USA og Canadas nye "stuerene" IS heter nå Hay'at Tahrir al-Sham (HTS)

 

Kvalitetskontroll pågår - med "vitner i skyen..."

 

Jeg er skuffet over diverse pastorer og journalister som hele tiden har sittet der og skrytt av hvor intelligente de er og hvor høy utdannelse de har. De er forfattere, radio- og tv-programmer, lager videoer, sitter i avisredkasjoner og kommer med mye informasjon som skal få en til å stole på at det de sier er sant. - Men når det kommer til stykket vil de overhodet ikke høre på annen informasjon enn den de får servert fra sine egne "partifeller", og det er bortkastet å presentere den for dem, for de gidder ikke engang å se på den. Gjett om jeg er lei og sliten. I stedet for at de såkalt intelligente og ressurssterke kunne stå sammen mot verdensmafiaen så sitter de der og krangler og slår andre i hodet på hver sin haug og slott, og leker verdensmestere. Tjene godt gjør de også. Én gang lus, alltid lus. Vi er bare linselus for dem. De kunne sammen med oss ha reddet livene til oss alle, mens vi må sitter her og bruke penger på å sponse deres løgner via diverse avgifter (kringkasting). Nå skal dere bare få la alt sammen få gå i oppfyllelse som dere ønsker, for på meg blir det ikke noe ferie, siden jeg har brukt opp pengene på å advare dere ganske lenge nå om hva som er i ferd med å skje, i minst to år her inne. Alle er løgnere, både Bush, Obama og Trump, men alt dere skriver om er søte små historier som ikke gir en et helhetsbilde. Her er fremtidsutsiktene våre:

Det kom en gang en mann til en restaurant for å kjøpe ris, som hadde problemer med å si "r".

"I would like to buy f*ied *ice."

- Pardon me?

Han prøvde igjen og igjen å si at han ville ha stekt ris til maten, men til slutt ble han så lei at han sa:

"Please give me `flied lice´."

 

Texas-profeten som Jan Hanvold inviterte til TV7, og som selv innrømte at han hadde tatt imot profetisk veiledning via sin avdøde bestemor som talte på vegne av Gud, og sa i sin www.videochurch.org at "vitnene i skyen som er nevnt i Det nye testamente er de døde sankter som ber for oss, selv om jeg vet at ikke akkurat dette står i Bibelen om at de ber for oss, så bare vet jeg at det er sånn...(derfor var det greit at hans døde bestemor talte på vegne av Gud til ham som kaller seg 'Guds profet')!", så alle som har vanket i disse kretser vet at vitner i skyen kan være så mangt, men du kan være sikker på at det Jesus sa om den rike mann som ikke fikk vende tilbake fra Dødsriket til sine brødre for å advare dem om ilden og fikk til svar fra "fader" Abraham at det var umulig pga en stor kløft som skiller de døde fra de levende, var sant, siden du sier at du tror på "Herren" (Sankt Granny). PS: Moder Maria er også død, og i Dødsriket, men hennes sjel får trøst hos troens far, Abraham, i en annen avdeling av riket, sammen med den fattige Abraham som hadde ligget ved den rikes port med byller og sår som hundenes tunger renset med sine slikk. Derfra "hunden er menneskets beste venn". Her får du vite hvorfor:

 

Dette er USA og Canadas nye IS,

samme gruppe som man fikk høre stod bak terrorangrepet på tvillingtårnene den 11. sept. 2001. Nå er de fredet.

 

Al-Qaeda removed from Canada & U.S. terror watch-list

__________
ABNA
Al-Qaeda removed from Canada & U.S. terror watch-list

The Syrian branch of al-Qaeda changed its name to Hay'at Tahrir al-Sham (HTS), and is now officially removed from the U.S. and Canadian terror watchlists.

Now, the U.S. and Canada can donate money and weapons to the terrorists, and can even go fight with them against the Syrian government and spread their propaganda.

It turns out that getting off the U.S.' and Canada's terror watchlist is as simple as changing your name. While the terror watchlist in the U.S. has long been both secretive and controversial - as "reasonable suspicion" is enough to label any individual a "terrorist" - terrorist groups tied to al-Qaeda have found that getting off the watchlist only requires minor rebranding, reported Mint Press News.

The terror group, formerly known as Jabhat al-Nusra or the al-Nusra Front, has operated as al-Qaeda's branch in Syria long after Daesh (ISIS) renounced its allegiance to the group in 2014. It was first placed on the U.S. and Canadian terror watchlists in 2012.

Simply by changing its name to Hay'at Tahrir al-Sham (HTS), the group is no longer on terror watchlists in the U.S. or Canada, allowing citizens of those countries to donate money to the group, travel to fight with them and disseminate the Group's propaganda without incident.

 

Les resten

 

Kos dere med deres allierte NATO, da. Det er jo de som dere med vilje har sørget for å gjøre dere avhengige av, nå som USAs våpen strømmer inn i Norge for å ta rotta på Russland som har vært så fæle å vinne over IS, som hadde så fine våpenforsyningsruter ikke minst gjennom Ukraina og Polen... Får håpe at USA som er så slepphendte med våpen ikke mister de i våre fienders hender,  for det har de dessverre stort talent for å gjøre. Men hvis Det norske forsvar har samme venner og fiender som USA, så trenger man jo ikke noe "hode" lenger (for det har vi tillatt NATO å bli). Dere lar jo USA peke ut deres fiender for oss (de er nå veldig hodeløse).

 

Forsvarssjefen: Tilstanden i Forsvaret er svak | ABC Nyheter

 

Sosialistiske Dagbladet ønsker at Forsvarets talsmann (talskvinne; statsråd en med forhåpentligvis mer påvirkningskraft enn folk flest, men i godt selskap med blekkskvettende moralistiske bedrevitende og veldig godt fordekte statsrådgivende journalister) skal se seg i speilet...lenge. Jeg trodde Stevie Wonders sang om "fy-fy"-våpen i unge menns hender var deres interne nasjonalsang? Men det er jo lov å skifte mening, slik Torbjørn Jagland gjorde da han gikk over fra å være EU-motstander til  EU-tilhenger. - Og var med på å gi Obama fredsprisen, men senere ba ham levere den tilbake, etter å ha sett at han tillot IS å vokse fram, de som kappet hodet av kristne, muslimer og alle andre ikke-jøder i Midtøsten, mens han spilte golf som rekreasjon fra brysomme tanker. Da de hadde fått gjort jobben sin i fred og ro, ga ham en av dem sparken for "dameaffærer", noe som er mye verre. De viktigste "rikets hemmeligheter" hadde han dog ikke avslørt, men det har hans veteraner og andre nå oppe i milliontalls ofre for falske flagg -kriger i flere tiår, noe Obamas forgjengere har et stort medansvar i. Jeg vet forresten ikke lenger hvem "vårt" (skandinaviske) Forsvar er. Journalist Jeff Rense hadde en link her om dagen til en episode i Sverige hvor en svensk soldat ved navn Erik, opprinnelig fra Thailand, som forhindret muslimske asylsøkere på et flyktningemottak i å gjengvoldta en kristen asylsøker. Kristne kvinner er svært utsatte for muslimer som foretrekker å voldta ikke-muslimske kvinner. Deretter postet Erik en kritisk kommentar på Facebook til innvandring. Det svenske forsvar gav ham da sparken. Hvem er vårt Forsvar, sånn egentlig? Hvem bestemmer over Forsvaret? Staten? Kor e haue dokkers henne? "Seeing the real you at last", som Bob Dylan synger. - Men NATO og amerikanere på internasjonal marinebase på Værnes i Trøndelag løser sikkert alle våre problemer!

 

Forsvaret: - Et forsvar uten kraft - Dagbladet

"Venstre-forum" bøyer av for mennesker som beskylder alle forskere og journalister som har sett nærmere på ting myndighetene ikke vil skal komme fram i lyset som anti-semitter:

 

The Australian Jewish physician Dr. Gideon Polya explains that: "...about 60 Americans have been killed by terrorists in America since the US (sic) Government's 9-11 false flag atrocity that killed 3,000 mostly American people (one would hope that the governments of non-American victims of 9-11 would conduct their own expert inquiries into this atrocity - indeed failure to do so is evidence of depraved indifference).  In stark contrast, 32 million Muslims have been killed by violence (5 million) or through deprivation (27 million) in the subsequent Zionist-promoted US War on Muslims (aka the US War on Terror)."

Les resten

 

USAs bestevenn har sviktet dem, allikevel stapper de penger opp i alle Israels sprekker:

'But Sir, It's an American Ship' 'Never Mind, Hit Her!? When Israel Attacked USS Liberty

How should the Palestinians be supported to resist against Israeli atrocities?

China Makes First Step In Shifting Naval Balance Of Power In Pacific

Irak feirer at de har vunnet over Daesh. Gordon Duff i Ohio forklarer bakgrunnen til hvordan de har vunnet og hva som er lurt for dem å gjøre nå:

SitRep Iraq, Duff on Press TV

The Piri Reis Map - Theories Debunked

Tick Tock... America is Dying

Venstresidens nasjonalsang (himmelen og fred på jord for dem er avvæpning av "rett" type folk, og våpenforsyning til "rett" type folk, i henhold til deres egen bedrevitende menneskeskjennerdømmekraft og informasjonskilder.)

Le'Andria Johnson - Heaven Help Us All 


 

Dere kommer aldri til å få noen bedre oppklaring om hva som skjedde på terrordagen noe annet sted:

 

BREAKING: 9/11, Filling in the Map, Tracing the Nukes

Vital revelations surface, from the 9/11 investigation that never happened.

nukes

...by Gordon Duff with Jeff Smith and Ian Greenhalgh

 

Les artikkel her:

BREAKING: 9/11, Filling in the Map, Tracing the Nukes | Veterans Today


 

Mer om USAs og medias langvarige løgnpropaganda om Nord-Korea. Nå får landet støtte fra Sør-Korea som har skjønt at de bare er kanonføde selv:

North Korea unlikely to have ICBM technology, South intel says as Kim celebrates launch

 

World Teetering on Brink of Thermonuclear War

By Ian Greenhalgh on June 21, 2017

 

The Trump administration has committed what may turn out to be a fatal mistake, and by fatal, I mean not just to the Trump regime but to the entire globe. Trump has surrendered control of the US Military machine to the Pentagon - the President, the Secretary of Defense, all of the politicians no longer control or guide the US military, the Pentagon now holds the reins.

What is really disturbing and scary about this is that the Pentagon is, quite frankly, utterly insane; the place is riddled with fundamentalist Christians, Dominionists obsessed with fulfilling the `End Times´ prophecy.

Les resten

 

Relatert:

Pentagon betalte firmaer mill av dollar for falske flagg-terroroperasjoner


 

NÅ ER ALLE TRUMP-FANER FORNØYDE MED 'HERRENS UTVALGTE'... BLODSPOR PÅ SKINNENE

Fotografier © lyttlitt.blogg.no

Hvem har du valgt å gå sammen med? Var de til å stole på?

Når ble denne verden en del av Jesus sitt rike? Han sa jo: "Mitt rike er ikke av denne verden", så hva driver dere egentlig med?

Lager dere en disippelskare for hvilken "herre"? Mafiaen?

 

Joh. 18

 

«Ditt eget folk og overprestene har overgitt deg til meg. Hva er det du har gjort?» 36 Jesus svarte: «Mitt rike er ikke av denne verden. Var mitt rike av denne verden, hadde mine menn kjempet for meg, så jeg ikke skulle bli overgitt til jødene. Men mitt rike er ikke herfra.» 37 «Så er du da konge?» sa Pilatus. «Du sier det,» sa Jesus. «Jeg er konge. For å vitne om sannheten er jeg født, og derfor er jeg kommet til verden. Hver den som er av sannheten, hører min røst.» 38 «Hva er sannhet?» sa Pilatus. 

 

Donald Trumps internasjonale oligarkbrødre. Russland og USA har byttet plass

Vesten hater Putin fordi han kjemper mot jødiske oligarker: NATOs "baby grand"

Luther Vandross - Searching 

David Foster feat. Brian McKnight - Morning & After The Love Has Gone

 

Brian McKnight  er broren til en av guttene i "Take 6"

Take 6 - Brian McKnight


Med det norske flagg som altertavle:

21:03 - Handel's Messiah (Wise Men Medley)

 


 

Linkene som er blå og røde her på denne bloggen (piler mot venstre og høyre) har jeg laget selv, og om dere skulle gå dere vill og de stopper opp et eller annet sted mellom "venstre" og "høyre" så gjør det ingenting, I know it´s crazy, but it´s true. Dere kan i så fall bare gå til "kategorier" på høyre side og der finner dere uansett alle innleggene. Jeg vil verken ha dere mot venstre eller høyre, men bare rett frem, som Jesus sier. Jeg er ærlig talt for lei av dette bloggestyret nå, og det er nok info her til å kunne redde livet på deres land (landkrabbenivå) og deres sjel og ånd (til Guds himmel), om dere så skulle gå glipp av noen nyheter. Jeg holder på å få fnatt av linker her og orker ikke mer, men ønsker dere lykke til i orienteringen i deres liv. Hvis noen kunne ha satt seg ned med siste finpuss skulle jeg gladelig ha gitt dem en tusenlapp, hvis jeg hadde det. Selv har jeg ikke tjent et rødt øre på dette, men heller risikert livet mitt.

Håper vi møtes igjen i evigheten, så be en bønn for meg og jeg skal be en bønn for deg, og så er det sikkert sunt med bønner iblant (noe "Hoss" i Bonanza var glad i, om de så var ville og smakte "hest" og var ment for esler og hester, for alt jeg vet):

Dan Blocker - "Hoss"

Bobby Dan Davis Blocker (December 10, 1928  May 13, 1972) was an American television actor and Korean War veteran. He is best remembered for his role as Hoss Cartwright in the NBC Western television series Bonanza.

Hvis man har lyst å "get lost" så får man bare "hit the road", sammen med Jack (Gladys Knight sang den), Arthur og Anthony for min del, men det er faktisk unødvendig når man kunne ha funnet en trygg vei fram. Nyhetslesingen i alle disse tre bloggene har vært som en skole for meg, og jeg har begynt å finne ut hvem jeg tror mest på og er klar over hvilke jeg kanskje burde fjerne, men det skal jeg la dere få finne ut av selv. Alternativet er å slette alt, for jeg har ikke tilgang lenger på de to andre bloggene, men deres skjebne ligger i www.blogg.no sine hender. Jeg er sliten og trøtt, og vil ikke mer.

 

God tur og ha det.

Christopher Cross - Arthur's Theme

Billy Joel MOVIN OUT Anthony's Song 


 

Gunnar Stavrum, så du aldri dette? Hvorfor er alle mine tips uinteressante for dere? Dere har bare gjort meg om til en melkeku, som må betale for å få deres oppmerksomhet.

 

John McCain regnes for å være grunnleggeren av IS (Den islamske stat) og 

er tilknyttet et nettverk av pedofile. 70% av Den amerikanske Kongress

er praktiserende pedofile og med i dette dette nettverket (VIP-pedofili),

og kan lett tas for det, siden bevisene finnes.

Dr Preston James om Det nye imperialistiske romerke rike 

The New Imperial Roman Empire

 

Pravda: Pentagon´s bio laboratories surround Russia

How the DoD Squandered Billions of US Taxpayer Dollars

VT Had it First: Trump ignored intel, launched Tomahawks in Syria based on media - Pulitzer winner Seymour Hersh

Silent Hill, Silent Scream

It was ISIS

Bombs in the Air - Then Boots on the Ground

Israel Pushes Russia and US Toward Nuclear Confrontation Over Syria

Israel blows up Syrian tank and wants World War III again

Iran slams failed terror attack in Saudi Arabia

Avnery: The Four Letter Word

Washington Post: "Russia´s interference [in US election] was the crime of the century"

Erdogan: Saudi-led demands `unlawful intervention´

Enter The Prince of Arabia

52nd International Paris Air Show

Iran sent clear message to terrorists, their supporters by missile strikes

What will US do in post-ISIS era?

Yemen Cholera Cases Could Pass 300,000 by September: UN

Turkish Companies Returning to Crimean Peninsula

Vladimir Putin to Megyn Kelly: "Are you completely out of your mind?"

Germany mulling over sanctions against the US

Bonfire of vanities: Saudi demands expose fear and loathing of Qatar

Deborah Lipstadt: Holocaust "deniers" are "conspiracy theorists"

Palestine: Another Desperate Cry For Help

Syrian War Report - June 23, 2017: Army Regaining More Ground Near Palmyra

Russia fires cruise missiles at Daesh in Syria

The Assault of Raqqa is Drowning in Blood

The New Imperial Roman Empire

Israeli Fighter Jets Deployed in Saudi Arabia to Prevent Coup?

Story of Joseph sinks like the Titanic

Qatar Crisis: Origins and Consequences

My attorney´s demand letter to B´nai B?rith (re: "Holocaust denial" libel)

Was Otto Warmbier an American Student or an Israeli Spy?

Alien Agenda: Human Meat Processing Behind All Cults?

French President Emmanuel Macron: The West must stand with Russia in Syria

France´s Macron sees no 2egitimate successor" to Assad

Ideological Foundations and Organizational Structure of Islamic State

Journalistic Fraud: How Politico Magazine Inverts, Subverts, and Perverts the Truth

Tillegg 08.07.2017:

Emboldened by Trump and Israel, Erdogan Moves Against Syria (Duff on Press TV)

Not a single war in recent years has started without `Powerful Press Artillery´

Qatar: We're too rich to worry about Saudi Arabia

Hashd Al-Shaabi Commander: US in Pursuit of More Plots in Post-ISIL Iraq

Karim Khalili and the leadership of HPC

 

Outlaw States Must Reconsider Decision and Sign Nuclear Weapons Ban Treaty

Israel is mad and sad because World War III hasn't started in Syria

Vladimir Putin: The Soviet Union and KGB ideology have outlived their usefulness

Syrian War Report - July 10, 2017: ISIS' Territory In Syria, Iraq Is Shrinking

"Stå sammen med Israel for fred", ja...

Israel not bound by US-Russian ceasefire deal in Syria: Liberman

 

Israel not bound by US-Russian ceasefire deal in Syria: Liberman

Movie Director Roman Polanski: US Court Is Like Nazi Germany

Russia: The US lied about North Korean mid-range missile

Viral: Journalist Rips Trump at G20

Iraqi Army Declares Mosul Fully Free

This is What US Made TOW Missile Fragments Found Near Damascus Could Prove

Beijing, Damascus Discuss Launching Direct Flights to Top Chinese Cities

Tehran hosts cartoon exhibition mocking Donald Trump

Pakistan: Dangerous Turn in Panama Leaks Case

Russia outsmarts the Neocon establishment and warmongers at the G20 meeting

The Rise against globalism and capitalism in Hamburg

Amelia Earhart - The Truth

Syrian War Report -July 11, 2017: Government Forces Rapidly Advancing In Southeastern Desert

Maria Zakharova strikes back at Russophobia

North Korea unlikely to have ICBM technology, South intel says as Kim celebrates launch

Massive US Airbase established in northern Syria

New ISIL Document Reveals Key Information about Al-Baghdadi


 

The Holocaust Hoax is the Indispensable Centerpiece for the Khazarian Mafia

Origins of the largest Catholic Church pedophile bust in History

Russia calls Britain´s new aircraft carrier `convenient target`

Israeli Defense Minister Avigdor Lieberman: We want Assad out of Syria no matter what the cost

Mass-Murdering Clown Winston Churchill and Independence Day

Take-down of the American Public School System and its Teachers

Politico finally agrees with VT: Israel is pushing America into World War III

Syrian Army storming ISIS pocket east of Khanasir

Vladimir Putin: Killing oligarchic schemes economically saved Russia


 

Joh. 7

 

Levende vann

 

Jesus drar opp til løvhyttefesten 


7Siden dro Jesus omkring i Galilea. Han ville ikke være i Judea, for jødene sto ham etter livet.  2 Det var like før løvhyttefesten, en av jødenes høytider. 3 Brødrene hans sa da til ham: «Dra bort herfra og reis til Judea, så også disiplene dine kan få se de gjerningene du gjør.  4 For ingen som vil bli kjent, gjør noe i hemmelighet. Når du gjør slike gjerninger, så stå fram for all verden!»  5 For heller ikke brødrene hans trodde på ham.  6 Jesus sa til dem: «Min tid er ennå ikke kommet, men for dere er det alltid rett tid.  7 Verden kan ikke hate dere, men meg hater den fordi jeg vitner om at verdens gjerninger er onde.  8 Dere kan dra opp til høytiden. Jeg drar ikke, for min tid er ennå ikke inne.»  9 Dette sa han til dem og ble selv igjen i Galilea.
    10 Men etter at brødrene hans var dratt opp til høytiden, dro han også selv av sted, ikke åpenlyst, men i hemmelighet. 11 Jødene lette etter ham under festen og spurte: «Hvor er han?» 12 Og det var mye snakk om ham blant folk. Noen sa: «Han er et godt menneske.» «Nei, han fører folket vill!» sa andre. 13 Men ingen snakket åpent om ham, for de var redde for jødene. 


25 Da sa noen av dem som bodde i Jerusalem: «Er ikke dette han som de vil drepe?26 Og nå står han og taler åpenlyst, og de motsier ham ikke! Kan rådsherrene virkelig ha kommet til at han er Messias? 27 Men vi vet jo hvor dette mennesket er fra. Når Messias kommer, skal ingen vite hvor han er fra.» 28 Da ropte Jesus ut mens han underviste på tempelplassen: «Ja, dere kjenner meg og vet hvor jeg kommer fra! Men jeg er ikke kommet av meg selv, og han som har sendt meg, er sann, men dere kjenner ham ikke. 29 Jeg kjenner ham, for jeg kommer fra ham, og han har sendt meg.» 30 Da ville de gripe ham, men ingen la hånd på ham, for hans time var ennå ikke kommet.
    31 Men blant folket var det mange som trodde på ham, og de sa: «Kan vel Messias, når han kommer, gjøre flere tegn enn denne mannen har gjort?»
    32 Fariseerne hørte alt snakket om ham blant folk, og overprestene og fariseerne sendte ut noen av sine menn for å gripe ham. 33 Da sa Jesus: «Ennå en liten stund er jeg hos dere, så går jeg til ham som har sendt meg. 34 Dere skal lete etter meg, men ikke finne meg. For der jeg er, dit kan dere ikke komme.» 35 Jødene sa til hverandre: «Hvor vil han dra, siden vi ikke kan finne ham?"

 

Hebr. 12


Troens opphavsmann og fullender 


12Derfor, når vi har så stor en sky av vitner omkring oss, så la oss legge av alt som tynger, og synden som så lett fanger oss inn, og med utholdenhet fullføre det løpet som ligger foran oss,  2 med blikket festet på ham som er troens opphavsmann og fullender, Jesus. For å få den gleden han hadde i vente, holdt han ut på korset uten å bry seg om skammen, og nå har han satt seg på høyre side av Guds trone.  3 Ja, tenk på ham som holdt ut en slik motstand fra syndere, så dere ikke blir trette og motløse. 
Gud oppdrar oss 
 4 I kampen mot synden har dere ennå ikke gjort slik motstand at det kostet blod. 5 Har dere glemt den formaningen som taler til dere som til barn:
           Min sønn, forakt det ikke når Herren irettesetter,
           mist ikke motet når han refser. 
          
     6  For den Herren elsker, viser han til rette,
           og han straffer hver sønn han tar seg av. 
 7 Hold ut og la dere oppdra, for Gud tar seg av dere som sønner. Ja, la meg få se den sønn som faren ikke viser til rette!  8 Hvis dere ikke blir vist til rette som alle andre, er dere ikke sønner, men uekte barn.  9 Vi har hatt våre jordiske fedre som oppdro oss, og vi hadde respekt for dem. Har vi ikke mye større grunn til å bøye oss under åndenes Far, så vi kan vinne livet? 10 For fedrene viste oss til rette bare en kort tid og slik de selv syntes var best. Men han gjør det til vårt beste, for at vi skal få del i hans hellighet. 11 All irettesettelse synes nok å være mer til sorg enn til glede mens den står på. Men siden gir den tilbake fred og rettferd som frukt hos dem som er blitt oppøvd ved den. 
          
    12  Derfor, styrk de slappe hender
           og de vaklende knær! 
          
    13  La føttene gå rett fram på veien,
så det halte ikke blir vridd ut av ledd, men heller blir helbredet. 
    14 Streb etter fred med alle, og etter helliggjørelse, for uten den skal ingen se Herren. 15 Se til at ingen går bort fra Guds nåde! La ingen bitter rot få vokse opp og volde skade så mange blir forgiftet. 16 Se til at ingen driver hor og lever ugudelig som Esau, han som solgte førstefødselsretten sin for et eneste måltid mat. 17 Dere vet jo at han senere ble avvist da han ønsket å få velsignelsen. Det var ikke mulig å vende om, enda han ba med tårer. 
Sinai og Sion 


18 Dere er ikke kommet til et fjell dere kan ta og føle på, ikke til flammende ild, skyer, mørke og storm, 19 ikke til gjallende horn og en røst som talte slik at de som hørte den, ba om å bli spart for å høre mer. 20 For de kunne ikke tåle den befalingen som ble gitt: Om så et dyr kommer nær fjellet, skal det steines. 21 Ja, så gruvekkende var synet at Moses sa: « Jeg skjelver av skrekk.» 22 Nei, dere er kommet til fjellet Sion, til den levende Guds by, det himmelske Jerusalem, til ti tusener av engler, til en høytidsfeiring, 23 til forsamlingen av de førstefødte som er oppskrevet i himmelen. Dere er kommet til en dommer som er alles Gud, til åndene av de rettferdige som har nådd fullendelsen, 24 til Jesus, mellommannen for en ny pakt, og til det rensende blodet som taler sterkere enn Abels blod. 
    25 Se til at dere ikke avviser ham som taler! De som avviste ham som talte guddomsord her på jorden, kom ikke unna. Enda mindre skal vi komme unna dersom vi vender oss bort fra ham som taler fra himmelen. 26 Den gangen fikk hans røst jorden til å skjelve. Men nå har han lovet: Enda en gang vil jeg riste ikke bare jorden, men også himmelen. 27 Her står det: «enda en gang». Dette viser at det som kan rokkes fordi det hører til det skapte, skal skiftes ut, for at det som ikke kan rokkes, skal bestå. 28 Derfor: Siden vi får et urokkelig rike, så la oss være takknemlige og med takk gjøre vår tjeneste i gudsfrykt og ærefrykt, til glede for Gud. 29 For vår Gud er en fortærende ild.

  © Foto lyttlitt.blogg.no

 

Å advare hjernevaskede journalister, politikere, Forsvar og religøse ledere er som å skvette vann på gåsa, og sannsynligvis jobber jeg da samtidig imot Guds vilje, Han som har tillatt dem å bli forblindet - fordi de ikke elsker sannheten, som det står. Han kommer til å "vise seg stor" den dagen Han går imot folkene som spredte og drepte Hans folk i kampen "battle for"/om Jerusalem, i Sak. 14. Det de ikke har skjønt er hvor Sion er (i himmelen, for Hans folk, og DER vil Jesus regjere).

 

#Uavhengig #Frittstående #Upolitisk


^ V

Storbritannia og USA innrømmer at de selv innsatte Khomeini i 1979 - Det var et kupp

 

Redaktør Mike Harris er veldig klar i hodet (og får ofte meg til å le fordi han gir flotte, vittige svar), som alle hans medarbeidere i Veterans Today, og hans måte å snakke på er lett å forstå.

 

Intervjuet han gir her er veldig oppklarende og oppsummerende angående USAs svik ikke bare nå under Trump, men lenge før det. 

Han sier at (Israels puddel) Forsvarsminister Mattis (Mad Dog og Co) må stilles for retten for hva han nå gjør i Syria, for det er ulovlig. USAs invasjon av Syria er ulovlig i seg selv.

De skaper selv en fiende og drar så ut for å bekjempe den. Deres økomiske støtte til militæret gagner IS.

Alt han forklarer her er en oppsummering av hva som er skrevet og sagt tidligere i denne bloggen (linker til artikler).

Noen ganger kan man møte mennesker som har evnen til å komprimere enormt masse informasjon og historie i en 4 minutters oppsummering. Tenk om det hadde funtes flere slike mennesker på universitetene og i menighetene, what a world it would be, som Per Erik Hallin synger (se personlig historie nedenfor).

PRESS TV: Mike Harris, US steps up military presence in Syria

FBI-direktør Mueller bør sperres inne for å dekket over sannheten. Dette intervjuet er akkurat like viktig:

PRESS TV: Mike Harris, Trump says no proof he colluded with Russia


 

Tenk over dette, eller "Suck into it", som Aretha Franklin synger om i "R.E.S.P.E.C.T", som det iranske folk måtte finne seg i å vise med livet som innsats pga de islamske fundamentalistene som Storbritannia og amerikanske myndigheter dyttet over på dem av egennytte. "If you can´t beat them, join them." De blir til islamsk fundamentalisme ved å "innstallere" seg selv og sine egne som Khomeini ved å gjøre kupp i landene de har fjernet demokratisk folkevalgte ledere fra tronen fordi de ikke liker deres selvstendighet og uavhengighet, men sier at de bekjemper slike ekstreme islamske varianter av noen ledere; kalt "tyranner og despoter". Les mer under "Iran" her, og tenk selv. Hvem er de største tyrannene? Dette er "Politisk Vitenskap", som Randy Newman synger om, i praksis.

The British And U.S. Governments Installed Khomeini Into Power In 1979

By Ian Greenhalgh on June 19, 2017

Demonstrators hold up a poster of exiled Shiite Muslim leader Ayatollah Khomeini during an anti-shah demonstration in Tehran, the Iranian capital, on Dec. 10, 1978. The Iranian revolution in 1979 had a powerful effect on the wider Muslim world, particularly among Shiites.

[Editor´s note: Sadly, I was unable to find the author´s name for this superb essay, but regardless, it is essential reading to understand the geopolitical agenda behind the wars and conflicts of the Middle East in the last half a century and continuing today. This is a follow-on to my earlier post about the 1953 coup that installed the Shah into power in Iran, which everyone knows was a US-British intel operation, but few know the 1979 removal of the Shah was likewise, the work of the US & British. What this article also exposes in detail is the role the British and Americans played in the creation of `Islamic Fundamentalism´ and the way this was used to destabilise and control the Middle East. Without understanding these machinations it is impossible to properly understand current events in the region. Ian]

Les resten


 

Journalistic Fraud: How Politico Magazine Inverts, Subverts, and Perverts the Truth

Meet Madame Guillotine


 

World Teetering on Brink of Thermonuclear War

By Ian Greenhalgh on June 21, 2017

 

The Trump administration has committed what may turn out to be a fatal mistake, and by fatal, I mean not just to the Trump regime but to the entire globe. Trump has surrendered control of the US Military machine to the Pentagon - the President, the Secretary of Defense, all of the politicians no longer control or guide the US military, the Pentagon now holds the reins.

What is really disturbing and scary about this is that the Pentagon is, quite frankly, utterly insane; the place is riddled with fundamentalist Christians, Dominionists obsessed with fulfilling the `End Times´ prophecy.

 

Les resten

 

The Ways to Restore the Syrian Economy

 

The US Coup D´etat In Ukraine is Russia´s Fault

By Mike Harris on June 21, 2017

Please don't hold the USA responsible for the destruction of Ukraine!!

Once again the US Government blames Russia for the malfeasance that is the ongoing behavior of Washington DC. Remember it was Deputy Secretary of State Victoria Nuland who publicly declared she had spent $ 5 Billion US Tax dollars to topple the duly elected government of Ukraine, and now they blame the problems on Russia.

How long with the citizens of the USA allow the deep state to hijack the US Government?? Maybe it is time for regime change in the USA and adhere to the stated principles within the US Constitution.

 

Les resten

 

Vladimir Putin and Oliver Stone: The Neocons Are Dangerous to the United States

United States signals intention to occupy Eastern Syria and divide the nation

Saudi king relieves Nayef as crown prince

London: Finsbury Park Mosque Attack, Dividing the World on Religious Lines

US policy aim: The destruction of the Syrian people

Stop the Funds to Afghanistan and Pakistan

UK firefighters ask: Why has WTC-7 "collapse" had ZERO effect on high rise fire policies?

Syrian War Report - June 20, 2017: Situation Further Escalates In Syria

Benjamin Netanyahu truer Iran fordi de angriper IS

Benjamin Netanyahu threatens Iran for attacking ISIS

My Mother´s Italian, My Father ´s Jewish and I´m in Therapy

Jerusalem, Nicosia and WW3

US policy aim: The destruction of the Syrian people

Min kjære redaktør som faktisk masse gjør (man sier i Norge: "Jeg er ingeniør Ingenting Gjør"):

Hvis dere bare kunne ha lyttet til menn som han og så mange andre i Veterans Today ("men" = people, så da er kvinner automatisk inkludert, det er derfor vi ikke nevnes i viktige sammenhenger i Bibelen, siden vi bare er mannens tjener / hjelper og han er vårt hode, og er vi riktig lydige mot Gud så skal vi arve på lik linje sammen med "ham" en dag, noe Bjørn Eidsvåg har tenkt grundig over, selv om han er hankjønn).

 

Iran har fått til en ganske så god fulltreffer igjen på IS-styrker (støttet av Vesten):

Jim W. Dean - Rolling Press TV coverage on Iran missile strike damage on ISIS

By Jim W. Dean, Managing Editor on June 20, 2017

Iran strikes back with some air mail delivery

Press TV:  65 terrorists killed in Sunday´s strike

[ Editor´s Note: It´s always a pleasure to get a rolling coverage guest slot on a major story, which this was. You have a lot more time to cover the issue, and Press TV hosts never ask silly questions. They have a laser focus for digging into a story. Frankly, the pace they work at would wear me out, and I salute the younger professionals doing it.

All the ISIS people who were celebrating the big dual terror attacks on Iran just got introduced to the new arithmetic - that Iran can reach out and touch them, and knows where they are. The success of these strikes is to be shared by Damascus, which certainly was a joint partner.

If the US had been willing to work with Syria like this and its coalition members, ISIS would be history already. But as I have time to cover in this interview, the US wants the Daesh terror war to drag out to collect some Syrian territorial dividends on the investment it has made in building the Kurdish SDF into a conventional army.

But those dividends will be short term, as they have been with Afghanistan and Iraq. The Scott Bennett and Ken O´Keefe segments get into that more... JD ]

Les resten

 

Viktig info for kristne her, fra en kristen som sendte epost til Kevin Barrett

B´nai Brith libelously calls me "holocaust denier," wants me banned from Canada

By Kevin BarrettVeterans Today Editor

I just got word that the B´nai Brith is spreading hateful incitement against me. They are calling for me to be banned from entering Canada this weekend, where I am planning to speak at the Quds Day rally in Toronto.

An expert on the subject, a Christian who has worked with intelligence agencies, just emailed me:

"Kevin, you have finally been totally validated as a scholar and academic. Bnai Brith is a secret Masonic organization that is pure Zionist. It is also run by Luciferians and dedicated to the destruction of Christian and Islamic societies and faiths. These are the folks behind 90% of pornography according to some journalists and are basically anti-Christian and anti-society, dedicated to the destruction of everything. Their leaders´ motto is order ab chaos."

If that´s the case, I guess it´s an honor to be so hated. Here is their screed:

 

U.S. Holocaust Denier to Speak at Toronto al-Quds Day Rally

 

Les resten


 

Breaking: Russia blasts US shoot down of Syrian jet as violation of Intl. law

Syrian War Report - June 19, 2017: US Downs Syrian Su-22, Pushes To SAA-SDF Escalation

Erdogan to fight US arrest warrants (re: DC brawl)

Iran on who controls the American media (1976)

Iran demonstrates the accuracy of its medium range missiles

Jim W. Dean talks to RT International

Uri Avnery - Is a Political New Wave emerging with the Macron victory?

INVASION ALERT! White Christian criminal hordes overrun America

Maria Zakharova: Washington is clueless about "Military Strategy"

The Great Fire In London

USA innrømmer nå endelig sannheten om egen delaktighet i ødeleggelsen av Iran:

US releases documents of Iran´s 1953 Coup

By Ian Greenhalgh on June 17, 2017

US State Department, finally after years of waiting, released the confidential documents of the US intervention in the 1953 coup in Iran.

Mossadegh with supporters in Tehran, 1951.

[Editor´s note: Three years ago, the US finally admitted responsibility (in cohorts with the British) for the 1953 overthrow of the democratically elected government of Iran. The US had taken `covert action´ under the TPAJAX Project. 

Today, the US has released a trove of documents that finally disclose the details of it´s infamous coup that plunged Iran into decades of unrest and eventual takeover by Islamic Fundamentalism. Ian]

Les resten


 

NWO agents and warmongers to Oliver Stone: We will kill your Putin story

Main Fault Lines of India´s Politics

TOTAL GAMMA AND BETA RADS in 2010 YRTW No 22X

2017:

TOTAL GAMMA RADIATION YRTW No 21 and 22

The Goyim Know

Awful Truth About Laurie Luhn and Roger Ailes

Who will succeed Al-Baghdadi after his reported death?

GOP baseball shooting a false flag?

Press TV: Gordon Duff on the US missile deployment in Syria

Tim Farron quits as Liberal Democrat leader to remain "faithful to Christ"

Tora Bora: The Emerging Redoubt

US Long-range artillery deployed to south Syria


 

Dr. Preston James forklarer her hvordan en satanisk "bule" takket være internett har blitt avslørt på "null komma niks", den nye Gotenberg-pressen.

Complete Exposure

Ikke mer pudding, tjukken...

Norge går med rekordstort underskudd - og mer enn hele oljefondet er lovet bort ...

FAKTASJEKK - Nei, Norge er ikke verdens rikeste land - Side3

 Oljefondet er allerede brukt opp. Oljefondets egentlig navn er «Statens pensjonsfond 


 

Chaka Khan, Ray Charles, George Benson *This Masquerade* 

Vazelina Bilopphøggers- Får itte Mere Pudding, Tjukken

Vazelina Bilopphøggers - Får itte mere pudding, tjukken HQ NRK"I'll Be Thinking of You" by Andrae Crouch ft Kristle Murden & Stevie Wonder

Kristle Murden, Stevie Wonder & Yolanda Adams "I'll Be Thinking of You"

Jan Eggum - Kor e alle helter hen


 

http://www.bobdylan.com/songs/where-teardrops-fall/ - Hvor tårer faller (Bob Dylan)


Jennifer Hudson - Believe


Patti Labelle - Way up there in memory of Luther Vandross

Stevie Wonder, Falling in Love with Jesus

Stevie Wonder praises and worship Jesus.

David Pack - Biggest Part of me - 

Lag en liste, og kjærligheten skal få den til å gå i oppfyllelse

Voksen "Kristusmesse-ønskeliste":

Du husker meg, jeg satt på ditt fang og delte min barndoms fantasier (barnslige ønsker),

men jeg er helt voksen nå, men trenger fortsatt hjelp på en måte,

ikke for min egen del - men for en verden som er i nød.

Ingen flere ødelagte liv, revet i stykker (filler),

og ingen flere kriger startes...

(Hør resten av listen:)

Aretha Franklin Christmas song.

Stevie Wonder synger her sammen med "Take 6" til alle som misbruker Guds navn. 

Stevie Wonder with Take 6 - Love's in Need of Love Today (from "America: A Tribute to Heroes")

The Winans - It's Time

Er Storbritannia og USA:Uskyldige iranere de har tatt livet av

og terror de har forårsaket? Og de kjemper mot "islamsk terror"?

 

Mariah Carey And Aretha Franklin Chain Of Fools (HQ)

Per-Erik Hallin - What A World It Would Be / Vilken Värld Det Ska Bli 

Carola & Per-Erik Hallin -Vilken värld det ska bli

Den verden er ikke her, men kommer ned fra "ovan där" en dag, når denne jorda og dens himmel er borte. En ny himmel, og en ny jord, "Det nye Jerusalem". Så veit vi det, då.

Ha det. Jag lämnar världen och föl(g)jer, Jesus, som de sier.

 

Chicago The Band "You're The Inspiration" 

Da jeg var ca 13-14 år var jeg interessert i "psykologi", etter å ha lest kristne og "verdslige" barnebøker en god stund. Noen av de kristne bøkene var litt "psykologiske" som den grønn-hvite boka jeg syntes var spennende, skrevet av en prest ved navn Karsten Isachsen, som var ment for voksne og tok for seg blant annet temaet "onani" og andre seksuelle og mer åndelige saker, og jeg likte godt å lese min mormors andaktsbok og mine foreldres; for de trøstet meg på en veldig fin måte om mange forskjellige ting i livet, med fine tegninger i. Det var som om ordene der var medisin; "bedre enn all annen medisin". Jeg tok bibelkurs på den tiden (12-13 år gammel), så jeg var litt sånn "alvorlig interessert" eller hadde "alvorlige interesser", selv om jeg kunne fnise, le og tulle like mye som andre på min alder, bortsett fra at jeg ble mobbet mer enn de fleste rundt meg på den tiden, og da jeg noen få ganger tok igjen ble det brukt mot meg resten av oppveksten. Det hjelper ikke med "mobbing" som medisin mot "mobbing" (selvforsvar er et komplisert studie, og ikke lett for et barn å forstå hvordan fungerer).

For å prøve å forstå hva som foregikk rundt meg av alle intriger, og for å takle min egen smerte og sorg, skrev jeg dagbøker i flere år, som barn/tenåring. Det var begynt å bli en liten haug inni klesskapet, som jeg ikke tror mine foreldre snek i. Jeg prøvde å fortelle dem at jeg ble mobbet, men jeg husker ikke hva de svarte. Uansett, når det kom til stykket, var det bare jeg selv som var midt oppi det. Jeg ba til Gud som trøst: "Gud hjelp meg i morgen, hjelp meg i dag..." Den eneste gangen jeg kunne slappe av og slippe å be den bønnen var da smerte gav seg og jeg kom hjem fra skolen, og fikk fred og ro ei stund, med snille foreldre, familie og slektninger rundt meg, og jeg hadde et par veldig gode venninner. En av de visste godt hva jeg snakket om, for hun ble mobbet selv. Jeg kastet forresten dagbøkene til slutt, da jeg flyttet hjemmefra som 16-åring til min søster i Oslo.

Det kom et par bøker på markedet som jeg begynte å lese: "Sky is the limit", og "Elsk deg selv". Jeg syntes de var så interessante at jeg tok de med (som et samtaleemne i etterkant) da menigheten jeg hadde begynt å gå i skulle dra på evangeliseringstur til en nabobygd, så dette må ha vært i 1987. Vi skulle ha "kristen-disco". De eneste som kom var noen kristne "macho-men" fra en lokal menighet, og av alle klemte de meg opp etter veggen. Hvorfor kunne de kjekke karene der ikke heller ta for seg de voksne som var med oss? 

"Koffør e dokker her, egentlig? Ka e det dokker vil og vil sei..?", spurte de meg med ansiktene nesten helt opp i "trynet" på meg.

Jeg følte meg veldig stresset der og da, med disse store, mukuløse veldig pene kristne guttene, som var noen år eldre enn meg, der jeg lente meg inn til rekkverket på trappen utenfor "diskoen". Disse karene hadde jeg beundret og så var de så aggressive mot meg? Det var veldig glissent der inne, men min venninne og jeg hadde danset til "kul kristen musikk", men ingen blir frelst av sånt noe, særlig siden jeg ikke er flink til å danse.

"Vi vil bare at folk skal bli frelst" var vel det jeg klarte å hoste opp før jeg fikk hjertebank. De virket sure, på meg. 

"Vi klar å evangeliser´ her sjøl, vi treng ikkje at dokker kjem å gjøre det i tellegg...!", var hva jeg følte at de sa, men kanskje husker jeg feil. Det var noe i den dur de sa til meg. Korrigér meg hvis dere leser dette og jeg tar feil.

Senere ringte jeg ei søt jente fra det stedet, som var én av disse pinsevennguttene (jeg gikk ut av Statskirken det året, for å bli med i en frimenighet), for jeg følte at jeg hadde fått en ny venninne. Jeg fortalte henne om de to psykologiske bøkene jeg hadde begynt å lese, som jeg syntes var bra. "Hvis det er noe du er redd for å gjøre så skal du gjøre det igjen og igjen, helt til frykten gir seg!", stod det i "Boken". Jeg ble flau fordi hun svarte meg så avvisende og som om jeg var på "syndens vei", og i tillegg var hun ett eller to år eldre enn meg, bodde på et annet sted, og gikk i en annen menighet, så jeg ringte henne ikke opp igjen og vi mistet kontakten. Nå husker jeg ikke engang hva hun het.

 

Det er vel en fordel å vite nøyaktig hva man skal gjøre når noen mobber en og tømmer Cola i håret på en på ens første "ungdomsfest", og står klare til å mobben en etter håndballtrening og står bak en i gospelkoret (de var ikke kristne) og mobber meg mens de prøver å få fingrene borti bestevenninnen min sine store pupper (skulle ikke så mye til med tanke på hvor små mine var). Hadde jeg vært like "vakker" (hatt store pupper) som henne, så ville de kanskje ha behandlet meg annerledes? Hadde mine foreldre ikke vært lærere og jeg ikke kristen (hun sa til meg på den tiden at hun ikke trodde på Gud og sluttet i koret), så ville jeg kanskje ha vært mer populær? Men hva skal man gjøre når man faktisk tror? Man har valget mellom "puppekjærlighet" og helvete. De prøvde å dra henne fysisk vekk fra meg, for de ville ikke at jeg skulle ha en få sin venninne som henne. Hun nektet.

 

OK, så denne jenta fra nabobygda likte ikke det jeg fortalte om psykologien på telefonen til henne, og kanskje sa hun at dette var "New Age"-litteratur. Kanskje hadde hun rett. Jeg prøvde meg på et NKI-brevkurs kalt "Dagliglivets psykologi", leste og svarte så godt jeg kunne og brukte min vakreste håndskrift, som om det skulle hjelpe, men ble dritt lei omtrent ved femte innsending, eller før det og det ble aldri noe psykologstudie, for jeg hater filosofi - som man må ha for å fortsette med slike grubletanker - som ikke hjalp meg. Bønn hjalp meg mer, og det å snakke med kloke kristne søsken, og sist men ikke minst; min nærmeste familie. Det hjelper ikke å skrive 20 sider og ha lest alle 1.400 filosofiske sider i full fart, når man ikke har lærer og ikke er med på kollokviegrupper, og har mer enn nok med å vaske en barnehage og passe barn der dagen lang, og har trøbbel med kjæresten.

Han ble min eks, etter at vi hadde gjort det slutt med hverandre et x antall ganger i løpet av den tiden jeg skulle prøve å lese filosofi, noe som var forstyrrende. Til slutt "rømte" jeg til hans fritidsbolig uten innlagt vann midt på vinteren til Gudbrandsdalen, høyt oppå et fjell hvor det var så bratt at man burde ha store metallpigger på dekkene for ikke å kjøre utfor stupet i de svært bratte svingene med is på veien. Jeg måtte gå helt ned til bunnen, nederst i dalen, ved den store, sterke elva hvor vannet strømmer så kraftig at det ikke er noe "kjære mor" hvis man ikke kan ro, bare for å komme meg til matbutikken, og så gå hele den bratte fjellsiden opp igjen bare for å komme meg til et hus hvor man måtte tisse på vasken fordi det ikke var toalett der. Jeg ble ikke lenge der, men lenge nok til å få tenkt over livet, da det ikke var noe særlig mer å fyre med og jeg dyttet en ødelagt, hvit IKEA-skuff eller noe liknende som ikke var av ordentlig tre men "plast", og den nesten eksploderte inni peisen og det luktet ille. På grunn av alt dette orket jeg ikke å lese de 1.400 filosofiske sidene for andre gang, så jeg beholdt stipendet for å betale husleie og møtte ikke opp til eksamen, klok av skade. Den typen filosofi er ikke for meg. Derfor har jeg siden det hatt gjeld i Lånekassen. Man kan gjøre mye dumt her i livet.

I det minste fikk jeg filosofert mye for meg selv der oppe. Jeg trives best i åpne landskap, ved havet, på jordnært bakkenivå. Nabogubben i Gudbrandsdalen gjorde narr av meg da jeg sa at jeg kunne tenke meg å studere musikk, men at jeg ikke øvde hver dag. Han kalte meg en drømmer eller noe liknende. Selv satt han jo godt i det, med et hus så vakkert utvendig og innvendig, med en kone som hadde planlagt hver eneste kvadratmeter for å få det vakkert, som hun fortalte meg, og de var pensjonister med flott utsikt. Kan man leve av utsikt? Jeg dro tilbake til Oslo, som hans kloke kone rådet meg til (etter at de hadde fortalt meg for en "megadrømmer" min eks var og gitt meg utallige eksempler, så jeg så "nye" sider ved ham som jeg selv ikke visste om, men som de hadde sett og opplevd), og hun var så elskverdig å kjøre meg ned til togstasjonen i Hundorp etter å ha besøkt meg i hans hus og sett hvordan ille jeg hadde det der, og i Olso møtte jeg min snille og jordnære mann.

Snipp, snapp, snute, så var filosoferingen ute.

Vel, det var min karriere, og hvordan jeg endte opp som mor og vaskekjerring.

 

Takk Gud, uansett.

PS: Hvis forfatterpsykologen hadde rett, hvordan skal disse jentene da noen gang lære seg å take egne følelser og andres? 

© Blogginnlegg og fotografier (ikke musikkvideoer) 

Gunnar Stavrum spør om vi skal skille jenter og gutter i gymnastikken på skolen:

http://stavrum.blogg.no/1497609818_nsker_vi__skille_jenter_og_gutter.html


Vazelina Bilopphøggers - Bedre Hell Æll Medisin


Jim Brickman/David Pack - Biggest Part of Me

 


^  V

Norge & Innvandring: Tullebukker og mordere i bakvendtland

 

Kunne Nettavisens Gunnar Stavrum og de andre redaktørene, Forsvaret og PST snart ta bladet fra munnen og vise at dere ikke er på terroristenes lag? Nå har jeg brukt mange tusen kroner på å få deres oppmerksomhet, men dere er døve og blinde, mens dere dytter alt jeg sier vekk med puppeannonser og artikler.

 

Kanskje er det på tide å opprette et fond for å få slutt på at vestlige makter ødelegger hele Midtøsten for å få tak i olje, gass og alt annet de vil ha, så slipper vi alle disse problemene? Å i etterkant å komme med noen slanter her og der er jo sikkert kjekt, som en dråpe i havet, men det er jo mange som synes at alle monner drar. Mon tro om vi ikke USA kan klare seg med hva de selv har av olje som de har tiet om, og Israel kunne konsentrere seg om å hjelpe palestinerne til å få ro i landet i stedet for å drømme om å utnytte deres land til egen fordel, og at Saudi-Arabia kunne tenke over hva de har vært med på sammen med de to sistnevnte; samt komme seg ut av Jemen sammen med Storbritannia, USA, Israel og Danmark. Rekker ikke 10.000 sivile menneskers blod og atombombing der for dere, dere blodtørstige, så kunne verdens land få ro innenfor egne grenser i stedet for å måtte ordne opp i militærvesenes ugang?

 

Ap stemmer ned regjeringsforslag om innstramminger for flyktninger

 

 Familien til berømt syrisk barn avslører De hvite hjelmers løgner

Family of Famous Syrian Child Disclose White Helmets´ Lies

By Ian Greenhalgh on June 6, 2017

A new photo of Omran Daqneesh, a 5-year-old boy whose image became a symbol of the suffering in Syria's Aleppo after he was photographed following an August 2016 attack, surfaced after the kid and his family were interviewed by an Arabic-language TV channel.

[Editor´s note: The wheels have well and truly fallen off the propaganda juggernaut that is the White Helmets. Not only do we know that they faked all of their videos, we now know the names of the people who made the videos, the organisations they worked for and who, ultimately was financing it all - the Gulf states, principally Saudi Arabia.

Along the way we have learned that Hollywood and the Academy Awards can be bought and used to spread the worst black propaganda, hence the White helmets "won" an Oscar and the Clooneys prostituted themselves to an evil conspiracy, something we will not let them forget easily. 

Mer


 

Alt NRK vil se nærmere på er tvillingene til en som har vært med på å lyve og støtte løgnerne The White Helmets og bedrive krigspropaganda, som har kostet uskyldige syrere liv, når de som trodde på dem (fikk dem til å lyve) angriper landet. NRK, ja sånn skal det gjøres. Gratulerer!

Så jeg må sitte her og sponse IS, kommunisme eller hva det er dere driver med? Hadde jeg fått bestemme angående NRK-lisensen her hjemme hadde jeg kastet TV-en min i søpla for lenge siden, det er råttent hva norsk media driver med. Det er "russeblad", dameblad og Facebook-historier, men så å si null sannhet. Og dette har vestlige land gått til krig mot Syria for. Dere har mye å stå til ansvar for når dere møter deres gud, hvem nå enn han, hun eller hen er.

NRKs vinkling på Clooney-tvillinger får ros: - Sånn skal det gjøres!

 

Redaktør i Veterans Today setter USAs rolle i "stor sponsing av terror" i rette perspektiv her:

PRESS TV: Mike Harris, Trump accuses Doha of funding terrorism

Mer om Quatar og Vestens terror her


 

Dette gjorde de USA-støttede "moderate rebeller" mot en 12 år gammel gutt som led av en blodsykdom. Gruppen mottar fortsatt støtte, for det var ingen grunn god nok til å stenge kranen:

 

Disse to bloggene (artiklene i de) er de to viktigste for de som vil forstå hvor lurt vi har blitt:

 

Nummer 1

Nummer 2

 

"There will be no more lies. We will honor the American people with the truth"

By Richard Edmondson on July 23, 2016

Truth or Consequences

trumpconvspeech

Immediately after Donald Trump spoke those words at the Republican national convention Thursday night, the massive crowd erupted into chants of "USA...USA...USA!"

Whenever I hear crowds yelling "USA" like that it always gives me a queasy feeling, for what it suggests is blind patriotism. Trump's speech came three days after 20 civilians died in US airstrikes on the Syrian city of Manbij; two days after the French airstrikes that killed 120 more civilians in the village of Toukhan al-Kubra, just to the north of Manbij; and also two days after the emergence of a horrendously graphic video showing US-backed "moderate rebels" of the Nour al-Din al-Zenki movement beheading a young boy from Aleppo.

abdullahissa

While plenty of people have expressed shock over the video and made note of the fact that the boy's murderers were backed by the US, few have bothered to report the youngster's name. According to Al Manar, his name was Abdullah Issa. He was 12 years old. The report also mentions that he suffered from Thalassemia, a blood disorder, and was abducted from a hospital after a brother of Omar Salkho, Nour al-Din al-Zenki's Aleppo commander, was killed. Apparently this was sufficient cause for beheading a child.

 

Les resten


 

USA vil ha narkobase også i Norge?

 

US uses Manas base for drug traffic

By GPD on September 16, 2016

US uses Manas base for drug traffic

The US base Manas in Kyrgyzstan could have been used for heroin export from Afghanistan, former President of Kyrgyzstan Askar Akayev claimed.

Kyrgyzstans tidligere president Askar Akayev påsto at USAs tidligere base i Manas kan ha blitt brukt til heroineksport fra Afghanistan.


 

Når bukken passer havresekken blir det ingen spekulering (etterforskning)

NATO vil ikke spekulere over hvem det var som traff hjelpesending i Syria, sier Jens Stoltenberg

Flere artikler som bekrefter USA, NATOs narkohandel på toppnivå:

Narko-NATO


 

NATO burde ha gått ut på dato (være foreldet)

 

Vladimir Putin: NATO should be obsolete

By Jonas E. Alexis on June 7, 2017

Putin: "There is no longer an Eastern Bloc, no more Soviet Union. Therefore, why does NATO keep existing? My impression is that in order to justify its existence, NATO has a need of an external foe, there is a constant search for the foe, or some acts of provocation to name someone as an adversary."

...by Jonas E. Alexis

 

Vladimir Putin has recently cut NATO to pieces again by saying that the entire organization is no longer needed. It just can´t get any better, as you know that Putin doesn´t usually mince words:

"There is no longer an Eastern Bloc, no more Soviet Union. Therefore, why does NATO keep existing? My impression is that in order to justify its existence, NATO has a need of an external foe, there is a constant search for the foe, or some acts of provocation to name someone as an adversary."[1]

Would anyone seriously disagree with that statement? NATO has been forging monsters to kill in order to define, refine or redefine its existence since the beginning of time. For example, under the code name "Operation Allied Force," NATO did the unthinkable in Kosovo:

"For 78 days in 1999, NATO forces led by the United States bombed Yugoslavia, killing hundreds of its civilians and devastating its infrastructure. NATO spokesmen justified the bombardment as "humanitarian intervention" aimed at halting President Slobodan Milosevic´s´ `ethnic cleansing´ of non-Serbs in Yugoslavia."[2]

As it was reported later, "NATO demonstrated in 1999 that it can do whatever it wants under the guise of `humanitarian intervention,´ `war on terror,´ or `preventive war´ - something that everyone has witnessed in subsequent years in different parts of the globe."[3]

The intervention in Kosovo was a complete mess:

"Over 2,000 civilians were killed, including 88 children, and thousands more were injured. Over 200,000 ethnic Serbs were forced to leave their homeland in Kosovo In what the alliance described as `collateral damage,´ its airstrikes destroyed more than 300 schools, libraries, and over 20 hospitals.

 

Mer


 

U.S. Launches Airstrike on Pro-government Forces in Syria

ISIL terrorists attack Iranian Parliament in Tehran

FALSE FLAG ALERT! Notre Dame attack "hammers home" religious war psy-op

Russian Kosher Nostra Oligarchs Target Putin and America

Diplomatic Demarche Against the Background of the Syrian Conflict: What is Behind?

EXPOSE: Russia Insider - CIA/Israeli front

Family of Famous Syrian Child Disclose White Helmets´ Lies


 

We Have Met the Evil Empire and It Is Us

By Gordon Duff, Senior Editor on June 7, 2017

by Gordon Duff, - with New Eastern Outlook, Moscow

[ Note: There are no crosslinked URLs in this article. Any aqua-colored links are ads that may take you off site. ]

When I told my father, back in 1968, that I was joining the United States Marine Corps he responded: "I hope you aren´t going to claim you are doing this to defend your country. Nobody attacked us, look around, no Viet Cong here, this is Wall Street´s war like the last one and the one before it and the one before that."

Everything my father predicted has come to pass, America as a deindustrialized police state with a clown in the White House, nothing new there. Anyone unware that Eisenhower was a useless puppet as was Ford and Reagan and Bush 43 and the monstrosity we have now, deserves the America we have earned. His generation, those who grew up before the First World War, those who experienced the Great Depression with eyes open, they knew it was coming.

Life in America was pure injustice, the lash and the iron boot, despite the version of history we have been given by the Ford and Rockefeller Foundations who "re-invented" America and its history through taking control of public education in the late 1940s. You see, the multi-generational ignorance we bask in today is not unplanned. The threat represented by advances in communications and other technology was recognized and dealt with, utterly quashed at birth.

I recommend just a look at the Constitution itself. Why the "electoral college?" Few Americans know that the Senate was chosen, not elected, until the 20th century. Why two senators for states with no people? Why a Supreme Court? Those unaware that these unique aspects of America´s governmental organization need to read Charles Beard´s An Economic Interpretation of the Constitution (Columbia University Press, 1935).

There is nothing "democratic" about America and its government, the whole thing is a con. Election after election, every time Americans think they are voting to "drain the sewer" that Washington represents, only find themselves deeper in it. That was planned from the first also, but we are getting ahead of ourselves a bit.

Mer


 

Judicial Watch Sues Department of Veterans Affairs

Syrian War Report - June 7, 2017: Battle For Raqqah Started


 

Gordon Duff om den sanne årsaken til flyktningestrømmen:

En glemt historie om de kristne armenere som ble slaktet av jødisk Donmeh-sekt og IS-Takfirer (jødiske røtter) slakter Midtøsten

Mer:

Jødiske organisasjoner kjemper mot anerkjennelsen av folkemordet på Armenias kristne


 

Israel og Tyrkia har ikke gitt opp drømmen om å ta rotta på verdens siste kristne nasjoner (Armenia, Russland...)

Redaktør Gordon Duff beskriver Israel og Tyrkias rolle i Aserbajdsjan -Armenia -krisen

Press TV: Duff Outlines Roles of Israel and Turkey in Azeri-Armenian Crisis


 

Amerikas nye planer for etnisk konflikt drar krig med Russland nærmere - Khazakstan og dets problemer (USA og Israels innblanding og sedvanlige oppildning av etniske konflikter, som de får til ved å sponse "moderate rebbeller/opprøre"; terrorister.)

 


 

Antikrist reiser seg i Nagorno-Karabakh

Anti Christ Rising in the Nagorno-Karabakh

By Katherine Frisk on April 9, 2016

Poof goes the Judah weasel!

NK_Location_Nagorno-Karabakh2

Nagorno-Karabakh

by Katherine Frisk

If you have absolutely no idea where Nagorno-Karabakh is, do not feel alone. Neither did I.

 

Utdrag om Armenia som var det aller første land til å erklære sitt land som en kristen nasjon:
 

Nagorno-Karabakh was once part of the Armenian Kingdom 180 B.C ´ 400 A.D. , Armenia being the first country to declare Christianity a state religion. (Hold onto that thought.) To quote from Wikipedia again:

Armenian culture and civilization flourished in the early medieval Nagorno-Karabakh. In the 5th century, the first-ever Armenian school was opened on the territory of modern Nagorno-Karabakh - at the Amaras Monastery - by the efforts of St. Mesrop Mashtots, the inventor of the Armenian alphabet.[22] St. Mesrop was very active in preaching Gospel in Artsakh and Utik. Overall, Mesrop Mashtots made three trips to Artsakh and Utik, ultimately reaching pagan territories at the foothills of the Greater Caucasus.[23] The 7th-century Armenian linguist and grammarian Stephanos Syunetsi stated in his work that Armenians of Artsakh had their own dialect, and encouraged his readers to learn it.[24] In the same 7th century, Armenian[25] poet Davtak Kertogh writes his Elegy on the Death of Grand Prince Juansher, where each passage begins with a letter of Armenian script in alphabetical order.[26][27] The only comprehensive history of Caucasian Albania was written in Armenian, by the historian Movses Kaghankatvatsi.[27]

__________

Hagia Sophia - Istanbul

Hagia Sophia - Istanbul

The plot thickens. Whatever these Eastern Orthodox Christians have got, it is so threatening that it is obvious that certain parties are determined to wipe them off the face of the earth.

We have seen this play out through history from the time of the Muslim invasion in the 7th century, to the sacking of Constantinople and the rape of the Hagia Sophia in the 13th by the mercenaries of the Vatican funded by the Jewish bankers of Venice and later to the sacking of Constantinople and the rape of the Hagia Sophia in the 16th century by the Turks from which it has never recovered.

One hundred years ago the Turks persecuted the Armenians, raping their women and the crucifying them, something that has yet again raised its ugly head in Syria in the 21st century where Orthodox Christians have been massacred, their churches burnt and their women and children abducted, sold on slave markets and raped by the ?ISIS? forces who have had the funding, training and support from Saudi Arabia, Jordan, Qatar,Israel, the US specifically the CIA, the UK and France.

 

Utdrag 2:

__________

Armenian_Church_download

10th century Armenian Church, Akdamar Island, Lake Van

The first country to convert to Christianity and make it a state religion was Armenia.

This would suggest that some of the family members of Jesus or James the Righteous went to Armenia due to persecution by the Levite High Priests, the Herod Edomite Kings and the Roman Legion.

There are some very interesting churches and monasteries in Armenia and Nagorno-Karabakh many of which are closed to the public. Their Eastern Orthodox Mosaics tell many stories nobody in the west has ever heard of. Any serious archaeologist doing research in the area usually ends up dead. Not surprisingly.

100 years ago the Turks raped Armenian women and then crucified them. During the Soviet Union the Russians did a lot of investigations in Armenia.Today we have a major buildup of Russian military in Armenia there to support the Orthodox Christians as they have supported Syria. The predominately Orthodox Christian community in Nagorno-Karabakh have now been roped into the what is quite openly called World War Three, Armageddon.

__________

 

Les resten

 

Hvorfor Armenia trenger Iskander-systemet

Why Armenia Needs the Iskander System | Veterans Today

 

Min hore er bedre enn din hore. - Abraham kom fra Ur i Armenia, av historiker Katherine Frisk (2 fruer i 1 smekk)


 

To gamle livssyn på kollisjonskurs i Oregon:

 

To viktige intervjuer med redaktør Mike Harris angående Trump-tilhengere som er i kamp mot islam - men det hele er et iscenesatt Gladio-spill (NATO) som ønsker å bruke dette som påskudd til å iversette "reformer" i samfunnet til egen fordel - og med kommunister (bolsjeviker; sionistneokoner), som nettopp kostet to unge menn livet i Oregon.

I intevju nr 2 tar Mike Harris for seg Trumps falske beskyldninger mot Teherans støtte til Libanons lovlige motstandsbevegelseshær, Hizbollah; som ikke er noen terrororganisasjon men til beskyttelse for de som trenger det fra Israels angrep, og her gir han president Trump noen gode råd:

 

© Foto lyttlitt.blogg.no

Nå vet de kristne Skandinaviske land hva som venter på oss, men dere gidder ikke lytte.

Pass åt dere alle, når hele gildet er over og det var vi som ble spist. Men man må jo mette de hungrige...


 

Historiker Ian Greenhalgh

Trump threatens Iran with further terrorist attacks

By Ian Greenhalgh on June 8, 2017

[Editor´s note: Let´s be clear about a couple of things here, firstly, Iran is in no way a sponsor or promoter of terrorism, secondly, Trump´s "warning" was a direct threat to the Iranians, issued on behalf of his Saudi paymasters.

The terror attacks in Tehran last week were claimed by Islamic State, but the truth is, they were false flags carried out by foreign infiltrators under the direction of Iran´s enemies and financed by the Saudis and their Gulf state allies. Trump is well aware of this and by "warning" of further attacks, he is really issuing a threat to Iran that these attacks will continue.

The recent Arab summit in Saudi Arabia that Trump attended clearly had the formation of an anti-Iran coalition as one of it´s key objectives. The subsequent isolation of Qatar by the other Arab states is a clear indicator that Qatar refused to join this coalition as it simply does not see Iran as an enemy and prefers to maintain good relations with it´s neighbour. Recently Qatar and Iran have signed co-operation agreements relating to the exploitation of oil and gas deposits and have generally improved their relations in recent months.

 

Les resten


 

The Three-way Tug of War that´s Pulling Syria Apart

 

Comey støtter Trump...

Comey Backs Trump

By Ann Diener on June 8, 2017

 

The James Comey testimony this morning was very telling that there was no investigation of Trump.

"When I left we did not have an investigation focused on President Trump," said Comey.

The question we need to ask is why? At some point, we know the FBI reads us. At some point we have to wonder why there is no investigation into the Kosher Nostra and its connections to Trump? At some point we would have to wonder why there is no investigation into the real election issues that we summarize over and over again?

"The FBI´s mission will be relentlessly pursued by its people, and that mission is to protect the American people and uphold the Constitution of the United States," said Comey.

So when our elections are fraudulently stolen by a Neocons including Kris Kobach through illegally purging voters with Cross Check, is that protecting the American people?

"The FBI is honest, the FBI is strong and is and will always be independent," said Comey.

Could they face down the Kosher Nostra to prevent a government take over?

Mer:

Comey Backs Trump

 

- Som betyr at FBI-direktøy Comey støtter Kosher-mafiaen (Den russiske mafia)

Comey har jo løyet før, så er jo vant til å beskytte de mektige, og han er i godt selskap med våre mediehus som tier om det meste man trenger å høre om, og dikter opp det som passer inn i deres verdensbilde og hensikter.

Comey løy: - FBI "Synced" - Weiner Laptop Under Misused Terror Warrant - Updated

 

 Comey - Jeg var redd for at Trump ville lyve

 

Amerikansk mareritt: Tyranni under FBI, en amerikansk virkelighet (Del 3)

American Nightmare: Tyranny Under the FBI, an American Reality (Part III)

By Gordon Duff, Senior Editor on November 3, 2016

Hoover and Tolson

Hoover and Tolson

When Supreme Court Justice John Scalia died, under mysterious circumstances, FBI officials were there. It was the FBI that blocked the autopsy of a Supreme Court Justice, required by law to be supervised by the Surgeon General of the United States.

The organization Scalia belonged to and was with when he died, or was murdered as some assert, includes top leaders of all American business sectors along with government officials, both elected and "career," who regularly meet and plan the overthrow of the American government.

The Trump team includes the public persona of Rudy Guiliani, tasked with organizing the FBI revolt, wielding bushels of cash from the Saudis and the Adelson gambling/trafficking empire. Guiliani and his friends control most post-retirement employment for FBI agents, all of which filters through firms connected to or represented by his law firm. The FBI is, in fact, controlled by Rudy Guiliani, according to some sources.

We saw the tip of that this week when Rudy Guiliani, according to the Daily Beast, reached inside the FBI and moved them clearly into the Trump campaign. Illegal though these acts are, as you may read below, they openly bragged about it. You see, with Congress and the FBI under control, investigations are a tool of punishment and intimidation only:

 

Mer:

American Nightmare: Tyranny Under the FBI, an American Reality (Part III)


 

USA er delaktige i epidemien i Jemen; biologisk krigføring

US Complicit in Yemen Epidemic, Bio Warfare

Daesh designed to spread chaos in Islamic world

Why Does Coalition Strike Syrian Army?

The Three-way Tug of War that´s Pulling Syria Apart

Politico does a hit piece on VT - sort of

Terrorists Rape and Disembowel Pregnant Women: A Chronicle of Unspeakable Crimes

Gulf crisis: Boris, London and the Qatari billions

May´s pact with the Devil

Cult Sex Between Men - the Entry Point for the Alien Agenda

Press TV: Gordon Duff - Six states vow to adhere to 2015 Paris accord

Popular Mobilization Units Operations In Areas Near Syrian-Iraqi Border - Overview

Tulsi Gabbard introduces "Stop Arming Terrorists Act"

Oliver Stone: Vladimir Putin is a "very rational man"

Clearing the Alien Agenda, Naturally

The US support of ISIS is becoming obvious

Britain Protests Against Theresa May´s Shambolic Governance

Saudi Arabia Attempts to Radicalise Indonesia

D.I.V.A. a Unique Presentation of Opera

Syrian War Report - June 12, 2017: Army Reaches Border With Iraq, Strategic Implications

Israel planned to set the world on fire in 1967

British General Election Wrap

Were ETs involved in 911 ?

Al-Nusras navn har blitt fjernet fra terrorlisten etter å ha fått nytt "merkenavn"

Al-Nusra´s Name has been Removed from Terror List after Rebranding

Corbyn and the Jews

Fecal Pride Alliance: Resa Aslan must apologize for comparing Trump to "a piece of sh*t"

Theresa May´s "disgusting, desperate attempt to stay in power"

Syrian Arab Army Successfully Advances and Reaches the Iraqi Border

Iraqi-Syrian War Report - June 8, 2017: PMU Liberated Over 3,500km2 In Western Iraq

Is a nuclear war with Russia on the horizon?

Updated, Personal Note: Near Death Experience

Is the Israeli regime paying ISIS to attack Iran?

 

Personal Note: Near Death Experience

The 4th Armoured Division Of The Syrian Arab Army: History And Capabilities

Persian Gulf - What is happening in the region?

A "Liberal" who never trusted "Main Stream Media"

Putin: It´s "my duty" to attack the New World Order for degrading "family values"

False flags backfire in Britain - voters repudiate lying establishment

Nostalgia and British Politics

Trump/Bannon Scuttle Paris Agreement - Go Rogue

SCO Summit: Fighting Terrorism is at Top of Agenda

The Neo Southern Front

Syrian War Report - June 9, 2017: Syrian Army Advancing In Raqqah Province

 

Daesh designed to spread chaos in Islamic world

She Majored in Debt, With a Minor in Usury!

Wonder Woman and the Trump administration


 

Spioner og terrorister finnes ikke, kun velmenende mennesker... Så flott med pastientjournalen din på internett... Det er bare "noiamennesker" som vegrer seg mot innsyn, om det så skulle hjelpe noe overhodet.

Helse sør-øst har erkjent at en gruppe utenlandske IT-arbeidere har hatt tilgang til pasientjournaler, og at de dermed har kunnet kopiere innholdet uten å legge igjen spor.

 

Sjefen i Sykehuspartner trekker seg


 

Billy Joel har skrevet en sang for så å si enhver anledning, bortsett fra kanskje en salme? Men det er mulig jeg tar feil. Denne får duge, for den er flott:


Billy Joel - Honesty 

So Much Trouble [DVD] - Lee Williams & The Spiritual QC's,


STAKKARS LANDSLEDERE... ELLER STAKKARS FOLK... HVOR GIKK DE H*N - DUKKEMENNENE?

Du er ikke her på arbeidsplassen for å evangelisere, så ta vekk hijaben og korset!

Jeg passet på min autistiske sønn som sprang "tornado" fram og tilbake i 17. mai-toget der i 2007, og til og med klatret opp i en lysmast på fotballbanen, og siden min mann er over 20 år eldre enn meg og plages av vondt i ryggen måtte jeg løpe etter. Det var litt flaut for jeg havnet midt i lærerflokken fremst i toget, og de gikk alle i bunader, mens jeg gikk i jeansskjørt med jakke og min sønn hadde ny bukse og ny skjorte med en "kul" dødningeskalle på. Det var perler på min jakke og hans var en dødningeskalleguttedrakt i militærgrønn farge; typsisk amerikansk stil, med en finere grønn fin t-skjorte til som han nok allerede hadde sølt på. Jeg hadde jo planlagt å holde meg i ytterkantene av toget en kortere stund, for jeg vet for en marerittdag det er, i hvert fall for han som hater lyder av barneskrik og hornmusikk. Det var alt vi fant i farten dagen før den store dagen, og syntes det fikk duge for "folk i bakgrunnen". Min mann hater å gå i dress, og jeg har ikke bunad lenger. Jeg brukte min mors som bryllupskjole og ville derfor ikke bruke den igjen, så av den grunn solgte min mor den, selv om jeg kunne ha arvet den. 

Kanskje det var derfor så mange sendte meg stygge blikk fra siden, at vi løp frem og tilbake i full fart inni toget og gikk sammen med lærere aller frems ved fanen i slike klær? - Men jeg var ikke på jobb. Jeg hverken reklamerte for USA (jeans er deres nasjonaldrakt) eller for djevelen, det bare ble sånn, liksom. Jeg er visst deres djevel som må fjernes fra samfunnet fordi jeg liker kors som får dem til å tenke på dødningeskaller, men de selger jo dem overalt i butikkene til 17. mai og ellers om året, så hva er problemet, egentlig? Lærerne var på jobb med masse kors i hånden, som er temmelig evangeliserende, men det var ikke jeg.

Ha det. Jeg skal ikke plage dere mer med tanker på "Jesus, kirken, begravelser og døden". Lev videre i fred, forhåpentligvis.© Foto lyttlitt.blogg.no

Noen ganger kan man være så lei at man ikke engang gidder å forbanne et fikentre engang (Mark. 11).

 

Billy Joel - Famous Last Words (Audio)

Tillegg:

For Gunnar Stavrum, Nettavisen og hele norsk media er alltid Russland og Putins synder så mye verre enn de dere leste om ovenfor, begått av Vesten. Falsk vektstkål, kalles det på godt norsk. 


 ^ Hit men ikke lenger  / Guidet tur mot høyre  >

 

Lesere av denne bloggen gjøres oppmerksomme på at artikler og liknende som er linket til her ikke nødvendigvis uttrykker noe jeg er enig i, men som har vært en del av et politisk, religiøst (og musikalsk) studie, akkurat som de to andre blogger jeg har hatt her. Takk for følget.

hits