Verdens farligste mann: Semion Mogilevich - og SnoppChat i bur

Vet du hvem "de store gutta (fra Calcutta) er?

 

Dette stykket til Gordon Duff er så eksplosivt at man lurer på om man burde be eller synge "The Lord's Prayer (Patti LaBelle)" etter å ha postet link til det, eller "Fader Vår" - som det heter på norsk - bønnen som pappa ofte ba sammen med meg i oppveksten. Han brukte å knele ved senga, ta mine to små hender inni sine to store, og be den sammen med meg. Andre ganger ba han en bønn på nynorsk, og den har jeg glemt (ikke fortrengt). Noe med "Gud Fader i Det Høye", men det heter kanskje "høge", ikkje veit æ. Klarte å få 5 i nynorsk (berre flaks, som Severin Suveren sa da han ble reddet på fjellet i tåken). Min mor sang "Kjære Gud jeg har det godt", og den har jeg lært mine barn. 3 i bokmål. Ingen sekretærjobb på meg, nei.

Når jeg tenker etter så har politikk interessert meg "midt bak", helt til ca rundt 2005. Da begynte jeg å lese Dagen. Hjemme leste jeg Dag og Tid (bra avis), Vårt Land og Vesterålen (som jeg foretrakk, altså sistnevnte, som var mer lettlest for en tenåring). I Sverige leste jeg Expressen (og "Gula Tidningen", for jeg var mer eller mindre konstant på flyttefot), blant annet fordi noen hadde svenske nyheter altfor høyt på hver kveld pga tunghørthet, eller sang og ba høyt i tunger i dusjen kl. 6 om morgenen, og jeg kom hjem fra vaskejobb kl. 1:30 om natta). I Norge kjøpte jeg VG, Dagbladet eller Aftenposten, og visste ikke forskjellen på noen av de, bortsett fra at en svensk "tros-/karismatisk forkynner" på Veitvet Senter (en frimenighet) var rystet over at så få leste Aftenposten der. Det var nummeret før man lurte på om dette var en synd. Kanskje så de bare på NRK og TV2, som jeg? (Ikke så mye annet å få inn på TV i Nord-Norge på den tiden, hvis man ikke hadde parabolantenne.) Jeg har flyttet litt frem og tilbake, som "fløttsame". Min mor hadde mange sider med mitt navn i adresseboken sin, og den svenske postmannen skrev iltert på gul lapp til meg, klistret på et brev fra mamma: "Vart bor ni ägentligen??!!" Min mor lo så hun "grein", da hun hørte det. Smultringene og de andre julekakene som hun hadde bakt til meg kom fram, og for å blidgjøre den gamle trivelige gubben på godt over 80 år, gav jeg boksen til ham. Jeg hadde tettet vasken hans med brøddeig den siste gangen jeg prøvde å bake brød selv, i 1990. Han helte Plumbo i vasken, men nesen rett over og nesegrevet hans ble ildrødt. Han så litt sur ut, men mamma holdt på å få latterkrampe på telefonen da hun hørte om det, enda hun er et veldig medfølende menneske.

Etter det begynte jeg i raskt tempo, mange ganger pr dag, å lese The Washington Post (særlig Non Sequitur og Zits var favorittene), The Washington Times, The New York Times, CNN og CBS. Særlig sistnevnte likte jeg godt, for de har så mange utrolig sjarmerende programledere, særlig han man kan dra på tur med. "On the road" med Steve(-n), tror jeg det var (Ikke Steven Forest), og hun som var på hageselskap hos Oprah, og mange flere. I The NYT har de noen fantastiske naturprogrammer (små "snutter), som jeg elsket, av og med en mann med en behagelig måte å snakke på, James Gorman (om "humla"). Jeg var fast leser av The White House Blog, hvor de også postet veldig bra musikk til tider (black heritage og sånt), under Obama-perioden. Men så begynte jeg å bli bekymret, for iblant fant jeg skremmende informasjon, både hos Fox News og The Washington Times (som eies av Moonie-sekten), som fikk meg til å "google" ting. Da fant jeg Texe Marrs og Jeff Rense (og The Daily Sheeple, m.fl), og via dem Veterans Today, noe jeg er veldig takknemlig for. "Vi ser stykkevis, som i et speil", noe Paulus var inne på.

Selv om min mormors bror var Stortingspresident og leder for KrF i sin tid (er død nå), og det også er en tidligere samferdsels- og forsvarsminister på den siden av familien, så var politikk så uinteressant for meg at jeg kan telle de gangene jeg har stemt ved Kommune eller Stortingsvalg omtrent på én hånd, og det er snart 30 år siden jeg fikk stemmerett. Min tro på Jesus, musikk og det jeg leste i Det gamle og Det nye testamente og ting om landet Israel var mye mer interessant for meg. Det er da man begynner å "diskutere" på Kristenbloggen, og begynner å lese The Jerusalem Post (hovedkontor i USA) og noen israelske aviser som er litt vanskelig å uttale. I TJP var det en interessant rabbiner som kom med historier jeg aldri hadde hørt før. Jeg er evig takknemlig til Texe Marrs som oppklarte det hele for meg, angående jødedommens Babylonske Talmud. Men det kommer tider da man må "tenke sjæl", selv om det er flott å ha lærere. Det er alltid lurt å tenke seg om til enhver tid, selv om det noen ganger "røyner hardt", tror jeg pappa kaller det (fikk "Skriv nynorsk, snakk dialekt" -knapper til å ha på brystet i tenårene fra ham som jeg la i skuffen, selv om jeg snakker dialekt og nekter å krype for østlendinger og bare for svensker siden de var dessverre ute av stand til å forstå min nordnorske dialekt, men kun svensk som jeg la helt over til og så gav meg ros: "Din norska förstår vi bäst av allas här"; det vil si nærmere førti nordmenn på Arlandas Inrikeshall. Jeg skjønte ingenting, siden jeg snakket svensk til dem.)

Hvis bare Dagen og MIFF, og alle andre, kunne ta seg "umaken" med å lese dette stykket, så ville dere ikke trenge lure på hva det er med Trump og russerne, hvorfor Yitzak Rabin ble myrdet, og mange svært andre viktige ting. Og husk at Gud sa at man ikke skulle frykte mennesker (menn, for det er en snare å være styrt av menneske-/mannefrykt), men heller Gud (som har makt til å kaste de onde i helvete). Dette stykket er viktig for meg å poste, siden jeg i mine tidligere blogger og blogginnlegg har postet Wikileaks-informasjon, som jeg nå angrer på. Men alle små elver utgjør en stor å, og mange små biter blir til et stort puslespill - så får man ta vekk de bitene som ikke passer, for de kan være fra et helt annet (noen andres) puslespill, stygt som bare juling og ikke til å henge på veggen. Gutter/menn ønsker ofte å være som amerikanerne, innehavere av alt som er "størst og flottest" (amerikanske predikanter: "Min Mercedes er større enn din Mercedes). I går hørte jeg en vits om en kortvokst mann, og jeg husker ikke helt sikkert hvor han kom fra, som oppsøkte "Jinny" eller "Genie"; "ånden i lampen", for å få hjelp. Han gned og gned, men det tok så forferdelig lang tid å få gnidd ordentlig slik at den kom ut, så ånden var visst litt misfornøyd, og sa derfor: "Du får bare ett ønske oppfylt, siden dette tok så lang tid (2000 år?)" Vanligvis gav han folk tre ønsker oppfylt. Den kortvokste tenkte hardt og lenge: "Jeg ønsker meg en penis som er så lang at den når helt ned til bakken." Så hørtes det et "Svusj...", "Snapp" og så var ånden borte og tilbake i lampen, og der stod han med 15 cm lange føtter. Det kan være farlig å lide av havesyken.

Og nå har jeg endt opp med en helt totalt avsmak for alt som heter politikk. Det tok meg over 12 år å komme så langt, og jeg er gladere enn noen gang over å ha blitt likeglad og lar humla suse i fred, så lenge den finnes. Nå har jeg i det minste vært så heldig å fått leke med de "store gutta"; og linket til deres informasjon: 


 

Gordon Duff is a Marine combat veteran of the Vietnam War. He is a disabled veteran and has worked on veterans and POW issues for decades.

Gordon Duff is an accredited diplomat and...
Show More


View Latest Posts >>>

CIA Head, Pompeo Leaked Fake "All Clear" to Media in Russiagate Coverup

Pompeo works under Spicer, not as CIA head, but White House hack

CIA Director Mike Pompeo, pimping for Russiagate as Sean Spicer lackey

By Gordon Duff, Senior Editor

A report today in Axios outlines what has to become a call for a special prosecutor and should well bring about the resignation of CIA Director Pompeo as well.  The only thing keeping the indictments from piling up at this point is an active criminal coverup being orchestrated from the highest levels of the White House.

This is the story the Washington Post carried about this incident

 

 

 

 

CIA Head, Pompeo Leaked Fake 'All Clear' to Media in Russiagate Coverup


Om Israels mange lovbrudd overfor internasjonale bestemmelser i Syria:

Israel's Security Services: Doing what they please - Duff on Press TV


 

Vietnam-veteran Duff forteller sannheten om generalenes svik, og hvorfor de ble blåst i filler i sine "funk holes"-beskyttelsesgraver (reddharene som ikke ville slippe lidende soldater inn). Soldatene hadde ingen utrustning, vern, klær, manglet mat, fikk aldri dusje, hadde aldri fri, måtte kle seg i avdødes muglende klær og fikk aldri assistanse "fra oven". Resten av reddharene som aldri løftet en finger og bare satt i dekningsgravene og koste seg, mens de sparket ut sårede soldater, ser man nå i ledende posisjoner i Det hvite hus sine korridorer og i andre "elitehaller", og de kom seg dit ved å vasse i uskyldige menns blod; de unge som ble sendt ut i krig uten noen for form støtte. Reddharene fikk medaljer for ting de aldri hadde utført. Rystende historie fra virkelighetens verden:

 

NEO - The Joke of America's Military Rule

by Gordon Duff, VT Sr. Editor  ... with New Eastern Outlook, Moscow

___________

VT's Col. David Hackworth (r) in Vietnam

[ Editor's Note: This is another classic Gordon, with more than a dose of anger, as he asks the tough questions of the Afghanistan and Iraq war vets why when they came home no one told about what was really going on inside those wars.

The difference of course, with Vietnam, was the difference between drafted combat troops and "professional soldiers". There was nothing like we saw when those returning from Vietnam played a key role in exposing the truth about that war.

There were a few officers, just a few, like Colonel David Hackworth, who wrote a number of well-received books on the war, but ended up paying a big price, living in exile in Australia.

The stolen honor via the combat medals, the ones especially handed out to many officers to polish up their résumés for future command, Gordon describes below. He should know. He typed up a dozen bronze stars, the fill-in-the-blank kind, where the combat action description was the same for all, and likewise for three silver stars.

Those files are still there in the archives, waiting to be found so the recipients can all be asked what a coincidence it was that they all had done exactly the same thing to get their awards. No one would probably ever want to go digging, though. But I can?t help but wonder how many would want to give them back if asked to... Jim W. Dean ]

____________

Les resten:

NEO - The Joke of America's Military Rule


 

"We had no home front
We had no soft soap
They sent us Playboy
They gave us Bob Hope
We dug in deep
And shot on sight
And prayed to Jesus Christ
With all of our might"

"...And we would all go down together
We said we'd all go down together
Yes we would all go down together"

Billy Joel - Goodnight Saigon (from Live at Shea Stadium)

Alenebyen

 


   Miks - Joshua Ledet - Without You

 

   Miks - Joshua Ledet - "I'd Rather Go Blind" - American Idol: Season 11 - Top 3

 

  Miks - Live From Daryl's House feat. Aaron Neville - "One On One"

 

   Miks - Live From Daryl's House - "All By Myself

 

Trond Viggo Torgersen - Tenke Sjæl - Varighet: 2:56.

 

Björn Afzelius - Tusen Bitar - Varighet: 4:40.Kommunikasjon er viktig: Snakk (tala) om det, snälla... Mitt namn är Snoppchat. Personlig info: Jag är jätteträvlig och himmla mära proffs och international än dom *#%!! norrmännen som inte vet att "klä" sig... (i motsetning til mange andre er jeg glad i svensker, så dette er ikke netthets eller hatprat).

 
 

 

Historikere banner (ganer) i kirken - 'Vi vet ingenting' -partiet

Two Days After Trump Sends General to Meet Turks, They Block Euphrates River, Crushing Aleppo

German secret service spied on global media

IAEA again confirms Iran commitment to JCPOA

Egypt's last NGO Report about Police torture


NEO - The Cyclic Narrative and Stolen Lives

NEO - The Cyclic Narrative and Stolen Lives


Trump prøver å stemple iranere som kjemper mot IS - og har gjort det lenge - som terrorister:

Trump Try Brand Armies fighting ISIS as Terrorists Blocked

Over 4,000 people came to this breakthrough 9/11 truth event!

US defense and Intel officials warn Trump against Iran terror designation

Vestlige støttede terroristers verk:

Suicide Bombers Attack Military Facilities in Syrian Homs: More Than 15 Killed

Witches are invoking 'demons of the infernal realms' to get Trump out of office

Gamma Radiation Report: YRTW SOL No 5 and 6

Tidligere nyheter:

"You think our country's so innocent?" USA stole MH-370 and killed the passengers


 

Historikere banner (ganer) i kirken

 

Protestanter kjenner godt til hva katolikker har gjort mot oss, men vet vi hva vi har gjort selv? Denne karen gir oss svar på hva protestanter har gjort mot katolikker i USA. Selv har jeg lyst til å gå til de gamle av dage og spørre min far om han ikke kan være så snill å (eller "og", men han er snill) fortelle meg om hva vi i godt samarbeid med danske prester, eller hva det nå var, i god "statskirkeånd", gjorde mot samene, bortsett fra å nekte dem å joike (eventuelt gane) i kirken? (Hans svar gjengitt så godt som jeg klarer å huske det nedenfor, men jeg glemte å spørre ham om "ganingen". Om så samer gjorde det i kirken, så kan jeg godt skjønne de...). Joiking er ikke det samme som ganing*, men mange trodde visst det, siden de hadde et så anstrengt forhold til den musikkstilen?

*

Hvis dere vil vite svaret på hvem løgnerne er, og hvem det er som har myrdet og voldtatt Midtøsten i senk så finner dere link til det i mitt forrige blogginnlegg. Jeg bare gjentar meg selv i det uendelige. VT sine forskere, historikere og journalister har studert emnet i årevis, og svaret er rystende. FN-landene hykler og tar ikke ansvar for egne statssponsede terrortokter, og det de vil ha er naturressursene i landene det kriges i.

At Norge skulle fornedre seg til å bli bare et lydrike under FN, NATO, EU og Co, de som gjør hva de vil og er "immune" mot å bli tatt for forbrytelsene mot menneskeheten, ville ha fått våre forfedre til å gråte, hadde de visst om det. Israel og Co er f.eks veldig interesserte i Azerbaijan pga:

Alle krigers mor og den egentlige årsaken tilde alle...


Ku Klux Klan -partiets opphav var...:

 

Xenophobia, the Know Nothing Party of the 1850s and the Trump/Pence NeoFascist Republican Agenda for 2017

 

 

Xenophobia, the Know Nothing Party of the 1850s and the Trump/Pence NeoFascist Republican Agenda for 2017

By Gary G. Kohls, MD


Svar:

Det var ikke katolikkene som drev med "heksebrenning" ( - "heksebehandling" fikk ikke bare samer, men også Tor og Odin-dyrkerne; tilbederne av de norrøne guder - ) og overkjørte samene, men de protestantiske prestene på tvangsevangeliseringstokt som overkjørte urfolket (våre forfedre). Norsktalende katolske munker som skulle reise til Norge med sitt budskap tørrtrente skriftlig på å forkynne sine budskap i Storbritannia før utreise, og det er de første og eldste nedskrevne norske skrifter vi har her til lands.

"Det er jo veldig trist", sa jeg til pappa, og følte meg veldig skuffet og lei meg på vegne av kirken jeg vokste opp i, selv om jeg har stor respekt for Martin Luther. Tross alt var det jo ikke han som begikk overgrepene. "Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått med meg dette på skolen", la jeg til

Noen av de katolske prestene valgte å fortsette som protestantiske prester (siden "nøden" tvang dem). Noen av samene ble kristne, men ble allikevel ille behandlet av protestantiske "evangelister" (prestene, den protestantiske kirkes utsendinger til Norge).


 

Gordon Duff is a Marine combat veteran of the Vietnam War. He is a disabled veteran and has worked on veterans and POW issues for decades.

Gordon Duff is an accredited diplomat and...
Show More

View Latest Posts >>>

 

 

 

 

Russia capable of halting US surrogate war in Yemen: Analyst

Saudi Arabia has pounded the port of Hudaydah in Yemen to stop the shipping of humanitarian aids into the war-ravaged country. Saudi forces have also prevented ships from entering the Yemeni port for over 20 days. The United Nations has voiced concern about the severe consequences of a long-term Saudi-imposed blockade on Yemen, which is facing a humanitarian crisis.

Senior editor of Veterans Today from Ohio, Gordon Duff, believes that Russia is the power that can stand against the US-Saudi agenda in Yemen and stop the crippling war against the impoverished Arab state.

"This is the war that is never going to end" unless the United Nations Security Council and one of its five permanent members, especially Russia, steps in to open the ports in Yemen, control humanitarian aid and bring about a reasonable ceasefire, Duff told Press TV.

"There is a huge amount of silent complicity in the war on Yemen, which has been fought as a war against the people," but Moscow has the capability to intervene and provide the Yemenis with relief from bombing and starvation, he said.

Pointing to Saudi Arabia lobbying extenstively with certain powers to keep silent on its military aggression against Yemen, the analyst said that major oil exporters are working closely with the Saudis in manipulating oil prices worldwide to stabilize their own economies.

Les resten  - (videointervju):

Russia capable of halting US surrogate war in Yemen: Analyst


 

Is Trump reversing course on settlements and Iran?

 

WASHINGTON (JTA) - Israeli settlements are no big problem. Wait -- maybe they are, after all.

The Iran deal is trash. No, the deal is here to stay, despite being "weak."

On Thursday, the White House pronounced on Israels announced settlement expansion that it "may not help" peace, and it put Iran "on notice" for testing ballistic missiles and announced new sanctions while the president fought with the regime on Twitter.

Was the settlements announcement a back-to-Obama moment, auguring renewed U.S.-Israel tensions? Was it a return to Bush -- W, that is -- setting the stage for a compromise and anticipating resolution of an issue that has dogged U.S.-Israel relations for decades?

Is the Iran nuclear deal, reviled by the Netanyahu government, on its last legs? Or is it getting a new lease on life?

Let's have a look at what President Donald Trump said and what was actually done.

Les resten:

Is Trump reversing course on settlements and Iran?


 

British Parliament turns nose up at Racist, Sexist Trump

Kellyanne Conway can't stop lying! "Bowling Green Massacre bad guys" were NOT terrorists

Who Contravened The President's Order?

Revolution or Invasion?

 


Trump Implodes As Constitutional Crisis Explodes

 

 President Trump and top advisor Steve Bannon confer as Trump's credibility rightfully crumbles and the Trump circus faces inevitable an foreclosure.

"Democracy is the art and science of running the circus from the monkey cage."  H. L. Mencken

Stop wishful  thinking ~ we are in the midst of a right wing coup. The principle architect is Steve Bannon and Trump is his willing disciple. As I said last week, it will most certainly get worse ~ chaos is Bannon's aim and out of it will come a right wing order and the courts will attempt to give them their legal cover. It's been in the planning stage for some time and it comes as no surprise but is already resulting in massive public revolt and protest. The United States is perilously close to war with the principle target being Iran as well as the growing possibility of a false flag attack. LA Times cartoonist David Horsey fully captures the frightening reality of a mentally unstable President coming face to face with not only his crumbling credibility but his rapidly eroding base: Allen L Roland, PhD

Les resten:

Trump Implodes As Constitutional Crisis Explodes


 

Trump Seeking "State of Emergency" to Limit Rights of All Americans

Not a brain among them, simple as that

...by  Gordon Duff, VT Senior Editor

The "Muslim Ban" carried a covert agenda, to move forward the attack on constitutional guarantees put in place after 9/11 by targeting "legal residents" as a steppingstone to very real martial law.

The war here has always been domestic, hardly against the violent "alt-right" bombers and school shooters and the occasional rogue Muslim, usually brought into the US by the CIA or controlled by another agency.  Think "Fort Hood" where a Bush transition team psychiatrist went on a shooting spree or the Gabby Giffords shooter, part of a US Army "pre-enlistment conditioning experiment."

This isn't "fake news," but documented fact, suppressed but documented.

No, the real goal here is simple, use the legal loophole of America's airport "black sites" to strip rights from legal residents who enjoy nearly full constitutional protections, and set a precedent for a permanent "State of Emergency" that limits rights of all Americans.

Truth is such a rare commodity, I should start selling it.  Giving it away degrades it, or so I am told.

The entire ban thing is a scam.  Every effort, by the real best minds in the world, to attribute some intellectual ability, simple brain power or even economic acumen to Trump and those around him, have turned up nothing.  These are simply idiots, Mattis perhaps the worst of all and g-d help us, he runs the DOD.

We begin.

(Les resten:)

Trump Seeking "State of Emergency" to Limit Rights of All Americans


 

Syrian War Report - February 6, 2017: Govt Troops Move Closer To Palmyra

 

Neocons are mad and sad because Tulsi Gabbard is kicking their butts

The Neocons know very well that they don't have decent arguments. They start from an essentially diabolical ideology and then try to forge vacuous and incoherent statements from that ideology, which they hope would convince the masses.

 

Time for the Neocons to taste their own medicine.

 

...by Jonas E. Alexis

 

Hawaii Congresswoman has already left an indelible mark on the Neocons, and they don't like it one bit. They can't really dismiss her cogent claim because Gabbard is also an Iraq war veteran and has witnessed the disastrous effect of the Iraq war.

The Neocons know very well that they don't have decent arguments. They start from an essentially diabolical ideology and then try to forge vacuous and incoherent statements from that ideology, which they hope would convince the masses.

For example, if you ask flaming Neocon like Lee Smith why the US should overthrow Assad, he will tell you crazy and weird things such as Assad "is responsible for more than 400,000 deaths in Syria."[1] In other words, whoever dies in the region, then Assad must take the responsibility.

Smith also believes that Gabbard has been sleeping with "anti-Semitic" organizations such as the Arab American Community Center for Economic and Social Services. Smith also seems to be upset because Gabbard attacked his wicked ideology in Syria. In her legislation, which is called the "Stop Arming Terrorist Act," Gabbard declares that the legislation

"would prohibit the U.S. government from using American taxpayer dollars to provide funding, weapons, training, and intelligence support to groups like the Levant Front, Fursan al Ha and other allies of Jabhat Fateh al-Sham, al-Qaeda and ISIS, or to countries who are providing direct or indirect support to those same groups."

Les resten:

Neocons are mad and sad because Tulsi Gabbard is kicking their butts


 

Russia Concerned Over Escalation of Tensions Between US, Iran

Again Trump is burying a real accord with Russia with his childish rants on Iran...

Russia Concerned Over Escalation of Tensions Between US, Iran


 

Syrian Army Makes Important Gains Near Al-Bab, Cuts Off ISIS Supply Line


 

BREAKING/EXCLUSIVE: FBI Finding on Election rigging may prove fatal

FBI Director James Comey will stay on serving Donald Trump, perhaps serving only Donald Trump

The following story comes from sources in the Trump transition team.  There is only limited confirmation but as the story includes physical threats against those who publish it, you will of course see it on VT.

The straw has broken the camel's back.

Four days ago, the FBI presented President Trump the preliminary finding in relation to his accusations of millions of illegal votes having been cast; the FBI's finding includes the following:

Les resten:

BREAKING/EXCLUSIVE: FBI Finding on Election rigging may prove fatal


NEO - Delegitimizing Evil

Federal Appeals Court Stomp's Trump


 

Trump Orders All Protests of His Policies 'Criminalized' and Press Silenced

Trump asked for FEMA camps to be readied, was shocked to find they didn't exist

...by  Gordon Duff, VT Senior Editor

In a series of explosively bizarre abuses, Trump has "gone to the mattresses" not only against the press, but against all "opposition," and we mean "real or imagined" with imagine" and "delusional manifestations" belonging in the narrative as well.  

Moreover, word from Moscow is that Russia has permanently gone up one to two levels in their version of DEFCON, based on their own analysis that Trump is a high risk for a nuclear attack "tantrum" based on what they gauge is his deteriorating mental condition.

Photo featured by Russia Today

Trump has secretly ordered the FBI to work up dossiers on critics in the media, protesters and activists and those he deems "elites" or "scientific dogmatists."

Les resten:

Trump Orders All Protests of His Policies "Criminalized" and Press Silenced


Russian "Liberal" Media's Foreign Sponsors


Ian Greenhalgh is a photographer and historian with a particular interest in military history and the real causes of conflicts.

His studies in history and background in the media in...
Show More


View Latest Posts >>>

 

 

 

US & Turkey Commit Deception, Subterfuge and Betrayal in Syria


We are deeply suspicious of America's role in Iraq and Syria and utterly suspicious of Turkey as well. Back in October, 2016, we caught the US moving a major force 30 miles West of Tal Afar in Syria, where ISIS would flee to if pressed too hard in Mosul. Then yesterday Iraq accused the US of evacuating ISIS commanders, which included we are told, Israeli intelligence and war planning teams, from Tal Afar.

America denies having any troops in the region, despite the fact that VT found them in October 2016, only a few miles away and have every reason to believe the US took Tal Afar soon after in order to make sure vital assets with ISIS were able to escape and protect the Israeli/Saudi/American/Turkish subterfuge.

Les resten:

US & Turkey Commit Deception, Subterfuge and Betrayal in Syria


Turkey, Saudi advance own interests in Iraq: Ex-US ambassador to Baghdad

Kabbalah or Jewish magic is at the core of the New World Order

February 24, 2017: Turkey "Seized Al-Bab" Collusion with ISIS Proven

Troops No More: US Is Spreading the Blind War Against Life Itself in Syria

Syrian minister: a possible confrontation with Turkey ..... and Saudi Arabia is seeking land to intervene

A Trump/Netanyahu Strategy? US Evacuating ISIS Commanders from Tal Afar

Sanders: Trump Opens Floodgates for Private Prisons to Make 'Huge' Profits

Lockheed Martin Wins Contract to Support Aegis Ashore System in Poland


The Debate - Battle for Mosul

with special guest Edward Peck, former US Ambassador to Iraq

Edward Peck

[ NoteThis was my first time on The Debate with Ambassador Peck, who is not only an old school diplomat but an Army veteran from WWII and Korea who came up through the ranks. His post-government career has been almost as long as the former, as he has always been a well-respected geopolitical commentator, especially on the Mid East.

The reason for that is because he was right a lot of the time. And if you can live long enough, you get to enjoy the laurels of that, when those who were wrong have long been identified and tagged.

It has some good set-up questions to get the State-sponsored terror ?problem? squarely on the table, not once but twice. And it was nice to see Mr. Peck fully on Board.

One of the advantages, I am now learning, about getting old is they tend to match you up with the really old guys. And that is always a pleasure, because their positions are based on first-hand experience, versus what often seems like an endless stream of activist commentators... JD ]

Videointervju:

The Debate - Battle for Mosul


Mosul Airport Falls, Prelude to a Possible US Buildup? Duff on Press TV


 

CHAKA KHAN / PACK'D MY BAGS ~ Live - N - TOKYO~JAPAN - Varighet: 4:46.


På tide å dra, det er ikke plass til oss her, heller ikke våre stemmer. Du, Max Mekker, har jo fått sagt ditt, så du trenger vel ikke klage? Ole har brummet masse, og gjør det stadig. Hvor bamse kommer fra, aner jeg ikke, men den er hvit. Maria-Fly-Fly og Flyvemauren er fra Hunderfossen, og har eget show, mens dinosauren har egen park. Hvor er min sjark, Edvard?Veinta på en båt - og en dag kjæm skipet dett inn, det berre veit æ (kanskje etter klokka 5 en gong)!

Takk for nå...  Takk førr nu...

Ain't no use to sit and wonder why, babe...

if you don't know it by now...

where I'm bound only God can tell...

You're the reason why I am a travelling man...

but don't think twice, it's alright...
 


 

Man velger statsledere, politikere, prester/pastorer og presidenter for at de skal beskytte folket, men hva gjør de? Er med på å sprenge alt og alle i filler, av egennytte... for å plyndre likene. Er det rart at folk roper på Jesus?

Edvard Peck, tidligere ambassadør i Irak, og redaktør Jim W. Dean om FNs statssponsede terrorisme i Midtøsten

- First aired ... February 23, 2017 -

In this episode of The Debate, Press TV has conducted an interview with Jim W. Dean, a managing editor and columnist of the Veterans Today, from Atlanta, and Edward Peck, a former US ambassador to Iraq, from Washington, to discuss Iraqi government forces' recent gains in the Mosul liberation operation.

(Viktig videointervju)

The Debate - Battle for Mosul

OBS:

Troops No More: US Is Spreading the Blind War Against Life Itself in Syria

Syrian minister: a possible confrontation with Turkey ... and Saudi Arabia is seeking land to intervene

A Trump/Netanyahu Strategy? US Evacuating ISIS Commanders from Tal Afar

Sanders: Trump Opens Floodgates for Private Prisons to Make 'Huge?'Profits

Lockheed Martin Wins Contract to Support Aegis Ashore System in Poland

Mosul Airport Falls, Prelude to a Possible US Buildup? Duff on Press TV

Chemical used in Kim Jong Nam killing identified as Vx, a US Standby

Trump Thugs Hit Standing Rock, Swat, Bulldozers Just Like Israel


Her er årsaken til krigen i Syria m.fl. land som norske medier aldri fortalte oss om, siden de har sine spesialversjoner av "sannheten".

3 ekstremt oppklarende artikler og 2 radiointervjuer fra VT som avslører den sanne årsaken til krigene i Irak, Iran og helt opp til...

Norske myndigheter er ekstremt høye på pæra overfor Russland, og medskyldige i drapene i Syria ved sin NATO-støtte

Hvis Aftenposten og resten av våre høythengende norske aviser og tv-stasjoner kunne spandere fem minutter på å lytte til hva Gordon Duff informerer om her, så ville dere skjønne hvor skammelig det dere har drevet med er. Dere har tiet om sannheten, og presentert NATOs løgner dag ut og dag inn nå i årevis. Fortsett bare til dødskrampa tar oss alle. Fem minutter er altfor lang tid, er det ikke, selv om det "typisk norsk å være god" (allvitende guder/fjotter). Det ble jeg kalt av en ikke-kristen venninne da jeg arrangerte bønnegruppe på videregående. Hun satt der og gjentok ord som "tulling, idiot, fjott" rett i fjeset på meg i flere minutter, med et merkelig smil rundt munnen. Det er godt, tross alt, å være i godt selskap.

"IS" sine forsyningsveier fra Ukraina, til Irak og Syria:

 

SitRep on Syria and Iraq, New US Policies Worse than Ever (Press TV Interview)

SitRep on Syria and Iraq, New US Policies Worse than Ever (Press TV Interview)


Her er årsaken til krigen i Syria m.fl. land som dere aldri fortalte oss om, siden dere har deres spesialversjon av "sannheten".

3 ekstremt oppklarende artikler og 2 radiointervjuer fra VT som avslører den sanne årsaken til krigene i Irak, Iran og helt opp til...


Flash: ISIS at IDEX in Abu Dhabi Buying Long Range Drones

Confused Trump: Terror Attack Occurred in Pakistan's Town of Sehwan, Not Sweden

Breaking/Exclusive: Turkey's Phony War and Partnership With ISIS

IDF soldier gets 18 months for executing wounded prisoner

The Crude Historical Distortion at the Heart of BBC's WWII Drama 'SS-GB'

Russia's Polyana Command & Control Post Can Track 500 Targets Simultaneously

7 new Earth-sized planets discovered, 3 found 'in star's habitable zone' - NASA (VIDEO)

Breaking: ISIS Combat Drones In Battle For Mosul

Trump toughens immigration policy: millions could be targeted for deportation

Israel gets caught trying to create World War III - again

Dozens of nuclear alerts underreported by British MoD, new study reveals

McCain Illegally in Syria Again, Will He Meet Baghdadi Again?

Away from Iraq's front lines, the Islamic State is creeping back in 

U.S. Army's Mobile Protected Firepower Program (Military Analysis)

CIA Agent Extradited to Italy Over Kidnapping (Torture)

Wounded Knee II: Taxpayer-Funded Horror at Standing Rock

NEO - Trump to Declare War on the EU by the Back Door

What's really happening in Syria's al-Bab?

Inauguration Protesters "Felons" Except the Real Rioters from the "Young Republicans"

Turkey pushes 'urgent' deal to buy Russian missile system

Syrians face toxic time-bomb of radiation, poison and pollution

The Trump-formation of America: Another US-Israel parallel?

Trump Names Another General as National Security Adviser

Syrian War report - February 22, 2017: Syrian Army aims at ISIS stronghold of Deir Hafer

Uri Avnery: How Did 1948 War Start?

Exclusive: Harris Interviews Nana and Barakat in Damascus

Syrian War Report Feb. 21, 2017: Syrian Air Force Purges ISIS-Linked Terrorists In Idlib

Russia calls for elimination of New World Order

Brazil decommissioning only aircraft carrier, Sao Paulo


 

Norges grenser kan bli satt i fare

http://www.aftenposten.no/verden/Russlands-ambassador---Norges-grenser-kan-bli-satt-i-fare-615792b.html


 

New Frankenstein Synthetic DNA Vaccines Forever Change YOU - Varighet: 44:24.

 
The next gen of vaccine horror is here. You better pay EXTREMELY close attention to this conversation. 'Science' has announced ...
 

Jeff Rense & Dana Durnford - CATASTROPHE - Fukushima Can End Most Life On Earth In Next 9 Years - Varighet: 44:43.

You had better WAKE UP and begin DEMANDING the government quit lying and get deadly serious about Fukushima. We are ...
 

USA fortsetter å stjele Iraks olje på tross av Mattis kommentarer - Gordon Duff

 

US keeps stealing Iraq's oil despite Mattis comments: Analyst

Gordon Duff, senior editor at Veterans Today, made the statement while commenting on Monday remarks by Mattis ahead of an unannounced visit to the war-ravaged country.

In an apparent attempt to distance himself from recent remarks by President Donald Trump regarding Iraq and its oil, the Pentagon chief, who was en route to Iraq, asserted that Americans are "not in Iraq to seize" oil.

In the course of one year after the 2003 invasion of Iraq, the US "stole 40 percent of Iraq's oil that was sent out thought the Kirkuk pipeline to the Mediterranean port, south of Seyhan, Turkey," Duff told Press TV.

"And it was loaded on the tankers owned by, well oddly enough, mostly Exxon corporation."

The former ExxonMobil CEO, Rex Tillerson, currently serves as Trump's state department secretary.

Les resten / lytt til radiointevju:

http://www.veteranstoday.com/2017/02/20/us-keeps-stealing-iraqs-oil-despite-mattis-comments-analyst/

Iran and Iraq have signed a basic agreement that envisages exporting Iraqi oil through the Iranian territory.

Iran and Iraq have signed a basic agreement that envisages exporting Iraqi oil through the Iranian Territory.

Har Trump i all hemmelighet blitt fratatt sitt presidentskap?

Livsfarlige tider i USA:

Utdrag:

Feinberg's company, DynCorp, accused of human trafficking in Bosnia, is contracted by Saudi Arabia to train and supply al Qaeda and ISIS in Syria and Iraq, from facilities in Jordan and the Saudi Kingdom, in concert with the Gulf States.

 

NEO - Has Trump Been Secretly Stripped of His Presidency?

Intel agencies have always had to be careful what to give presidents, and moreso when they have contact with foreign intelligence agencies themselves

... by  Gordon Duff, VT Sr. Editor  ... with New Eastern Outloook, Moscow

What did the President know, and when did he know it?

[ Editor's Note:  This is a very important story, published in Russia of all places, because they of all people understand the real threat.  This is time for big boys to pay attention.

Washington is at war and Trump is in the process of risking everything to save himself and take down anyone in his way, breaking all the rules and perhaps killing all of us in the process.  This is not hyperbole, it is fact.

Trump has named Stephen Feinberg, not a harmless hedge fund manager at all but the guy that runs DynCorp, the huge mercenary army a dozen times the size of Blackwater, to take control of everything, giving him the power to run all US intelligence and security functions.

Feinberg will be able to edit or fabricate any intelligence, order any arrests, suspend rights for any group, censor the press, declare any domestic group or political party ?illegal? or even "terrorist." He is a violent fanatic, a dangerous person the like of which we may well never have seen in this country before.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/02/19/neo-has-trump-been-secretly-stripped-of-his-presidency/

Steve Feinberg of DynCorp - Could a foreign Intelligence agency end up in charge of reorganizing U.S. Intel?

Løftet - Lydriket

 

Her mine to kjæreste journalister, diplomater, redaktører og Gud vet hva mer, som jeg anbefaler folk som Jens Stoltenberg og vår statsminister, Erna Solberg å lytte til, for ikke å i ettertidens historiebøker bli fremstilt som løgnere eller propagandamaker som aldri gadd å sette seg ned og lytte til noe annet enn NATOs rapport av "sannheten". Det samme bør Det norske forsvar, selv om for dem er det nok for sent, hjernevaskede som de er, på lik linje med Dagen, MIFF, Norge I dag, Korsets Seier og sannsynligvis også Vårt Land -avisene. For et kristent forsvar vi har...? Helt i tråd med Det gamle testamente, jo! Redaktørene Gordon Duff og Jim Dean er noen av verdens mest tålmodige mennesker, som har sittet her i flerfoldige år og snakket til døve ører som er mer opptatt av drive propaganda for krig, enn å lytte til artikler som dere finner her, hos dem (linket til i min blogg), og som sannsynligvis kommer til å koste oss alle livet, av den grunn, når denne jordkloden ikke klarer "trykket" av deres politikkføring mer.

Dette kan redde livene våre, hvis dere bare ville lytte, og tenke over hva dere selv driver med. Å være "forstokket" er å være så hjernevasket som man gjerne beskylder kristne og muslimer for å være, og ikke klare eller ville sette seg inn i livsviktige ting angående hva som egentlig skjedde i f.eks Ukraina. Man velger vekk alt ubehagelig, slik jeg velger vekk musikk jeg ikke liker. "Brudd på folkeretten" av Russland? Skulle virkelig Den norske nobelkomité gi Porosjenko fredsprisen, som Jim Dean var inne på i en nylig artikkel? Har dere blitt heilt steine, hakke tuillat? Noble Fred og Billy The Kid går godt i hop, men Billy var 1000 ganger mer fredelig og snill.


Trump and Bibi crank up the Iran nuke scare con

"US, Israeli claims against JCPOA baseless"

by Jim W. Dean,  VT Editor  ... with Press TV,  Tehran

Bibi barks again

[ Note: Trump has been trained by the Israelis. Just keep making the charge and don't worry about providing any proof. Israel did it for two decades,  but came up empty handed by not having anything solid to kill that first nuke deal. And with that huge failure do you think that would scare them away from pulling rerun?

No way Jose, they have Rube Goldberg in the form of President Tweet for whom this is all new and does not let historical context get in the way of anything.

I am waiting for Jared's secret contacts with the Israelis to get the same attention as Flynn's. Our security people should have those calls also, but the difference is of course the Israelis get treated with kid gloves. Do any of you remember an outrage by Republicans for Bibi interfering in Obama's second election? Hell no. Congress laid down like a rug for old Bibi to the embarrassment of all of us who care about such Things... JD ]

_____________

Les resten:

Trump and Bibi crank up the Iran nuke scare con


Gordon Duff forklarer hvordan USA i årevis har stjålet Iraks olje og fortsatt gjør det:

Gordon Duff, senior editor at Veterans Today, made the statement while commenting on Monday remarks by Mattis ahead of an unannounced visit to the war-ravaged country.

In an apparent attempt to distance himself from recent remarks by President Donald Trump regarding Iraq and its oil, the Pentagon chief, who was en route to Iraq, asserted that Americans are 'not in Iraq to seize' oil.

In the course of one year after the 2003 invasion of Iraq, the US "stole 40 percent of Iraq's oil that was sent out thought the Kirkuk pipeline to the Mediterranean port, south of Seyhan, Turkey," Duff told Press TV.

"And it was loaded on the tankers owned by, well oddly enough, mostly Exxon corporation."

The former ExxonMobil CEO, Rex Tillerson, currently serves as Trump's state department secretary.

"Those tankers would be loaded, supertankers one after another, with Iraqi oil that was never paid for and then again we have the issue of ISIS (Daesh) and their 12,000 trucks that the US never saw."

 

This AFP file photo taken on October 19, 2016 shows a man taking a selfie in front of a fire from oil that has been set ablaze south of Mosul.

"The oil trade is still going on," asserted the Ohio-based commentator. "That oil [is] being shipped into Turkey, where it's processed for the Turkey market or it?s put in the same Seyhan pipeline."

The stolen oil is also being sold at a "highly discounted price" to ExxonMobil, "and that would be Rex Tillerson."

Duff noted that Mattis himself "knows all about this."

Les resten:

US keeps stealing Iraq's oil despite Mattis comments: Analyst


Uri Avnery - How did the 1948 War start?

Exclusive:Harris Interviews Nana and Barakat in Damascus

Syrian War Report - February 21, 2017: Syrian Air Force Purges ISIS-Linked Terrorists In Idlib

Russia calls for the elimination of the New World Order

Brazil decommissioning its only aircraft carrier, Sao Paulo

New Yorkers stage 'I am a Muslim too' rally in protest to travel ban

Neurosurgeon gets life in prison for botched surgeries

"Above the Law" Cops Attack Anti-Trump Demonstrators

Syria Peace Process Must Confront State-Sponsored Terrorism

A Warning, the GOP Cancer Lobby Will Murder You and Strip Your Family Bare

Trump Claims Sweden Attack Real, InfoWars Given as Source

Israel backing unrest in Syria for Golan Heights: Jim W. Dean

Scotland has a Mafia? Donald Trump golf security firm owner guilty of £400,000 fraud

Massive Escalation: US Launches 4 Sub Based ICBMs Off China Coast

Syrian War Report - February 20, 2017: Turkey Further Pushes Its Plan For Raqqah Offensive

Mel Gibson's Hacksaw Ridge comes to VT on Tuesday

Global arms trade at highest level since Cold War

Lindsey Graham: America needs to "kick Russia in the ass"

New Ukraine truce due to come into force on Feb 20

Iraq Started Operation To Liberate Western Mosul From ISIS


Steve Bannon is preparing Trump for a holy war

[Editor's note: Steve Bannon, Donald Trump?s chief strategist, is a nutjob, someone who should be kept far, far away from the corridors of power; however, under Trump, he has been allowed to become the centre of power. This essay by C. B. Anthony examines Bannon?s recent past and provides an insight into the man?s disturbing politics and worldview. Ian]

Les resten:

Steve Bannon is preparing Trump for a holy war

Trump - Bannon Ship of State Beached

Israel Bashes Russia Through Stratfor/WikiLeaks/Infowar

Breaking: Trump and Netanyahu: 6 Million to Be Transported to "Safe Zones"

Preston James:

American Political Cronyism (part II)

Media and CIA v Trump

The Afghan Connection of Terrorism in Pakistan (Updated)


Livsfarlige tider i USA:

NEO - Has Trump Been Secretly Stripped of His Presidency?

Steve Feinberg of DynCorp - Could a foreign Intelligence agency end up in charge of reorganizing U.S. Intel?


Viktig:

Nå: Galningen Trump sender taktiske kjernefysiske våpen og 10.000 tropper til Polen

Breaking: Nut Case Trump Sends Tactical Nukes and 10,000 Troops to Poland

From bromance to "Putin the Madman" in 3 short weeks, as Trumps mental state continues to deteriorate

Les resten:

Breaking: Nut Case Trump Sends Tactical Nukes and 10,000 Troops to Poland


Buffoon: Trump Fabricates Swedish Terror Attack in Florida Lie-Fest

UN envoy to Syria questions US role in resolving Syria crisis

George W. Bush was ripping wounded veterans off in 2015, charging them $100k for speech

Research Question: Why do more conservatives support Israel?

Suspected Targeted Drone Attack Hits Family of Grand Mufti

NEO - Trump Team Turbulence Continues

Clinton Bastin: Nuclear Weapon Iran a Falsehood - update

The Global War on Terrorism from Two Perspectives

Report: Trump transition team attempted to block UN settlement resolution

Americans protesters chant "Bibi go home" as Netanyahu visits US

Gun Play Dayze, Duff and Chet on Elite AR Platformz

Trump calls media 'enemy of the American people' - first step on road to totalitarian dictatorship?

Geneva Conference on Syria to be Settled on the Battlefield, Duff on Press TV


US 'not in a position right now to collaborate' with Russia militarily - Pentagon chief

NATO - Where creating a false need for a false threat becomes a security threat itself


 

Earth, Wind & Fire - My Promise (Rehearsal Performance

For en fantastisk lyd (av "avlyde", lydrike)

Billy Joel - The Ballad Of Billy The Kid (from Live at Shea Stadium)

Det er rart hvordan "det ene tar det andre", og den ene sangen fører til en annen. Tenk så deilig å ha hatt sin egen musikkradiokanal og få betalt for det? Ikke noe "skvaller" fra løgnaktige politikere, generaler eller predikanter, kun "lovely" musikk. "Kan bare ikke ta øynene fra deg..." Sikle, sikle.


Avsluttet

AdjøÅ eg minnes så vel dette land...

 

 

CIAs blåkopi-plan for 'nedleggingen' av regimet i Syria - Forklaring av den milde "tannlege", Jim Dean

Helt "knocked out" (med tennene i behold), Noble Norge? Slutt å skreve sånn (bare et tips fra en erfaren 'hore': Det sømmer seg ikke)

 

I går var jeg hos tannlegen. Han var høy, tynn, kanskje i slutten av femtiårene, blond eller grå (så ikke etter) og profesjonelt hyggelig da han hilste på meg, og jeg prøvde å dra litt på smilebåndene for å være like høflig som han. Så spurte den søte utenlandske andre tannlegen meg, som kunne ha vært min sønn, om jeg var nervøs. "Nei", svarte jeg, som sant var. "Noen kjente sykdommer, bruker du medisiner?" "Nei", igjen (bare Paracet og Ibux for tannverk).

Etter at den eldste tannlegen hadde vært der en stund oppdaget jeg at han var veldig tålmodig med de yngre og forklarte ting, og han fulgte grundig med på alt og alle. Kanskje er han litt sånn "psykologaktig"? "Det støre øyet" inntar deg mer enn smilet. Hvis man ikke smiler (like bredt) tilbake så er det kanskje noe feil med hodet eller følelseslivet på en? (For å slippe slike "psykoblikk" er det lurt å smile - hvis man klarer - i fall det ikke skulle komme helt av seg selv, uten at man engang trenger å tenke på forhånd at man bør smile, siden ikke alle er "born in the USA". Bare et lite tips fra en som stort sett bare smiler når jeg føler for det.)

"Hun der er takknemlig for å få hjelp med tennene sine, men det er det ikke alle som er for noen blir sure fordi de først får vondt etter at de har vært her, siden de ikke engang var klare over at de trengte rotfylling...", sa han til noen andre i bakgrunnen. Fordelen med meg var altså at jeg er klar over at jeg har tannverk (knasket smertestillende i én og en halv måned døgnet rundt), mens de som ikke er klar over det kan være mer brysomme når man får de på telefonen etter behandling og de (nesten) er sure fordi de lurer på hvorfor de plutselig fikk så vondt (hadde tannlegen gjort noe feil?), så det er veldig viktig å forklare pasienten hva man gjør og hva som er feil, før og mens man gjør det (for å slippe "bekymringstelefoner" i etterkant).

Jeg merket jo fort at han "blonde" var profesjonell, lærer og flink til å viderføre sin kunnskap til neste generasjon. Så skulle han sjekke hva den utenlandske tannlegen hadde gjort med meg, og han fikk skryt av "sjefen". Det var deilig å kjenne at smerten var borte, og jeg kikket på den kjekke unge mannen med arabisk navn på skiltet som minner meg om min nevø med et vennlig blikk. "Blonden" satt bak meg og la hånden sin på min høyre skulder mens han snakket med de andre og forklarte ting, og jeg ble overrasket over min egen reaksjon. Det føltes som balsam. Hadde han varme, helbredende hender (jeg var ikke anspent på forhånd engang)? Jeg bruker ikke å bry meg noe særlig om om folk hviler hendene sine på meg, men hans hånd var faktisk deilig å ha på skulderen, enda jeg ikke var nervøs, og varmen gikk rett ned i magen, øvre del. Han var ikke engang "min type", bare helt vanlig, pen tannlegemann, så "betatt" var jeg ikke (så ikke kom med noen beskyldninger her). Noen mennesker er bare så spesielle at man tenker "Mild", "O, milde måne", "O, milde Jesus, du som sa(g-)de", selv om han skrubbet innsiden av jekselen min med en tang, for å fjerne karies før man rotfyller, "blondinen", altså. Jesus er vel mer som han arabiske, antar jeg, i hårfarge - i hvert fall mens han var på jorden (han har visst grått hår nå). Mens jeg ventet på at den sorthårede, som også hadde vært både mild og flink, skulle bli ferdig med dataen hørte jeg Billy Joels "I love you just the way you are" på høytaleranlegget, og det var jo koselig, selv om han har sagt at han vanligvis tenker på om han skal spise favorittmåltidet sitt som han skal spise etter showet mens han synger den sangen, for det er lett å miste konsentrasjonen (å "føle" ting man synger, hele tiden). Det er bare Jesus som kan love everbådy ålveis, liksom. Til og med etter dommedag.

Deretter gikk jeg en salig tur uten tannverk og så på skigåere som "telemarket" seg bortover løypa (menn i tette tights, i rødt, hvitt og blått -drakter), men ikke slik menn ser på vakre (les: "velformede") damer med støtdempere på badestranden, og tenkte over hva jeg skrev i går. Jeg anbefalte Gordon Duffs artikler og Mike Harris sin radiokanal. Jeg tenkte på Jim Dean, redaktøren i VT: "Hvorfor anbefalte jeg ikke ham, han er jo den mildeste av dem alle og like dyktig og kunnskapsrik som Gordon Duff? Han har jeg aldri hørt snakke om kristne på den måten som f.eks Gordon Duff gjør, og Ian som kaller "evangelicals" for nazister, selv om de sikkert kan ha rett og Jim Dean sikkert har gjort det samme han også, så er det noe så mildt over ham... (Sukk, nummeret før "Jeg er glad i deg..."). Men jeg kjenner ikke karen, men herved anbefaler jeg også hans artikler på det sterkeste. Når jeg tenker etter hvem som har gitt meg "tannlegehånd på skulderen" -følelsen av alle skribentene på VT, så er det disse tre karene (Ian er veldig kunnskapsrik, og er den eneste engelskmannen jeg vet om som jeg elsker stemmen til; veldig behagelig, men etternavnet hans har jeg problemer med å huske, noe all bør få med seg; Grønn-hælg). God helg, forresten, for dette blir mitt siste innlegg:

 

PS: Jeg elsker kun min mann (ingen pågående "fjernforelskelse"), og jeg er faktisk i stand til å føle kjærlighet eller det å være vennlig innstilt overfor mange mennesker (også av forskjellige religioner eller politiske oppfatninger) selv om det noen ganger "røyner hardt".

Noen av de mildeste (i sin omtale av kristne) hos VT:

 

Preston James, Ph.D

Jim W. Dean, Managing Editor

Ian Greenhalgh

Richard Edmondson - Veterans Today

(Jesus er først på listen, men "usynlig" vinner)


5,000 people expected at NOI 9/11 truth event this Saturday

NEO - The Terrible Price of the Mosul Operation

Exactly Who Is It that is in "Denial?"

The Jacksonian Era and the Trumpian Interlude!

Breaking: The Idiot Can't Even Read

Press TV: Is Bibi tapping into Trump's mental illness?

Syrian War Report - February 16, 2017: Pentagon To Deploy Conventional Ground Forces To Syria?

Viktig:

BREAKING EXCLUSIVE: Trump wants Zionist Mercenary Kapo to Control All US Security and Intel Functions

UPDATED: FBI interviewed ex-US national security advisor Flynn

Why US concerned over Hashd al-Sha'bi possible deployment to Syria?

The Destruction of Dresden


Veldig viktig - og avslørende:

 

New Declassified CIA Memo Presents Blueprint for Syrian Regime Collapse

Missing from the CIA wall are the countless victims murdered under the pretext of defense

Written by Brad Hoff; Originally appeared at The Libertarian Institute,

via Southfront

Brad Hoff is a native Texan and US Marine veteran who, after leaving the military, began wandering around the Middle East, eventually making Syria his second home.

__________

Obama gets his affirmative action Nobel Peace Prize

[ Editor's Note: It is always nice to start off the day with a declassified CIA report. Incredibly, most of this kind of material is ignored by mainstream media because it does not feel the public has the historical education and background to be interested or even to understand, so they stick with the current news for the predictable readership.

VT is the opposite, as we consider having a steady stream of declassified proof of our main themes to be like a visit from the tooth fairy, but for grownups. Brad Hoff put the grunt work into bringing this material to us, because the main conclusion, that the overthrow of Assad through Western exploitation of Syria's religious and sectarian divides, could produce a radical Islamic State situation, which would be much worse for the US and the region.

As we all know now, that is the path our Nobel Peace Prize former president chose to take. He hooked up with the NeoCon desire to "redo" the Mideast and Israeli's pathological hatred for not only Assad but Syria's successful pluralistic society, to do exactly what this report warned against.

Of course, what is still classified is the answer to why was the analysis presented below ignored, when the golden rule is usually "don't make things worse than they are". The trick to surviving such geopolitical mistakes is to classify background reports like this, so you can pretend that "downside scenarios", like we have seen, came as an unexpected surprise.

The public ends up getting shafted twice. A major geopolitical mistake was made with long-lasting consequences - not only for the people most affected, the poor Syrians who had evidenced one of the most harmonious multi-ethnic and religious countries in the Mideast, but for the region as a whole and even Europe - with the emergence of a powerful Islamic State.

This could never have been done without the well-orchestrated and very criminal State-sponsored support for proxy terrorism of the West, Israel and the Gulf States, a cancer that the world public must find a way to rid itself. And the challenge there is to face squarely having a discussion of sovereign immunity continuing for such activity, a place where few dare to go, other than VT... Jim W. Dean ]

Les resten (artikkel):

New Declassified CIA Memo Presents Blueprint for Syrian Regime Collapse


 

Denne karen, Ledet (19), fikk meg til å le og smile - helt uten "planlegging" for noen fantastiske sangere. Det er til å legge seg helt flat av (i "tannlegestolen") deres:

 
 

 

Jacob Lusk Performs "Feeling Good" at the Unmask Heart Disease 2015 OSCAR Masquerade Ball - Varighet: 4:03.

Irak, Ukraina og Syria -krigen oppklart

 

Etter flere år med blogging er dette noe av det viktigste jeg har funnet noen gang om hva som er den sanne årsaken til krigene vi alle leser om - og linkene ligger her (forrige blogginnlegg), og mer her:


 

Bibi, Trump, Assad, Saddam & Fink's Bar

Why did Saddam survive the First Gulf War? Hint: Bibi

U.S. President GHW Bush with soldiers in a Muslim country, during First Gulf War

By Thomas J. Mattingly - 15 February 2017

Why the U.S. did not remove Saddam Hussein from Iraq during the First Gulf War has affected all U.S.-Mideast policy since 1990. U.S. President GHW Bush brought a broad coalition of Muslim/Mideast, European and other militaries to Iraq - the largest in history assembled for a single purpose - to oust Saddam. Why did the U.S. not succeed?

Syria's Assad supported President Bush, as per Bush's request. Syrian head of state Hafez al-Assad, father of 2014-elected Syrian president Bashar al-Assad, supported the U.S. by sending armored divisions to Iraq to oust Saddam Hussein. However, after the largest bombing campaign since Vietnam, Saddam Hussein survived in Iraq. Why?

Who wanted Saddam in Iraq? The answers are complex; but for now, we can say this: Saddam in Iraq was vital to Bibi Netanyahu and his loyalists - as a balance to Iran.

Les resten:

Bibi, Trump, Assad, Saddam & Fink's Bar


 

Dette stykket er også veldig viktig og oppklarende og noe Det norske forsvar burde ta til etterretning (som tror de kan fly fra seg selv):

Jeg anbefaler alle å lese Gordon Duffs artikler, for han er klar i hodet og har peiling:


 

Exclusive: Trump, Netanyahu Used Flynn to 'Catfish' Putin

Meeting with Netanyahu as of this writing, planning Putin's downfall

... by  Gordon Duff, Senior Editor

- First published  ...  February 15,  2017 -

General Flynn had to be gone when Netanyahu came to Washington, that was predetermined.  No National Security Advisor serving the American people could sit silently while Trump and Netanyahu announced to the world that the US now supported a fully apartheid police state in Israel with 7 million Palestinians relegated to camps, ghettos or worse.  Sound familiar, "Hitleresque" even?  We think so.

It also guarantees more war, more dead Americans, more terrorism and the world even worse than it is and not by accident. Flynn had to go, but he was only there to ?catfish? the Russians.

Catfish: A fake identity, personna or profile indented to seduce or victimize.

Les resten:

Exclusive: Trump, Netanyahu Used Flynn to "Catfish?"Putin

OBS:

New Declassified CIA Memo Presents Blueprint for Syrian Regime Collapse  • Gordon Duff, Senior Editor

Gordon Duff is a Marine combat veteran of the Vietnam War. He is a disabled veteran and has worked on veterans and POW issues for decades.

Gordon Duff is an accredited diplomat and is generally accepted as one of the top global intelligence specialists. He manages the world's largest private intelligence organization and regularly consults with governments challenged by security issues.

Gordon Duff has traveled extensively, is published around the world and is a regular guest on TV and radio in more than "several""countries. He is also a trained chef, wine enthusiast, avid motorcyclist and gunsmith specializing in historical weapons and restoration. Business experience and interests are in energy and defense technology.

He is co-host of the popular VT Radio show Jim and Gordie Show.

Visit Gordon Duff's YouTube Channel


View Latest Posts >>>

Videointervju:

Saudi royal family was 'deeply involved' in 9/11: American analyst

September 11, 2001 terrorist attacks

... by  Gordon Duff,  VT Sr. Editor

The Saudi royal family was "deeply involved" in the September 11, 2001 terrorist attacks that killed thousands of Americans, says Gordon Duff, an American political commentator and Marine combat veteran.

Duff, a senior editor at Veterans Today, made the remarks in an interview with Press TV on Tuesday while commenting on a report which says Saudi Arabia is recruiting US military veterans in an attempt to kill a recently-passed law allowing  9/11 families to sue Saudi nationals for their alleged role in facilitating the terrorist attacks.

The website 28Pages.org, which is dedicated to exposing Saudi links to 9/11 and other buried truths about the terrorist attacks, called the Saudi campaign "a brazen effort."

Les resten:

Saudi royal family was 'deeply involved' in 9/11: American analystOBS:

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria

Syria air raids, carried out in mid and late November 2015, targeted oil convoys in Daesh-held territory

__________
World Bulletin
US confirms use of depleted uranium in Syria

The U.S. used thousands of depleted uranium rounds in two 2015 air raids in Syria, Central Command confirmed on Tuesday.

The controversial munition had not been used by the U.S. since the occupation of Iraq where it has continued to illicit claims of lingering health effects, particularly in Fallujah where U.S. forces fought intense close-quarters battles with insurgents.

Les resten:

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria


 

OBS:

 

Self-Determination? Trump Asks for Return of Crimea, Will the US Acknowledge the Far-Right Operating in Ukraine, Post-Coup?

Utdrag:

With every Trump cabinet pick and ever executive order, the American people themselves are in more fear of being controlled by the Deep State. It is like a horror movie where the villains are put in charge.

Where else have we seen this?

Ukraine for one. Looking at what happened in Ukraine, the coup of the Viktor Yanukovych government, which to be fair was corrupt financially, as many developing countries are, still, the US paid $5 billion to sponsor basically a color revolution/coup so that corporate interests could potentially take the best, most industrial part of Ukraine, Eastern Ukraine. Victoria Nuland's speech in December 2013 was an ominous warning of the path that would be taken towards this. Some of the people who were put in power after the coup were closely allied with the Far-Right, and quasi Neo-Nazis, members of the Right Sector, currently hold positions in the government of Western Ukraine, the side we supported.

At the time of the coup, Yanukovych was working on the best course for the country financially which had received loans from Russia and was also promised loans from the EU that were tied to austerity which could cost the Ukrainian people their sovereignty. It would have been nice for the West to work together with the East to create a balanced approach on Ukraine and enable their membership in both the Customs Union and the EU allowing the country to be a bridge between East and West, however the extremists won and division was created in Ukraine, as laws punishing Russian speakers spewed out of the Verkhovna Rada, Ukraine's Parliament.


Crimea voted to become part of Russia out of fear of the Far-Right Nationalists. The minority Tartars did not agree, but with the majority of Crimeans 96.8 percent voted to declare independence from Ukraine and on March 17, 2014 formally applied to become part of Russia following the referendum, self-determination prevailed. Why is self-determination wrong when it leans towards Russia? Crimea was a part of Russia that was given to Ukraine in 1954. If the OSCE, Organization for Security and Cooperation in Europe, would go to Crimea and interview the majority of people in Crimea, they would find that they indeed voted to be part of Russia out of fear, not of Russia, but out of fear of the Far-Right Nationalists in the government of Ukraine.

Les resten:

Self-Determination? Trump Asks for Return of Crimea, Will the US Acknowledge the Far-Right Operating in Ukraine, Post-Coup?


Engdahl

Trump and Trudeau have powder puff news conference

Will Trump Destroy the Euro?

OBS:

Trump, Betsy DeVos Hire Disgraced 'Blackwater' For Africa Black Ops

OBS:

Take the FBI Terror Questionnaire, See if you are heading for Gitmo?


Gordon Duff forklarer dumskapen, mafiaen og manglende respekt for internasjonale lover som ligger bak dette:

 

VT Right Again: Trump scapegoats Flynn, Demands Russia Out of Crimea

We have a Rothschild president...again...not a Russian agent, not hardly.

 

Russia's military jets and navy ships take part in a military exercise called Kavkaz (the Caucasus) 2016 at the coast of the Black Sea in Crimea on September 9, 2016. (Photo by AFP)
Russia's military jets and navy ships take part in a military exercise called Kavkaz (the Caucasus) 2016 at the coast of the Black Sea in Crimea on September 9, 2016. (Photo by AFP)

Two hours after Flynn is fired Trump demands Russia abandon Crimea to ethnic cleansing at the hands of Ukrainian mobs.

Editor's note: The real money is behind the "White Nazi's Only" superstate, a "Klan" dominated pseudo-Christian America and a White Nationalist European state to replace NATO and the EU, a state centered on the Polish Reich, from Baltic to Black Sea, England, France, Ukraine, Romania, Bulgaria, Slovakia, Georgia, Azerbaijan and, above all, Israel and Saudi Arabia.

For those who see the ancient ties between the bloodlines here, biblical and Khazarian, it will all start tying together.g

US President Donald Trump wants Russia to "return Crimea" to Ukraine, after the region's unification with Russia.

Trump, whose proclivity for Russia has been a source of pressure on his administration, is attempting to appear "tough" in dealing with Moscow.

"President Trump has made it very clear that he expects the Russian government to de-escalate violence in the Ukraine and return Crimea," said White House press secretary Sean Spicer at a daily news briefing on Tuesday.

Les resten:

VT Right Again: Trump scapegoats Flynn, Demands Russia Out of Crimea


Veldig viktig stykke av redaktør Jim Dean

But that pressure is unlikely to be successful as NATO is a prime suspect in the failed Turkish military coup, something Erdogan must be fully aware of. His asking the Russians to help conduct air strikes in al-Bab did not come out of the blue. Right after the first joint Russian air attacks, the Americans were quick to step in with their own.

 

NEO - Trump's First Weeks in Office Were Full of Surprises

I have been astounded how long the media has given the US a pass on its use of terrorism


Pavens «Maria-syner» påvirket Bibelens skrifter:

Preston James: Viktig;

Viktig:

OBS:

NEO - America's Civil War has begun with Balkanization to follow

by  Gordon Duff,  VT Sr. Editor    - with New Eastern Outlook,  Moscow

Gordon has had a front row seat to past American geopolitical disasters

[ Editor's Note: This is another classic Gordon retrospective on our new administration's earthquake rumblings that signal someone wants to change the American landscape here in a major way that the voters will regret.

He includes a bigger than usual dose of historical dot-connecting as background for understanding that the moves that Trump is trying to make have been preceded by other administrations, especially the Bush (43) cabal's attack on the Constitution.

As Trump reveals his slash-and-burn tactics, seemingly not too worried about losing the independent voters who helped him win the electoral college vote, we see his well-executed con of representing the common man being the usual Madison Avenue political construct, pure window dressing.

He has brought the banksters and gangsters into the White house and administration slots, moving on from keeping them in the shadows as other presidents have done. "Might makes right" has been replace with "Money makes right", and with no half-measures or smokescreen to hide it. Trump is selling us that there is no question that such people have the talent and desire to serve the American People.

Les resten:

NEO - America's Civil War has begun With Balkanization to follow


OBS:

CIA grants "terrorism" medal to Saudi Crown Prince

Viktig for å forstå USA og Vestens store hykleri:

Assad Destroys New World Order Fake News

Assad: "If you don't have the full picture, you cannot make judgment. It's just propaganda. It's just fake news".

Did you verify those pictures, Mr. Isikoff?

 

...by Jonas E. Alexis

 

Michael Isikoff is not entirely a bad journalist. To be fair, he has produced a good amount of journalism over the past few years. He was one of the people who exposed the Bush administration?s covert plan in Iraq in Hubris: The Inside Story of Spin, Scandal, and the Selling of the Iraq War.

But when it comes to the situation in Syria, it seems that Isikoff is clueless. Whether that is deliberate or not is hard to determine.

Les resten:

Assad Destroys New World Order Fake News

 

Iran still the victim of unshakable Israeli influence over the UK's political establishment


  •  

Northern Hemisphere Potentially In Great Danger As Fukushima Radiation Spikes To 'Unimaginable' Levels

Why The Melted Fuel Under Fukushima Could Poison Our Planet With Nuclear Radiation For 1000s Of Years

Officials State 1/3 of the World's Oceans May Be Contaminated with Fukushima Radiation

Congress: Obama Admin
Fired Top Scientist to Advance Climate Change Plans

Investigation claims Obama admin retaliated against scientists, politicized DoE

GAMMA RADIATION REPORT: YRTW SOL No 3 and 4

Gamma Radiation Only. Is your city on the List or close by?

http://www.veteranstoday.com/2017/02/11/gamma-radiation-report-yrtw-sol-no-3-and-4/


Viktig:

|

Lead Developer Of HPV Vaccines Comes Clean, Warns Parents & Young Girls It's All A Giant Deadly Scam


Anbefaler Mike Harris' radiokanal:

http://www.veteranstodaylive.com/category/radio/short-end-of-stick/

 

 

 

 


 

Nærmere kikk på islam, hos journalist Jeff Rense:

DtRH - A Continued Look Into The Koran - Part 5 - pdf

Aiding, Abetting, Harboring, Encouraging Illegals A Felony

Muslims Murdered 80 Million Indians - Took Children As Slaves

Islamic Conquest Of India - Bloodiest In World History - Vid

DtRH - A Continued Look Into The Koran - Part 4 - pdf


 

 


 

Svaret funnet: Ikke lett å være perfekt - Nobody's pørfekt ålveis!

I flere år nå har jeg lest både norske, amerikanske og britiske nyheter. Etter mye lesing, tenking, lytting til videoer og radioprogrammer, enda mer tenking og "sortering" ved å veie fakta opp mot fakta, selv om jeg har mine begrensinger for hvor mye jeg orker å lese av det jeg etter hvert har funnet ut var svadaprat og folk som er så forstokket at de ikke engang er villige til å lese min epost hvis jeg ikke har "master" (samme som dem) - og jeg er vant til aldri å få svar på mine spørsmål fra disse herremenn, enten de er kristne eller ikke - har jeg lært meg til å tenke selv og finne svarene selv. Med så mange løgnere rundt omkring i "populære medier" er det som å være i en jungel.

Derfor ber jeg om forståelse for at noen av linkene jeg har postet i mine tidligere blogger har vært til noen slike "forstokkede" som går i en annen retning enn den jeg har lyst til å gå, for dette har bare vært mitt personlige studie om politikk, militærvesen, religion, m.m., for å forstå verden. Akkurat nå føler jeg meg faktisk nesten lykkelig over ha funnet disse svarene som er postet i de aller siste bloggene mine. Jeg gidder ikke lenger å sende eposter til våre aviser, Forsvar eller PST. De hører stort sett bare på seg selv og den gamle infoen de har hatt siden steinalderen (Sovjet/Russland = Dust, USA = Fantastisk, Storbritannia/Frankrike/Tyskland~NATO = Våre gode allierte). "Gud signe vårt dyre fedreland", mens vi ennå har det, for vi gir det gjerne vekk. Det er hva de med "master" får til og ut av alt de har lært på våre universiteter. På frukten skal man kjenne treet, som Jesus sa. Klarer meg med den mesteren.

Etter å ha funnet denne infoen trenger jeg ikke lenger vite noe mer: Verden er full av løgnere, og "vi" (mitt eget land) støtter slike som dreper hvem som helst bare for å tak i "velsignelser" jorden har å "by" på; olje, gass etc, og siden de som sitter på den er så "udemokratiske" og "uutviklede" at de ikke klarer å ta vare på den, er det vår selvskrevne rett å sørge for å få innsatt ledere i de landene som er på vår side, slik at vi kan "forvalte" ressursene for dem, i godt samarbeid med våre gode allierte. Jeg gidder ikke å se på hva de driver med lenger, for de får meg bare til å gråte. Men dette er "summen" og det viktigste av alt å vite, særlig nr. 1 (proppet med fakta du ikke får høre på radio eller TV her til lands). Alle fem er like viktige, og "Kremenes krem" (kremen over alle kremer, i kremmernes land):

 

1)

Pan-Turanism Takes Aim At Azarbaijan; A Geopolitical Agenda

Part VI: Geopolitical Interests & Petroleum Diplomacy

 

... by Dr. Kaveh Farrokh

(1) The Bernard Lewis Project.

Professor Bernard Lewis (photo below) is an octogenarian expert of the "Middle East" (itself an invented geopolitical term). Lewis is indeed a "master" scholar and expert on the Turks, Iranian and Arabs (see sample of his books in references). And herein lays the tragedy: Lewis wields his treasure trove of knowledge as an engine of destruction. Few have ever heard of  "The Bernard Lewis Project".

Lewis

Professor Lewis first unveiled his project in the Bilderberg Meeting in Baden, Austria, on April 27-29, 1979[i] [ii] (see the only photo available of a Bilderberg Conference - 1954 photo). He formally proposed the fragmentation and balkanization of Iran along regional, ethnic and linguistic lines especially among the Arabs of Khuzestan (the Al-Ahwaz project), the Baluchis (the Pakhtunistan project), the Kurds (the Greater Kurdistan project) and the Azarbaijanis (the Greater Azarbaijan Project)[iii].

Bilderberg

Dreyfus and LeMarc (see References, p. 157) provide a very succinct summary of the plan's methodology:

"According to Lewis, the British should encourage rebellions for national autonomy by the minorities such as the Lebanese Druze, Baluchis, Azerbaiajni Turks, Syrian Alawites, the Copts of Ethiopia, Sudanese mystical sects, Arabian tribes...the goal is the break-up of the Middle East into a mosaic of competing ministates and the weakening of the sovereignty of existing republics and kingdoms...spark a series of breakaway movements by Iran's Kurds, Azeris, baluchis, and Arabs...these independence movements, in turn would represent dire threats to Turkey, Iraq, Pakistan and other neighbouring states."

The report is almost too incredible to believe: this is indeed the dark side of Professor Lewis' distinguished academic career. For the students of geopolitical and Petroleum Diplomacy however, there is nothing new regarding the "chop-up Iran" agenda (item 10).

Les resten:

Pan-Turanism Takes Aim At Azarbaijan; A Geopolitical Agenda

2)

Trump on Whose Extremist Agenda?

...by  Sajjad Shaukat for Veterans Today

 

During and after the presidential election campaign, taking note of the US new President Donald Trump's religious bigotry, racialism and extremist statements such as calling a "ban on Muslims entering the United States", "Islam hate us", opposition to the Muslim refugees, especially from Syria etc., some writers, researches and bloggers, including American politicians have called him a "crazy person", while some called him a "mad man."

In fact, American President Donald Trump is neither a "crazy person" nor a "mad man", as he is acting upon the extremist agenda of Israel and India (Under Prime Minister Modi) without bothering for its dangerous consequences which could envelop the entire world, including the US herself.

When he took oath as the American president, it was expected that being the president of the superpower, Trump would soften his attitude and would behave with responsibility. But, no such a change has emerged in his political character, as he seems determined to follow the Indo-Israeli extremist agenda against the Muslims and the Islamic World.

Les resten:

Trump on Whose Extremist Agenda?

3)

NEO - Rex Tillerson and the Myths, Lies and Oil Wars to Come

by  F. William Engdahl,

NEO - Rex Tillerson and the Myths, Lies and Oil Wars to Come


4) Radiointervju:

Mike Harris: Matt Stein is the guest


5) Radiointerju

Mike Harris with guest Ian Greenhalgh

New York mer radioaktiv enn Tokyo, og vi tenker på dem og oss alle i en sådan stund

Iran still the victim of unshakable Israeli influence over the UK's political establishment

Britain's sickening infatuation with Israel continues

by Stuart Littlewood

 

(9 February 2017) - Here in the UK the Campaign Against the Arms Trade (CAAT) has initiated a judicial review in a bid to halt UK arms sales to Saudi Arabia on suspicion that they are being  used against civilians in Yemen. The indiscriminate nature of Saudi air-strikes makes it highly likely that British weaponry is being deployed in breach of international humanitarian law.

The slaughter has been going on for nearly 2 years leading to a humanitarian crisis of appalling magnitude and great cruelty. Since the Yemen campaign began the British government has granted export licences for more than £3.3 billions worth of war equipment when there was a "clear risk" that some of it would be used in violation of all norms of human conduct.

It is claimed that the Government has ignored warnings by senior civil servants and its own arms control experts, and some records of expressed concern have gone missing. This is no great surprise when we discover that export licensing is overseen by none other than the Secretary of State for international trade, Liam Fox. For Fox has 'form' as a crazed stooge of Israel and a sworn enemy of Iran.

Les resten:

Iran still the victim of unshakable Israeli influence over the UK's political establishment

'Accidental' sodomy of young Muslim by French police spurs widespread rioting


Trump-bøller angriper veteraner som danner et "menneskelig skjold" rundt indianerne i Standing Rock

Trump Thugs Attack, Vets form Human Shield at Standing Rock

Trump and Energy Secretary Rick Perry own Energy Partners, profiteering from the pipeline scam

 

US veterans are returning to Standing Rock to support and protect Native American protesters as the Dakota Access Pipeline continues to meet resistance despite President Trump's executive order to continue construction of the $3.7 billion pipeline.

The veterans are gathering in Cannon Ball, North Dakota, with many on their way.

Trump sends FBI to investigate terrorists vets and, most likely, perpetrate a terror event on behalf of Energy Partners, who paid off the FBI

Les resten:

Trump Thugs Attack, Vets form Human Shield at Standing Rock

NY Times: An Anti-Consumer Agenda at the F.C.C.


Trumpty Dumpty: Are the US and Russia Swimming in a Bolshevik Soup with a Generous Helping of Kosher Nostra on  Top?

There are clear questions of the Bolsheviks and the Kosher Nostra operating inside the US attempting a take down of our democracy, civil rights and financial/educational strength through Trump. For people wanting to understand more about the Bolshevik revolution, see this article here, Jews and Bolshevism It is not Jewish in nature, it is colonialist/subjugationist in nature from a core perspective. Jews are a tragic scapegoat, promised a benefit for violating others rights.

"We will impose upon them such a tyranny that was never dreamt by the most hideous despots of the East." - Leon Trotsky.

Les resten:

Trumpty Dumpty: Are the US and Russia Swimming in a Bolshevik Soup with a Generous Helping of Kosher Nostra on  Top?

 


Trump har fordeler av å introdusere Iran som syndebukk

Trump benefits from introducing Iran as boogeyman

by  Jim W. Dean, VT Editor,    ... with Press TV,  Tehran

Clinton Bastin, 40 year veteran of the Atomic Energy Comm. and the DoE is still working with us

[ Editor's Note: Trump is getting away with murder here, with the help of the stand down of virtually all the world media. He is launching a new Iran boogeyman jihad when we are still waiting for our Western free press to cover how the G5+1 Iran nuclear agreement proved that after over two decades of claims that Iran was one to two years away from having "da bomb", not a single intelligence agency, including Israel, put one proof of evidence on the table.

That this gross hoax on the world public was laid bare was treated as non-newsworthy event. As far as a know, VT is the only platform to keep bringing this up, and as usual, the phone is not ringing from Fox News, CNN, or even make believe Democracy Now to interview us on it. Imagine that.

That hoax was followed by Netanyahu's "break out" new hoax, that Iran could reprocess enough bomb grade material in a year, and have "da bomb". But he left out two big things. One, this concentrated bomb grade material would be in a gas form. And two, where is Iran's bomb design when it has never been able to do any testing? What kid of a pit would it use?

You have to know that to metalasize the gaseous material into the actual design for you need. Clinton Bastin, who died in 2014, took us through what a complex and dangerous process this would require to accomplish, and how there was no way anyone could do this without our being aware. He estimated a ten year process.

Les resten:

Trump benefits from introducing Iran as boogeyman


Breaking: How the Trump regime was manufactured by a war inside the Deep State (Update!)

A systemic crisis in the global Deep System has driven the violent radicalization of a Deep State faction

Breaking: How the Trump regime was manufactured by a war inside the Deep State (Update!)


Alt-Right Recruiting in Ohio for Nazi and KKK Affiliates, Thank You Bannon and Trump

It didn't take much research to find their bills are paid by the Anti-Defamation League and Sheldon Adelson

Living proof of the supremacy of the white race

RT: The Klu Klux Klan has targeted Ohio along with other states in an effort to attract new members to the white supremacist group. According to Amanda Lee, the national imperial commander for the Loyal White Knights of the KKK, 2017 will see a surge in activity, including rallies and leaflet distribution in an effort to court fellow racists.

Les resten:

Alt-Right Recruiting in Ohio for Nazi and KKK Affiliates, Thank You Bannon and Trump


Pakistans tabber

Pakistan's bloopers

Asif Haroon Raja

Inconsequential Western Pacts

In search for security in the face of India?s belligerence and dangerous designs together with Afghanistan's hostility, Pakistan blundered to join SEATO and CENTO in 1954 and earned the hostility of Afghanistan, former Soviet Union and China. India took these western pacts as an excuse to make a U turn on Kashmir issue.

The defense pacts helped Pakistan under Ayub Khan to develop its economy and defensive capability, but the pacts were designed to contain communism and not to provide security against India or to help in resolving Kashmir dispute. These pacts proved inconsequential during the wars with India in 1965 and 1971 and played no role in preventing truncation of Pakistan in 1971.

Despite the fact that Pakistan played a key role in the China-US détente in 1971, enabling USA to withdraw its forces from Vietnam, the US always kept India above Pakistan, knowingly that India was aligned with Soviet Union.

Supply of arms by the US and western countries to India after the Indo-Sino border clash in 1962 impelled Pakistan to lean on China since arms provided by the two rival camps had tilted the military balance in favor of India. This shift irked USA.

Les resten:

Pakistan's bloopers


New York er nå mer radioaktiv enn Tokyo, Japan

GAMMA RADIATION REPORT: YRTW SOL No 3 and 4

Gamma Radiation Only. Is your city on the List or close by?

 

New York City more Radioactive than Tokyo, Japan

.

NYC More Radioactive than Tokyo

NYC More Radioactive than Tokyo

New Radiation Measurements just released by Bob Nichols, columnist for Veterans Today, show New York City is more radioactive than Tokyo, Japan.

San Diego, on the West Coast of America, far exceeds both beleaguered cities in the deadly radiation sweepstakes. The Race for the Rad is deadly precisely because there are no winners in this contest; only death and disillusionment.

GAMMA RADIATION REPORT: YRTW SOL No 3 and 4


Press TV: Khalid Sheikh Mohammed had nothing to do with 9/11

Confessed to 9/11 - and JFK assassination, Lindberg baby kidnapping, and Jack the Ripper attacks - Watch the interview at Press TV

Khalid Sheikh Mohammed was captured and, according to American scholar and Veterans Today Editor Dr. Kevin Barrett, tortured by FBI and CIA agents into falsely confessing that he was the mastermind behind 9/11, even though he had nothing to do with it.

The letter, dated January 8, 2015, was addressed to "the head of the snake, Barack Obama."  But the letter reached the White House in the last days of Obama's presidency, about two years after it was written, following a military judge ordered the Guantanamo Bay prison authorities to deliver it to the president, reports said.

'American hawks killed 55 million people'

 

André Vltchek (left) and ​Noam Chomsky

Les resten:

Press TV: Khalid Sheikh Mohammed had nothing to do with 9/11

UN and EU: Israel needs to stop stealing Palestinian lands

Breaking: Investigation by Agencies and Law Enforcement Confirms Trump Dossier Real, not Fake

US-Backed Advance On Raqqah. What Is Going On?


Billy Joel har sagt at han elsker hjemstedet sitt så høyt at han er villig til å gå ned sammen med det. Han drar ingen steder, men blir, uansett hva som måtte komme over New York (Long Island, Hicksville). Leser man Bob Nichols rapport, skjønner man at han har et stort hjerte for NY.

 

Billy Joel - New York State Of Mind

 

Natalie Cole - America The Beautiful


Over til Tokyo og Fukushima-terroravsløringer:

The UK Michael Shrimpton case

Jailed for communicating false information? Or jailed for communicating true information?

Utdrag:

 

A South African/British agent by the name of Michael Meiring, who had both legs blown off in the Philippines by a bomb he said was set by George Herbert Walker Bush Senior also began contacting me prior to these events, starting around 2006. He came to me under the name of Dr. Michael Van de Meer and he showed me a bullet proof attaché case, 7 passports and an Uzi machine-gun. Dr. Van de Meer told me that Tony Blair had bragged I would be arrested on drug charges. The reason for this contact was, in part I believe, because I held a press conference at the Foreign Correspondent's Club of Japan where I presented evidence that the September 11, 2001 terror attacks were the work of a rogue faction inside the Israeli and US governments.

In any case, Japanese authorities failed to react to our warnings and the warhead was loaded onto the deep sea drilling shipChikyu Maru. Local news reports place the Chikyu Maru drilling into the seabed off-shore from Sendai in the months before the March 11, 2011 tsunami and nuclear terror attack against Japan. Takamasa Kawase, of Japanese military intelligence, also told me about the Chikyu Maru drilling.

Furthermore, multiple witnesses have come forth to testify that the Prime Minister Naoto Kan was seen inside the Japan Freemason headquarters building near Tokyo tower on the day before the 3/11 attack. He was being shown a map of Japan missing the Tohoku region where the tsunami hit.

The Israeli company Magna BSP was in charge of security at the Fukushima nuclear plant at the time. A Miyagi prefectural government official says employees of this company loaded plutonium into the plant against his will in the months before 3/11.

The request is not a joke

The request is not a joke

STATEMENT OF BENJAMIN FULFORD, TOKYO, JAPAN WITNESS STATEMENT

STATEMENT OF BENJAMIN FULFORD,

TOKYO, JAPAN

 

A year after Duff's piece appeared in Veterans Today, information surfaced about one of the people who had been prevented from giving information in Shrimpton's court case. He was Benjamin Fulford, a professional financial & investigative journalist of thirty years standing, based in Tokyo, Japan.

Fulford placed it on the record, in a formal witness statement dated the 6th December 2015, that he had agreed to give evidence for the defence at Shrimpton's trial in London in November 2014. He intended that this would be done by video-link from Tokyo. The application to hear Fulford's evidence in this way was refused by the court.

Learning this, Fulford arranged to attend the court in person. A seat on Virgin Atlantic Airways flight VA901 from Tokyo's Narita Airport to London Heathrow Airport on Monday 17th November 2014 was booked in his Japanese name (古歩道ベンジャミン).

Fulford's ticket was arranged over the weekend of 15th & 16th November 2014. On the Sunday morning (16th November), he was forced to withdraw from the flight under pressure from the Japanese Finance Ministry. They had scheduled a surprise tax audit overnight.

Fulford believes that this official interference was deliberately timed to prevent him flying to London to give evidence. The evidence he would have given in court involved Japanese national security issues connected with Kursk-sourced nukes used in the tsunami attack on Fukushima in March 2011.

On Sunday 6th December 2015, Benjamin Fulford posted the text of his formal witness statement in the UK Michael Shrimpton case online. It runs as follows:

Les resten:

The UK Michael Shrimpton case | Veterans Today


 

Pravda: Trump: Sitt ned, hold munn og lytt! - av Gordon Duff

Jeg måtte le da jeg leste dette svært så alvorlige og kjempeviktige stykket, ikke minst fordi det fikk meg til å tenke på noe mine foreldre, som begge er lærere (nå pensjonister) fortalte min mann om mens jeg tok oppvasken i går kveld. De snakket om Trump, og deretter om en gutt som hadde vært litt bøllete og brukte å stå og spytte på folk ovenfra, kanskje stående i en trappeoppgang på skolen, og slippe unna med det helt til en dame vi kjenner som også er lærer og jobber på PPT "tok tak i saken" og snakket med ham. Noen ganger hjelper det å snakke, andre ganger ikke.

Min mann hadde hatt vikarjobber på en barneskole og fortalte så om en gutt som klarte å ødelegge miljøet i hele klassen. For min egen del hadde jeg nok med å følge med min egen autistiske sønn som heller ville sitte ute på trappa i minus tre kuldegrader i vinterdress, enn å høre på folk som "skravler" i familieselskap. Han tar av seg lua hele tiden, og jeg måtte fortelle ham nærmere ti ganger om å ta den på seg, mens jeg serverte ham varm kakao (fire-fem kopper) og flere pizzastykker mens han satt der, bare avbrutt med at jeg maste på at han skulle gå på toalettet jevnlig for å varme seg og for ikke å "væte" seg ut. Våte vinterdrakter er ikke særlig varmende. Trumps team varmer ikke særlig om det internasjonale hjerte, og kanskje trenger de å få besøk av en lærer og en diplomat? Gordon Duffs kone er lærer og han har også sine papirer i orden. Det er kjekt å ha bra CV, men det mangler ofte de som får president og ministerrollene i USA, og det kan koste oss alle livet, hvis de ikke kan "ta det lugnt" og "schlapp nå a' litt" - og lytte til andre enn seg selv - noe norsk media også trenger desperat. Vær så snille å lytte litt, for Trump og Co fortsetter bare der dere slapp:

 

Pravda: Trump: Sit down, shut up and listen!

Two weeks into his Presidency, it is time for Donald Trump to sit down, shut up and listen because we already have sabre-rattling against Iran for no legitimate reason whatsoever, we have the new US envoy to the UNO showing she is as bad as, or worse than, Samantha Power and we have chief poodle the UK mouthing off against Russia, again.

As usual, we have the ASS (Anglo-Saxon Syndicate) approaching international relations with sheer, shitfaced arrogance and as regards Russia, an unacceptable degree of insolence, which simply cannot and must not be tolerated.

So time for the new boy on the block, Donald Trump, to do a little more reading and listening than speaking and writing, and time for the entire US team to show they are serious in improving the international situation and prove they are not more of the same, following on from Obama?s insult to the hearts and minds of the world community.

The paranoid Flynn

Pravda: Trump: Sit down, shut up and listen!


UN and EU: Israel needs to stop stealing Palestinian lands

Spirit move, let me "groove you"

 Marvin Gaye - Let's get it on

 

Marvin Gaye - Let's Get It On (live in Montreux 1980)

Chaka Khan overmedisinerte seg selv så mye pga av søvnproblemer mens hun som tenåring/ung kvinne var på turné at hun så "skriften på veggen" om at hun kom til å dø, og man kan lure på om hun faktisk var i ferd med å dø siden hun møtte sine indianske "formødre", og så ansiktene til olde- og besteforeldre og mor som så på henne med triste ansikter, og en vesen fra skyggene "bandt" kroppen hennes opp så hun ikke kunne røre seg. Etter den opplevelsen bestemte hun seg for å legge seg inn på "rehab", og spøkelsene og mannen fra skyggene forsvant:

 
 

B.B. King Feat. Gladys Knight, Etta James & Chaka Khan - Take My Hand, Precious Lord - Los Angeles

 

B.B. King Feat. Billy Ocean & Chaka Khan - When Something Is Wrong With My Baby - Los Angeles 1987

Bob Dylan kunne ha fortalt ham det:

http://www.bobdylan.com/news/bob-dylans-first-three-disc-album-triplicate-set-for-march-31-release/

 

Arnold McCuller (Ry Cooder) - Jesus Hits Like The Atom Bomb - Varighet: 2:42.

Billy Joel: New York State of Mind documentary airs on MSG Network

Feb 10, 2017

 

Lyle Lovett featuring Arnold McCuller - "Gods and Monsters" - Varighet: 4:13.

Åp 13,2   Dyret jeg så, lignet en leopard, men hadde føtter som en bjørn og gap som...
Åp 13,4   De tilba dragen fordi den hadde gitt dyret makt, og de tilba dyret og sa:...
Åp 20,2   Han grep dragen, den gamle slangen, som er djevelen og Satan, og bandt ha...

 

 

 

Misbruk av amerikanske menn og kastrering av sinn og hjerte - Del 3 - av dr. Preston James

Dette stykket av dr. Preston James er så viktig å få lese at jeg kunne bare ikke la være å komme tilbake, selv om jeg hadde avsluttet denne bloggen, for at vi alle skal forstå det grusomme som skjer med ikke bare amerikanske soldater men hele jordkloden, årsaken til krigene og oppklaring av hvem løgnerne og morderne bak det hele er. Dette stykket gir oss oversikten, den vi aldri får i historietimene på skolen eller på universitetene.

Utdrag:

Martin Luther King learned of all this and began to speak out about the insanity of the war, and was quickly assassinated by Op40 of the CIA, the same crew working under GHWB's direction that assassinated JFK. Finally enough was enough. Heinz Kissinger ran the negotiations with the north Vietnamese after convincing Nixon to attempt to bomb them back into the stone age. It was decided to abandon the south, and thousands of Vietnamese loyal to Americans were left behind to be butchered by the communists.

The Kissinger Settlement, evil beyond comprehension.

As if that wasn't bad enough Kissinger concocted a plan to send in special ops to snipe the POW/MIAs in order to keep them from disclosing the secret wars in Cambodia and Laos and the massive drug trafficking of Operation Whitestar (which sometimes used Nazi designed anti-gravity craft at night).

Les resten:


 

Part III: Abuse of American Men and castration of Mind and Heart

Down Here on the Farm

Would the COL be disappointed if they were unceremoniously thrown out again?

 by  Preston James

In order to subvert America and transform America from a Representative Republic into a City of London (COL) RKM Globalist slave state, it was determined by the COL Banksters that the American male had to be heavily mind-kontrolled and eventually covertly gelded.

Ben Franklin said we have a republic, if we can keep it

And that all this had to be done in a wide variety of ways over a long period of time. But at the same time it was also realized that the American males had to be adequately mind-kontrolled to be made willing to sacrifice themselves for the COL RKM Banksters, without understanding specifically how or why they were being conned.

This required very sophisticated mind-kontrol to make sure the American Soldiers would fight hard, and also required chemical means to make sure they would not come home after battle and turn on the COL RKM Bankster war machine. 

Thus, sophisticated methods have been deployed to make American Soldiers disabled upon their return home, both mentally with PSTD and biologically, with numerous medical disabilities caused by toxic exposures, toxic experimental vaccines and exposure to depleted uranium.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/02/09/part-iii-abuse-of-american-men-and-castration-of-mind-and-heart/


Mer om de sanne årsakene til storkrigene (De viktigste sammenfattende artikler jeg noen gang har let om emnet)

 Matt 5,13  

Dere er jordens salt! Men hvis saltet mister sin kraft, hvordan skal det ...

Norsk Forsvarsledelse, Kongehus, Regjering og Storting + alle andre, bes inderlig om å lese dette stykke av Preston James

Jeg hadde i går logget meg ut av både blogg.no og epostkonto, og glemt passord uten å sørge av den grunn, men jeg bare måtte komme tilbake en siste gang med dette livsviktige stykket av Dr. Preston James. Om ikke Forvaret bryr seg, så burde alle andre det, for vår egen overlevelses skyld. For min egen del har jeg levd med denne kunnskapen så lenge at jeg har lært meg til å telle mine velsignelser hver dag, og takke Gud for en kopp kaffe. Alt til sin tid, "dog". Who let the dogs out? Vi har "Det Fjerde Rike" mitt iblant oss... Våre ressurser går dit. Får vi ikke dette snart med oss, går vårt norske rike snart "til hundene".

Down Here on the Farm (Part II)


Det er fint å "signe" kongen, men det er også viktig å ikke glemme å "signe folk og fedreland"

 

Alle krigers mor og den egentlige årsaken bak de alle...

 

Her om dagen ønsket jeg å finne ut mer om kuppet i Iran, og søkte helt enkelt på "Coup Iran" hos Veterans Today. Jeg plukket de artiklene jeg ante kunne gi meg svaret, og fant mange. Da jeg var ferdig med søkeside nr. 7 ga jeg meg for dagen, men der er så mye mer å finne for de som er interessert i å høre noe annet enn det man vanligvis får høre her i Norge.

I dag startet jeg med å skrive dette blogginnlegget, før jeg postet hva jeg hadde funnet om Iran, og her kan dere finne fem linker som har rystet meg veldig. Det er samtidig veldig deilig å forstå den egentlige grunnen til krigene jeg har hørt om så lenge, og sett på TV. Nå er jeg fornøyd, og vet hvorfor jeg overhodet ikke kunne tenke meg å bli politiker eller studere historie. Det er altfor mange løgner i omløp, og til og med pastorer "heier" på både Bush, Trump og det meste som de burde holde seg unna å stemme på, fordi de ikke gidder å høre på andre enn seg selv og sine "favorittmentorer", uten å nevne navn (alle har penis, siden kvinner er for "trange i nøtta" til å lære de tusentalls "vise menn" som burde ha vært innlagt på en viss avdeling, før de ødelegger hele kristenheten med sin vranglære. Kanskje i det minste studere Det nye testamente før de tatoverer Det gamle inn på hjernecellene sine). For min egen del vil jeg heller høre på bassisten som var så flink, enn dem. Nr 1 gir full oversikt, men alle fem er svært nyttige å få med seg. Så får gribbekrigselskerne bare "basse" (bosse) seg videre.

3 ekstremt oppklarende artikler og 2 radiointervjuer fra VT som avslører den sanne årsaken til krigene i Irak, Iran og helt opp til...

Nå har jeg endelig funnet svar, og er fornøyd.

Takk for følget, og ha det bra. Det er unødvendig å si mer.


 

Nedstigning i mørket - Reagan og Iran

 

NEO - Descent into Darkness - Reagan and Iran

Not Russia, but America died under President Reagan's policies

-  First published  February 9, 2015  -

"The Individual is handicapped by coming face-to-face with a Conspiracy so monstrous, he cannot believe it exists" - J. Edgar Hoover, former FBI Director

 

BeFunky_colorizedReagan

Last week, the government of Pakistan presented proof to US Secretary of State John Kerry that America was financing ISIS operations.

Account numbers were given, tracing back to conservative political donors and shady financial groups aligned with PJ Media, the Jamestown Foundation and a number of former military flag officers, several of whom regularly appear on Fox News and Alex Jones, the same names that popped up as planning the Benghazi attack.

The organization isn't a new one, the basis for the Islamic State come from the Reagan presidency, the banking mechanisms used during Iran Contra when 123 Reagan appointees were convicted of crimes from Treason to Obstruction of Justice. ISIS is also a descendant of Gladio, the "stay behind" terror worldwide terror network controlled by Freemasons responsible for attacks across Europe and Latin America for over 3 decades.

Reagan's real goal was taking down two enemies, the Soviets and Iran. His personal war on Iran, both economic and military nearly sent him to prison were he not able to prove he was mentally unfit for office while serving as president, as evidenced in his testimony at the Iran Contra hearings.

Terror Funding Origins

mccain

The financial network used to back the terror organizations, Gladio, Al Qaeda and their current incarnations, along with dozens of contrived "national fronts" began with Reagan's moves against world banking, moves on behalf of the Rothschilds and their Federal Reserve "associates."

In the US it began with the deregulation of "thrifts," locally owned Savings and Loans quickly bankrupted through fraud, a move led by the Bush family and Senator John McCain but set up by the Reagan Treasury Department. 1.5 trillion US dollars were stolen from these financial organizations with only Charles Keating, close friend of Senator John McCain, and 40 low level operatives to go to prison.

McCain escaped prison and suffered only minor rebukes for his part in the Keating scandals.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/neo-descent-into-darkness-reagan-and-iran/


 

Uri Avnery - Israel's long dirty dance with the Arab regimes

 

- First published  ...  April 2, 2016 -

One of the most famous lines in German poetry is "Don't greet me under the lime trees." The Jewish-German poet Heinrich Heine asks his sweetheart not to embarrass him in public by greeting him in the main street of Berlin, which is called "Unter den Linden" ("Under the Lime Trees").

Crazy Bibi

Israel is in the position of this illicit sweetheart. Arab countries are having an affair with her, but don't want to be seen with her in public. Too embarrassing.

The main Arab country in question is Saudi Arabia. For some time now, the oil kingdom has been a secret ally of Israel, and vice versa. In politics, national interests often trump ideological differences. This is so in this case. The area referred to by Westerners as the "Middle East" is now polarized into two camps, led respectively by Saudi Arabia and Iran.

The northern arc consists of Shiite Iran, present-day Iraq with its Shiite majority, the main Syrian territory controlled by the Alawite (close to Shiite) community and Shiite Hezbollah in Lebanon.

The Southern bloc, led by Sunni Saudi Arabia, consists of the Sunni states of Egypt and the Gulf principalities. In a shadowy way, they are connected with the Sunni Islamic Caliphate, a.k.a. Daesh or Isis, which has lodged itself between Syria and Iraq. Except for Egypt, which is as poor as a mosque mouse, they are all stinking rich with oil.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/04/02/uri-avnery-israels-long-dirty-dance-with-the-arab-regimes/


 

Saudi-Iranian future: Three games, three scenarios

lido_1342

By Manal Saadi for Pravda.RU

There is no need to argue on Saudi Arabia and Iran as the two biggest regional powers in the Gulf, the rising tension between the two countries who are engaged in proxy wars in Syria, Yemen, Iraq and somehow Bahrein had installed a climate of Cold War 2.

How did we get there? Saudi Arabia existed since 1932 as a Sunni country and the birthplace of Islam. Its history of creation is so unique, mesmerizing and fascinating. Iran, has a glorious past, with various empires that conquered the Arab-Islamic world at certain period of time.

While the Shah was in power, Iran's relations with the Arab Gulf States were normalized, Iran's navy used to act as the policeman of the gulf. The situation has changed when the Iranian Islamic revolution occurred in 1979, with consequences on both countries and on their relationships.

Iran's Ayatollah wanted to export their respective model and undermine Saudi Arabia that Iranian officials see as corrupt and unworthy due to its relation with the United States and the West. The Shia country is also supporting Shia communities in the Gulf which is seen as a direct threat to Saudi Arabia.

 
Not only the leaders of the Iranian revolution see Saudi Arabia as a corrupt country, but they also see them as treacherous and disloyal. The reason behind is more than a Shia-Sunni rivalry; it is important to contextualize the order before the Islamic revolution; an oil embargo was occurring in the world where Iran's leaders wanted to stop selling oil to Western powers.
 
They called upon Saudi Arabia to do the same in retaliation toward countries who helped Israel in the « Yom Kippur War », but Saudi Arabia didn't stop selling its oil, and decided to increase the price of the barrel to destabilize the economy of the Western countries that helped Israel, without disturbing their strategic alliance with the United States.

Today, the relationship between the two countries is delayed.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/04/08/saudi-iranian-future-three-games-three-scenarios/


 

Mike Harris on Press TV: US continues sanctions against Iran

US reconstruction projects in Afghanistan are ?political corruption?: Analyst

http://www.veteranstoday.com/2016/01/22/mike-harris-on-press-tv-us-continues-sanctions-against-iran/


 

Suppressed War News, November 4, 2015


 

Scapegoating Iran

 

Originally published by Press TV

 

by Kevin Barrett

 

Every year on the Day of Atonement, the ancient Hebrews would blame all of their problems on a goat. Then they would send the goat out into the desert. Goodbye problems!

The ancient Greeks did exactly the same thing.

Unfortunately, blaming all your problems on a scapegoat does not solve those problems. But it may offer a temporary escape in the same way that drugs can provide a brief escape from life's problems. (The Greek word for scapegoat, pharmakos, also can mean "mind-altering drug.")

Today, some of the ancient Hebrews' supposed descendants, the Jews, and their Semitic cousins, the Arabs, are blaming their problems on Iran. Some imagine that going to war with Iran would somehow solve those problems.

In reality, it would just make the problems worse.

But the scapegoating mechanism is irrational. People indulge in scapegoating for emotional reasons not pragmatic ones. Those who make the mistake of blaming their problems on a scapegoat usually end up with more problems than they started with.

Let's examine how Likudnik Israelis as well as some Arabs are making Iran the scapegoat for their own societies' troubles.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2013/01/11/scapegoating-iran/


Til slutt:

When the Lying Starts

is-flag-w-20mm_crop

 

 

 

 

 

 

Iran som et offer for det 20. århundre: 1900 fram til ettervirkningen av Andre Verdenskrig

Iran as a Twentieth Century Victim: 1900 Through the Aftermath of World War II

 

In the first half of the twentieth century, Russia and Britain forced Iran to relinquish its sovereign rights, and the Iranian people suffered severely as a consequence.  As many as 10 million Iranians perished in WWI from famine and disease which was largely Britain's fault.

 

by Dr. Stephen J Sniegoski

 

Old Game for influence...

Old Game for influence...

Iran was once a great power, and though invaded by Greeks, Arabs, Turks, and Mongols and exploited by imperialist powers in the modern era, it has continued to assert its national identity and its people have developed a special sensitivity to interference with its sovereign rights. (In the outside world Iran was known as "Persia" until 1935, although people within the country used the term "Iran." This article will use the term "Iran" except when using actual names or quoting from other sources.) This concern on the part of Iran does not represent some overwrought sensitivity but is actually a realistic assessment of its history over the past century, as this article will delineate. While professing idealistic principles in international relations, European powers ignored these principles in their violations of Iran's sovereign rights, which in at least one case led to human suffering on par with the most tragic events of the twentieth Century.

During the nineteenth century, Russia and Britain competed for power and influence in Central Asia, in what was known as the Great Game. Needless to say, it was neither great nor a game for those countries, such as Iran, which were treated like pawns on a chessboard by the two great powers. By the turn of the twentieth century, Russia had come to dominate the northern part of Iran while Britain dominated the south. The two powers formalized this division in the Anglo-Russian Convention of 1907, which segmented Iran into three parts - a Russian zone in the north, in which Russia was to have exclusive political and economic control; a British zone in the southeast, in which Britain had the sole right to exercise political and economic control; and a neutral "buffer" zone in the rest of the country, in which both the British and the Russians shared power.

Les resten:

http://www.veteransnewsnow.com/2013/11/09/iran-as-a-twentieth-century-victim-1900-through-the-aftermath-of-world-war-ii/

  • Stephen Sniegoski

 

Dr. Stephen J. Sniegoski, Ph.D. earned his doctorate in American history,with a focus on American foreign policy, at the University of Maryland. His focus on the neoconservative involvement in American foreign policy antedates September 11, 2001. His first major work on the subject, "The War on Iraq: Conceived in Israel" was published February 10, 2003, more than a month before the American attack. He is the author of "The Transparent Cabal: The Neoconservative Agenda, War in the Middle East, and the National Interest of Israel". Read more articles by Stephen J. Sniegoski at Transparent Cabal

View Latest Posts >>>


Murray Head - One Night In Bangkok "From CHESS" - Varighet: 3:57.

Hvorfor Vesten demoniserer Iran - av Stuart Littlewood

Why West is Demonizing Iran

They haven't learned from the past, and they won't lift their eyes to a better future.

 

 

by Stuart Littlewood

 

When new recruits join British Petroleum (BP) they are fed romantic tales about how the company came into being.

William Knox D'Arcy

William Knox D'Arcy, a Devon man, studied law and, after emigrating to Australia, made a fortune from the Mount Morgan gold-mining operations in the 1880s. Returning to England he agreed to fund a search for oil and minerals in Persia and negotiations with the Mozaffar al-Din Shah Qajar began in 1901. A sixty year concession to explore for oil gave D'Arcy the oil rights to the entire country except for five provinces in Northern Iran. The Iranian government would receive16% of the oil Company's annual profits.

Mozzafar ad-Din, seldom consulted on matters of state by his father, was naive in business matters and unprepared for kingship when the time came. He borrowed heavily from the Russians in order to finance his extravagant personal lifestyle and the costs of the state, and in order to pay off the debt he signed away control of many Iranian industries and markets to foreigners. The deal D'Arcy cut was too sharp by far and would eventually lead to trouble.

He sent an exploration team headed by geologist George B Reynolds. In 1903 a company was formed and D'Arcy had to spend much of his fortune to cover the costs. Further financial support came from Glasgow-based Burmah Oil in return for a large share of the stock.

Oil well No 1 The first oil well in Iran. It commenced 23rd jun1908 and finished 26th May 1908. It is located in Masjed Solaiman City(Khouzestan Province)

Drilling in southern Persia at Shardin continued until 1907 when the search was switched to Masjid-i-Souleiman. By1908 D'Arcy was almost bankrupt. Reynolds received a last-chance instruction: "Drill to 1,600 feet and give up". On 26 May at 1,180 feet he struck oil.

It was indeed a triumph of guts and determination. The Anglo-Persian Oil Company was soon up and running and in 1911 completed a pipeline from the oilfield to its new refinery at Abadan. But the company was in trouble again by 1914.  The golden age of motoring had not yet arrived and the industrial oil markets were sewn up by American and European interests. The sulphurous stench of the Persian oil, even after refining, ruled it out for domestic use, so D'Arcy had a marketing problem.

Luckily Winston Churchill, then First Lord of the Admiralty, was an enthusiast for oil and wanted to convert the British fleet from coal especially now that a reliable oil source was secured. He famously told Parliament: "Look out upon the wide expanse of the oil regions of the world!" Only the British-owned Anglo-Persian Oil Company, he said, could protect British interests. His resolution passed and the British Government took a major shareholding in the company. Just in time too, for World War One started a few weeks later.

During the war the government seized the assets of a German company calling itself British Petroleum in order to market its products in Britain. Anglo-Persian acquired the assets from the Public Trustee complete with a ready-made distribution network with hundreds of depots, railway tank wagons, road vehicles, barges and so forth. This enabled Anglo-Persian to rapidly expand sales in petroleum-hungry Britain and Europe after the war.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2011/11/17/why-the-west-is-demonizing-iran/

 

I seng med fienden: Utenlandske ledere CIA hjalp til makten

In Bed With the Enemy: Foreign Leaders CIA Helped Bring to Power

Rioters armed with staves shout slogans, during riots in Tehran, August 1953.
 
Rioters armed with staves shout slogans, during riots in Tehran, August 1953.

Brazil has been rocked by massive political turmoil on a scale unseen in decades, with many calling Dilma Rousseff's removal from power a coup that could be traced to Washington. If indeed true, the fifth-largest country in the world will not be the first to be thrown into chaos by US policymakers and the CIA.

Other prime cases in point include Iran and Guatemala.

The 1953 Iranian coup

In 1951, the Iranian government nationalized the British owned Anglo-Iranian Oil Company (AIOC) after the AIOC refused to revise the terms of its lopsided contracts with Tehran. In response, the UK and the US devised a plan, known as Operation Ajax, to remove Prime Minister Mohammad Mosaddegh from power.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/05/15/in-bed-with-the-enemy-foreign-leaders-cia-helped-bring-to-power/

 

Målskive Iran: Amerika og Israel slipper MEK-terroristkult løs fra offfisielt hold

 

Target Iran: America and Israel to Officially Unleash MEK Terrorist Cult

The Munafiqeen [Hypocrites] will be in the lowest depths of the Fire: no helper wilt thou find for them.

~ Sura 4 (An-Nisa), ayah 145, Qur'an

Wink and a nod: Hilary Clinton walks past MEK activists

by Niall Bradley

 

A couple of months ago, one of those dubious leaks made by "unnamed US officials" caught my eye. US media did something it doesn't often do; it publicised 'secret' Israeli government policy. Giving five minutes of prime time TV to Iranian scientist Mohammad Javad Larijani, brother of Ali Larijani, philosopher and chairman of the Parliament of Iran, two "senior U.S. officials" confirmed for NBC News what Mohammad Larijani was telling them: that Israel was behind the assassinations of Iranian scientists.

Specifically, the US officials stated that Israel's Mossad was financing, training and arming an Iranian dissident group that goes by many names, but which we'll call the People's Mujahedin of Iran (MEK) for now. In return, the MEK is "providing Israel with information." Speaking through NBC, these unknown officials confirmed what Larijani and the Iranian government have been saying for years: that Israel, through the MEK, carried out the attacks in which motorcycle-borne assailants attached sophisticated magnetic bombs to the exterior of the victims' cars. The US officials further stated that the Obama administration is aware of the assassination campaign but has no direct involvement.

No sooner had the story been leaked than a series of car bombings took place outside Israeli embassies in India, Georgia and Singapore. The same types of bombs used in the assassinations of Iranian scientists were used to blow up vehicles near Israeli diplomats. The Israelis never actually intended to kill any of their own, because the Mossad warned the embassies ahead of time. Israel of course blamed Iran for the bombings. But these stunts were clearly intended to deflect attention from the US government's confirmation that Israel is murdering Iranian scientists through its surrogate, the MEK, and, once again, portray Israel as the eternal victim.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2012/05/18/target-iran-america-and-israel-to-officially-unleash-mek-terrorist-cult/


 

World awakening to Western lies on Iran

lindseygraham-war_between_iran_n_israel_in_6_months-sept2013

 

World awakening to Western lies on Iran: Analyst

... by  Dr. Ismail Salami,   Senior Editor of Press TV, Tehran

 

The people are 'getting it'

The people are 'getting it'

[ Editor's Note ... dedicated to Lindsey Graham and the 6-month Anniversary of his prediction. Why would anyone make a dire prediction like that unless he was following a written script?

The dividing lines between corporate and alternative media are widening as the former is losing its grip on the only mouth piece that most people get their information from.

While alternative media openly filets the manipulation partnership they have with ruling elites to keep their "pretend-a-Democracy" going, corporate media's only response, so far, has been the 'conspiracy theorist' smear.

Dr. Ismail Salami is an internationally-published author, university professor, Shakespearean scholar, Quranologist, political commentator and lexicographer. He writes extensively on US and Middle East issues and his writings have been translated into more than thirty languages. Salami holds a PhD in Shakespearean studies.

Alternative media has a firmly established beachhead on the corporate media continent. We have air cover, and secure supply lines. The final outcome is written, and is only a matter of time...Jim W. Dean ]

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2014/05/05/world-awakening-to-western-lies-on-iran/

 

The New York Times' siste ikke-jødiske Midtøstenreporter: Kennett Love - Kermit Roosevelt 'Gjør' Iran - 1953-kuppet

Kermit Roosevelt 'Does' Iran - 1953 CIA Coup

Iranian Premier Dr. Mohammad Mossadeq - Kermit Roosevelt, Jr. - and Kermit undercover in Tehran

Iranian Premier Dr. Mohammad Mossadeq - Kermit Roosevelt, Jr. - and Kermit undercover in Tehran

West's 1953 coup against Iran goes on

 

"If  journalists are unable to penetrate the secrecy with which officialdom seeks to cloak its enterprises, they should go back as historians to make the record whole and clear," ... wrote Kennett Love, former New York Times Mideast correspondent, who was in Tehran during the coup (1924 - May 13th, 2013)

 

    ... by Jim W. Dean, VT Editor    ... with Press TV

-  First  published  on  August  21rst,  2013  -

 

Kennett Love as young New Your Times Reporter

Kennett Love as young New York Times Reporter

The hard copy CIA archive confirmation of its engineering the 1953 Iranian coup in cahoots with Britain's MI6 was a news headline this past week. But as pointed out by Press TV, it was old news.

Anyone who wanted to know already did.

This continued charade of governments and their security organs pretending that they can somehow control public perceptions about "what really happened" when everybody already knows, continues to undermine public trust.

The public correctly views this as an attitude of contempt by those in government sworn to protect and serve us. To that you can add the historical government refusal of accepting any responsibility for its misguided and failed policies.

This is especially so if such policies were never really designed for the public, but for special interests, both the visible kind and worse ... the invisible.

The whole world is facing crises in governments of almost every kind, everywhere. Despite the Hollywood and Madison Avenue public relations campaigns to hide it as a minor systemic problem which all suffer, corruption runs deep throughout most of them and always has.

By burying away under security classifications and everything that citizens really need to accurately measure the effectiveness of their governments, and even their loyalty, it makes calling them democracies a bad joke. Our Founding Fathers warned that an informed citizenry would be crucial to maintaining a true republic, and frankly, we have failed.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2013/09/02/kermit-roosevelt-does-iran-1953-cia-coup/

 

The 1953 CIA-MI6 coup - the consequences are still with us today

The 1953 CIA-MI6 coup - the consequences are still with us today


  • Jim W. Dean, Managing Editor

Jim W. Dean is managing editor of Veterans Today wearing many hats from day to day operations, development, writing and editing articles.

He has an active schedule of TV and radio interviews

He is co-host of the popular VT Radio show Jim and Gordie Show.

Jim comes from an old military family dating back to the American Revolution. Dozens of Confederate ancestors fought for the South in the War Between the States. Uncles fought in WWII and Korea. His father was a WWII P-40 and later P-51 Mustang fighter pilot. Vietnam found several uncles serving, a cousin, and brother Wendell as a young Ranger officer. His mother was a WWII widow at 16, her first husband killed with all 580 aboard when the SS Paul Hamilton, an ammunition ship with 7000 tons of explosives aboard, was torpedoed off the coast of Algiers.

He has been writing, speaking and doing public relations, television, consulting and now multimedia work for a variety of American heritage, historical, military, veterans and Intel platforms. Jim's only film appearance was in the PBS Looking for Lincoln documentary with Prof. Henry Lewis Gates, and he has guest lectured at the Army Command and General Staff School at Fort Gordon.

Currently he is working to take his extensive historical video archives on line to assist his affiliated organizations with their website multimedia efforts, such as the Military Order of World Wars, Atlanta, Sons of the American Revolution, Sons of Confederate Veterans , Assoc. for Intelligence Officers, the Navy League, Georgia Heritage Council, National Memorial Assoc.of Georgia.


View Latest Posts >>>

 

Irans virkelige 'kjernefysiske' revolusjon

Iran's real 'nuclear' revolution

Manufactured crisis

The Islamic republic won't disintegrate tomorrow. What's much more crucial is to revisit the key reasons why the revolution happened 35 years ago, and why, when it comes to Iranian geopolitical independence, it remains somewhat popular.

 

by Pepe Escobar

Asia Times

 

The nuclear talks between Iran and the P5+1 (the five permanent members of the UN Security Council plus Germany) are back this Tuesday in Vienna. The stakes couldn't be higher. It will be a long and winding road. Hidden agendas on both sides badly want the talks to fail - and will spare no effort towards that goal.

Supreme Leader Ayatollah Khamenei could be interpreted as a stony realist, when he said that the talks will go nowhere. It's as if the Supreme Leader had read Manufactured Crisis: The Untold Story of the Iran Nuclear Scare, a crucial book by Martha Gellhorn Prize winner Gareth Porter which is being launched today in New York. In the book, Porter thoroughly debunks the whole narrative of the Iran nuclear dossier as sold to the world by the George W Bush administration, assorted neo-cons and the Israeli Likud.

And it gets much worse, in terms of prospects for a final deal to be reached this year. According to Porter, "the Obama administration has introduced the subject of 'possible military dimensions' into the nuclear negotiations. That means that the United States will be demanding an explanation for 'evidence' that the book shows was fabricated. That is a decision that could threaten the conclusion of a final agreement with Iran."

Meanwhile, on Tuesday last week, millions of people hit the streets in Tehran in a massive rally celebrating the 35 years of the Islamic revolution. How come?

Les resten:

http://www.veteransnewsnow.com/2014/02/19/402940-irans-real-nuclear-revolution/


Mike Harris tar for seg Den islamske revolusjon (blant annet) i disse to svært viktige intervjuene:

Mike Harris: Matt Stein is the guest

Ian Greenhalgh:

http://media.blubrry.com/vtradio/p/content.blubrry.com/vtradio/The_Short_End_of_the_Stick-with_Mike_Harris-2017-01-19_guest_Ian_Greenhalgh.mp3

 

Hvem solgte Iran til den khazariske mafia i 1872?

Who Sold Iran to the 'Khazarian Mafia' in 1872?

Mayer Rothschild: "Our late father taught us that if a high placed person enters into a [financial] relationship with a Jew, he belongs to the Jew."

...by Jonas E. Alexis

 

Mayer Rothschild once said: "Our late father taught us that if a high placed person enters into a [financial] relationship with a Jew, he belongs to the Jew."[1]

There is plenty of evidence for this. All you have to do is look at the covert operation that the Rothschilds themselves undertook when they first started to hold Europe by the balls. Citing Niall Ferguson, E. Michael Jones writes,

"After Mayer Amschel Rothschild's sons spread out to the major financial centers of Europe: 'the multinational structure of their firm enabled them to engage in arbitrage, exploiting price differences between, say, the London and Paris markets.'

"'They could also bail each other out in the event of liquidity and solvency squeezes. Never - not even in 1848 - did financial crisis strike everywhere in Europe simultaneously and with equal severity. When Britain suffered in 1825, James could bail out Nathan. When Paris collapsed in 1830, Nathan could reciprocate.'"[2]

This was largely how the Rothschilds began to dominate much of Europe. Now the members of the family do not need to bail each other out anymore. The government will do that for them. What is equally worse is that they can literally destroy the economy and get a $20 million raise for their evil work![3]

Finally, a Jew by the name of Greg Smith, who worked as an executive director and vice president of Goldman Sachs for years, ended up calling the company "toxic and destructive" because it is guided by "morally bankrupt people" who are literally "ripping their clients off."[4] Smith said,

"'I have seen five different managing directors refer to their own clients as 'muppets,' sometimes over internal e-mail."[5]

Smith left the whole business and wrote an entire book on what Goldman Sachs is doing in secret. The New York Times and Forbes,[6] among other Zionist outlets, quickly began to defend Goldman Sachs, but Smith had already done enough damage. In Smith's view, someone should have been going to jail:

Resten:

http://www.veteranstoday.com/2015/04/12/who-sold-iran-to-the-khazarian-mafia-in-1872/

 

Julius Reuter

Julius Reuter

  • Jonas E. Alexis

Jonas E. Alexis graduated from Avon Park High School, studied mathematics and philosophy as an undergraduate at Palm Beach Atlantic University, and has a master's degree in education from Grand Canyon University.

Some of his main interests include the history of Christianity, U.S. foreign policy, the history of the Israel/Palestine conflict, and the history of ideas. He is the author of the new book ,Christianity & Rabbinic Judaism: A History of Conflict Between Christianity and Rabbinic Judaism from the first Century to the Twenty-first Century.

He is currently teaching mathematics in South Korea. He plays soccer and basketball in his spare time. He is also a cyclist. He is currently writing a book tentatively titled Zionism and the West.

Alexis welcomes comments, letters, and queries in order to advance, explain, and expound rational and logical discussion on issues such as the Israel/Palestine conflict, the history of Christianity, and the history of ideas.

In the interest of maintaining a civil forum, Alexis asks that all queries be appropriately respectful and maintain a level of civility. As the saying goes, "iron sharpens iron," and the best way to sharpen one?s mind is through constructive criticism, good and bad.

However, Alexis has no patience with name-calling and ad hominem attack. He has deliberately ignored many queries and irrational individuals in the past for this specific reason - and he will continue to abide by this policy.


View Latest Posts >>>

 

Trekantforholdet mellom Iran, Israel og USA: De første tiårene

The Triangular Relationship between Iran, Israel and the United States: The Early Decades

Exclusive: Dr. Stephen Sniegoski dissects the  history of the relationship of Iran, Israel, and the US from the end of WWII through to the end of George W. Bush's first term (2004) .The greatest focus is on George W. Bush's first administration. The essay shows some "inconvenient history" that the mainstream has thrown down the memory hole. It points out that the caricature of the Islamic Republic of Iran as a crazed state bent on suicidal warfare does not comport with the facts, but is rather disinformation promoted by those who identify with the interests of Israel. Iran has cooperated with the US a number of times since 2000 and has sought to make peace agreements with the US which have been rejected due to interference by members of the Israel lobby. Moreover, the Islamic Republic of Iran's position on nuclear energy is quite like that of the Shah's Iran. And its foreign policy currently only differs from that of the Shah in one fundamental way - opposition to Israel. While the issue of the attack on the US embassy in Tehran and the US support for Iraq in the Iraq-Iran war of the 1980s did cause mutual hostility in the earlier years of the Islamic Republic,  it is the issue of Israel that currently makes the Islamic Republic of Iran the major enemy of the United States, notes Dr. Sniegoski.

The manipulation of U.S. foreign policy by the neocons is all about reconfiguration of the Middle East for Israeli hegemony.

 

by Dr. Stephen Sniegoski

 

Can Israel force US into Iran war ?

Can Israel force US into Iran war ?

"What's past is prologue," a quotation from Shakespeare's play "The Tempest," is engraved on the National Archives Building in Washington, D.C.   In line with this idea - that past events set the stage for what comes afterward-the "Ministry of Truth" in George Orwell's classic dystopian novel "1984"  discarded information from the past that conflicted with the current official version of the truth down the "Memory Hole" so that it would essentially no longer exist.  And since the  mainstream media in America likewise consigns much of the inconvenient past to the "memory hole," it is highly enlightening to go over the triangular relationship between the United States, Israel, and Iran during the past few decades in order to get a better understanding of the present situation.  And in so doing, it will become  apparent that the depiction of Iran as a crazed state bent on suicidal warfare does not comport with the facts and that this caricature has not reflected the thinking of American foreign policy experts but is rather disinformation initially promoted by those who identify with the interests of Israel.

Les resten:

http://www.veteransnewsnow.com/2013/10/07/228382-the-triangular-relationship-between-iran-israel-and-the-united-states-the-early-decades/

 

  • Stephen Sniegoski

 

Dr. Stephen J. Sniegoski, Ph.D. earned his doctorate in American history,with a focus on American foreign policy, at the University of Maryland. His focus on the neoconservative involvement in American foreign policy antedates September 11, 2001. His first major work on the subject, "The War on Iraq: Conceived in Israel" was published February 10, 2003, more than a month before the American attack. He is the author of "The Transparent Cabal: The Neoconservative Agenda, War in the Middle East, and the National Interest of Israel". Read more articles by Stephen J. Sniegoski at Transparent Cabal

View Latest Posts >>>

 

Dagens Iran-Israel -forhold

Iran-Israel Relations Yesterday and Today

640x260_NEO_Moscow

Iran-Israel Relations Yesterday and Today

 

... by  Vladimir Simonov,  and  New Eastern Outlook, Moscow

 

Spotlight on Iran

Spotlight on Iran

Reading the reviews and comments on an article about the current tensions between Iran and Israel, which sometimes are on the brink of war or at least Tel Aviv's threats to carry out missile and bomb strikes targeting Iran's nuclear program, one cannot help but be amazed at the short historical memory we humans have.

There are few people now who remember that in early 1950, Iran was the second Islamic state in the Middle East after Turkey to recognize Israel de facto.

A consulate general of Iran was even opened in Jerusalem. After that, Iran almost immediately began a close and multifaceted partnership with Israel. Iran supplied Israel with oil, gas, various raw minerals, foodstuffs, and consumer goods.

The Jewish state shared its experience and technology in agriculture, medicine, science, and cutting-edge scientific research with Iran. Flights between the two countries were some of the busiest in the region due to daily travel of students, professionals and tourists in both directions.

Hundreds of Israeli advisers worked in every region in Iran. Furthermore, Mossad, Israel's foreign intelligence service, worked actively, along with the CIA, to create Savak, the Iranian intelligence service.

They also cooperated with Savak until 1979, including "working" on Egypt under President Gamal Abdel Nasser, who planted the idea of Arab socialism throughout the region and was hostile to the regime of the Shah of Iran, considering it practically a U.S. agent.

It is interesting to recall that Iran was the only country that supplied oil to Israel after the Suez crisis of 1956, and kept it from suffering an energy shortage. And after the Arab-Israeli war of 1967, Iran was virtually the only Islamic state that opposed the appeal of the Arab countries to destroy Israel as a state, and expressed support for recognizing Israel as an independent and sovereign country.

The Minister of Foreign Affairs of Iran in an interview with the Associated Press in May 1970 noted that "Iran recognizes the existence of Israel as a sovereign state." Then, in 1973, Iran gave much-needed assistance to Israel, supplying it with oil during the Yom Kippur War. In appreciation, by the way, Israel didn't object when Iran started construction on the Bushehr nuclear power plant in 1975.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2013/10/12/iran-israel-relations-yesterday-and-today/

'Det aggressive Iran' eller 'Iran som blir utsatt for aggressivitet'?

Iran: The Aggressor or the Aggressed Upon?

Keep in mind the strong possibility that what is presented as good and bad in the US media may be strongly influenced by what serves the current interests of the state of Israel.

Iran_MagnifyingGlass

In this in-depth analysis "Iran: The Aggressor or the Aggressed Upon?," Dr. Sniegoski, shows that the mainstream media's portrayal  of Iran as a major danger in the Middle East does not fit the facts and he concludes that there is no apparent reason that Iran would be a threat to American interests, even if these interests are viewed from the traditional foreign policy establishment's globalist perspective.  

by Dr. Stephen J. Sniegoski

The American people are constantly told by most of the mainstream media (and even more so by right-wing radio and Fox News) that Iran is a grave danger to the United States and the entire Middle East region.

Three fundamental reasons are given. First, Iran allegedly intends to develop nuclear weapons, which would be a dire threat to the US, Israel and to all of its neighbors, and that it would cheat on any agreement to do otherwise. Second, Iran is said to be actively trying to gain hegemony over the entire region by destabilizing its neighbors. And third, the goal of the Iranian leadership is to destroy Israel, which means the mass killing of Jews - in essence, a second Holocaust. These three arguments are specious with the real reason having to do with the Palestinian issue and Iran's role in it.  This real reason will be dealt with after the first three arguments are properly debunked.

Iran has neither a nuclear bomb nor an actual nuclear weapons program.... Iran's nuclear program began under the rule of the Shah, whose view on this subject was shaped by a  study on Iran?s energy needs by the Stanford Research Institute.

Les resten:

http://www.veteransnewsnow.com/2015/05/03/517881iran-the-aggressor-or-the-aggressed-upon/

  • Stephen Sniegoski

 

Dr. Stephen J. Sniegoski, Ph.D. earned his doctorate in American history,with a focus on American foreign policy, at the University of Maryland. His focus on the neoconservative involvement in American foreign policy antedates September 11, 2001. His first major work on the subject, "The War on Iraq: Conceived in Israel" was published February 10, 2003, more than a month before the American attack. He is the author of "The Transparent Cabal: The Neoconservative Agenda, War in the Middle East, and the National Interest of Israel". Read more articles by Stephen J. Sniegoski at Transparent Cabal

View Latest Posts >>>

Iran og det israelsk-amerikanske imperium

Iran and the Israeli-Americano Imperium

The Vienna Negotiations on Nuclear Power

 

War Clouds Looming Over Eurasia?

 

by Anthony J. Hall

 

The issue of nuclear energy provides the pretext for addressing internationally a fuller array of crises putting Persian civilization once again at a crucial cross-roads in the making of global history. The Islamic Republic of Iran has become a major force in transforming the interface between financial systems and energy markets as the peoples and governments of Eurasia seek to create new forms of regional integration and cooperation by developing alternatives to the US-based petrodollar. These innovations arise in response to the increasingly aggressive agendas of command and control emanating from the tight circle of bankers, Wall Street racketeers, arms merchants, and media manipulators that that have taken control of the Israeli-Americano imperium as well as its subject organizations including NATO and the European Union.

The majority of citizens in the so-called West have been sidelined from any genuine say in guiding the actions and policies of our own governments. The alienation between people and governments has helped remove political obstacles that might otherwise have coalesced to block the rapid escalation of the conditions of permanent and intensifying warfare. The business of war forms the very core of the financial operations of the great Derivative Ponzi Schemes for creating money and debt in by privately-owned central banks. The war business is firing hard on all cylinders right now.

The extent of the sense of alienation felt by average people in our governments in the West is deep and widespread. The alienation is statistically displayed by the turnout rates in the recent US Mid-Term Election. In the autumn of 2014 fully two of every three eligible voters in the United States failed to show up to mark their ballots. Not surprisingly the only real were the Congressional forces of accelerated global warfare.

Where does the money come from to pay for such an immense capacity to destroy all Life on Earth? The huge military budgets are being borrowed from theoretical debt slaves along a theoretical trajectory charting some imagined future.

The Israeli-Americano Imperium

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2014/11/22/iran-and-the-israeli-americano-imperium-the-vienna-negotiations-on-nuclear-power/

  • Anthony Hall

Anthony Hall is Professor of Globalization Studies at University of Lethbridge in Alberta Canada where he has taught for 25 years. Along with Kevin Barrett, Tony is co-host of False Flag Weekly News at No Lies Radio Network. Prof. Hall is also Editor In Chief of American Herald Tribune. His recent books include The American Empire and the Fourth World as well as Earth into Property: Colonization, Decolonization and Capitalism. Both are peered reviewed academic texts published by McGill-Queen's University Press. Prof. Hall is a contributor to both books edited by Dr. Barrett on the two false flag shootings in Paris in 2015.

PART I
The American Empire and the Fourth World: The Bowl with One Spoon, Part One (McGill-Queen's Native and Northern)

PART II
Earth into Property: Colonization, Decolonization, and Capitalism: The Bowl with One Spoon (Mcgill-Queen's Native and Northern Series)

Part II was selected recently by The Independent in the UK as one of the best books of 2010. The journal of the American Library Association called Earth into Property "a scholarly tour de force."

One of the book's features is to set 9/11 and the 9/11 Wars in the context of global history since 1492.


View Latest Posts >>>

Gi aldri slipp på meg...

3 ekstremt oppklarende artikler og 2 radiointervjuer som avslører den sanne årsaken til krigene i Irak, Iran og helt opp til...

Etter å ha lest disse artiklene sank nesten hjertet helt i meg, i skuffelse over landene som har gjort dette. Det er mafia i ordets rette forstand. Ikke "min kjære", men "min skatt" (arabisk for "ma-fia"; hva vi betaler for å ha slike folk til å ødelegge hele jordkloden). De er åtseletere, gribber og det som verre er, og det er "oss", Vesten. Kråkene er engler i sammenlikning med disse. Det eneste jeg lurte på etter dette, var å finne ut mer om det stakkars landet Iran. Egentlig er det synd i alle disse landene som har blitt utsatt for en så råtten agenda som har blitt planlagt helt siden 1930-tallet, og som har blitt satt til verks i våre oldeforeldres, besteforeldres, foreldres og vår egen tid. Og alt vi fikk høre i nyhetene var løgn, løgn og atter løgn, bare for å havne i historiebøkene som vi dytter ned i halsen på våre barn.

 

1)

Pan-Turanism Takes Aim At Azarbaijan; A Geopolitical Agenda

Part VI: Geopolitical Interests & Petroleum Diplomacy

 

... by Dr. Kaveh Farrokh

(1) The Bernard Lewis Project.

Professor Bernard Lewis (photo below) is an octogenarian expert of the "Middle East" (itself an invented geopolitical term). Lewis is indeed a "master" scholar and expert on the Turks, Iranian and Arabs (see sample of his books in references). And herein lays the tragedy: Lewis wields his treasure trove of knowledge as an engine of destruction. Few have ever heard of  "The Bernard Lewis Project".

Lewis

Professor Lewis first unveiled his project in the Bilderberg Meeting in Baden, Austria, on April 27-29, 1979[i] [ii] (see the only photo available of a Bilderberg Conference - 1954 photo). He formally proposed the fragmentation and balkanization of Iran along regional, ethnic and linguistic lines especially among the Arabs of Khuzestan (the Al-Ahwaz project), the Baluchis (the Pakhtunistan project), the Kurds (the Greater Kurdistan project) and the Azarbaijanis (the Greater Azarbaijan Project)[iii].

Bilderberg

Dreyfus and LeMarc (see References, p. 157) provide a very succinct summary of the plan's methodology:

"According to Lewis, the British should encourage rebellions for national autonomy by the minorities such as the Lebanese Druze, Baluchis, Azerbaiajni Turks, Syrian Alawites, the Copts of Ethiopia, Sudanese mystical sects, Arabian tribes...the goal is the break-up of the Middle East into a mosaic of competing ministates and the weakening of the sovereignty of existing republics and kingdoms...spark a series of breakaway movements by Iran's Kurds, Azeris, baluchis, and Arabs...these independence movements, in turn would represent dire threats to Turkey, Iraq, Pakistan and other neighbouring states."

The report is almost too incredible to believe: this is indeed the dark side of Professor Lewis' distinguished academic career. For the students of geopolitical and Petroleum Diplomacy however, there is nothing new regarding the "chop-up Iran" agenda (item 10).

Les resten:

Pan-Turanism Takes Aim At Azarbaijan; A Geopolitical Agenda

2)

Trump on Whose Extremist Agenda?

...by  Sajjad Shaukat for Veterans Today

 

During and after the presidential election campaign, taking note of the US new President Donald Trump's religious bigotry, racialism and extremist statements such as calling a "ban on Muslims entering the United States", "Islam hate us", opposition to the Muslim refugees, especially from Syria etc., some writers, researches and bloggers, including American politicians have called him a "crazy person", while some called him a "mad man."

In fact, American President Donald Trump is neither a "crazy person" nor a "mad man", as he is acting upon the extremist agenda of Israel and India (Under Prime Minister Modi) without bothering for its dangerous consequences which could envelop the entire world, including the US herself.

When he took oath as the American president, it was expected that being the president of the superpower, Trump would soften his attitude and would behave with responsibility. But, no such a change has emerged in his political character, as he seems determined to follow the Indo-Israeli extremist agenda against the Muslims and the Islamic World.

Les resten:

Trump on Whose Extremist Agenda?

3)

NEO - Rex Tillerson and the Myths, Lies and Oil Wars to Come

NEO - Rex Tillerson and the Myths, Lies and Oil Wars to Come


4) Radiointervju:

Mike Harris: Matt Stein is the guest


5) Radiointerju

Mike Harris with guest Ian Greenhalgh


 

Jordkloden har evig nok med olje, og Norsk Forsvar og media er totalt upålitelige

Om jeg så hadde fortsatt å sende eposter til PST, Forsvaret, Nettavisen, VG, Dagbladet, Dagen, Vårt Land, MIFF, Aftenposten, TV2 (de to siste ville ikke høre) til krampa tok meg, så ville de ikke ha innsett hvor pinlig dette landets "forsvar" er eller hvor "eide", ufrie og uvillige de  som medier er til å se grundigere på hvem NATO, USA og Israel egentlig er. De begynte å krige i Irak fordi de ville ha tak i oljen, mens vi rekker dem vår utstrakte "fredshånd". Nå vil ingen innrømme det, enda det er bevist. Ser man nærmere på krigene i Afrika, Syria og i Ukraina, så skjer samme sak der.  Media er med på løgnene om de egentlige årsaken til at det kriges, og blir medskyldige i folkemord. Det er veldig alvorlig.

Gunnar Stavrum som er så interessert i klima og forurensning burde jo synes F. William Engdahls forskning er svært interessant, så kanskje rekker han å skrive om det før han går av med pensjon?

Å sende flere eposter eller blogge her er like bortkastet som å skvette vann på gåsa, for jeg postet dette om Afrika som flyter på et hav av olje allerede den 9. juni i fjor (siste innlegg), men her inne er de fleste bare opptatt av å vise hvor uvelkommen og uinteressante de synes det jeg skriver om er. Man skal ties i hjel.

Forskningen til F. William Engdahl linket til her:

Irak-krigen ble startet på grunn av myter om oljemangel, til fordel for grådige 'oljemagnater'

 


BREAKING/EXCLUSIVE: FBI Finding on Election rigging may prove fatal

NEO - Delegitimizing Evil

Federal Appeals Court Stomp's Trump

Russia politically and strategically kills the Neocons

Trump will not ban Israelis born in Arab or Muslim states

Organized Crime Diplomacy, Trump's Traveling Mobsters

Trump does 'Sanctions Lite' on Iran

U.S. Army And Its Armored Vehicles (Military Analysis)

Trump eats humble pie: State Department suspends Muslim ban

NEO - Poroshenko Tries to Force Trump's Hand in Ukraine

Trump's Voter Fraud Investigation Order Quietly Trashed

Federal Judge blocks Trump's immigration ban; White House will appeal

Mattis Goes "Bad Dog" on Iran

US detains former Norway prime minister over 2014 visit to Iran

Judaism: Satanism, Sorcery and Black Magic

Thank You... America!

 

 

Vestlig terror mot Iran - 17.000 ignorerte terrorofre - Netanyahu og Trump planlegger sammensvergelse mot Iran

But the US is owned by international bankers and influenced by ultra-Zionist neoconservatives. These folks are out to conquer the world. So they don't want allies, they want vassals. (Kevin Barrett)

 

Western Terror on Iran - 17,000 ignored victims

Iranian terror victims would equate to 70,000 dead Americans - 23 9-11s

Pasargadae-with-text-Aug31-and-June-e1434057646737

by Jim W. Dean, VT Editor, and the Habilian Association, Families of Iranian Terror Victims

The victims have faces, and the dead march in the Russian fashion

The victims have faces, and the dead march in the Russian fashion

[ Editors Note - The submission date for papers on terrorism ends on June 30th. You can review the details for submission at this link. Gordon and I have been invited to submit and hope to both be attending on August 30.

Veterans Today is a sponsor of this event to help put the spotlight on the injustice done to us all by the continuation of the state-sponsored terrorism that has been successful in perverting diplomatic immunity to avoid prosecution... so far. But that is a subject for another day.

The world's human rights organizations and media have censored the story of Iran's 17,000 terror victims, mainly because 12,000 of them were murdered by MEK-MKO - the group supported by the US and Israel in the well-known "destabilization campaign".

Extrapolating that number onto the US population would generate about 70,000 dead, far more than our KIAs in Vietnam, but where our soldiers had weapons to fight back with.

The decades of censorship on this slaughter of Iranians was done to avoid interfering with the West's psychological operation of tainting Iran as a state sponsor of terror, when a number of Western governments had been doing it to them.

The US and Israel have had a long history of state-sponsored terror, and are supporting brigades of terrorists in Syria and other countries while claiming to be fighting terrorism. This shameful campaign smears the memory of our Founding Fathers, who are rolling over in their graves at what has been done in America's name.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2015/06/11/western-terror-on-iran-17000-censored-victims/

 


Bibi-Trump plot against Iran

It won't work, but a few scumbag Iranian exiles may succeed in swindling US taxpayers

(video)

By Kevin Barrett, Veterans Today Editor

Iran, which won its independence in the 1979 Islamic revolution, should be a natural ally of the United States. The most scientifically advanced Middle Eastern nation, Iran has an educated population, a growing and highly-diversified economy, and a crucial geostrategic position in the center of the Eurasian chess board. Its successful experiment in political Islam is pluralistic and at least as democratic as anything in the West.

But the US is owned by international bankers and influenced by ultra-Zionist neoconservatives. These folks are out to conquer the world. So they don't want allies, they want vassals. Iran will never settle for vassal status, nor will it acquiesce to the Zionist genocide of Palestine. Hence the "Iran problem."

Now that Bibi Netanyahu has helped install his man Donald Trump in the White House, will the Likkudniks accelerate their plots against the Islamic Republic? Of course they will.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/01/09/bibi-trump-iran/


Kjennetegn på en fascist i punktliste - Trump passer inn:

Trump is the new Hitler and the US is a Fascist state


The Holocaust replaces Golgotha with Auschwitz

Deborah Lisptadt: "The de-Judaization of the Holocaust, as exemplified by the White House statement, is what I term softcore Holocaust denial."

The Holocaust replaces Golgotha with Auschwitz

Putin blames Kiev for upsurge in violence

Syrian War Report - February 3, 2017: Syrian Army Storming Key Gas Fields In Eastern Homs

Trump is the new Hitler and the US is a Fascist state

War between USA and Iran possible again


 

Norske kristne på Skjærgårdsgospelfestival på Sørlandet lærer Kirk Franklin hva de selv kan og husker dette helt til det blir snakk om Iran og "Stakkars Israel" som Gud vil beskytte, og gi hele "Kanaans land til" før de enten krangler på Kristenbloggen eller sier hva de egentlig mener i "krigstunger" (bønneform Ulf Ekman lærte fra seg før han gikk over til Den katolske kirke, hvor jo jesuitter har et spesielt syn på tillatt krigføring mot protestanter) på bønnemøtet, for å oversette det ville trenge sensur for barnas skyld?


 

Å se på dette er umulig for "Dagen"-folk, som ikke vil se virkeligheten i øynene

The Golem Is At Hand - Texe Marrs

Israel has been building nuclear weapons for years. ... The Zionist plot to use

The Golem - thanks to the 400 nuclear bombs now in Israel's Negev desert ...


 

Texe Marrs anklages for  å forkynne "erstatningsteologi" , men samme mennesker som sier det gjerne ser hele araberverden erstattet med Israel... hvis de ikke slutter med å true landet (selvforsvar), for Israel må jo få gjøre det Gud har bedt dem om å gjøre i Det gamle testamente? Som pinsehøvdingen ropte inn i mikrofonen på Sandvik Folkehøyskole for to år siden, som jeg hørte: "Jeg er bekymret for dagens kristne menigheter. De burde lese mer i Det gamle testamente om hva Gud har lovet og sagt til Israel..." Da gikk jeg ut, både for å berge hørselen og fordi jeg trodde at vi nå lever under den nye pakt og at himmelen er målet, ikke byen Jerusalem som har slaktet alle Guds profeter som kritiserte de som bodde der og ikke tålte kritikk fra Gud via dem? Pinsebevegelsen tror jo at det finnes profeter også i dag, så hva er problemet med å høre på hva Jesus sa da han gråt over byen? Var ikke Amos profet?  Tror de ikke på Åpb. kap 18? Det blir et skikkeli' september... (11), for Jerusalem forsvinner da ned til elven som renner under den (som The Jerusalem Post skrev om "running deep, akkurat som i Sak. 14).

På en eneste time ble hun lagt øde.»
          
    20 - Fryd deg over henne, du himmel
          og dere hellige, apostler og profeter!
          For Gud har dømt henne og gitt dere oppreisning.

21 Da tok en mektig engel opp en stein, svær som en kvernstein, kastet den i havet og sa:
          «Slik skal Babylon, den store by,
          bli styrtet ned med veldig kraft
          og aldri finnes mer.

 

 

After The Love Has Gone " - Varighet: 7:44.

Norsk barnesang

Noen barn er brune

 

David Foster & Friends - Chaka Khan - Through the Fire


New American Standard Bible
Opening his mouth, Peter said: "I most certainly understand now that God is not one to show partiality,

King James Bible
Then Peter opened his mouth, and said, Of a truth I perceive that God is no respecter of persons


Dette er vår historie som vi må tenke over:

Greater Israel and the Tale of Two Temples

During the Protestant Reformation a similar split can be equated with a break from the centralized control of the Vatican and the high priest who is considered "infallible" and a law unto himself, as well as European countries moving towards Nation Statehood and the deposing of the royal families from their previously held position of autocratic and absolute control under the dictum of a "divine right to rule."

In the 21st century this can be compared to the Brexit vote where Britain left the EU as well and many other countries in Europe who want to opt for independence due to the political and economic corruption in the central body as well as laws that have been imposed on them that are contrary to their national identity and particular cultural customs. One size does not fit all. In "Europe Has Two Options: Revolution Or Elections,"Charles Gave writes:

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/08/18/greater-israel-and-the-tale-of-two-temples/

greater-israel


 

2000 Years - Billy Joel Lyrics (live version) - Varighet: 6:09.

 

Billy Joel Performing 2000 Years (1993 with interviews)

Billy Joel besøker gjerne "kardinalene" (enten det er katolikker, røde fabelfugler eller baseballspillere (med røde drakter?)

Musikkvideo:

Billy Joel Busch Stadium St. Louis, MO September 21, 2017

Feb 02, 2017
 

No Man's Land by Billy Joel

Løfteslandet/Drømmenes elv


 

Sak. 14
 8 Den dagen skal det renne levende vann ut fra Jerusalem, halvparten til havet i øst og halvparten til havet i vest.
 
Åpb. 22
Engelen viste meg nå en elv med livets vann, klar som krystall. Den springer ut fra Guds og Lammets trone.  2 Midt mellom byens gate og elven står livets tre, fritt til begge sider. Det bærer frukt tolv ganger og gir sin frukt hver måned. Og bladene på treet er til legedom for folkene.  3 Det skal ikke lenger finnes noen forbannelse. Guds og Lammets trone skal være i byen, og hans tjenere skal tjene ham.  4 De skal se hans ansikt, og de skal ha hans navn på sin panne.  5 Natten skal ikke være mer, og de skal ikke ha bruk for lys av lampe eller av sol, for Herren Gud skal lyse over dem. Og de skal herske som konger i all evighet.
 

Inntil nylig har verden blitt hjernevasket til å tro at Israel er jødisk - Kathrine Frisk: Stor-Israel og de to templer

Greater Israel and the Tale of Two Temples

Ayn Dara and the Syrian Connection

greater-israel

by Katherine Frisk

The United States of America was founded on a federated system with small central government, where the individual states had a large degree of autonomy and control in the decision-making process as to the laws that they did or did not want to implement within their own regions. America was the land of opportunity where millions from Europe, the poor, the tired, the huddled masses who, with enough determination and hard work, made a decent life for themselves and their families.

Over the last 70 years since the end of WW2, the government in Washington D.C. has grown to such a degree that the Founding Father's would not recognize it. Control has been centralized, and by incremental steps the states have lost and are losing more and more control over their own decision-making.

The same can be said of Europe where power has been centralized into the EU parliament. In both instances the standard of living for the average middle class person has declined dramatically in the last 20 years, global corporate monopolies have gobbled up every small, medium and large private business enterprise and a large sucking sound has been heard where wealth has vacuumed up to the top and into the pockets of the elites, while those on the ground have been left all the poorer for it.

Both regions have all the signs of becoming dictatorial, fascist police states where the voters aspirations and concerns do not count. As Martin Shultz of the EU recently proclaimed following the Brexit referendum: "It is Not the EU Philosophy that the Crowd can Decide its Fate." In the USA, voter rigging ensures that the elite in society remain in power, while the will of the people is undermined.

Russia on the other hand under the Soviet Union had total and complete centralized control. But since the fall of the Soviet Union, and especially since Putin came to power in 1999, the Russian Federation has been decentralized, and more and more autonomy has been given to the regions. Along with this move, the government has supported small, medium and large private business enterprise and taken steps to limit global corporate monopolies.

The most glaring example of this in Russia is the ban on genetically modified patented food products. The country has invested in organic food production and provided support for all their farmers. The result is that in the space of two years the country has changed from being a food importer to a food exporter. In this case the vacuuming sound has not moved in the direction of a handful of corporate monopolies but has dispersed and benefited the large majority and contributed towards the GDP of the country as a whole.

But what has this got to do with Greater Israel and two temples? Everything. It is the prototype, the fractal that has played out throughout the centuries and has had a major influence and effect on Western religious, social, economic and political policy.

Zionist Settlers attack the Al-Aqsa Mosque

Zionist Settlers attack the Al-Aqsa Mosque

Up until recently the world has been brainwashed into believing that Israel is a Judaic, Jewish state as promised to them in the Bible and that centralized control, religious, social, political and economic should reside in Jerusalem with a new temple symbolizing this body and a Jewish Messiah who will rule the world. (Compare to the second and third paragraph of this article.)

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/08/18/greater-israel-and-the-tale-of-two-temples/


Intel Drop: Amateur Hour has begun

Jerry Boykin, God's Chosen General

We can tell you what empowered all of this and that is Trump's long history of lying, accusing and then moving on to his next blunder; if you think the mainstream press is really against him, think again - they have what we have and they have said very little. We are going to go a step further - Benghazi was a joke, a walk in the park compared to this; we're going further still - we've seen this kind of stupid before, with the Iranian Hostage Crisis in 1979.

General Jerry Boykin planned that disaster and we have reason to believe is responsible for the blind, deaf and dumb operational plan that was used in this Yemen debacle too. Boykin, former Delta commander, the guy who took down President Carter by strewing dead Americans and destroyed aircraft across Iran seems to have done it again.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/02/03/intel-drop-amateur-hour-has-begun/

V-22 Osprey dusting off

Guardian: Trump Turned to Kushner and Bannon to Approve Botched Yemen Raid, Congress, McCain "Silent"

Amatørtimen har begynt

Intel Drop: Amateur Hour has begun

by Gordon Duff and Ian Greenhalgh

Preface

I hardly know where to begin, the 'get along with the Russians' guy, the guy who was going to bring experts in, is now running a clown circus in Washington; I guess the whole thing is funny if it doesn't kill all of us and frankly, it's looking like it's going to kill all of us. The blame goes everywhere.....

Before we get into this, let me explain something - America has never been a very bright country; Americans have always loved 'Fake News', Yellow Journalism and conspiracy theories and remember, the term 'populism' that is being applied to Trump is 150 years old. Also, foreign governments have always been involved in American elections; if you don't think the London banks and their partners in Frankfurt, via Alexander Hamilton and the Federalists quashed America's revolution by hijacking the Constitutional Convention, which was done via bribery and payoffs (Beard, 1913) you aren't paying attention.

Electoral college, picked senators including two each for states like Delaware and Wyoming, just two for California and all of this done under an equal protections provision; also remember the Bill of Rights was an afterthought.

We are going to take things on with a rough attempt at stating their importance, the biggest disaster is Steve Bannon and Jared Kushner; Kushner is a pig-skinned little toad with an Israeli passport who served in the IDF. He is one of the most unremarkable people on earth, the talent and intellect Uber missed his pickup spot.  He is the primary advisor to the President of the United States in areas of national security, behind him is Benjamin Netanyahu and anyone who doesn't know that Netanyahu both despises the United States and is utterly insane is not paying attention.

Les resten

http://www.veteranstoday.com/2017/02/03/intel-drop-amateur-hour-has-begun/

A Palestinian stands on his property overlooking the Israeli settlement Har Homa, West Bank, February 18, 2011. U.S. President Barack Obama called Palestinian President Mahmoud Abbas on Thursday in an attempt to prevent the upcoming vote on an United Nations resolution condemning Israeli settlements. The Palestinian Authority and other Arab nations have pushed for the UN Security Council to vote on the resolution which is scheduled to take place today. UPI/Debbie Hill

 

Vestens misjonærsyndrom på valgfuskområdet og medisin mot antisemittismeanklager i Storbritannia

Trump snakker rett fra levra, men kanskje kan man trenge å lese mellom linjene allikevel?

Trump sets new world record: Threatens EVERYBODY on Twitter in less than 24 hours

Misjonærsyndrom innen OSCE

NEO - Russia finally calls the West's bluff over real elections

The OSCE sees what it wants to... or doesn't

Les resten:

 

Trump fortsetter der Obama slapp:

Trump viderefører samme trettekjære Midtøsten-politikk

Trump pursuing same bellicose Middle East policy

Editor's note:  Updated, the armor sent to Syria is not for Kurdish forces but rather for the 3000 man Jaba group controlled by Saudi Arabia.  Ahmad Jaba was chosen by Israel, Saudi Arabia and the US to replace Assad in Syria.  His force is to move on Raqqah, with American "boots on the ground" and Kurds supplying flank security and cut Syria in half, meeting up with ISIS, also receiving US aid as well.  If only we were making this up.

The US has provided a Syria militant group with armored vehicles in defiance of warnings that the equipment may end up in the hands of Takfiri militants including Daesh terrorists. 

Les resten:


 

The more Juif becomes Theresa, the more antisemitic becomes Britain

. We all agree that racism is a bad thing, so let?s fight it in a universal manner

By Gilad Atzmon

Dave Rich, Deputy Director of Communications at the CST told the JC: "I think there is an overall climate rather than one specific thing that is responsible for the rise in (antisemitic) incidents."

Rich is wrong. There is one crucial factor in the rise in opposition to Jews and their politics: Jewish power has lost all its subtlety. It is now crude and vulgar and manifested right out in the open: whether it is the campaign against Jeremy Corbyn and his Labour party or theIsraeli embassy crudely interfering with British party politics or the constant hunting of critics of Israel or even the impunity of suspected child molester Lord Janner - more and more Brits are now reading between the lines. They have had enough.

Les resten:

The more Juif becomes Theresa, the more antisemitic becomes Britain

Guardian: Trump Turned to Kushner and Bannon to Approve Botched Yemen Raid, Congress, McCain "Silent"

Syrian War Report - February 2, 2017: Govt Forces Recapture Areas West Of Palmyra

Trump Silent: Kiev Unleashes Massive Attack on Donbass

Report: Trump Orders US Troops to Operate with "Moderate Opposition" Against Damascus

War between USA and Iran possible again

Waffler Strikes Again: Trump Says Sanctions To Remain on Russia Until Crimea Returned

The Waffler: Trump Now Criticizes Israeli Settlements Trump Fully Backs

It Begins: Trump Condemns Russia on Ukraine, Follows Hillary Fictional Tune

Scripted by Steve Bannon or Roger Stone? Trump?s ?black bloc? provocateurs set up Twitter threat to UC-Berkeley

The Holocaust replaces Golgotha with Auschwitz

Putin blames Kiev for upsurge in violence

Syrian War Report - February 3, 2017: Syrian Army Storming Key Gas Fields In Eastern Homs

Trump is the new Hitler and the US is a Fascist state


På tide å lese mellom linjene

Oversteg jeg en linje bare du kunne se?

Bob Dylan - Shooting star

 

Did I miss the mark or overstep the line
That only you could see?
Seen a shooting star tonight
And I thought of me

Listen to the engine, listen to the bell
As the last fire truck from hell
Goes rolling by
All good people are praying

 
 
Dronediplomati og militær "valgfuskkontroll"
 
 
 
Når "ekspertene på demokrati" får kontrollere alle "udemokratiske" land, da blir det fred... så "Dra vestover" (eller til Hell i Trøndelag)
 
Trøndere i aksjon

 

Vil du værra med me hjem i natt - allsang på grensen - Varighet: 5:22.

 
Trøstende/Beroligende stjerne, Jesus
 
 
 
Livets vann (elv) og livets tre - Den klare morgenstjerne
Joh. Åpb. 22
 
Livets vann og livets tre
22Engelen viste meg nå en elv med livets vann, klar som krystall. Den springer ut fra Guds og Lammets trone.  2 Midt mellom byens gate og elven står livets tre, fritt til begge sider. Det bærer frukt tolv ganger og gir sin frukt hver måned. Og bladene på treet er til legedom for folkene.  3 Det skal ikke lenger finnes noe som er under forbannelse. Guds og Lammets trone skal være i byen, og hans tjenere skal tjene ham.  4 De skal se Guds åsyn, og hans navn skal være på deres panner.  5 Natt skal ikke være mer, og de skal ikke ha bruk for lys av lampe eller av sol, for Gud Herren skal lyse over dem. Og de skal herske i all evighet.
   

Kom, Herre Jesus!
 6 Engelen sa til meg: «Disse ord er troverdige og sanne. Herren, den Gud som gir profetene sin Ånd, har sendt sin engel for å vise sine tjenere det som snart skal skje.  7 Se, jeg kommer snart. Salig er den som tar vare på de profetiske ord i denne boken.»
   
 8 Jeg, Johannes, er den som hørte og så alt dette. Da jeg hadde hørt og sett det, kastet jeg meg ned for føttene til den engelen som hadde vist meg dette, og ville tilbe ham.  9 Men han sa til meg: «Gjør ikke det! Jeg er en tjener sammen med deg og dine brødre profetene og dem som tar vare på ordene i denne boken. Gud skal du tilbe!» 10 Og han sa til meg: «Sett ikke segl for de profetiske ord i denne boken! For tiden er nær. 11 La den som gjør urett, fortsatt gjøre urett, og den urene fortsette i sin urenhet! La den rettferdige fortsatt gjøre det som er rett, og den hellige fortsette i helliggjørelse. 12 Se, jeg kommer snart og har min lønn med meg, for å gjengjelde enhver etter hans gjerning. 13 Jeg er Alfa og Omega, den første og den siste, begynnelsen og enden. 14 Salige er de som vasker sine klær, så de får rett til å spise av livets tre og gå gjennom portene inn i byen. 15 Men utenfor er hundene og trollmennene og de som driver hor, drapsmennene, avgudsdyrkerne og alle som elsker løgn og taler løgn.
   
16 Jeg, Jesus, har sendt min engel for å vitne for dere om dette i menighetene. Jeg er Davids rotskudd og ætt, den klare morgenstjerne.» 17 Ånden og bruden sier: «Kom!» Og den som hører dette, skal si: «Kom!» Den som tørster, skal komme, og den som vil, skal få livets vann for intet.
   
18 Jeg sier til enhver som hører ordene i denne profetiske bok: Om noen legger noe til, skal Gud legge på ham de plager som det er skrevet om i denne bok; 19 og om noen tar bort noe av ordene i denne profetiske bok, da skal Gud ta fra ham hans del i livets tre og i den hellige by, som det er skrevet om i denne bok.
   
20 Han som gir dette vitnesbyrd, sier: «Ja, jeg kommer snart.» Amen. Kom, Herre Jesus!
   
21 Vår Herre Jesu Kristi nåde være med alle!
 
 

Sponsingen av 'Den amerikanske kanal' ved Mexico-grense som knytter Gulfen via Stillehavet til USA fikk Lee Wanta fengslet

Ekte menn (tøffe gutter) har ikke tid til romanse ("skitprat"). La oss ikke kaste bort tid på å snakke rundt grøten. La oss gå rett på sak (dette er ikke en strikkeklubb for damer). Nitty Gritty (strip to the core). Man må lære seg å forstå hvordan menn tenker. Det er det den amerikanske drøm handler om. Hardt arbeide. Få ut skurkene, inn med englene som i "Bonanza". Skuespilleren "Adam" sluttet i serien fordi han ikke likte hvordan de romantiserte historien i indianerepisodene. Hva han syntes om Mexico-episodene, vet jeg ikke. De kan slippe å bygge en mur i sør, så da blir ingen sur'...? Bare narkomennene* som møter en overkontrollert dør. Men det takler de sikkert, å få kontrollen på "sin side", da blir de blide. (menn = menn/mennesker, og kvinner medregnes noen ganger).

Trump Transition Team Contacted personally by Lee Wanta (Part II)

Lee Wanta's secret plan for an American Canal is now being revealed publicly

by  Preston James

 

In Part I, it was disclosed that Lee Wanta has personally contacted the Trump Transition team and informed them of his well-engineered plan to construct a state-of-the-art high speed Maglev railroad across the USA, paid for from his funds held at Argo Trust.

The Transition Team is now aware that Wanta is ready to begin construction as soon as the Trump Administration flexes its muscle to provide access to his funds now frozen in Argo Trust run by Trustees Hayden, Bush and Cheney (without Wanta's permission).

But there is even more to this story.

Not only did Wanta inform the Trump Transition Team of his well-engineered plan for this much needed Maglev Railroad, which would provide an immediate 2 million good-paying job opportunities, he also informed them of a previously secret plan to build an "American Canal" connecting the Gulf through to the Pacific Ocean.

This canal would follow the border of the USA with Mexico and would remove the need for an expensive wall. Instead, bridges would be constructed at several key points for approved crossing and customs inspection.

Les resten:

 

Speedy Gonzales

har møtt "den amerikanske drøm" (drømt om Trump, men man kan dvele for lenge ved "de gode gamle", og morgendagen trenger ikke nødvendigvis bli så ille som den kan se ut som med "lave skyer", som i Pochahontas-filmen).

 

Trump: 'Kjør over dem, slik Netanyahu gjør det!

Noen er "grenseløse" (eller "rammeløse"/Ramlösa, som de sier i Sverige), noen er skoløse og andre er fotløse. Det er en hensynsløs verden. Hvorfor? Trump liker bare "happy-e folk". Ingen sure miner, ellers er det "Fired!". Det er Trumps amerikanske demokrati og menneskerettigheter for urfolk i praksis. Så han ikke noe kjærlighet i deres rom? Hvor hett må det være?  Trump on meeting with black pastors: 'I saw love in that room' - CNN.com


 

Trump: "Run em' over with tanks, Netanyahu does it"

Trump orders army to censor environmental review, use force against Sioux, scrap treaty

Signs hang in the Dakota Access Pipeline protest camp on the edge of the Standing Rock Sioux Reservation near Cannon Ball, North Dakota, U.S., January 24, 2017.

The Standing Rock Sioux Tribe is vowing legal action after the US Army Corps of Engineers was directed to complete an easement for the Dakota Access Pipeline project. The tribe insists the environmental impact statement should be completed first.

© Stephen Yang


Svar:

Det er fordi din mamma ikke danser og din pappa ikke "rocker og ruller" (er med på notene)

 

Live From Daryl's House - "Your Mama Don't Dance" - Varighet: 5:03.

 

Live From Daryl's House - "Footloose" - Varighet: 5:51. ("Fotløs" - "lett og ledig på foten")

Skoløst møte med lederen...

 
 

Cornelis Vreeswijk - Somliga går med trasiga skor

Kjølig vann fra bestemors brønn - Williams Broters

 

Cooling Water the Music Video - Varighet: 5:15.

Bedre å være en snill "bull" som er til nytte for folket, enn bare en rå bølle, er det ikke, kjære

 
 

David Lee Roth - Just A Gigolo - Varighet: 6:26.

David Lee Roth - Just a gigolo from Crazy from the heat.

Takker "stjernene der oppe for at vi deler denne kjærligeten, du og jeg..."

Duane Loken on God Morgen Norge, singing Me and You

Kanskje på tide å gi de stakkars amerikanerne noe (-n) å være stolt av?

 

CHAKA KHAN LIVE NATIONAL ANTHEM 2008 - Varighet: 2:14.

 

Smokey Robinson Performs at the White House: 10 of 11 - Varighet: 4:26.

Smokey Robinson performs "Abraham Martin and John" at the White House Celebration of Music from the Civil Rights Movement.

Esek. 34

    17 Dere som hører til flokken min, sier Herren Gud, nå vil jeg skifte rett mellom sauene mine og mellom værer og bukker. 18 Er det ikke nok at dere får gå på det beste beite, om dere ikke også skal trampe ned resten av beitemarken deres? Og er det ikke nok at dere får drikke det klare vannet, om dere ikke skal grumse til resten med føttene? 19 Skal sauene mine ete det som dere har trampet ned, og drikke det dere har grumset til?
   
20 Derfor sier Herren Gud: Se, jeg vil skifte rett mellom de fete og de magre sauene. 21 Siden dere trenger alle de svake bort med side og bog og stanger til dem med hornene, til dere får spredt dem og drevet dem ut, 22 derfor vil jeg berge sauene mine, så de ikke mer skal bli til rov. Slik vil jeg skifte rett mellom dem.

Britisk toppgeneral mottok 100.000 pund for husvedlikehold... mens soldater bor i møkk

Top British general given £100k for home upkeep... while soldiers live in squalor

Top British general given £100k for home upkeep... while soldiers live in squalor

Lost their Friggin' Minds: 5 Year old Handcuffed by Trump Thugs at Dulles

Israel: France 'bitterly condemns' latest settlement construction plan

Turkish Red Crescent HQ in Syria's Idlib targeted in airstrike, US led coalition hit the building

On Tolerance

Syrian War Report - February 1, 2017: Govt Forces To Clean Another Pocket Near Damascus

US Helicopter Lands in ISIS-Held Regions in Iraq

FBI 'secret rules. revealed: Massive trove of documents unmask agency's shady tactics

The Big Ban

Trump Orders 8 Year Old Girl Murdered in Targeted Drone Attack on Yemen

Russia: Trump's 'Muslim Ban' is a Cruel and Unjust Exercise in Collective Punishment

Syrian War Report - January 31, 2017: Govt Forces Launch New Push Against ISIS

Understatement of all Time: Trump showing signs of 'malignant narcissism': Psychologists

Russians Claim Trump Sending Armor to Terrorists in Syria

Russia Sours on Trump, Reports New US Threat to Europe

Trump's "Safe Zones" in Syria, Boots on the Ground, Occupation and Balkanization

Trump the War Candidate, Represents Those Who Did 9/11

NEO - America's Media War Scam

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov: Messianic politics fails miserably in the Middle East

Deir Ez-zor reinforced with Syrian airborne troops via Russian helicopters

Will Trump expose 9/11 - or stage a new one?

Jacob Zuma South African President: Don't visit Israel

 

Live From Daryl's House - "Rich Girl" - Varighet: 4:54.  together with Wyclef Jean.

 

 

Afrika flyter på et hav av olje, og derfor er elvene fulle av 'kristenmann- og urfolkets blod'

De bevingede hærførere burde besøke psykologer for å få testet sitt EQ-nivå, for IQ-nivået er ikke til å stole på, før de slippes løs med sverdene og kulene sine. De er like bombet i hodet som kontinentene de har gjort røde av blod, og tviler du kan du bare lese her. De lever i sine egne bobler, og er like tiltrukket av ilden som "boblemenneskene" eller sommerfugler er til ilden. At liv er hellig er en fremmed religion for dem, for det står kun om "Penga eller livet!" i deres hjerter. Andres liv, og de bevingedes (blod-) penger. I Texas, for eksempel, er det så mange rikinger, med "utståling" på hvite hester at Lyle Lovett og andre texanere noen ganger lurer på om Jesu' gjenkomst allerede har skjedd. Men ingen sier "Ingen skade skjedd (eller "ingen skjede skadd") for det vet de ikke stemmer, og også at de blir et hode kortere om de våger (Guantanamo neste stopp).


 

NEO - Brzezinski's NeoColonial Strategic Vision

Utdrag:

Boko Haram has been running around Africa for years now communicating via satellite phones which are not an easy thing to get when you are a terrorist, and even harder when you want to buy service from a satellite provider that is required to ID you quite carefully.

And what could be easier than tapping the sat phone of obvious Boko Haram people that you can easily spot by their GPS locations and listening to a few calls? All of these satellite communication are sucked up by the NSA.

The West could have been drone bombing the Boko Haram people to smithereens using their sat phones for locating them and picking a good meeting time, like when they were going to go out on another village-slaughter and kidnapping raid. But this intervention has not been done because those who could do it are benefiting from its not being done. The mayhem serves some purpose for them.

Why does not corporate media cover the scandal of how terror groups like Boko Haram terrorists use sat phones like they were an NGO?

Why does not corporate media cover the scandal of how terror groups like Boko Haram are able to use sat phones like they were NGOs - They are obviously being "allowed" to do so.

One of the reasons for Africa being targeted is that space technology long ago discovered that Africa is floating on an ocean of oil, and the world petroleum powers would really prefer the interior remain too dangerous for development to take place. But Brzezinski is the last one to tell you any of this, as it is classified.

He then begins to unveil what his spin goal is with all this, by posing that American cannot effectively deal with the current Middle Eastern violence if it does not have a coalition that includes Russia and China.

Ziggy omits acknowledging that Putin has been calling for a full multinational real war on terror, and has been generally ignored by the US, as it has even refused to coordinate anti-terrorism efforts in Syria.

In another low blow, Brzezinski tries to smear Russia using the worn out claim that if Russia stopped invading its neighbors, Ukraine, Georgia, Crimea, even including the Baltic States, that it would have more time to fight terrorism. He is diverting attention from the tremendous Russian counter terrorism success in Syria which exposed the US coalition's make believe effort.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/06/09/neo-brzezinskis-neocolonial-strategic-vision/


Relatert:

Irak-krigen ble startet på grunn av myter og løgner om oljemangel, til fordel for grådige 'oljemagnater'


Well I've been to the mountain and I've been in the wind
I've been in and out of happiness
I have dined with kings, I've been offered wings
And I've never been too impressed

Is your love in vain

Hva gjør man ikke for å albue seg fram til det man vil ha tak i, for å "realisere seg selv"?

 

"Men oljen og vinen må du ikke skade."

 

Joh. Åpb. 6

Og jeg så Lammet bryte det første av de sju seglene, og jeg hørte en av de fire skapningene rope med røst som et tordenbrak: «Kom!»  2 Og jeg så, og se! - en hvit hest. Og han som satt på den, hadde en bue. Han fikk en seierskrans, og med seier dro han ut for å seire.
   
 3 Da Lammet brøt det andre seglet, hørte jeg den andre skapningen rope: «Kom!»  4 Og det kom fram en annen hest som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned. Og det ble gitt ham et stort sverd.
   
 5 Da Lammet brøt det tredje seglet, hørte jeg den tredje skapningen rope: «Kom!» Og jeg så, og se! - en svart hest. Og han som satt på den, hadde en skålvekt i hånden.  6 Og jeg hørte noe som lignet en stemme inne blant de fire skapningene: «En liter hvete for en daglønn! Tre liter bygg for en daglønn! Men oljen og vinen må du ikke skade.»
   
 7 Da Lammet brøt det fjerde seglet, hørte jeg den fjerde skapningen rope: «Kom!»  8 Og jeg så, og se! - en gulblek hest. Rytterens navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. De fikk makt over fjerdedelen av jorden, så de kunne drepe med sverd, hungersnød og pest og ved jordens ville dyr.
   
 9 Da Lammet brøt det femte seglet, så jeg under alteret sjelene til dem som var blitt slaktet for Guds ords skyld og for sitt vitnesbyrd. 10 De ropte med høy røst: «Herre, du hellige og troverdige, hvor lenge vil du vente før du holder dom og lar straffen for vårt blod komme over dem som bor på jorden?» 11 Da fikk hver av dem en hvit kappe, og det ble sagt dem at de skulle holde seg i ro ennå en liten stund, til tallet på de medtjenere og søsken som skulle bli drept som dem, var fullt.
   
12 Og jeg så Lammet bryte det sjette seglet. Da kom det et stort jordskjelv. Solen ble svart som en sørgedrakt, fullmånen ble som blod, 13 og stjernene på himmelen falt ned på jorden som når umodne frukter drysser av et fikentre i storm. 14 Himmelen revnet og rullet seg sammen som en bokrull, og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted. 15 Jordens konger, stormenn og hærførere, de rike og de mektige, hver slave og hver fri, alle gjemte de seg i huler og mellom berghamrer. 16  Og de sa til fjellene og berghamrene: «Fall over oss og skjul oss for ansiktet til ham som sitter på tronen, og for vreden fra Lammet. 17 For den store vredesdagen er kommet, og hvem kan da bli stående?»


 

Kurt Carr - In the Sanctuary - Varighet: 4:26.

 

Irak-krigen ble startet på grunn av myter om oljemangel, til fordel for grådige 'oljemagnater'

Verden mangler ikke olje, og "ekspertene" har løyet og servert udokumenterte teorier, og til og med gått til krig mot forskjellige land som Irak bare for å tjene seg søkkrike på oljen de ville ha tak i. Da måtte de finne på nye løgner om Saddams masseødeleggelsesvåpen for å ham fjernet, for å få tilfredsstilt sine grådige hender og hjerter. Fossilt materiale er ikke kilden til oljen og ikke noe man slipper opp for siden den enorme oljekilden finnes mye lenger ned enn det "eksperten" løy om, nemlig i et utømmelig, uendelig "indre oljehav" mye lenger ned enn det først påstått at oljen hentes fra. Jorda gjør seg selv om til olje, av seg selv, i en "evig" rundgang, så lenge vi mennesker ikke tar livet av oss selv og jordkloden via krigene vi setter i gang bare for å få tak i den... Som den svenske professor'n sier: "Det är en evighetsmaskin..." (Den makeløse "manicken")

 

Utdrag av F William Engdahls artikkel:

I want to give here a personal account of the change in my own belief about the genesis of hydrocarbons as I feel it will become increasingly important in the near future to grasp precisely what the Oil Game of the Big Four Anglo-American oil giants - ExxonMobil, Chevron, Shell and BP - is truly about. It's about creating myths, lies and ultimately oil wars based on those myths and lies.

It was during the period in late 2002 as it became clear that the Bush-Cheney US Administration was determined to destroy Iraq and depose Saddam Hussein. How a US government could risk a potential break with its European and other major allies for any real or imagined threat from Iraq at that point puzzled me greatly. There must be a deeper ground, I told myself.

 

NEO - Rex Tillerson and the Myths, Lies and Oil Wars to Come

by  F. William Engdahl,   with New Eastern Outlook,  Moscow

Peak Oil premise plummets

[Editor's Note: Mr. Engdahl has a timely retrospective piece on the pseudo-scientific battle over the theory of peak oil that had become a pseudo-religion, with big oil using the scarcity angle to keep their prices increasing. Imagine that.

What William lays out is a classic Intelligence psyops, starting with the readily available scientists' willingness to write papers confirming the foundation of peak oil when they see a deep pocket sponsor. When looking into it, neither Engdahl nor the Russians could find a scientific paper that really established the original premise.

Someone made it up because it suited their purposes to do so, and it worked like a charm, allowing the big oil companies to enjoy some fabulous years of huge profits. But it is now destroyed with the track record Ukraine had, with its deep wells running at a 60% success rate and some of them producing over 2000 barrels a day.

VT has nibbled on this controversy over the years, our biggest contribution being that one of the reasons that Africa was kept in a permanent state of chaos was that it was sitting on an ocean oil, where certain parties never wanted that flooding onto the market, and it hasn't.

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/02/01/neo-rex-tillerson-and-the-myths-lies-and-oil-wars-to-come/


Confessions of an "ex" Peak Oil Believer


By F William Engdahl, September 14, 2007

http://www.engdahl.oilgeopolitics.net/Geopolitics___Eurasia/Peak_Oil___Russia/peak_oil___russia.html


Relatert:

Afrika flyter på et hav av olje, og derfor er elvene fulle av 'kristenmann- og urfolkets blod'


 

Live From Daryl's House - "For The Love Of Money" - Varighet: 6:12.

 

Russlands forhold til Trump forsures

Som det er med alle presidenter så lover og lyver de på spreng under valgkampen, i alle retninger, bare for å vise sitt sanne jeg og hva de egentlig vil kjempe for når de vinner valget. Kanskje noe å tenke over. Er det noen vits i å stemme på løgnere? Det er som å prøve å fange vinden og tro at man kan temme havets "guder", som er som bølger. Store og tøffe, men helt uforutsigbare.

US Helicopter Lands in ISIS-Held Regions in Iraq

FBI 'secret rules' revealed: Massive trove of documents unmask agency's shady tactics

The Big Ban

Trump Orders 8 Year Old Girl Murdered in Targeted Drone Attack on Yemen

Russia: Trump's 'Muslim Ban' is a Cruel and Unjust Exercise in Collective Punishment

Syrian War Report - January 31, 2017: Govt Forces Launch New Push Against ISIS

Understatement of all Time: Trump showing signs of 'malignant narcissism': Psychologists

Russians Claim Trump Sending Armor to Terrorists in Syria

Russia Sours on Trump, Reports New US Threat to Europe

Trump's "Safe Zones" in Syria, Boots on the Ground, Occupation and Balkanization

Trump the War Candidate, Represents Those Who Did 9/11

NEO - America's Media War Scam

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov: Messianic politics fails miserably in the Middle East

Ingen har sunget "Riding through the storm" bedre enn Donna Summer, men de har blokkert hennes video i Norge. Egentlig må jeg si at Yolanda Adams deler førsteplass med henne. Billy Joel synger "Stormfront" bra, selv om han er skipper på egen skute og fornøyd med det.

 

Billy Joel - Storm Front (from Live at Yankee Stadium) - Varighet: 5:28.

 

Miks - Yolanda Adams - Through the Storm

 
hits