Marrs jobbet i årevis som lærer/professor på Univseritetet i Austin, Texas, har bakgrunn fra amerikansk luftforsvar og har studert både jødedom, hedenskap og katolisisme i noen titalls år, og har utgitt flere svært viktige bøker som Amazon, som de jødedomsbeskyttere de er, har sensurert nylig (Holy Serpent of the Jews). Her underviser han grundig, basert på egen forskning, om satanismen i Vatikanet.

Jeff Rense & Leonard Coldwell - Muslim Horrors On The German People...And Forced 

Tror du at Gud kan snakke til mennesker i dag, slik Han gjorde til Jesus? "Søk først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette andre i tillegg til det." Den hellige Ånd kan tale til mennesker også i dag. Derfor kan man faktisk "se" framtiden, men kanskje får man selv ikke oppleve den? 

En mann som nektet å ta av seg hatten for kongen, William Penn, pga religiøs overbevisning og sterk tro på retten til trosfrihet:

https://en.wikipedia.org/wiki/William_Penn

Kan ikke kristne kvinner få lov til å dekke seg til med hodedekke som de vil, selv om man så ikke alle fire overvåkningskameraer på for eksempel Coop Extra ser dem hvor enn de er, i fall de skulle begå en terrorhandling der eller på frisørsalongen. Må vi ALLTID til enhver tid "identifisere" oss for å tilfredsstille mafiaen som ikke vil vise frem en "dr...t" av hva de selv begår av lovbrudd og mord?

Jakob 4

Advarsel til selvsikre og rike
13 Og nå, dere som sier: «I dag eller i morgen drar vi til den eller den byen og blir der et år, driver handel og tjener penger» - 14 og så vet dere ikke engang hvordan livet deres blir i morgen! Dere er jo bare røyk, synlig en kort stund og så borte. 15 Dere skulle heller si: «Om Herren vil, får vi leve og kan gjøre det ene eller det andre.» 16 Men dere skryter og bruker store ord. Alt slikt skryt er av det onde. 17 Den som vet hva godt han burde gjøre, men ikke gjør det, han synder.

 

NATOs elskede Tyrkia og Israel - for ikke å snakke om USA - klarer ikke å se hva de selv bedriver i Midtøsten:

NEO - US Mideast Foreign Policy a bungled affair?

"Burning down the house" - Talking Heads

"Burning down the house" - Talking Heads

Syria, Iraq and Turkey: a Slow Cook with Political Repression as a Result of Failed US Policy

by Henry Kamens, ... with New Eastern Outlook, Moscow

Welcome to the Souk

Welcome to the Souk

[ Editor's note: Mr. Kamens can always be relied upon to peel the onion down to a layer no one else has yet, and he has certainly delivered below.

Get your brained focused, as this is a challenging read, not because of his writing style, but for his taking us down into the belly of the Ottoman souk, where anything and everything is for sale.

This game is made even more dangerous now that most countries don't accept any responsibility for any of their policy failures. They just call in the professional spinmeisters and pile some cash on them to put the pile of poop on someone else's doorstep.

Erdogan is the ultimate souk man, as Henry points out, since he can attack Kurds in his own country to create a domestic threat, which requires that he attack Kurds in Syria because that allows him to grab North Syria because it is there for the taking.

Meanwhile, he supports Kurdish separatists in both Iran and Iraq, both countries with which it has had major economic dealings and populations of fellow Muslims?inconsistency be thy name.

And then, along comes Russia after having one of its planes shot in the back and reportedly saves Erdogan from a coup, with the only motivation being that it was a US and NATO-supported one, so Putin chose the lesser of two evils, always the practical man.

If anyone tells you they know how this mess is going to turn out, they are bluffing. Not even NATO or Erdogan knows with all of their Intel sources. Syria is a powder keg now, and Erdogan thinks he is in a no lose position... Jim W. Dean ]

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/10/14/neo-us-mideast-foreign-policy-a-bungled-affair/


Takfiriterroristenes jødiske røtter:

Det ligner på en morderisk løve, ikke Guds lam som ble slaktet som offer for verdens synder.

 

Phil Driscoll - Lion of Judah

En løve med muslimsk klesdrakt fra "den hellge by" Sodom-Egypt... (som det står om i Johannes Åpbenbaring; navn på det jordiske Jerusalem.)

"JerusalemTyrkia-islam" som slaktet kristne i Armenia.

Min hore er bedre enn din hore. - Abraham kom fra Ur i Armenia, av ...

Abraham kom fra Ur i Armenia, av historiker Katherine Frisk (2 fruer i 1 smekk). 31.10.2016 kl.07:40 i Kristendom · Ingen .... Poof goes the Judah weasel.... *Ur*.

Norge & Innvandring: Tullebukker og mordere i bakvendtland (lyttlitt)

7. jun. 2017 - By Katherine Frisk on April 9, 2016. Poof goes the Judah weasel! NK_Location_Nagorno-Karabakh2. Nagorno-Karabakh. by Katherine Frisk.

 

Historiker Ian Greenhalgh kommer med en hjelpende hånd til villedede kristne som burde vite om "Det himmelske Jerusalem, Sion" og ikke sette nesegrevene fast i en mursprekk i byen gråt over:

 

Israel & Jews have no legit claim to Temple Mount

 

But what about the Wailing Wall, isn't that physical evidence of the temple? Nope, it's the western wall of the Roman Fort Antonia and no-one tried to claim otherwise until a little less than 500 years ago.

Wherever this temple was really located, we can be damn sure it was not on the Temple Mount or anywhere else in Jerusalem.

One wonders if the blowing up of the Palmyra temple was an attempt to obscure the truth about the supposed Jewish Second Temple?

However, the temple of Akhenaten at Amarna, Egypt and the Temple of Bel in Palmyra, Syria (the one ISIS blew up) do fit the size given in several ancient sources and are both likely candidates for having been the true inspiration behind the biblical Second Temple mythology.

There was never a Jewish temple on the Temple Mount, most certainly the Second Temple could not have been there for the simple reason that we know from multiple detailed descriptions, it was far too big to have fitted on top of the mount.

Well, I'm afraid, like so much about Israel and the modern Jews, that is nothing but a lie, a blatant, bold-faced lie.

[Editor's note: This week, due to the ongoing violence surrounding the Temple Mount, Israeli newspaper Haaretz published the article: Were There Jewish Temples on Temple Mount? Yes.

Les resten:

Israel & Jews have no legit claim to Temple Mount


Bloggeier har opphavsrett på Kongsvingerfoto:

Foto © Bloggeier

Kjekt å ha...

 

Thunder Over Zion - Texe Marrs

Jerusalem "Sodom and Egypt" But, God has already spoken on this matter. In Revelation 11:8,

He specifically names one particular city as being especially ...

The Rise of 21st Century Sodom and Egypt Christian ... - Texe Marrs

The Rise of 21st Century Sodom and Egypt Christian Leaders Defy Jesus Christ to Build an

Earthly Kingdom of the Jews and A Throne for Antichrist: Texe ...

Cauldron of Abaddon - "From Jerusalem and Israel flow a ... - Texe Marrs

"And their (the two witnesses) dead bodies shall lie in the streets of the great city, which spiritually

is called Sodom and Egypt, where also our Lord was crucified.

TEXE MARRS - Prophetic Secrets of Earthly Jerusalem (Part 1)?City ... 

All is fair in love

SMOKEY ROBINSON SINGS TRIBUTE TO HONOREE STEVIE WONDER - 22nd KENNEDY

Trom-trommelom-lom...

Vanessa Williams (Shania Twain, Luther Vandross, Rosie O'Donnell & Elmo) Do You Hear What I Hear

Maria hadde en baby

Vanessa Williams - GO TELL IT ON THE MOUNTAIN / MARY HAD A BABY (1993 TV

 

7 Pictures That Prove Venezuela's Opposition "Strike" Is a Flop

 

Aldri medlem av "eldsterådet" fordi jeg er hunnkjønn? Eller fordi jeg har syndet mer enn eldsterådet?

Foto © Bloggeier

Jeg begynner å bli eldre nå, og har fått noen grå hår som jeg ennå ikke har giddet å farge. De kaller meg nå "en middelaldrende kvinne". I menigheter får jeg ikke lov til å bedømme åndelige saker, enda de stadig vekk siterer det gamle testamente hvor Debora som dømte åndelige saker ut fra Moseloven jobbet i 40 år. De skryter av horen som var "formor" til Jesus og tok imot speiderne Kaleb og Josva, og samarbeider økumenisk med muslimer, Vatikanet og jødedomstilhengere som i sin Babylonske Talmud lærer at Maria var en hore. I menighetene gir de skilte sparken. Det har jeg selv sett. En mann fikk sparken fordi hans kone skilte seg fra ham. Han hadde ikke gjort noe galt. Hun ville bare ikke ha sex pga traumatiske opplevelser i barndommen. Derfor fikk han sparken fra jobben sin. Selv hadde de helter fra pinsebevegelsen som virkelig hadde syndet i bokhyllene sine. Ulf Ekman hadde samme helter. Jeg fikk sparken fra Ulf Ekmans (nå katolikk) bibelskole fordi en brasilianer forsynte seg seksuelt av meg på jobb, og han hadde løyet for meg. Jeg gir ikke ham all skyld, selv om jeg sa nei tre ganger og han blottet seg for meg to ganger på jobb (og hånte meg da jeg reagerte med å se litt "sjokket" ut), men å jobbe 9 timer med en mann på vaskejobb (to-"manns" -team) i et halvt år som hele tiden beføler deg, sier at han elsker deg og gir uttrykk for at han er enslig, noe som var en løgn, er ikke så lett for en 21-22 -åring som har vært dydig i 5 år for Jesus sin skyld, mens han som 42-åring kanskje burde ha visst bedre? Jeg burde ha skjønt hans spill, men falt for hans sjarm. Da slapp han å bli beskyldt for voldtekt, og vi fikk begge beholde jobben. De er veldig fordømmende de "rettroende" pastorer, men stemmer selv gjerne på alt som kan krype og gå av ----, som f.eks Donald Trump  og Bush (de sa det selv i "Kristent Fellesskap"-menigheten), uansett hvor mange rare ting de har gjort (Bush: Boys Town-pedofili), og enda Jesus sa "Mitt rike (kongsmakt) er ikke av denne verden." Derfor kaller jeg meg for "hora", som de dømte meg som, "Du måste inte tro att du kommer til Himmeln med det här i resveskan!" (Sitat bibelskolerektor Svante Rumar til meg). "Facket" og den kvinnelige finske sjefen på jobben var mer nådefull mot meg enn "Guds menighet", som har "snakket med Jesus hele natten."

Genesis - Jesus He Knows Me 


 ^    v

Syria-løgnerne NRK glemmer en veldig viktig ting i sin "revolusjon"

 

Fordekt moderne kommunisme, fascisme, kommunisme  må vi betale for i dyre dommer: Til NRK (i Tv-lisens), helt fra Obamas dager og før det har de løyet for oss.

 

---------- Forwarded message ----------
From: ----
Date: 2017-07-26 12:37 GMT+02:00
Subject: NRK gir meg samvittighetskvaler fordi vi i mange år har måttet sponset propgaganda som tar livet av mine søsken
To: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, redaksjonen@nettavisen.no, ContactRense@earthlink.net

 

Er det ikke på tide at NRK og dere alle i det minste PRØVER å se nærmere på infoen til andre journalister som ikke er medlem av den røde ekstreme side? Ekstremister er uvillige til å se nærmere på disse tingene. Jeg ber dere ikke om å godkjenne det som sannhet, for det kommer dere aldri til å gjøre, men la nå i det minste det norske folk få høre nyhetene dere aldri ville skrive om, så vi kan få bedømme selv. Jeg har betalt mange tusen kroner for å poste disse tingene, og det burde ikke være min jobb, med så høye kringskastingsavgifter vi betaler. Tross alt har dere visst om disse tingene lenge. Se på Flynn, Tyrkia og Trump: NATO; Tyrkias medskyldighet i gassingen.

 

Jeg ber våre myndigheter om unntak fra tvangen om å sponse journalister som driver ensidig partipolitikk og NATO-reklame, uten å være villige til å høre på noen andre synspunkter, langt mindre skrive om de, for dere gjør meg delaktige i mord. Jeg mener det alvorlig. Deres propaganda er med på å forme verdensopinionen og velgerne til å stemme på disse terroristene som beskylder Assad for å gjøre ting våre allierte har gjort. Det er lov å nekte militærvesen fordi man er imot drap, men ikke NKK-lisensen. Hvor ble det av trosfriheten? Når min mann, som leser deres kvalme rapporter om Syria, er død - hvis jeg overlever ham, er det første jeg kommer til å gjøre å plombere tv-en min.

 

Eit stort tilbakeslag for den syriske revolusjonen

https://www.nrk.no/urix/--eit-stort-tilbakeslag-for-den-syriske-revolusjonen-1.13617271

 

Krigsforbrytelse: USA bekrefter å ha brukt utarmet uran i Syria

 

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria

By Ian Greenhalgh on February 15, 2017

Syria air raids, carried out in mid and late November 2015, targeted oil convoys in Daesh-held territory

__________
World Bulletin
US confirms use of depleted uranium in Syria

The U.S. used thousands of depleted uranium rounds in two 2015 air raids in Syria, Central Command confirmed on Tuesday.

The controversial munition had not been used by the U.S. since the occupation of Iraq where it has continued to illicit claims of lingering health effects, particularly in Fallujah where U.S. forces fought intense close-quarters battles with insurgents.

 

Les resten:

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria

 

 

VT had it right all along - ISIS weapons supplied by the West

By Ian Greenhalgh on July 12, 2017

[Editor´s note: This report, albeit over a year late in doing so, has provided confirmation of what VT reported  about the supply of weapons to the terrorist mercenaries in Syria. 

We reported how the weapons were shipped from Ukraine across the black sea to the port of Batumi in Georgia then trucked south through Turkey. We also disclosed the German origins of much of this weaponry which had been legitimately supplied to Ukraine to re-equip it´s tattered armed forces, but instead of going to the Ukrainian forces had been sold on by the utterly corrupt and criminal Poroshenko mafia regime in Kiev.

Former president of Georgia and mafia kingpin Mikhail Saakashvilli was placed in charge of this smuggling when he was installed as mayor of the port of Odessa.

Bulgaria was the source of much of the ammunition as that country still produces large quantities of munitions in the calibres used by the former Soviet Union such as 122mm and 152mm artillery shells and 7.62×39 and 7.62x54R small arms ammunition. 

The other route for arms into Syria was over the Golan Heights from Israel or across the Jordanian border, in both cases, this was an Israeli-run operation.

Behind it all is Saudi finance, and until recently, Qatari money was used too.

VT had it all long before anyone else, and while we find this confirmation of our information gratifying, we cannot help but feel it is too little, too late. Ian]

 

Les resten

 

Dumb and Dumber: CNN commentator Paul Begala says America should bomb Russia now

 

Al-Qaeda removed from Canada & U.S. terror watch-list

By Ian Greenhalgh on July 10, 2017

__________
ABNA
Al-Qaeda removed from Canada & U.S. terror watch-list

The Syrian branch of al-Qaeda changed its name to Hay'at Tahrir al-Sham (HTS), and is now officially removed from the U.S. and Canadian terror watchlists.

Now, the U.S. and Canada can donate money and weapons to the terrorists, and can even go fight with them against the Syrian government and spread their propaganda.

It turns out that getting off the U.S.' and Canada's terror watchlist is as simple as changing your name. While the terror watchlist in the U.S. has long been both secretive and controversial - as "reasonable suspicion" is enough to label any individual a "terrorist" - terrorist groups tied to al-Qaeda have found that getting off the watchlist only requires minor rebranding, reported Mint Press News.

The terror group, formerly known as Jabhat al-Nusra or the al-Nusra Front, has operated as al-Qaeda's branch in Syria long after Daesh (ISIS) renounced its allegiance to the group in 2014. It was first placed on the U.S. and Canadian terror watchlists in 2012.

Simply by changing its name to Hay'at Tahrir al-Sham (HTS), the group is no longer on terror watchlists in the U.S. or Canada, allowing citizens of those countries to donate money to the group, travel to fight with them and disseminate the Group's propaganda without incident.

 

Les resten

 

Dette er landet som Jens Stoltenberg lovet å forsvare på vegne av NATO:

 

Whistleblower: Turkey Directly Involved in Khan Sheikhoun Chemical Attack

By GPD on April 23, 2017

Exactly as our witnesses had also stated

Dissident Leader: Turkey Directly Involved in Khan Sheikhoun Chemical Attack

Les resten:

Whistleblower: Turkey Directly Involved in Khan Sheikhoun Chemical Attack

 

 

Russia's Clear Signal to US: Think Twice Before Using Your Nukes

By GPD on April 28, 2017

Idiot Trump conned into thinking US missile defense actually works

 

Les resten:

Russia's Clear Signal to US: Think Twice Before Using Your Nukes

 

 

ESCALATION IN SYRIA: Erdogan I - The Phantom Menace of NATO

By GPD on April 27, 2017

 

Deputy Spokesperson of the U.S. Department of State, Mark Toner, during a regular briefing on April 25 said that the U.S. expresses serious concern over Turkey's aggression in Syria and Iraq.

 

Les resten:

ESCALATION IN SYRIA: Erdogan I - The Phantom Menace of NATO


 

Tenk om Jens Stoltenberg kunne føle det samme for ofrene for NATO i Syria? Men Dagbladet vil aldri nevne hva jeg sendte dem, for de har sine hellige guruer i Noble kretser.

OVERSIKT OVER BRUK AV ATOMVÅPEN INGEN HOLDER USA, ISRAEL, SAUDI-ARABIA, TYRKIA, NATO ANSVARLIGE FOR

Det finnes terror i alle leire, ikke bare på den såkalte høyreside, enda man kan lure på om Utøya-terroren skjedde fordi det stod skilter der med "Boikott Israel", og som vi vet er Likud og Netanyahu ikke akkurat forsvarere av høyresiden. Som redaktør Gordon Duff i Veterans Today gjentatte ganger har sagt så må man se på hvem terrorhandlingene gagner for å finne ut hvilken gruppering det er som står bak, ikke bare de som påstår at de står bak den, for det kan være en løgn for å villede. Al-Qaida og islam er "berre lekkert" og "tjocka släkten". Israel og jøder gjør aldri sånt noe.

 

Syria-Gate: NATO weaponry and personnel in East Aleppo

By Jim W. Dean, Managing Editor on December 30, 2016

GLEM IKKE USA OG NATOS SKAM I SYRIA

 

Flynn mottok penger under bordet fra Tyrkia:

Questions surround Turkish businessman at center of Flynn controversy

By Ian Greenhalgh on March 11, 2017

Questions surround Turkish businessman at center of Flynn controversy

"Flynn must have known what he was getting himself into."

... from Al-Monitor

Turkish businessman Ekim Alptekin

[ Editor´s Note: This is a short seminar on lobbying versus espionage. Listen carefully. No government pays out sums like a half million dollars, even through a middleman corporation, for open source intelligence to be done via a former NSA director. The idea of it in this case was ludicrous.

 

Les resten:

Questions surround Turkish businessman at center ... - Veterans Today

Utdrag:

Thus, in the course of his negotiations with Flynn Intel Group, "the need for a lobbying and PR component was agreed upon but never executed, which is why I reclaimed and they reimbursed some $95,000," he said.

At a certain level a pile of cash like this is one notch above confetti


Trump to Silence Flynn over Turkish Death Squad ... - Veterans Today

 

Flynn failed to disclose income from Russian entities ... - Veterans Today

 

It Wasn't Russia, How Erdogan Bought Trump and ... - Veterans Today


 

Trump, Flynn Scuttled War on ISIS for Turkish Cash

By Gordon Duff, Senior Editor on May 18, 2017

VT calls for special prosecutor for Trump, Flynn for Turkey as well, they financed SOHO, paid Flynn, bombed Americans and Trump knew

...Erdogan didn´t leave Washington empty handed, he was simply visiting his employees

[ Editor´s note:  This week, thugs paid by Erdogan assaulted Kurdish demonstrators outside the White House.  It was Turkey that brought Sarin gas to Idlib and Trump attacked Damascus for it.

Trump allowed Turkey to repeatedly bomb America´s allies in Syria, with American advisors embedded with them scrambling for their lives.  Now we see that Trump and Flynn scuttled US efforts against ISIS on behalf of Turkey, Flynn got $530,000 and Trump simply served the gangsters who financed Trump SOHO and so much more, his Bayrock partner.

Flynn had been on the Turkish payroll and under active investigation by the FBI for working for Turkey, not Russia but Turkey, when Trump put him into the White House.  Trump knew this according to this story from the New York Times:

Les resten:

Trump, Flynn Scuttled War on ISIS for Turkish Cash | Veterans Today

 

NEO - Does Flynn Exit Aid World Peace? | Veterans Today


 

By Gordon Duff, Senior Editor on April 28, 2017

Press covering for Turkey but other nations paying off Trump and company as well, only Flynn got caught and is being thrown under a bus

Exclusive: "Lock him Up," of Course We Mean Flynn, But Lock Him Up Last

Bibi and Erdogan are joined at the hip in military actions to oust Syria´s Assad. All along, VT has contended that Russian, Israeli and U.S. Kosher Nostra oligarchs and gangsters (with U.S. intel help) skewed and rigged the 2016 U.S. elections. The Kosher roosters are now finally come home to roost.


 

The Trump Administration, Israel, and North Korea

By Jonas E. Alexis on April 28, 2017

By attacking Syria and inventing a conflict with North Korea, Trump has obviously grabbed his own voters by the hair of their heads and dragged them back to their oppressors, namely, the Neoconservatives and the Israeli regime. In fact, it was Israeli officials who postulated that "North Korea presents the greatest threat to global security."

 

Dr. Strangelove: How Trump learned to be an Israeli puppet and loved Israeli orders.

 

Les resten

 

Enda det skotske rettssystem har fastslått at det å ikke være sionist; dvs antisionist, IKKE er det samme som å være antisemitt, har den franske president sagt at det er "så det så", mens han klemmer hånden til Trump til krampa tar ham. Det er fordi både han og Trump vil forsvare Israel til siste åndedrag.

 

Israel Won the First Round of the French Election

NEO - Rebuffing the NWO's Throwaway Troops

Cold Arm of "Jihad" sponsored by the West is reaching Rebellious Philippines

Marawi City

NEO - Rebuffing the NWO's Throwaway Troops

"Peace process Israeli scam to steal Palestine" - Kevin Barrett vs. Frederick Peterson on Press TV

Battle with Nusra Front at Syria-Lebanon border 85% done: Hezbollah

Syrian War Report - July 25, 2017: Army Liberated 55 Towns, Killed 2000 Terrorists Since June

Hayat Tahrir Al-Sham Left Without Support

E. Michael Jones on Peter Brimelow, Racism, and the American Renaissance

Even some Irish are supporting Islamic terrorism

 

Relatert: Hvorfor Nord-Korea hater USA som bør be landet om tilgivelse

VESTLIGSTØTTEDE FASCISTER, NYNAZISTER OG KOMMUNISTER I UKRAINA ANGREP RUSSERE FØRST, IKKE MOTSATT

 

De var avhengige av landet som "transitt-land" for å forsyne IS med våpen (kart over mafiaruten nederst)

 

I neste blogginnlegg skal dere få se den "røda ros" ("Vil du være min rosenknopp, må du først vendte Ap-rosa opp"), NATO-leder Jens Stoltenberg møte den samme høyreving i Polen og ukrainske sikkerhetsstyrker som sponset Anders Breivik. USA sendte massevis av kjernefysiske våpen til Polen og 10.000 tropper for å bekjempe Russland som har tråkket dem på tærne ved å bekjempe IS.

Rødt = Blått

 ^ (neste blogginnlegg)

v (forrige blogginnlegg)

Vestligstøttede fascister, nynazister og kommunister i Ukraina angrep russere først, ikke motsatt

 

De var avhengige av landet som "transitt-land" for å forsyne IS med våpen (kart over mafiaruten nederst)

 

I dette blogginnlegget skal dere få se den "røda ros" ("Vil du være min rosenknopp, må du først vendte Ap-rosa opp"), NATO-leder Jens Stoltenberg møte den samme høyreving i Polen og ukrainske sikkerhetsstyrker som sponset Anders Breivik. USA sendte massevis av kjernefysiske våpen til Polen og 10.000 tropper for å bekjempe Russland som har tråkket dem på tærne ved å bekjempe IS.

Rødt = Blått 

 

For de som har fulgt med på nyhetene fra blant annet Veterans Today og andre i min blogg, vil dere nå skjønne sammenhengen. Israel og USA er blitt tatt i skape og "drifte" IS som en nyttig terrororganisasjon for å innta Syria, som har vært planlagt lang tid i forveien. Saudi-Arabia, Qatar og mange vestlige land så som Danmark (NATO-IS   CIA-IS ) så som Tyskland, Frankrike (styrker i Syria på "monkey businesstrip" når de ikke er i Afrika for å tak i oljen som kontinentet flyter på) og Storbritannia er medskyldige i hva som har skjedd, ved å selge våpen til IS og rekruttere og sende nye terroristrekrutter til terrororganisasjonen og kjempet sammen, ikke mot, dem i Syria. Det handler kun om "rørledninger" og kontroll over naturressurser i landet. Vår grådighet kjenner ingen grenser, heller ikke våre allierte vennskap. De er hellige, og vi forsvarer gjerne Djevelen om vi må, med korsflagget på våre medaljerte (-befengte) ermer, brystkasser og skuldre. Tyrkia har også kjempet sammen med dem for å innta sin bit av Syria. Våpenforsyning har blitt sendt via Ukraina, som nå kontrolleres av CIA.

Russland, som har kjempet sammen med Den Syriske hær (forklart av Gordon Duff her), Iran, Irak, Hizbollah og kineserne (m.fl) mot IS er blitt gjort til syndebukk både i Ukraina og i Syria. USA og Israel er så tette i sine prosjekter, ikke minst økonomisk og militært da USA er Israels melkeku, at det nå skal gjøres straffbart med 20 års fengsel å boikotte Israel for hva landet har gjort mot palestinerne (se nedenfor) og fortsatt gjør til siste mann, kvinne og barn, ikke minst via IS i Midtøsten. Skal man tro Sakarja 14 kommer åtselfuglene til å overleve, for de har en fremtidig hærførerspisejobb (etterlatte organer) å gjøre. De mangler ingenting "å finne på", som Disneys åtselsfugler (kjøp av deres filmer sponser USAs militære, som Texe Marrs tar for seg i videoen "Codex Magica", info i skriftlig form her).

IS ber jo til og med Israel om tilgivelse når de er så uheldige å treffe en israeler eller "hellig jord". Ingen grunn er god nok til å boikotte USAs venner, bare Russland - som kjemper mot deres elskede barn IS og fredede Al-Qaida, som de påsto stod bak terrorangrepet den 11. sept. 2001  og ga dem "alibi" til å angripe Irak. Så hvis Det norske forsvar og pressekorps ikke skjønner tegninga nå, så er vårt land snart historie. Leken fortsetter på samme måte, bare med nye navn på terrororganisasjonen. "The same procedure as every year, James."


 

The Rape of Ukraine - Phase Two Begins | Veterans Today

27. feb. 2014 - Both Nuland and right-wing Republican US Senator John McCain have had ...

clear is that Washington has prepared a new economic rape of Ukraine using its ...

slash state funds for school children and the elderly to "balance the budget. .... At a cost of many brave lives the men and women of the Holy ...


 

Fascister og nynazister, sponset av Obamas regjering (som skapte IS i godt samarbeid med forgjengerne) og i like i godt samarbeid med lokale myndigheter (NATOs allierte fascister) gikk til angrep på russerne i Ukraina, ikke motsatt. Vi i Norge og ellers i verden har lett for å tenke med et "felles" hode som går tilbake til Holodomors dager da kommunistene drepte opp mot 10 millioner ukrainere, bare Gud kjenner det nøyaktige antall siden Stalin la ned forbud om offentliggjøring av antall ofre for folkemordet han iverksatte - men også mennesker var vitne til ting som ikke har blitt gjort kjent - og mange av boligene til ofrene ble erstattet med russere. Dette var en grusom handling, men dette er ikke noe Russlands Putin har bedrevet. Derimot er det f.eks blitt rapportert at tyrkere har overtatt boligene til myrdede kristne og muslimers i Syria, som vestlige makter har sponset og forsynt med nye soldater til sitt nyttige IS. - Tidene forandrer seg, og vi må "følge med", som Jørn Hoel synger i "Æ har en drøm".

Russland har lyktes i å drive IS tilbake, og mange russiske soldater har ofret livene sine for dette, uten noen lovprisning fra vestlige medier, mens amerikanske klumsete forsøk på å late som om de bekjemper IS, enda deres elskede Israels forsvar som de har gitt milliarder opp gjennom årene til sier at de ikke ønsker at IS skal mislykkes...

Dette er grunnen: Gassrørledninger

Pakistan and Syria: Centers of the Great Game | Veterans Today

19. jun. 2016 - Chinese port of Gwadar, Baluchistan, Pakistan .... Since then, it has been named as the Iran-Pakistan (IP) gas pipeline project. ... State group (ISIS or ISIL) in Syria are to occupy the natural gas and oil of the Middle East.

 

Kommunister i Ukraina ønsker å sverte (kristne, ikke kommunistiske) Russland for å bruke Ukraina som base for å forsyne IS via. Dette har pågått lenge. USA har kjemiske våpenfabrikker i Georgia hvor giftgass som har tatt livet av mennesker i Syria og andre steder har blitt brukt (igjen, fraktet via et vestlig inntatt Ukraina), og dette kostet nesten VTs journalist livet å oppdage. En smart Djevel vet å skifte klesdrakt for å lure godtroende mennesker som blir feilinformert av hans egne tjenere. Er man ikke villig til å høre noe annet enn historier fra andre verdenskrig og Sovjetunionens dager, og bedømme dagens hendelser med den tids briller og tro at sånn er ting fortsatt, så kommer man til å ende opp med å støtte nåtidens djevler. Denne gang er det "oss". Men Satan-statuer spretter jo opp både her og der i verden, så han er høyt elsket. Ikke minst i Sveits, hvor de holder "gudstjeneste" for ham når de åpner nye tunneler. Satanisme er populært og forsvares av "de hellige" med nebb og klør. Dens teologi er "Do what Thous want" - Gjør hva Du vil (ønsker): Du er Gud. Satan er "god". Som Jesus sa: "Satan er denne verdens fyrste." og hans politikk er det samme som IS-kald mafia. Han la også til at han hadde overvunnet ham. Fri vilje finnes ikke lenger i USA, for de har bestemt med lov at "Israel er God".

 

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa

By F. William Engdahl on May 5, 2014

873604_original

Video on the real Odessa massacre by Pravy Sektor

Links below for all photos and video

 

 

by  F.  William  Engdahl  

...and an Odessa eyewitness to the bestial May 2 massacre

 

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

[ Editor's Note:  This was very unpleasant work to have to do this morning, but we have always represented the dead here at VT as best we could.

The US and EU have ignored all requests to use their extensive leverage to either have Kiev reign in Right Sector, meaning disarm and disband it as a national security threat.

But the Western powers, having gotten away with using terrorist para-military proxy troops in Syria and other places, has developed a "no fear" policy for their continued use. The underlying problem is the almost blanket diplomatic immunity the politician and government perpetrators have enjoyed.

I have written here a number of times that countries all over the world need to take a new look at diplomatic immunity. One of the carrots driving the close relationship between international crime syndicates and top level political structures is protecting the nasty things they do, crimes against humanity and war crimes charges, by hiding them behind security classifications and then immunity from prosecution.

We at VT have been warning all along that if Right Sector was allowed to operate independently, then it was just a matter of time before a "demonstration massacre" took place, despite the low level of violence so far in East Ukraine.

But one of our concerns has been the Western powers wanted something like this to happen to have the Russians move in so they could then say, "We told you so", and proceed with a major sanctions program. And yes, this is definitely evil enough to do something like that, and a lot more.

Hell on earth comes to Odessa

Hell on earth comes to Odessa

Most of us know that no Western government gives a hoot about the Ukrainian people. The West is there to exploit them, pure and simple, exactly what we used to accuse the Soviets of doing.

Les resten:

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa | Veterans Today

 

Ekteskapet USA-Israel kunngjort: Skilsmisse forbudt. Ekteskapet er like fastlåst som en katolsk prest som nekter å velsigne en protestant i vielsesseremonien og en islamsk mulla som nekter å gi skilsmisse til kvinner som for eksempel utsettes for vold i ekteskapet. USA i sin helhet er like ekstremistiske som sine barn; IS, Al-Qaida og det Iran de nå vil ta rotta på, som de selv har skapt. Selv har de både flere atomvåpen og har testet dem grundig. Iran har ingen. I forhold til dem blir Iran som en engel, og et offer for en djevel som de også selv har klart å identifisere, som "Den store Satan", for alt er jo "great" i USA, "You name it, we've got it", som pastorene der sier: "My Mercedes is bigger than Your Mercedes". På frukten skal man kjenne treet, sa Jesus. En definisjon på folkemord er omtrent det samme som Gud sa om Saul som de heller ville ha til konge: "Han kommer til å gjøre deres døtre til slaver (skattlegge dere i senk)." Det finnes visse ting, så som musikk, som alle kan "forenes om", til og med en kristen og en muslim. Av barn og fulle folk skal man høre sannheten, sier de i Norge (selv om både muslimer og kristne skryter av avholdenhet, og det er kanskje derfor det er så mye frafallenhet og fortielser om sannheten både her og der...). 

 

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting - Response to ACLU

By Richard Edmondson on July 23, 2017

The legislation will shock many civil-liberties-loving Jews.

Sen. Ben Cardin, who introduced the Israel Anti-Boycott Act, and Sen. Rob Portman, a co-sponsor of the bill, have responded to a letter published by the ACLU. Specifically the two lawmakers say they want to "correct some fundamental misunderstandings about the bill."

As I reported two days ago, the ACLU published a letter warning that the legislative initiative would "punish people for no reason other than their political beliefs," this by imposing fines or prison terms upon US persons who support a boycott of Israel.

Les resten:

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting -Response to ACLU

Viktig info:

75th Anniversary of the Treblinka camp

 

The City of London's ReColonization of America | Veterans Today

By Preston James, Ph.D on October 21, 2016

Renter og atter renter, gjør banksektens prester bare mer og mer "innfeite", men de har råd til å ta slankeoperasjon når som helst så de kan spise til de spyr uten at noe ser forskjell på deres smekre kropper.

Trump´s Russian Laundromat

By Ian Greenhalgh on July 22, 2017

How to use Trump Tower and other luxury high-rises to clean dirty money, run an international crime syndicate, and propel a failed real estate developer into the White House.

VT has been telling everyone how Trump is the Russian Mafia´s bitch for a long time

[Editor´s note: Finally, many months too late the MSM is finally catching on to what VT has been shouting from the rooftops since long before he squeezed his bloated orange ass into the big chair - Donald Trump is a career criminal who has spent his entire business career laundering money, first for the Mafia in NYC then for the Russian mafia. Everything about Trump is a lie, he has no business acumen, he has no competence in anything other than lying and grabbing pussy, he is by far the worst human being ever to rise to the Presidency. Congratulations Trump voters, you were such dumbfucks, I can only hope and pray that your dumbfuckery (assisted by Russo-Israeli hacking) doesn't end badly for the entire world. The USA needs to take a long, hard look at itself and finally realise that it is a terminally ill society controlled by a monolithic Federal government that doesn´t work and never will in it's current form. It may already be too late to reform and a revolution and dissolution of the federal USA is the only solution. Ian]

Les resten:

Trump´s Russian Laundromat

(MSM = Mainstream Media)

Trumps skremmebudskap til verden - som USA sammen med sine allierte allerede har klemt luften ut av for lenge siden.

Der er snart ikke noe mer å legge under seg enn å falle i den graven de graver for andre.

US Military sure North Korea currently not capable of accurately striking US


"Converted Jew´s letter to Pope Francis": Is this Fake News?

Strategy Behind China Joining Russia `on NATO Doorsteps´ in Baltic Sea

 

`We´re one bad day away from Russians asking, `Why are you still in Syria?´ - top US commander

Envoy: China Strongly Opposed to Disintegration of Syria

Daily Beast: Winston Churchill did "an inside job" to get America into World War II

Uri Avnery -Soros' Sorrows

The Balfour Declaration: Time to say sorry. Time we made amends.

Brexit is Happening

US contributed to ISIS creation, now tries to claim victory over it - Iraqi VP talks tough

The U.S. Military Bases in Syria: the Reaction Was Not Slow in Coming

Grenfell Tower investigation hires experts who proved that 1,113 9/11 victims were totally vaporized

Syrian War Report - July 21, 2017: Fierce Clashes Between Army And ISIS

US Air Strikes and the Oil War (Duff on Press TV) Oppklarende 

 

Svært viktig intervju som vil ryste dere, men våre medier tie om:

Syria og organisert kriminalitet,

intervju med redaktør Gordon Duff i Veterans Today

Syria and Organized Crime, Duff Interview

 

Trumps tette forbindelser til russisk-jødisk mafia avslørt:

Exclusive: ISIS, the Mob and Trump, More History than we knew

By Gordon Duff, Senior Editor on May 12, 2017

The Exclusive History of the world crumbling down around us

Exclusive: ISIS, the Mob and Trump, More History than we knew


 

Mer om massemorder Google:

 

American Journalist Serena Shim was murdered for discovering shipments of Sarin gas

This is the organization behind Victoria Nuland

Les resten:

NEO - Jigsaw, Beyond the CIA and Soros

Artikkel om den russiske mafias Svartehavs-smuglingsrute som forsyner IS med våpen

ScreenHunter_351 Jul. 19 12.04

 

Viktig:

Ghosts Of The Desert - America's New Syrian Army

VT Does a "Super Leak" as Trump Makes America a Saudi Whore

Derfor bygger NATO, som ikke er hva og hvem dere tror, denne muren mot Russland: De vil beskytte sine interesser:

 

Ukraine, the country now taken over by a coup d état of Israeli and the U.S. and ruled by brutal Jewish oligarchs, is set to receive billions of dollars in arms for its military from the Obama Administration. But the Ukrainians had to prove their loyalty to the Jews and to Zionism to get these armaments.

Les resten:

Biden, Kerry and Their Sons Paid Big Money by Ukraine ... - Texe Marrs

Ukraine, the country now taken over by a coup d état of Israeli and the U.S. and ruled by brutal Jewish oligarchs, is set to receive billions of dollars in arms for its ...

Joe Biden

John Kerry

Hunter Biden

Devon Archer

Vice President Joe Biden's son joins Ukraine gas company - BBC News

14. mai 2014 - Vice President Joe Biden's son joins Ukraine gas company ... former senior advisor to current Secretary of State John Kerry's 2004 presidential ...

USA og Canadas nye "stuerene" IS heter nå Hay'at Tahrir al-Sham (HTS)

Trusesvarteboka 

 

Breiviks sponsorer til massemordet i Norge: Ukrainske sikkerhetsstyrker og deres nynazistiske forbindelser i Polen

Og hvem er så dagens Polen styrt av? NATO og USAs venner mot IS fiender, Russland:

Polen er igjen styrt av en regjering på ytre høyreving, og denne nye militsstyrken fører en tilbake til fortidens militarisering

SPONSORS OF THE BREIVIK KILLING IN NORWAY: UKRAINIAN SECURITY SERVICES AND THEIR NEO-NAZI ASSOCIATES IN POLAND


 

HVORFOR VESTEN HATER PUTIN: HAN KJEMPER IMOT JØDISKE OLIGARKER: NATOS 'BABY GRAND' -ISRAEL

 

NATO og Israel medskyldige i 10.000 døde i Jemen:

The Nasty Truth About Yemen

By Gordon Duff, Senior Editor on January 8, 2017

By Gordon Duff and New Eastern Outlook, Moscow

The war in Yemen is simple. Saudi Arabia and its allies are protecting the Arabian Peninsula from occupation by Iran and other terrorist nations. Few actually believe this fantasy though "officially" Morocco, Egypt, Jordan, Sudan, Kuwait, Bahrain, Qatar and the UAE are at war with the Houthi backed "color revolution" that overthrew the Saudi backed Hadi regime. Hadi fled Yemen for Saudi Arabia in March 2015 after a popular uprising sent him "home to mama." The context here is important in light of what has transpired in Aleppo since the terrorist groups that occupied that city have been expelled. There, we found not only arms from a number of nations, the US is mentioned prominently, but chemical weapons production facilities as well.

Additionally, after weeks of MSM (Main-Stream Media) "fake News" reports of Syrian government atrocities in Aleppo, the truth is getting out, the US backed "rebels,"  led by what was then called Jabat al Nusra, the Saudi backed al Qaeda franchise for Syria, maintained a reign of terror in Aleppo during the entire occupation. Mass graves are now being exposed, people are coming forward and the MSM and their "fake news" are again discredited until "next time."

Why this applies to Yemen isn't simple but it is also not too complex for the "fake News" to either spin or ignore or for governments to keep from their own people. As with Aleppo, Yemen is inundated with evidence of the use of illegal weapons, cluster bombs, chemical munitions, admittedly supplied by the US and Britain.

In fact, the real coalition there is quite different than we are told, and includes not only NATO but Israel. More than that, the Emirates have turned to the Colombian drug lords, long their investment partners, who have supplied mercenaries who now fight in Yemen alongside al Qaeda and other Saudi backed groups.

 

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/01/08/the-nasty-truth-about-yemen/

 

USAs gode venner, Saudi-Arabia, var involvert i 9/11, "mine venner er dine venner".

 

HVORDAN USA I ÅREVIS HAR STJÅLET IRAKS OLJE OG FORTSATT GJØR DET - AV REDAKTØR GORDON DUFF

TRUMP BANNLYSTE IKKE MUSLIMSKE IS-STØTTEPARTNERLAND: SAUDI-ARABIA, QATAR... FOR BUSINESS ER BUSINESS

 

VT had it right all along - ISIS weapons supplied by the West

By Ian Greenhalgh on July 12, 2017

[Editor´s note: This report, albeit over a year late in doing so, has provided confirmation of what VT reported  about the supply of weapons to the terrorist mercenaries in Syria. 

We reported how the weapons were shipped from Ukraine across the black sea to the port of Batumi in Georgia then trucked south through Turkey. We also disclosed the German origins of much of this weaponry which had been legitimately supplied to Ukraine to re-equip it´s tattered armed forces, but instead of going to the Ukrainian forces had been sold on by the utterly corrupt and criminal Poroshenko mafia regime in Kiev.

Former president of Georgia and mafia kingpin Mikhail Saakashvilli was placed in charge of this smuggling when he was installed as mayor of the port of Odessa.

Bulgaria was the source of much of the ammunition as that country still produces large quantities of munitions in the calibres used by the former Soviet Union such as 122mm and 152mm artillery shells and 7.62×39 and 7.62x54R small arms ammunition. 

The other route for arms into Syria was over the Golan Heights from Israel or across the Jordanian border, in both cases, this was an Israeli-run operation.

Behind it all is Saudi finance, and until recently, Qatari money was used too.

VT had it all long before anyone else, and while we find this confirmation of our information gratifying, we cannot help but feel it is too little, too late. Ian]

 

Les resten

 

Dumb and Dumber: CNN commentator Paul Begala says America should bomb Russia now

 

 

Krigsforbrytelse: USA bekrefter å ha brukt utarmet uran i Syria

 

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria

By Ian Greenhalgh on February 15, 2017

Syria air raids, carried out in mid and late November 2015, targeted oil convoys in Daesh-held territory

__________
World Bulletin
US confirms use of depleted uranium in Syria

The U.S. used thousands of depleted uranium rounds in two 2015 air raids in Syria, Central Command confirmed on Tuesday.

The controversial munition had not been used by the U.S. since the occupation of Iraq where it has continued to illicit claims of lingering health effects, particularly in Fallujah where U.S. forces fought intense close-quarters battles with insurgents.

 

Les resten:

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria

 

 

Utøya var veldig trist. Ikke Syrias ofre.

 

Utdrag:

 

Damascus reported about a huge amount of Western military material such as arms and ammunition in Aleppo?

- What we found there whole weaponry warehouses which were put in former school buildings by the terrorist forces. Our schools were turned into Al Qaida military bases. We found at those Al-Nusra bases - Al-Nusra is a branch of Al Qaida - full with NATO weaponry. We found tons of these weapons. I call that "SyriaGate! - the US and NATO arm and support terrorist gangs which are even on the official UN terror list in order to topple the legitimate government of a sovereign country. This is totally ridiculous of the West?

 

 

Syria-Gate: NATO weaponry and personnel in East Aleppo

By Jim W. Dean, Managing Editor on December 30, 2016

... from Southfront

Originally appeared at Freewestmedia

They all have serial numbers

[ Editor´s Note: As VT predicted, the real story on who was responsible for the horrors inflicted on Aleppo will be coming out, and some of the Western media are already looking for cover. We have reported on the many rat lines use by a variety of Western and Gulf State Intel agencies to arm the insurgents and jihadis and who later even provided Intel for their operations.

NATO has been in it up to its eyeballs, in terms of knowing what is going on and assisting where deemed appropriate. The story below includes an interview with the Syrian MP who first reported the NATO and Gulf State officers in Aleppo, who we were already aware of, as they had been in other parts of Syria in opposition and jihadi command bunkers, which got a bit riskier when the Russians came in.

But with the collapse of Aleppo, we knew there would be a treasure trove of hard evidence, and we are finding the ammo dumps that survived not being spotted and destroyed by the Syrian coalition. Much of this stuff will not have a paper trail from the US to Syria, but with some US and NATO ally stops along the way.

Weapons all have serial numbers, which are wonderful things for tracing where they were made, with their transportation more of a challenge. A few tons of NATO weapons is a drop in the bucket.

Most came through the CIA rat line into the Balkans and old Soviet States, and then the Western weapons bought by the Gulf States and transferred with a wink and a nod to the various jihadi groups. But at the end of the day, the bottom line is still aiding and abetting terrorism, which is a pretty serious felony, unless you are a state sponsor of terrorism, like you know who... Jim W. Dean ]

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/12/30/syria-gate-nato-weaponry-and-personnel-in-east-aleppo/

In total several tons of NATO weapons were found in East Aleppo. Photo: Syrian Arab Army

 

Oversikt over bruk av atomvåpen ingen holder USA, Israel, Saudi-Arabia, Tyrkia, NATO ansvarlige forHar dere tenkt å sitte der i mørket på lekeplassen deres til dere har tatt livet av oss alle?

 

^ v (Neste blogginnlegg:

VG OG DERE ALLE, ER DERE DØVE? KINA ER ALLEREDE BOMBET MED KJERNEFYSISKE VÅPEN)

VG og dere alle, er dere døve? Kina er allerede bombet med kjernefysiske våpen

 

De er redde for å bli utsatt for det de og deres allierte allerede har gjort mot Kina... Men kinesere er mindre verd en lort for dere, det er helt opplagt. Det sammer er Nord-Korea. Dette har USA løyet om angående Nord-Korea og gjort mot landet, og det er grusomme overgrep.

Hemmelig rapport - Nord-Koreas missiler kan nå USA i 2018

 

Hva er verst? Kina har allerede blitt bombet med våre venners kjernefysiske bomber:

Confirmation Tianjin was Nuked

This was no chemical fire, this was China's 9-11.

Utdrag:

Two weeks ago a devastating explosion took place in the port city of Tianjin, China. Official reports claimed a chemical storage facility had caught fire and exploded. Mobile phone footage taken by residents showed an enormous blast and fireball.

Within days, aerial photos revealed the stunning extent of the damage. A steaming black crater marks ground zero, while the apocalyptic surrounding landscape is charred and flattened. Rows of burnt-out cars and twisted shipping containers stretch into the distance on all sides.

The extent of the devastation is such that it must have been a very big bang indeed.

The extent of the devastation is such that it must have been a very big bang indeed.

The total burned area spans 20,000 square meters and continues to be Dangerous -more explosions were reported by Chinese authorities on the 15th of August. Residents within a 3-mile radius have been relocated; at least 85 victims of the accident have been reported dead.

Les resten:

Confirmation Tianjin was Nuked | Veterans Today

25. aug. 2015 - "I think this idea that there has been testing of mini-nukes around the ... ago a devastating explosion took place in the port city of Tianjin, China.

Dere fikk vite om dette for lenge siden, men gir katta i det:

Oversikt over bruk av atomvåpen ingen holder USA, Israel, Saudi-Arabia, Tyrkia, NATO ansvarlige for

 

Galningen Trump sender kjernefysiske våpen og 10.000 tropper til Polen:

Breaking: Nut Case Trump Sends Tactical Nukes and 10,000 Troops ...

19. feb. 2017 - Editor's note: The deployment of 1k US personnel to Poland is to bolster the Warsaw dictatorship and their plan to build a new world order in ...

Og hvem er så dagens Polen styrt av? NATO og USAs venner mot IS fiender, Russland:

Polen er igjen styrt av en regjering på ytre høyreving, og denne nye militsstyrken fører en tilbake til fortidens militarisering

SPONSORS OF THE BREIVIK KILLING IN NORWAY: UKRAINIAN SECURITY SERVICES AND THEIR NEO-NAZI ASSOCIATES IN POLAND

Europe's New Terror Nexus, They Will Never See it Coming

By Ian Greenhalgh on October 1, 2016

...play it again Sam...

sam-smith-2

 

Evidence is pouring in now, tying the terrorism in Europe which has been blamed on European immigrants to a right wing cabal of Freemasons, industrialists, royals from Belgium and the Netherlands and the intelligence agencies of Israel and Turkey.  Attacks staged in Paris and elsewhere were easy to follow, intersecting webs of business addresses, safehouses, ratlines, the picture solidifying more as each day goes on.

Aiding them are ISIS and, a surprise for some, the Ukrainian security services and their neo-Nazi associates in Poland who sponsored the Breivik killing in Norway.

The weapons they used, AK47s during Hebdo and Bataclan, the suicide/car bombs, will soon be replaced by Anthrax, Sarin, Chlorine gas and other surprises.

Even worse, the terrorists are protected.  What led us to them was surprising: following claims made by Iranian physicist Mehran T. Keshe warning us of paedophile networks and his personal "enemies," who it turns out really are terrorists after all.

Rogue police and security agencies in France and Belgium, aided by police informants, some of whom are tied to terrorist networks, the Mossad and Turkish intelligence, are planning biological and chemical attacks across Europe.  The Breivik murders in Norway are going to be a model, right wing lone wolves, Syrian refugees, all cataloged and ready to activate along with the trolls, bloggers, podcasters and of course the mainstream media, the BBC and Guardian.

Les resten:

Europe's New Terror Nexus, They Will Never See it Coming | Veterans ...

Donald Trumps bakmenn avslørt av den myrdede Steve Kangas

Steve Kangas, Until You Know His Work, You Will ... - Veterans Today

Så, helt enkelt, Norges forsvar og myndigheter spiller på lag med de som har planlagt og fullført kriger for å få tak i naturressurser de siste hundre år.

DØVE BJEFFENDE FORSVARSSJEFER: LES LITT OM HVA DERE STØTTER (EGNE SYNDER)

Oversikt over bruk av atomvåpen ingen holder USA, Israel, Saudi-Arabia, Tyrkia, NATO ansvarlige for

^ V

Hykler Perry og Donald Trump ønsker desperat å ødelegge verden - God flytur!

 

Hvorfor er det ingen som tar til motmæle mot disse løgnaktige krigshaukene? Er ikke noen i stand, dere Master-innehavere, å tenke tanken: Hvorfor skal USA og Israel få sitte på så store våpenarsenaler som de gjør, noe som er bevist, og true med å ødelegge ethvert annet land, Iran, Nord-Korea eller andre som ønsker å kunne skaffe seg energi (som ikke har fossekraft) eller til eget forsvar mot disse selvoppnevnte "Storebror-land" som synes det at de selv har disse grusomme våpnene er helt greit? De opprettholder "terrorbalansen", og her i Norge er våre ledere helt fornøyde med det. Hvorfor har vi stemt frem slike mordertullinger? Det er engel logikk, og dere sitter der med 6 i algebra? Hva skal man med det?

Donald Trump kan skyte ut tusenvis av atombomber med bare en telefonsamtale

Dere har aldri ønsket eller gjort noe annet enn å ødelegge verden.

Les om deres lyssky bedrifter med soppform på himmelen, kratere på jorden og lik overalt som ingen gråt over:

Oversikt over bruk av atomvåpen ingen holder USA, Israel, Saudi-Arabia, Tyrkia, NATO ansvarlige for

Hvorfor lytter dere ikke til dere eget militære? Og hvorfor snakker dere med sablene som en rasende binne? Kunne dere ikke høre på Gordon Duff som staver for oss hva dere har gjort (nederst)? Tenk litt på evigheten, dere som liker å gjøre det så hett for oss alle.

US Military sure North Korea currently not capable of accurately striking US

Mer om USAs og medias langvarige løgnpropaganda om Nord-Korea. Nå får landet støtte fra Sør-Korea som har skjønt at de bare er kanonføde selv:

North Korea unlikely to have ICBM technology, South intel says as Kim celebrates launch

Den ukjente sannhet - Hvorfor Nord-Korea hater USA som bør be landet om tilgivelse

Why Do North Koreans Hate Us?

By Ian Greenhalgh on May 8, 2017

Korean women weep as they identify bodies on Oct. 28, 1953. The army said the victims were among political prisoners killed by suffocation by the Communists outside Hambung, Korea. The Army said the victims were forced into caves which were then sealed off. (AP Photo)

[Editor's note: The great secret of the Korean War is that the North invaded the South in order to liberate them from the brutal, murderous totalitarian Rhee regime that had been installed by the US. They almost succeeded in pushing the foreigners out of the country but in the end, they got embroiled in three long years of war that saw the US and their UN allies burn virtually every village and town in the North and bombing raids to rival those inflict on Japan in WW2 in their murderous slaughter of civilians. By the time of the ceasefire the North was a wasteland and it's people were starving, homeless refugees; they had been 'bombed back to the stone age' to use a US military phrase. Small wonder the North has not forgiven or forgotten and maintains a burning hatred. Ian]

 

Les resten

 

The Unknown Truth About Korea

By Ian Greenhalgh on May 5, 2017

This photograph by the U.S. Army, provided by the U.S. National Archives in College Park, Md., on Monday, May 5, 2008, is one of a series of declassified images depicting the summary execution of South Korean political prisoners by the South Korean military and police at Daejeon, South Korea, over several days in July 1950. The Truth and Reconciliation Commission of Korea is investigating this and similar mass killings in South Korea in 1950-51. A chief investigator estimates up to 7,000 were killed at Daejeon, and tens of thousands elsewhere. (AP Photo/National Archives, U.S. Army)

[Editor's note: As Trump continues to ratchet up the tensions with North Korea, it is worth reminding ourselves of why the North Koreans are so scared of the US and why they have such a burning hatred for the Americans and their South Korean collaborators. Hundreds of thousands of Koreans were slaughtered by the brutal and cruel Nationalist regime that the US installed in Seoul after the Japanese occupation ended post WW2, millions more were killed, wounded or made homeless in the four years of war from 1950 to 54 that pitted the North against South, backed by the Soviet Union and United Nations respectively. That war has never officially ended, there is no peace treaty, just an uneasy ceasefire standoff.

According to estimates by South Korea's Truth Commission, up to 100,000 unarmed South Korean civilians became victims of massacres committed during the Korean War (1950-1953) by the South Korean armed forces and police. Most of the estimated 1,222 massacres took place during the first few months of the war.

 

Les resten

 

North Korea crisis: US should apologize THEN negotiate

By Kevin Barrett on May 6, 2017

The administration of US President Donald Trump's various policies with regard to North Korea are rooted in Washington?s long-time desire to monopolize nuclear weapons, says an American analyst.

 

Utdrag:

Barrett said the animosity between the North and the US goes back to the Korean War, when the US killed scores of Koreans, specially in the North.

"This horrific, genocidal assault on Korea by the United States and the occupation of South Korea ever since naturally has led all Koreans who have any shred of dignity and desire for self-determination to want to fight to keep their independence," Barrett said. "And that is the real reason for the tensions between the US and North Korea."

Les resten

 

Russia: The US lied about North Korean mid-range missile


 

Mer om USAs grusomme internasjonale overgrep: 

Hvorfor Pakistan må tas rotta på - Det siste kostbare djeveltrekk

 

Svært viktig intervju som vil ryste dere, men våre medier tie om:

Syria og organisert kriminalitet,

intervju med redaktør Gordon Duff i Veterans Today

Syria and Organized Crime, Duff Interview

Om såkalte "Non Governmental Organisations" som alltid sponses av regjeringer og hva de brukes til av svik, noe Storbritannia, Saudi-Arabia, USA og Israel er veldig flinke til å benytte seg av. Om helvetet de skaper i ikke minst Jemen:

Britain, Saudi Arabia and the NGOs of War (Duff on Press TV)

Senate Dem leader warns Trump: Firing Mueller to trigger 'cataclysm' 

Syrian War Report - July 25, 2017: Army Liberated 55 Towns, Killed 2000 Terrorists Since June

Hayat Tahrir Al-Sham Left Without Support

E. Michael Jones on Peter Brimelow, Racism, and the American Renaissance

Redaktør Jim Dean tar for seg viktige ting; den irske regjerings svik og lek med "storgutta"; terroristene:

Even some Irish are supporting Islamic terrorism

Amnesty calls on Saudi Arabia to halt execution of 14 dissenters

Baghdad seeking 'substantial' Russian military & political presence in Iraq - vice-president

Syrian War Report - July 24, 2017: Syrian Army Made Large Gains In Raqqah Province

The World Order - How It Works

DOJ: Why is Kris Kobach Not in Jail?

RT: NATO Wasted Cash on Phony Russian Threat

PressTV: Frustrated at White House, Tillerson looks for an exit: Sources

India's Bloodless War against Pakistan

 Foto © Bloggeier

Jeg har stor mage fordi jeg har spist altfor mange amerikanske løgner i norsk media. Takk Gud for Veterans Today.

Patti Labelle Sings Way up There at Awards Dinner


Her er flere ting dere aldri lot oss få vite sannheten om, USA og Israel:

The Space Shuttle Challenger Disaster Cover-Ups ... - Veterans Today

16. apr. 2017 - While with NASA he documented the flaws with the space shuttle solid ... Richard C. Cook:
On January 28, 1986, Space Shuttle Challenger ...

Past, Present and Future of Human Space Flight | Veterans Today ...

5. okt. 2013 - The next new destination for human space flight (clearly we need to ....
of Apollo 1, Apollo 13, and space shuttles Challenger and Columbia.

HeroVets: Shuttle Astronauts - Veterans Advantage

16. mai 2011 - The Space Shuttle, After 30 Years of Service, Begins a Long Goodbye ...
the Shuttle Columbia: John Young, the 9th human to walk on the moon. ... into space, where it continues to transmit stunning intergalactic photos today.

Eric May: The False Flag Space Shuttle | Archives | Veterans Today

25. feb. 2011 - Just consider the space shuttle now circling the world to be a ...
off in the first shuttle flight since Columbia's catastrophe 30 months earlier.

 

Columbia Space Shuttle crash and funeral song by Patti LaBelle

 Foto © Bloggeier
 

      /  ^ Takk for nå, igjen, takk for nå! Måtte dere bare produsere løgnene deres til ansiktene deres er like grønne som deres uniformer og dere kveles i deres eget spy, i godt selskap med verdens media (de fleste). Heldigvis finnes det en rettferdig Dommer, Gud, der oppe. v (neste blogginnlegg)

22. juli sett med en autistisk tenårings øyne

 

Min nevø ble invitert til Utøya den 22. juli i 2011, men takket nei siden de skulle få besøk fra England den uken. 

Min autistiske sønn hadde sin egen litt traumatiske opplevelse den dagen, og den er beskrevet her:

 

Kortfattet "dagbok" under video:

Terrordagen 22. juli 2011, 5 gråsorte helikoptre på vei mot Oslo/Utøya (video) 

 

Dette intervjuet er det viktigste Forsvaret og media noen gang får høre om deres medskyldighet i 500.000 døde i Syria, fordi de ikke vil se sannheten i hvitøyet, langt mindre presentere den og ta konsekvensen av det de har visst lenge:

Syria og organisert kriminalitet,

intervju med redaktør Gordon Duff i Veterans Today

Syria and Organized Crime, Duff Interview

 

 

Breiviks sponsorer til massemordet i Norge: Ukrainske sikkerhetsstyrker og deres nynazistiske forbindelser i Polen

 

Og hvem er så dagens Polen styrt av? NATO og USAs venner mot IS fiender, Russland:

Polen er igjen styrt av en regjering på ytre høyreving, og denne nye militsstyrken fører en tilbake til fortidens militarisering

SPONSORS OF THE BREIVIK KILLING IN NORWAY: UKRAINIAN SECURITY SERVICES AND THEIR NEO-NAZI ASSOCIATES IN POLAND

(mer under foto)

Foto © Bloggeier

Jeg hørte nettopp på radioen at Forsvaret skal bli "velsignet" med store pengesummer de nærmeste år, så nå kan de endelig få sine ønsker oppfylt og boltre seg med å "beskytte seg mot en sur bjørn i nord". Er det rart han er sur? Pen NATO-blondetruse, men lukter veldig surt, særlig med tanke på at Russland og dets allierte; blant annet irakere, iranere, Hizbollah, en gruppering av kurdere, kinesere og  Den syriske hær (og les VT for å få vite mer) har klart å bekjempe IS til nå snart "intet", så USA og Canada måtte omdøpe terrororganisasjonen for å få samle inn nye midler til sitt nye firma.

USA og Canadas nye "stuerene" IS heter nå Hay'at Tahrir al-Sham (HTS)

Trusesvarteboka 

Sverige: Bare blåbær i forhold til hva NATO har forårsaket, men det er uviktig for "mainstream media".

 

 

Trump´s Russian Laundromat

By Ian Greenhalgh on July 22, 2017

How to use Trump Tower and other luxury high-rises to clean dirty money, run an international crime syndicate, and propel a failed real estate developer into the White House.

VT has been telling everyone how Trump is the Russian Mafia´s bitch for a long time

[Editor´s note: Finally, many months too late the MSM is finally catching on to what VT has been shouting from the rooftops since long before he squeezed his bloated orange ass into the big chair - Donald Trump is a career criminal who has spent his entire business career laundering money, first for the Mafia in NYC then for the Russian mafia. Everything about Trump is a lie, he has no business acumen, he has no competence in anything other than lying and grabbing pussy, he is by far the worst human being ever to rise to the Presidency. Congratulations Trump voters, you were such dumbfucks, I can only hope and pray that your dumbfuckery (assisted by Russo-Israeli hacking) doesn't end badly for the entire world. The USA needs to take a long, hard look at itself and finally realise that it is a terminally ill society controlled by a monolithic Federal government that doesn´t work and never will in it's current form. It may already be too late to reform and a revolution and dissolution of the federal USA is the only solution. Ian]

Les resten:

Trump´s Russian Laundromat

(MSM = Mainstream Media)

Trumps skremmebudskap til verden - som USA sammen med sine allierte allerede har klemt luften ut av for lenge siden.

Der er snart ikke noe mer å legge under seg enn å falle i den graven de graver for andre.

US Military sure North Korea currently not capable of accurately striking US


"Converted Jew´s letter to Pope Francis": Is this Fake News?

Strategy Behind China Joining Russia `on NATO Doorsteps´ in Baltic Sea

 

`We´re one bad day away from Russians asking, `Why are you still in Syria?´ - top US commander

Envoy: China Strongly Opposed to Disintegration of Syria

Daily Beast: Winston Churchill did "an inside job" to get America into World War II

Uri Avnery -Soros' Sorrows

The Balfour Declaration: Time to say sorry. Time we made amends.

Brexit is Happening

US contributed to ISIS creation, now tries to claim victory over it - Iraqi VP talks tough

The U.S. Military Bases in Syria: the Reaction Was Not Slow in Coming

Grenfell Tower investigation hires experts who proved that 1,113 9/11 victims were totally vaporized

Syrian War Report - July 21, 2017: Fierce Clashes Between Army And ISIS

US Air Strikes and the Oil War (Duff on Press TV) Oppklarende 

 

For de som har fulgt med på nyhetene fra blant annet Veterans Today og andre i min blogg, vil dere nå skjønne sammenhengen. Israel og USA er blitt tatt i skape og "drifte" IS som en nyttig terrororganisasjon for å innta Syria, som har vært planlagt lang tid i forveien. Saudi-Arabia, Qatar og mange vestlige land så som Danmark (NATO-IS   CIA-IS ) så som Tyskland, Frankrike (styrker i Syria på "monkey businesstrip" når de ikke er i Afrika for å tak i oljen som kontinentet flyter på) og Storbritannia er medskyldige i hva som har skjedd, ved å selge våpen til IS og rekruttere og sende nye terroristrekrutter til terrororganisasjonen og kjempet sammen, ikke mot, dem i Syria. Det handler kun om "rørledninger" og kontroll over naturressurser i landet. Vår grådighet kjenner ingen grenser, heller ikke våre allierte vennskap. De er hellige, og vi forsvarer gjerne Djevelen om vi må, med korsflagget på våre medaljerte (-befengte) ermer, brystkasser og skuldre. Tyrkia har også kjempet sammen med dem for å innta sin bit av Syria. Våpenforsyning har blitt sendt via Ukraina, som nå kontrolleres av CIA.

Russland, som har kjempet sammen med Den Syriske hær (forklart av Gordon Duff her), Iran, Irak, Hizbollah og kineserne (m.fl) mot IS er blitt gjort til syndebukk både i Ukraina og i Syria. USA og Israel er så tette i sine prosjekter, ikke minst økonomisk og militært da USA er Israels melkeku, at det nå skal gjøres straffbart med 20 års fengsel å boikotte Israel for hva landet har gjort mot palestinerne (se nedenfor) og fortsatt gjør til siste mann, kvinne og barn, ikke minst via IS i Midtøsten. Skal man tro Sakarja 14 kommer åtselfuglene til å overleve, for de har en fremtidig hærførerspisejobb (etterlatte organer) å gjøre. De mangler ingenting "å finne på", som Disneys åtselsfugler (kjøp av deres filmer sponser USAs militære, som Texe Marrs tar for seg i videoen "Codex Magica", info i skriftlig form her).

IS ber jo til og med Israel om tilgivelse når de er så uheldige å treffe en israeler eller "hellig jord". Ingen grunn er god nok til å boikotte USAs venner, bare Russland - som kjemper mot deres elskede barn IS og fredede Al-Qaida, som de påsto stod bak terrorangrepet den 11. sept. 2001  og ga dem "alibi" til å angripe Irak. Så hvis Det norske forsvar og pressekorps ikke skjønner tegninga nå, så er vårt land snart historie. Leken fortsetter på samme måte, bare med nye navn på terrororganisasjonen. "The same procedure as every year, James."


 

The Rape of Ukraine - Phase Two Begins | Veterans Today

27. feb. 2014 - Both Nuland and right-wing Republican US Senator John McCain have had ...
clear is that Washington has prepared a new economic rape of Ukraine using its ...
slash state funds for school children and the elderly to "balance the budget. .... At a cost of many brave lives the men and women of the Holy ...

 

Fascister og nynazister, sponset av Obamas regjering (som skapte IS i godt samarbeid med forgjengerne) og i like i godt samarbeid med lokale myndigheter (NATOs allierte fascister) gikk til angrep på russerne i Ukraina, ikke motsatt. Vi i Norge og ellers i verden har lett for å tenke med et "felles" hode som går tilbake til Holodomors dager da kommunistene drepte opp mot 10 millioner ukrainere, bare Gud kjenner det nøyaktige antall siden Stalin la ned forbud om offentliggjøring av antall ofre for folkemordet han iverksatte - men også mennesker var vitne til ting som ikke har blitt gjort kjent - og mange av boligene til ofrene ble erstattet med russere. Dette var en grusom handling, men dette er ikke noe Russlands Putin har bedrevet. Derimot er det f.eks blitt rapportert at tyrkere har overtatt boligene til myrdede kristne og muslimers i Syria, som vestlige makter har sponset og forsynt med nye soldater til sitt nyttige IS. - Tidene forandrer seg, og vi må "følge med", som Jørn Hoel synger i "Æ har en drøm".

Russland har lyktes i å drive IS tilbake, og mange russiske soldater har ofret livene sine for dette, uten noen lovprisning fra vestlige medier, mens amerikanske klumsete forsøk på å late som om de bekjemper IS, enda deres elskede Israels forsvar som de har gitt milliarder opp gjennom årene til sier at de ikke ønsker at IS skal mislykkes...

Dette er grunnen: Gassrørledninger

Pakistan and Syria: Centers of the Great Game | Veterans Today

19. jun. 2016 - Chinese port of Gwadar, Baluchistan, Pakistan .... Since then, it has been named as the Iran-Pakistan (IP) gas pipeline project. ... State group (ISIS or ISIL) in Syria are to occupy the natural gas and oil of the Middle East.
 

Kommunister i Ukraina ønsker å sverte (kristne, ikke kommunistiske) Russland for å bruke Ukraina som base for å forsyne IS via. Dette har pågått lenge. USA har kjemiske våpenfabrikker i Georgia hvor giftgass som har tatt livet av mennesker i Syria og andre steder har blitt brukt (igjen, fraktet via et vestlig inntatt Ukraina), og dette kostet nesten VTs journalist livet å oppdage. En smart Djevel vet å skifte klesdrakt for å lure godtroende mennesker som blir feilinformert av hans egne tjenere. Er man ikke villig til å høre noe annet enn historier fra andre verdenskrig og Sovjetunionens dager, og bedømme dagens hendelser med den tids briller og tro at sånn er ting fortsatt, så kommer man til å ende opp med å støtte nåtidens djevler. Denne gang er det "oss". Men Satan-statuer spretter jo opp både her og der i verden, så han er høyt elsket. Ikke minst i Sveits, hvor de holder "gudstjeneste" for ham når de åpner nye tunneler. Satanisme er populært og forsvares av "de hellige" med nebb og klør. Dens teologi er "Do what Thous want" - Gjør hva Du vil (ønsker): Du er Gud. Satan er "god". Som Jesus sa: "Satan er denne verdens fyrste." og hans politikk er det samme som IS-kald mafia. Han la også til at han hadde overvunnet ham. Fri vilje finnes ikke lenger i USA, for de har bestemt med lov at "Israel er God".

 

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa

873604_original

Video on the real Odessa massacre by Pravy Sektor

Links below for all photos and video

 

 

by  F.  William  Engdahl  

...and an Odessa eyewitness to the bestial May 2 massacre

 

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

[ Editor's Note:  This was very unpleasant work to have to do this morning, but we have always represented the dead here at VT as best we could.

The US and EU have ignored all requests to use their extensive leverage to either have Kiev reign in Right Sector, meaning disarm and disband it as a national security threat.

But the Western powers, having gotten away with using terrorist para-military proxy troops in Syria and other places, has developed a "no fear" policy for their continued use. The underlying problem is the almost blanket diplomatic immunity the politician and government perpetrators have enjoyed.

I have written here a number of times that countries all over the world need to take a new look at diplomatic immunity. One of the carrots driving the close relationship between international crime syndicates and top level political structures is protecting the nasty things they do, crimes against humanity and war crimes charges, by hiding them behind security classifications and then immunity from prosecution.

We at VT have been warning all along that if Right Sector was allowed to operate independently, then it was just a matter of time before a "demonstration massacre" took place, despite the low level of violence so far in East Ukraine.

But one of our concerns has been the Western powers wanted something like this to happen to have the Russians move in so they could then say, "We told you so", and proceed with a major sanctions program. And yes, this is definitely evil enough to do something like that, and a lot more.

Hell on earth comes to Odessa

Hell on earth comes to Odessa

Most of us know that no Western government gives a hoot about the Ukrainian people. The West is there to exploit them, pure and simple, exactly what we used to accuse the Soviets of doing.

Les resten:

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa | Veterans Today

 

Ekteskapet USA-Israel kunngjort: Skilsmisse forbudt. Ekteskapet er like fastlåst som en katolsk prest som nekter å velsigne en protestant i vielsesseremonien og en islamsk mulla som nekter å gi skilsmisse til kvinner som for eksempel utsettes for vold i ekteskapet. USA i sin helhet er like ekstremistiske som sine barn; IS, Al-Qaida og det Iran de nå vil ta rotta på, som de selv har skapt. Selv har de både flere atomvåpen og har testet dem grundig. Iran har ingen. I forhold til dem blir Iran som en engel, og et offer for en djevel som de også selv har klart å identifisere, som "Den store Satan", for alt er jo "great" i USA, "You name it, we've got it", som pastorene der sier: "My Mercedes is bigger than Your Mercedes". På frukten skal man kjenne treet, sa Jesus. En definisjon på folkemord er omtrent det samme som Gud sa om Saul som de heller ville ha til konge: "Han kommer til å gjøre deres døtre til slaver (skattlegge dere i senk)." Det finnes visse ting, så som musikk, som alle kan "forenes om", til og med en kristen og en muslim. Av barn og fulle folk skal man høre sannheten, sier de i Norge (selv om både muslimer og kristne skryter av avholdenhet, og det er kanskje derfor det er så mye frafallenhet og fortielser om sannheten både her og der...). 

 

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting - Response to ACLU

The legislation will shock many civil-liberties-loving Jews.

Sen. Ben Cardin, who introduced the Israel Anti-Boycott Act, and Sen. Rob Portman, a co-sponsor of the bill, have responded to a letter published by the ACLU. Specifically the two lawmakers say they want to "correct some fundamental misunderstandings about the bill."

As I reported two days ago, the ACLU published a letter warning that the legislative initiative would "punish people for no reason other than their political beliefs," this by imposing fines or prison terms upon US persons who support a boycott of Israel.

Les resten:

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting -Response to ACLU

Viktig info:

75th Anniversary of the Treblinka camp

 

The City of London's ReColonization of America | Veterans Today

By Preston James, Ph.D on October 21, 2016

Renter og atter renter, gjør banksektens prester bare mer og mer "innfeite", men de har råd til å ta slankeoperasjon når som helst så de kan spise til de spyr uten at noe ser forskjell på deres smekre kropper.

 

 

We'll Meet Again - Hayley Westenra & Vera Lynn

Billy Joel - Leningrad

Stevie Wonder-Sir Duke[Live At Last 1080p] 

Jeg møtte Jørn Hoel på slutten av 80-tallet på Stokmarknes eller Evenes flyplass. Han var veldig naturlig vennlig, og det overrasket meg. Han spurte hva jeg het, og skrev autografen sin på et lite kort han gav meg som jeg fortsatt har. 

Har En Drøm - Jørn Hoel

Blue -Sorry Seems To Be The Hardest Word, Allsang på grensen (Norway, 03.08.2011)


 

Som Ulf Ekman underviste om "idel glädje" hva nå enn det er, får kristne i Midtøsten - som fortsatt er i live - bare "glädja sig i Herren", for det er ingen som gråter for verken oss, muslimer eller yazidier. Hva gjør man ikke for "Israel", sier jeg bare.

Bibeln uppmanar oss att glädja oss när vi utsätts för prövningar

Vi ska börja med att se på några bibelställen som visar oss att vi ska glädja oss när vi möter prövningar.

Jak 1:2
Räkna det som den största glädje, mina bröder, när ni råkar ut för alla slags prövningar.

1 Petr 1:6
Gläd er därför, om ni nu en kort tid måste utstå prövningar av olika slag.

1 Petr 4:12-13
12 Mina älskade, var inte förvånade över den eld som ni måste gå igenom till er prövning, som om det hände er något oväntat.
13 Nej, gläd er ju mer ni delar Kristi lidanden "

Matt 5:11-12
11 Saliga är ni, när människor hånar och förföljer er, ljuger och säger allt ont om er för min skull.
12 Gläd er och jubla "

Luk 6:22-23
22 Saliga är ni, när människor hatar er och stöter bort er, när de hånar och smutskastar er, allt för Människosonens skull.
23 Gläd er på den dagen, ja, hoppa av glädje! "

 

Peaches - Rosa Helikopter


    /  Takk for nå! ^   V (neste blogginnlegg)

The Beatles nådde min generasjon, men planla Gud det? "Besta" var ikke med på notene

 

En språkmektig journalist fra Nordland fylke lærte meg å spille gitar da jeg var ti år gammel. Før det var det mine to eldre søstre som hadde gitar som hadde lært meg noen grep, men han var suverent flink til å lære meg mye bare i løpet av et par dager mens han fridde til min søster, mer eller mindre, men fikk avslag. Hun var uansett ung, og det kan være vanskelig å bestemme seg for slike alvorlige ting så tidlig i livet, selv om det ikke var noe problem for meg seks år senere, men jeg ble ikke gift da... (Jeg burde ha hørt på hva mine foreldre lærte meg, selv om jeg hadde flyttet "for meg selv" til Oslo ett år for å jobbe, blant annet som bud i Dagbladet. Mens jeg var der ble jeg syk med godartet syste i lungen som kunne ha utviklet seg til kreft, og måtte bruke tre måneder av sommeren på å operere vekk 2/3 av lungen og "komme meg" før jeg på mine foreldres oppfordring reiste opp for å ta 3-årig videregående skole. Der innhentet Jesus og en frimenighet meg, og det gikk litt ut over karakteren da foten min vokste ut og bekkenet ble beint under forbønn, særlig mattekarakteren. Hva skal man med agebra i en sådan stund? Hvis jeg hadde vært så smart å høre på mine foreldre og følge deres gode forbilde på "skoleområdet", ville jeg ha sittet igjen med bedre karakterer i dag. Men jeg leste og lærte mye om "religion", kristendom og tro på fritiden.)

Journalisten lærte meg valsetakt, to fjerdedels og hva det nå enn heter alt. Tre forskjellige fingerspill lærte han meg, og den siste var faktisk veldig vanskelig. Etterpå sendte han en kassett hvor han hadde spilt inn de sangene han hadde lært meg: "Fare thee well to you my own true love..." - The Leaving of Liverpool - og "There's a ship lies rigged and ready in the Harbor, tomorrow for old England she sails...", og noen norske sanger. To år senere begynte jeg på orgelkurs, og etter fire "semestre" kunne jeg noter, akkorder med bassgang som hørte til på pedalenel.

Midt imellom disse to opplevelsene ble jeg tante til en nydelig liten "plugg", og var veldig stolt over å holde ham i armene mine og trille tur med ham. Selv om han gulpet var han søt. Min søster og hennes kjæreste hadde gamle Beatles-plater i hyllene, og jeg husker jeg så "Stg Pepper" -albumet der. Jeg ble forelsket i The Beatles, og begynte å synge og spille på "Norwenglish" mens jeg øvde på grepene som stod over teksten. Jeg skjønte aldri helt hva "Lucy in the sky With Diamonds" stod for, men "erre så nøye, 'a?" Dame (The Grey Lady) eller Satan? (Digital statsdiagnostisering?) Pip-pip, tvitre-kvitre, "I saw a lot of love in that room." Mainstream-media har alltid elsket og støttet Trump, helt siden 1999 da han var blakk og fikk full støtte fra... Gordon Duff forteller fra hvem.

Da jeg et par år senere stolt kom til min oldemor som var født i 1888 og bodde i nabohuset for å spille mitt nye "reportoar" for henne hadde hun besøk av noen fjerne slektninger fra Sørlandet, og til min overraskelse likte de ikke det noe særlig. Det vil si sangene jeg spilte. Inntil da hadde jeg sunget tensing-gospelsanger for min oldemor, og det syntes de jeg burde fortsette med, for disse sangene jeg hadde spilt for dem var "av Djevelen". Min oldemor sa ikke noe. Jeg sa heller ikke så mye da til mitt forsvar, men følte meg lettere flau og forknytt over reaksjonen. Det er mye for en 12-13 -åring å ta stilling til, så man bøyer seg litt for "overmakten" der og da. Jeg var aldri veldig kranglete av meg i oppveksten, men fortsatte å spille disse sangene hjemme, hvor min mor lærte meg kristne barnesanger og min far tok seg av folkesang-biten og ofte ba Fader Vår med mine hender i sine, da han knelte ved sengen min om kvelden. på nynorsk, og t.o.m. "Billy Jean" av Michael Jackson og mye annen "verdslig" musikk (innenfor rimelighetens grenser) uten protester fra mine foreldre, når jeg ikke spilte religiøse sanger (frivillig) og sang i gospelkor. Jeg er litt "altetende".

Min bror vant en tur til USAs Silicon Valley sammen med en annen student som var en jente fra et annet sted i Norge, som de to beste ingeniørstudentene det året, og da han kom hjem skulle han besøke min oldemor som hadde havnet på sykehus da hun føk opp av sengen for å klaske til en makkflue som egentlig var gressklipperen til en nabo, og med bare gangsyn og med en 98 år gammel dames lårmuskler mistet hun balansen og havnet på sykehus i nærheten av flyplassen. Jeg hadde sendt ham en kassett til USA hvor jeg hadde spilt inn The Beatles for ham, som han sa han likte å lytte til og skrøt av meg, og denne kassetten spilte han for vår oldemor i cafeen på sykehuset, ved å putte hodetelefonene til "Walkmanen" på henne. Hun lyttet, men sa etter et minutt: "Æ lika ikkje den musikken..." Hun var verdens snilleste oldemor og høyt elsket av alle, svært sjenerøs og i tillegg en veldig artig dame som fikk alle til å le, men akkurat der var jeg kanskje litt skuffet. Hun kunne ikke engelsk, kom fra et annet århundre og likte best salmesang, så jeg unnskyldte henne. Min bror smilte og kom med noen trøstende ord, og fleipet litt. 

The Beatles nådde altså også min generasjon, men jeg er ikke en "Baby boomer"? Jeg vet ikke hva jeg er etter amerikansk tidsregning, men både salmesang og The Beatles m.m. kan være "helt ålriet". Alt til sin tid.

"Besta" døde i 1992, hundre og fire år gammel.

 

(Bloggeier har opphavsrett på historie, ikke musikkvideo)

http://www.billyjoel.com/news/tune-into-billy-joel-on-siriusxms-the-beatles-channel-july-21/

 

 

That's The Way God Planned It - Billy Preston - 1973 

Kjære guttebass, livet blir ikke alltid slik man tror. Jeg var tynn i 24 år, og folk spurte min mor da jeg var lita: "Får hun ikke mat?" Først da jeg fikk mitt første barn var jeg i stand til å legge på meg noen gram (kilo) over 50 kg i raskt tempo, før det var det umulig. Nå kommer jeg kanskje i kategorien "tjukkeberta". Jeg vet hva det er å bli fremstilt i dårlig lys, har egentlig aldri blitt noe annet. Man får lære seg å overlate dommen til Gud, ikke sant Donald Trump, slik de gjorde i det kjærlighetsfylte rommet?"Ronja Røvardatter -hår" (ugreddIÅ, nei... Nobody's pørfekt, bortsett fra Jesus, da.Bloggeier har opphavsrett på fotografier.

 Willie Neal Johnson & The Gospel Keynotes

"That's my son" (Jesus)

"Medley" - Willie Neal Johnson & The Gospel Keynotes

"Pippene" (fuglene på norsk) uten Gladys

 

The Pips (without Gladys Knight) 

Joshua Ledet - "A Change Is Gonna Come" -

Den kjære Steve Hartman har vært på veien igjen:

http://www.cbsnews.com/news/a-fill-in-father-figure-for-yard-work-shows-the-real-meaning-of-supporting-the-troops/

Kanskje noe å tenke på for også Trump? Alle disse barna av de militære, og de som selv drar ut, fortjener de ikke bedre enn den politikken som føres?

Infested! | Veterans Today

 
Infested! By Preston James, Ph.D on January 31, 2016. There is something terribly wrong with ... America's government in DC is infested with traitorous vermin.

Hvorfor Nord-Korea hater USA som bør be landet om tilgivelse

 

Mer om USAs og medias langvarige løgnpropaganda om Nord-Korea. Nå får landet støtte fra Sør-Korea som har skjønt at de bare er kanonføde selv:

North Korea unlikely to have ICBM technology, South intel says as Kim celebrates launch

 

Why Do North Koreans Hate Us?

By Ian Greenhalgh on May 8, 2017

Korean women weep as they identify bodies on Oct. 28, 1953. The army said the victims were among political prisoners killed by suffocation by the Communists outside Hambung, Korea. The Army said the victims were forced into caves which were then sealed off. (AP Photo)

[Editor's note: The great secret of the Korean War is that the North invaded the South in order to liberate them from the brutal, murderous totalitarian Rhee regime that had been installed by the US. They almost succeeded in pushing the foreigners out of the country but in the end, they got embroiled in three long years of war that saw the US and their UN allies burn virtually every village and town in the North and bombing raids to rival those inflict on Japan in WW2 in their murderous slaughter of civilians. By the time of the ceasefire the North was a wasteland and it's people were starving, homeless refugees; they had been 'bombed back to the stone age' to use a US military phrase. Small wonder the North has not forgiven or forgotten and maintains a burning hatred. Ian]

 

Les resten

 

The Unknown Truth About Korea

By Ian Greenhalgh on May 5, 2017

This photograph by the U.S. Army, provided by the U.S. National Archives in College Park, Md., on Monday, May 5, 2008, is one of a series of declassified images depicting the summary execution of South Korean political prisoners by the South Korean military and police at Daejeon, South Korea, over several days in July 1950. The Truth and Reconciliation Commission of Korea is investigating this and similar mass killings in South Korea in 1950-51. A chief investigator estimates up to 7,000 were killed at Daejeon, and tens of thousands elsewhere. (AP Photo/National Archives, U.S. Army)

[Editor's note: As Trump continues to ratchet up the tensions with North Korea, it is worth reminding ourselves of why the North Koreans are so scared of the US and why they have such a burning hatred for the Americans and their South Korean collaborators. Hundreds of thousands of Koreans were slaughtered by the brutal and cruel Nationalist regime that the US installed in Seoul after the Japanese occupation ended post WW2, millions more were killed, wounded or made homeless in the four years of war from 1950 to 54 that pitted the North against South, backed by the Soviet Union and United Nations respectively. That war has never officially ended, there is no peace treaty, just an uneasy ceasefire standoff.

According to estimates by South Korea's Truth Commission, up to 100,000 unarmed South Korean civilians became victims of massacres committed during the Korean War (1950-1953) by the South Korean armed forces and police. Most of the estimated 1,222 massacres took place during the first few months of the war.

 

Les resten

 

North Korea crisis: US should apologize THEN negotiate

By Kevin Barrett on May 6, 2017

The administration of US President Donald Trump's various policies with regard to North Korea are rooted in Washington?s long-time desire to monopolize nuclear weapons, says an American analyst.

 

Utdrag:

Barrett said the animosity between the North and the US goes back to the Korean War, when the US killed scores of Koreans, specially in the North.

"This horrific, genocidal assault on Korea by the United States and the occupation of South Korea ever since naturally has led all Koreans who have any shred of dignity and desire for self-determination to want to fight to keep their independence," Barrett said. "And that is the real reason for the tensions between the US and North Korea."

Les resten

 

Russia: The US lied about North Korean mid-range missile


 

Mer om USAs grusomme internasjonale overgrep: 

Hvorfor Pakistan må tas rotta på - Det siste kostbare djeveltrekk

 

What does the opposition need comprehensive truce for?

Israel Watches Anxiously as Iran Expands Military Influence in Syria, Lebanon

 

CIA "finner opp" kjemisk våpenbevis for å rettferdiggjøre USAs Assad-må-gå-politikk

CIA 'Makes Up' Chemical Weapons Evidence to Justify US Assad-Must-Go Policy

French President Emmanuel Macron: Assad is here to stay

 

Carry on arming the Saudis (and never mind the slaughter in Yemen)

By Stuart Littlewood on July 13, 2017

Message from the High Court:

by Stuart Littlewood

Campaigners are furious with a High Court decision in London allowing the UK Government to carry on exporting arms to Saudi Arabia for use against Yemenis.

The Campaign Against Arms Trade (CAAT) brought the legal action against the Secretary of State for International Trade for continuing to grant export licences for arms to Saudi Arabia, arguing that this was against UK policy, which states that the government must refuse such licences if there´s a clear risk that the arms might be used to commit serious violations of International Humanitarian Law.

It is undeniable that Saudi forces have used UK-supplied weaponry to violate International Humanitarian Law in their war on Yemen. According to the United Nations, well over 10,000 people have been killed, the majority by the Saudi-led bombing campaign which has also destroyed vital infrastructure such as schools and hospitals and contributed to the cholera crisis. 3 million Yemenis have been displaced from their homes and 7 million are on the brink of dying from famine. UNICEF reports that a child is dying in Yemen every ten minutes from preventable causes including starvation and malnourishment.

A crippling naval blockade of the country by the US has been key to the cruel onslaught. The European Parliament and numerous humanitarian NGOs have condemned the Saudi air strikes as unlawful. And 18 months ago a UN Panel of Experts accused Saudi forces of "widespread and systematic" targeting of civilians.

 

Les resten

 

Why Netanyahu Hates George Soros So Much

 

On the Impeachment of Poroshenko

By Ian Greenhalgh on July 13, 2017

[Editor´s note: Ukraine is a vassal state and Poroshenko will remain in power as long as he continues to be a faithful servant of his foreign masters in Washington and Tel-Aviv.  Of course, within Ukraine there are several cliques composed of oligarchs and politicians, each of these cliques wants power for themselves, but all of them know full well that to obtain power in Ukraine requires the support of Washington and Tel-Aviv. At the moment Poroshenko continues to enjoy the support of the puppetmasters but he will be well aware that should it suit them, they would not hesitate to replace him with someone who would be even more eager and willingly to prostitute themselves and Ukraine. Ian]

 

Les resten

 

False flag fails! ISIS defeated, "chemical weapons" hoax exposed

Former Lt. Colonel Ralph Peters: Vladimir Putin "is as bad as Hitler"

Syrian War Report- July 13, 2017: Govt Forces Put Pressure On US-backed Militants In Southern Desert

Scott Bennett, Patriot Truth Warrior (Part II)

The Neoconservative Ideology and Capitalist System Intellectually Cripple Thomas Sowell

Why can´t we make a Paradise of the Earth?

 

VT had it right all along - ISIS weapons supplied by the West

By Ian Greenhalgh on July 12, 2017

[Editor´s note: This report, albeit over a year late in doing so, has provided confirmation of what VT reported  about the supply of weapons to the terrorist mercenaries in Syria. 

We reported how the weapons were shipped from Ukraine across the black sea to the port of Batumi in Georgia then trucked south through Turkey. We also disclosed the German origins of much of this weaponry which had been legitimately supplied to Ukraine to re-equip it´s tattered armed forces, but instead of going to the Ukrainian forces had been sold on by the utterly corrupt and criminal Poroshenko mafia regime in Kiev.

Former president of Georgia and mafia kingpin Mikhail Saakashvilli was placed in charge of this smuggling when he was installed as mayor of the port of Odessa.

Bulgaria was the source of much of the ammunition as that country still produces large quantities of munitions in the calibres used by the former Soviet Union such as 122mm and 152mm artillery shells and 7.62×39 and 7.62x54R small arms ammunition. 

The other route for arms into Syria was over the Golan Heights from Israel or across the Jordanian border, in both cases, this was an Israeli-run operation.

Behind it all is Saudi finance, and until recently, Qatari money was used too.

VT had it all long before anyone else, and while we find this confirmation of our information gratifying, we cannot help but feel it is too little, too late. Ian]

 

Les resten

 

Russia to Supply New Combat Boats to Syrian Coast Guards

What does the opposition need comprehensive truce for?

Afghanistan: Losing the chances of peace day to day

Fighting Syria terror groups tops UN agenda

The Khazarian Bankster Cult That Destroyed Libya

Amelia Earhart - The Truth (Part II)

 

The Zionist Media will never talk about sex slave as a "booming market" in ISIS

By Jonas E. Alexis on July 15, 2017

Sex slave "is a booming market in IS. Young girls also became a mere commodity once they are in hands of jihadists... [Khadija] added, recounting that the militants planned to sell a 10-year-old girl for some $10,000."

 

Sex slavery in ISIS is real.

...by Jonas E. Alexis

 

CNN and other fake news outlets will never talk about how ISIS is cremating and decapitating civilians in Syria, but those same outlets want to tell us all that the Assad government is out to kill virtually every civilian in the region.

Last February, CNN risibly reported that Russia and the Syrian government "deliberately targeted civilian areas of Aleppo."[1] But when independent reporters and even UN Peace Council actually went to Syria and talked to the civilian population, they found that the population universally rejected the claim that there is a civil war in Syria. As the UN Peace Council declared last year:

"This is not a civil war in Syria. That´s probably the first thing we heard, and we heard it over and over again [among the civilian population]. It is not President Assad against his own people. It is President Assad and the Syrian people, all together, in unity, against outside mercenary forces [and] terror organizations. The names change every day or every other day to try to protect their identity and maybe keep the connection between the country that funded it and that group...There are mercenary forces, supported by Qatar, Saudi Arabia, Turkey, United States, and underneath it, Israel."

 

Les resten

 

 

Poll: US president´s approval sinks to 36%

Devil´s Bargain: Steve Bannon, Donald Trump, and the Storming of the Presidency

Cheney, Bremer and the Destruction of Iraq - an analysis

Will the era of USA´s impunity end?

MH17 was really MH370

Syrian War Report - July 17, 2017: Israel Opposes To Ceasefire Brokered By US And Russia

Trump, Blackwater and the Butcher of Kabul

"Woman shot dead" - Venezuela NWO color revolution false flag?

 

Dumb and Dumber: CNN commentator Paul Begala says America should bomb Russia now

By Jonas E. Alexis on July 17, 2017

One must wonder how much CNN pays political prostitutes to say crazy things on the air. It seems like you can sign a check for thousands of dollars and people like Paul Begala will say just about anything, even though they don?t really believe that they are saying.

"Mr. Stone, can you tell me why some Neocons are just plain crazy and have no common sense at all?"

 

CNN will never learn, despite the fact that they have been single-handedly discredited last month. The Zionist network keeps inviting numerous guests who hopelessly want America to literally bomb Russia right now. Commentator Paul Begala has recently come on the platform and declared unequivocally that:

 

Les resten


 

Frankrike og Skottland er uenige i "grunnleggende prinsipper"...

 

Opposing Zionism not racism - says Court in Scotland - The New Magna Carta

By GPD on July 15, 2017

A NEW MAGNA CARTA as stated by Glasgow Sheriff's Court

 

Scotland The Brave (Lyrics)

 

 

Macron: Anti-Zionism Is a Reinvented Form of anti-Semitism

By Ian Greenhalgh on July 16, 2017

Speaking at a ceremony commemorating the victims of the mass roundup of Jews in Paris in WWII, the French president assailed Le Pen and said France must take responsibility for the Vichy regime and Nazi collaboration

Bibi embraces his new puppet. Macron could not have made his supplicancy more obvious if he had fellated Bibi in front of the Arc de Triomphe.

[Editor´s note: Macron is showing his true colours as a thoroughly compliant stooge for the Judeo-Zionist organised crime cabal. The term `anti-semitism´ has long been weaponised and used to defame anyone who dares to criticise the Zionist criminal enclave known as Israel; by stating that criticism of Zionism and Israel is a new form of anti-semitism, Macron is doubling down on the weaponisation of language on behalf of his criminal Zionist masters.

By kissing up to Israel, and the Zionist criminals so blatantly, Macron is staining France´s dignity just as much as Petain´s Vichy did in WW2. Clearly, France is now completely under the thumb of the Zionist crime cabal and will follow whatever agenda has been laid out for them, so do not be surprised if Macron involves France in the Syrian debacle in the near future and expect France to staunchly support Israel at every opportunity. Ian]

Les resten

 

Støres store tabbe

Pål Nisja-Wilhelmsen har rett angående "venstre" og Macrons likhet.

 

The Life of an American Jew in Racist Marxist Israel | Veterans Today

Uri Avnery - Making Adelson-brand Political ... - Veterans Today

11. apr. 2015 - Uri Avnery - Making Adelson-brand Political Sausage in Israel ... fur ball that has developed, with the Likuds forming a coalition government. .... And Uri knows that the hard coremilitant Zionists were primarily communists and ...

 

Nearly 6 Months into Office, Trump´s Approval Rating Drops to 36 Percent

`The De Facto Coup D´état´: When Moshe Dayan Tried to Steal Israel´s First Nuclear Device

 

What Role has Israel played in the Refugee Crisis?

By Jim W. Dean, Managing Editor on July 16, 2017

Refugees flood Europe. Terror spreads to the rest of the world. And bankers line up in anticipation of more military spending.

by Phil Butler, with New Eastern Outlook, Moscow

[ Editor´s note: Phil Butler reminds us of the vast oil and gas riches at stake in the Golan Heights, and how the West and the Rothschild groupies simply will not be denied claiming Golan as their territory. He also brings to our attention the Golan Knights, operating in the Golan Heights - a wordplay that might be too good for Hollywood producers to miss... ]

Les redaktør Jim Deans artikkel her:


 

Uri Avnery - Abraham, Izzy and Bibi

Corporate Colonialism US, America in Free Fall

 

Fighting Syria terror groups tops UN agenda

By Jim W. Dean, Managing Editor on July 16, 2017

The UN´s de Mistura wants to eliminate the terrorist as symptoms, but not destroy the cause

by  Jim W. Dean, VT Editor   ... with  Press TV,  Tehran

[ Editor´s Note: The UN Dance with terrorism continues. While Special Syria Envoy Staffan de Mistura appears to take the high road by pushing the anti-terrorism battle in Syria as the number once issue, that concern comes to a screeching halt for the terrorist proxy supporters.

He went close to the line, stating that to end the conflict, the continual supplies flowing into the terrorists would have to be stopped, but he would not name names. Via this abject failure, he becomes an enabler to the terror supporters, but I am not picking on de Mistura. He has a lot of company in not being able to see the terror supporter elephants in the living room.

I thank Press TV for the many interview opportunities to say what few will say. If you ever hear of my demise via a heart attack, you can assume it was triggered by an invitation to be on 60 minutes or CNN to discuss these verboten topics.

 

Intervju her

 

The Khazarian Bankster Cult That Destroyed Libya

Amelia Earhart - The Truth (Part II)

Just One Thing to do this week: Carry Someone To Shore

Debating U.S. War Law - 2017-2018 (Updated)

US has Too Many Spies in Moscow, Russian Diplomat Says

The Debate: Saudi vs. Qatar (Kevin Barrett vs. Frederick Peterson)

Saudi Arabia boosting extremism in Europe, says former ambassador

Sources Report US Vast Military Buildup in Raqqa City

Opposing Zionism not racism - says Court in Scotland - The New Magna Carta

TOTAL GAMMA RADIATION YRTW No 25 and 26

TOTAL GAMMA AND BETA RADS in 2012 YRTW No 26X

NEO - Was Trump Out-trumped at The G20?

CIA and Pentagon behind "over 800 major movies and more than 1,000 TV titles"

When will CIA Stop Misleading Trump and Disclose `Solid Evidence´ of CW Usage by Assad?

Militants in Southern Syria Reject US-Russia Brokered Ceasefire Deal

Russian Terminators Arrive In Syria

"Dying CIA agent confesses to demolition of WTC-7" FAKE NEWS

Trump´s son-in-law tried to get $500mn loan from Qatar


 

Tidligere nyheter:

 

Viral: Journalist Rips Trump at G20

Kampen mot USA-skapt Daesh vunnet i Mosul:

Iraqi Army Declares Mosul Fully Free

This is What US-Made TOW Missile Fragments Found Near Damascus Could Prove

Beijing, Damascus Discuss Launching Direct Flights to Top Chinese Cities

Tehran hosts cartoon exhibition mocking Donald Trump

Pakistan: Dangerous Turn in Panama Leaks Case

Russia outsmarts the Neocon establishment and warmongers at the G20 meeting

The Rise against globalism and capitalism in Hamburg

Amelia Earhart - The Truth

Are Zionists holocausting Palestinian heritage?

Trump og Israel har gitt Erdogan nytt pågangsmot så han fortsetter sin kamp mot Syria, Gordon Duff:

Emboldened by Trump and Israel, Erdogan Moves Against Syria (Duff on Press TV)

The Real Reason Behind the Ultimatum to Qatar to Shut Down Turkish Military Base

Utah´s `ag-gag´law unconstitutional & violates free speech - Federal judge rules

US House will Debate War commitments

European Union blamed for soaring migrant death toll

UK Inquiry into Saudi Funding Terrorism Should Lead to Further Action at UN

Will Trump tweet unleash World War 3?

The Khazarian Bankster Cult That Hijacked the World

Battle For Mosul - July 7, 2017: Iraqi Forces Purging Remaining ISIS Terrorists In Old Mosul

Moscow welcomes US readiness to cooperate on Syria, but awaits `no-fly zones´ clarification - Lavrov

The Industry Killed Heath Ledger

Will the real Paul Joseph Watson please stand up?

Not a single war in recent years has started without `Powerful Press Artillery´

Judicial Watch Sues VA Police, Other Top VA Officials

Libyan War, Syrian War And Qatar Crisis

Middle East Bankers Behind Jacob Zuma´s White Hate Speech And Land Grabs

BREAKING: How the U.S. and the Terrorists Were Trying to Affect the Outcome of the Talks in Astana?

Syrian War Report - July 6, 2017: Tu-95MS Bombers Purge ISIS

The Unspeakable Crime of Viktor Orbán


 

Tybring-Gjedde: Bare i Norge er det ikke lov til å tenke nytt

 

"Sort" massakre av hvite i Sør-Afrika:

Jeff Rense & Karel Vorster - Millions Of S. Africa Whites Face Death 

 

 

 

Resten her:

IS, Mafiaen og Trump, mer historie enn vi visste om - Massemorder Google

 

Forsvaret: - Totalberedskap nå - mens det ennå er tid - Dagbladet

Tidligere forsvarstopp ber regjeringen revurdere avgjørelsen om F-35 ...

Forbudt å kurere Hepatitt C (og kreft)

FEATURED PARTNER | FUTURE MONEY TRENDS

THEY KNOW WHAT´S COMING: JP MORGAN HAS TAKEN PHYSICAL POSSESSION OF 550 MILLION OUNCES OF SILVER

 

Hvor mye har De fått vite av dette, statsminister Erna Solberg? NATO er en trussel som De ønsker å gi mer penger, og gjøre verden enda mer usikker, som NATO allerede har gjort. De staute forsvarskarer- og kvinner ser bare det de vil se.

- Nå er vi nødt til å øke forsvarsbudsjettene i NATO, ikke minst fordi Russland har betydelig større militær kapasitet og kampkraft enn før.

Verden er blitt mindre trygg

 


Steindyrt brød

 

Drømmen natt til i dag hadde allerede vart en stund, men det eneste jeg husker starter her:
 

Min nest eldste søster og jeg stod ved et stort vindu og så opp mot himmelen. Der var det en lang relativt bred sky som var formet som en vei. Det var en "skyvei". Fire skikkelser uten vinger, med menneskekropper som atleter, eller kanskje som de tredukkene med bevegelige kroppsdeler uten noen detaljer på som kunstnere bruker å se på når de skal lære seg å tegne menneskekroppen, sprang fremover på skyveien. Vi så ryggene deres. Det sprang to fremst, og to bak, fire til sammen. "Det er engler", sa jeg, men da jeg så nærmere etter var én av skikkelsene en eldre dame med briller, og det finnes jo ikke dameengler i Bibelen, og har de ikke vinger?

Deretter stod jeg alene på lysegul murstein, kanskje på toppen av et (mur-) steinbygg. Det så ut som om det var hentet ut rett fra Jerusalem eller fra taket på et slott, som selvsagt kunne ha vært hvor som helst i verden, men jeg så Jesus. Jeg bare visste at det må ha vært han, for han hadde kjortel og "Jesus-hår" (frisyre), sånn som han i Gaither, som fikk høre fra en kvinnelig norsk beundrer da de besøkte Norge for ikke så lenge siden, med henført stemme, gjentatte ganger: "You are so anointed... Oh, you are so anointed...!" Jesus - look alike -fyren så veldig brydd ut (man ser han her i "Blow the trumpet"). 

I drømmen hadde Jesus en enkel kjortel, som var lys, akkurat som mursteinen, muligens med noen svake farger som mønster, men jeg bet meg ikke merke i noe spesielt. (I Bibelen står det at den er skinnende, i Daniel 10:   Jeg løftet øynene. Jeg så, og se! - en mann kledd i lin, med et belte av Ufas-gull om livet.  6 Kroppen hans var som krysolitt, ansiktet som glimtet av et lyn, øynene som luer av ild, og armene og føttene var som skinnende bronse. Når han talte, lød stemmen som bruset av en folkemengde.)

Han kom gående mot meg, ca 10 meter foran meg, selv om jeg ikke så noe slikt som Daniel, kun en mann i kjortel med langt Jesus-hår. Ved siden av han på steingulvet, noen få meter unna ham, hang eller stod det en kappe i løse luften. Kanskje var den så skitten at den kunne stå av seg selv? Jeg vet ikke hva det var. Det var ingen kropp i den, bare muligens et slags håndtak på toppen, uten noe hode der hvor man skulle ha forventet at det var et, og så hang det noen slags filler eller tøystykker ned, akkurat som det flettede skjegget til en løve med merkelig skummelt ansikt og perler med mulig okkult mønster på hengende i "skjeggpelsen" sin under løvekjeften, som jeg så på et tredimensjonalt veggbilde i går, hadde hatt. Det var ikke løven av Juda, men kanskje "Satan, som går rundt omkring som en brølende løve, på jakt etter noen som han kan sluke?" Det var "Daniel" som hadde brukt denne tingen til å leke med hundene med, fikk jeg høre i drømmen. (Hvis det var Bibelens Daniel så spiste ikke løvene ham opp, siden en engler passet på ham i løvens hule. Englene visste tydeligvis hvordan man behandler bitende tenner, enten det er hunder eller løvers.)

Jeg tok "kappen" eller "hundeleken", som nå så ut som om den var tvunnet som hår eller tøyremser sammen til en merkelig ting som var mye smalere, slik man kan vri mykt metall (f.eks aluminium eller våte plastelinaremser; våt leire), med meg inn på et tog som kom forbi. På min høyre side satt min mann og på min venstre side hadde jeg plassert "den rare tingen", som en veske. Det satt ca fem damer foran oss, på togsetene foran oss. Den ene snudde seg: "Hva er det som lukter så rart?", sa hun. "Det er ikke jeg, for jeg har badet", sa jeg. De snuste og var enige i det. Så fant de ut at det var den rare tingen jeg hadde ved siden av meg på venstre side som luktet rart.

Det kom en mann inn på toget som så ut som om han kom fra et sted lenger sør i Europa, og han ville vite hva min mann het. Han var selger eller "intervjuer". Det satt en litt "rund" mann (kraftig "plugg") bak meg med armene i kors og tipset oss om å være forsiktige, og sa: "Han der karen går alltid rundt her på disse trakter og fisker på alle bauger og kanter." Han brukte å ta toget i alle retninger og "fiske".

Jeg gikk av toget, ganske tomhendt, alene og blakk. Den stinkende "våte, tvunnete plastelinavesken" eller løverastafariskjeggvesken hadde jeg ikke med meg. Siklende løvers rastafariskjegg lukter kanskje spesielt? Jeg bruker forresten aldri håndvesker, derfor husker jeg ikke å ta de med meg fra sted til sted de få gangene jeg har de med meg. Hva skal man med vesker når man har lommer?

Mens jeg stod der og så på togskinnene og perrongen på andre siden tenkte jeg: "Å, nei, hvor er min mann? Forhåpentligvis kommer han tilbake hit snart, så jeg får holde meg her og vente til han får tatt et annet tog tilbake hit og finne meg. Jeg hadde bare noen tiere og tyvekroninger i lomma, maks hundre kroner.

På siden av paviljongen var det en slags bule av en restaurant eller bar. Det var så mørkt der inne at jeg kunne egentlig ikke se om det overhodet satt noen gjester der. Kanskje likte de å ha det veldig privat, og derfor var det best å skru av alle lys, for å få en slik "Lady og Landstrykeren" -stemning med kun et stearinlys i en vinflaske? Det så ikke koselig ut, kun "bulete" (løvens hule?).

Det stod en dame bak skranken, og jeg var sulten. Det lå omtrent syv brød i forskjellig størrelse bak glassluken hennes. Hun var redd for at jeg skulle være skitten på hendene, men jeg fortalte henne at jeg nettopp hadde vasket dem med såpe, som sant var. "Det vil jeg ha. Hva koster det? Jeg har bare ca 70 kroner." - "Det koster 300 kroner", svarte hun. Brødet var skåret opp i mange syltynne skiver, på størrelse med de tynneste knekkebrødene som finnes. Hun ville gi meg 7 "skiver" for 70 kroner, og det utgjorde ca 1/5 av brødet eller mindre, og var ikke noe særlig å bli mett av. Det var et lite brød og det var bare en loff.

Det kom en mann bak skranken, og han spurte meg om hva jeg tenkte og om hva jeg hadde å si. "Du er veldig snill, takk, Gud velsigne deg!", men jeg syntes egentlig av de var gjerrige (grådige), men prøvde å være hyggelig og takknemlig, selv om det var inflasjonspriser på brødene deres. "Du må jo ha pålegg!", sa han, og tok meg med til en annen skranke. Der var det bare små grønnsaksplanter. Skulle jeg ha blader som pålegg på "skivene", og det var alt? Da våknet jeg, kanskje fordi jeg var rystet over "serveringen".

Når man våkner lurer man på om det var Herodes eller Pontius Pilatus sin kappe som man så? Han hadde jo vasket sine hender, for han fant ingen feil med Jesus, allikevel ble han dømt. Hvorfor hadde jeg som ikke har hund, men katt, en hundeleke med meg på toget? Og hvor ble det av den? Det er som hentet ut av en episode av Gaus, Brumund og Roms Dal: Brødene Dal. Kanskje var det "hasjpålegg", siden de jo serverer "hasjkake" i Danmark. Godt å ikke vite. Hva man ikke vet har man ikke vondt av.

Siden jeg har hatt "110 in the shade" på hjernen i hele dag, vil jeg nå høre på den, så jeg får fred i sjela, selv om jeg ikke har noen annen "dame" å snakke med enn meg selv.

 

John Fogerty and The Fairfield Four "A 110 in the shade"

Ikke spør meg hva jeg drømmer om.

 IS-demokrati - Den amerikanske drøm

Besøkelsestid

 

^  V

hits