Så en person med det norske korsflagg som smykke i halsen kan ikke være objektiv?

 

Erik Stephansen

NRK fortjener likevel hijabkritikk

LES MAHMOUD FARAHMAND: Hijab til hodebry

 

Jeg er ikke en Israelsdyrker, som så å si hele pinse,- og den karismatiske/trosbevegelse med deres aviser er. Jeg klarer å tenke objektivt, for jeg skjønner hvordan og hvorfor Midtøstens befolkninger kan hate Vesten; USA og Israel for hva de har gjort med deres land, men de fleste norske aviser vil aldri innrømme det dere har fått vite. Dere er dermed ikke objektive.

Hvis NRK hadde hengt korsflagget sitt opp på veggen på samme måte som kristne menigheter henger Israelsflagget opp på veggen, ville de da ha antydet at de selv ikke er objektive, siden det er et kors i vårt flagg? De stempler jo da de som bor her i landet og våre forfedre som mennesker som ikke er objektive; ikke kan se ting fra flere sider og derfor er subjektive og lyver, noe NRK og resten av norsk media selvsagt aldri gjør, de som ikke bruker kors som tegn på at de snakker sant, siden korset tydeligvis står for løgn, i henhold til dere "sannhetstalere"? Når skrev dere om Obamas generaler som bygde opp IS og satte i gang med å trene disse soldatene, samt sende dem våpen?

Nå har jeg allerede sagt hva jeg mener om saken; at jeg synes kristne ikke bør bry seg, noe dere kan lese om her. Men det er en annen ting. Svenske kvinner som skulle forhandle i land en avtale med Iran dro dit av respekt for landet som helhet med muslimsk hodedekke på hodene av respekt "for landets kultur", enda det var USA og Storbritannia som stod for kuppet og innsatte sine egne ledere som tvang igjennom den grusomme praksisen at alle kvinner som ville kle seg som de ville skulle straffes, for de skulle dekke seg til, og at alle som ønsket frihet, f.eks. homofile, skulle steines på lik linje med kvinner hvis ektemenn hadde påstått at de hadde vært utro ble. Så hvis vi vestlige kvinner midlertidig underordner oss en religion vi ikke har bare for å tekkes et annet lands kultur, hvorfor forventer ikke da NRK at representantene for de selv som moderne, fri, norsk bedrift, skal gjøre det samme? Som Eirik Stephansen og den iranske artikkelforfatteren han linker til sier så er det faktisk minoriteter; svært få muslimske kvinner her i Norge, som bruker hijab - og disse skal representere dem alle som et forbilde? 

Jeg har ikke noe imot at folk kler seg som de vil, men det begynner å bli galskap når at alle som bruker et kors, noe dere selv gjør på 17. mai, skal stemples som mennesker som ikke er i stand til å tenke objektivt.

Er det forbudt å bruke det norske flagg som et metallsmykke i halsen, med rødt, hvitt og blått, fordi det står for noe uobjektivt som dere ikke vil formidle til seerne? Hvilken makt representerer dere egentlig? 

Er det lov til å bruke slangesmykker av sølv rundt hals og armer, selv om det representerer jødedommen (nederst på den siden)?

Hvis jeg skulle klage, noe jeg ikke har gjort, så ville jeg klage over at dere stempler deres eget flagg, land og folk som uobjektive tullinger, og oppfører dere som dotter overfor islam som er svært kvinneundertrykkende i mange land. Men bare "kjør" på, jeg har ikke sett på deres programmer på flere år, og sponser dere via kringkastingsavgiften, men se hvordan dere behandler folk som ikke er slike som dere ønsker å representere; vi som uttrykker noe dere ikke vil stå inne for...

STORBRITANNIA OG USA INNRØMMER AT DE SELV INNSATTE KHOMEINI I 1979 - DET VAR ET KUPP

15.06.2017 kl.16:17
Skrevet av lyttlitt

  Redaktør Mike Harris er veldig klar i hodet (og får ofte meg til å le fordi han gir flotte, vittige svar), som alle hans medarbeidere i Veterans Today, og hans måte å sn...

 


 

^ VG: "RUSSLAND BRYTER GRENSER, STEINFELD: PUTIN ER BØLLETE, TRUMP ER KLOK ANGÅENDE AGHANISTAN..."

V  FINITO "ADL" - nynazister; jødiske organisasjoner stod bak terror i Charlottesville

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits