FINITO "ADL" - nynazister; jødiske organisasjoner stod bak terror i Charlottesville

 

For et betent vepsebol dere har gjort politikken og menighetene til... den store "avledningsmanøvren" fra sannheten om deres egen blodskyld...

 

 

til: forsvaret@mil.no,
post@pst.politiet.no,
03030@nrk.no,
2200@vg.no,
john.arne.markussen@dagbladet.no,
redaksjonen@nettavisen.no,
ContactRense@earthlink.net,
kontakt@startsiden.no,
knut-arild.hareide@stortinget.no,
postmottak@jd.dep.no
dato: 24. august 2017 kl. 14:01
 

Eustace Mullins (fengslet, nå død) avslørte løgnene rundt Holocaust og oppklarer hvem skaperne av nazimen er

Nederst her har jeg lagt til veldig viktig info som dere bør ta dere tid til å høre på. Jeg fornekter ikke at jøder satt i fengsel, fangeleire/konsentrasjonsleire, til og med min morfar ------  (fangeleir i Troms og på Grini) og hans bror satt i fengsel (Sachsenhausen mente min onkel -------- ----det var at ------- -----, som jobbet i Kongens Garde, med militærutdannelse/stilling satt). I NRK håner de alle som tror at London-bankskurkene kan ha gjort noe galt... De om det. 

 

Ellers er det viktig å få med seg at israelske, politiske sponsorer stod bak terroren i Charlottesville, noe som er bevist med 1000% økning i sponsorinntekter online like etter drapene. Det betyr at nazister sponser nazister, og disse nazistene sitter i Israel. Lytt til Ian Greenhalgh. Det er et politisk spill. Texe Marrs kommer også med nyttig info om den nazistiske UFO-sekten som israelske myndigheter ikke hadde noen problemer med å gi tomter til i sitt "hellige land". Dessuten kan man jo spørre om ikke de rasistiske handlingene mot palestinerne viser samme ansikt som nazistene viste via sine handlinger?

 

Spillet er så enkelt at til og med jeg kan forstå det, ja et barn kan det - hvis man bruker enkle tegninger og forklaringer på "guttestreker" og mobbing med døden til følge, fordi man har ledere som tenker med hva de sitter på; tissen sin. De har ikke tid til å sette seg inn i disse tingene, fordi de er urettferdige, grådige og hjernevaskede; partiske kalles det.

 

I det ytre er "man" imot nazisme/nynazisme, og beskylder alle som kritiserer en for å drepe og gjøre noe som er like galt mot andre folkegrupper eller religiøse/politiske grupperinger som man selv ble utsatt for, bare fordi man tjener på det. Derfor sponser man nynazister til å begå terrorhandlinger mot ens egne, for å skape sympati for seg selv. Det samme gjør venstresidens sponsorer. De sponser mennesker som begår rasistiske/religiøst motiverte handlinger mot "en selv" (ens egne), og ofrer dermed ens egne på alteret, bare for å oppnå det å for eksempel "få lov" til å rasere landet Irak. De "innrømte" at Al-Qaida stod bak 9/11, men fredet deretter gruppen som de selv skapte...

 

Snakk med redaktør Gordon Duff, Jim Dean eller f.eks Kevin Barrett og Ian Greenhalgh som vil beskrive hva "kristne nynazister" er (Bush-klanen). Obama var med på å skape IS (tillot fremveksten av den). Han ofret dermed både muslimer, kristne og yazidier på alteret, mens han retter fingeren opp mot himmelen, for å signaliserer "Kun 1 Gud: Allah"." Det er jo trist, hvorfor gjorde han da "IS" mot dem? Det er jo lett å forstå. Han er ikke en av dem.

 

Mafiaen er bak det hele, verdensmafiaen, og vi ofres alle på deres alter. De innsetter kun sine egne "dobbeltagenter" i presidentrollene. Kongressen støtter... Israel (under Obama, som ikke satte ned veto for én gangs skyld...)

 

It's Congress, Stupid! | Veterans Today

70 prosent av Kongressen er avslørt å være pedofile; "tatt på fersken", men blir ikke fenglset.

Power, Pedophilia and the US Government | Veterans Today

7. feb. 2015 - There now exists incontrovertible evidence confirming that members of ..... by the powerful pedophiles in Congress 

VT Exclusive: Largest Pedophile Ring in History ... - Veterans Today

24. aug. 2016 - An Internet pedophile ring with up to 70,000 members - thought to be ... Mehran T. Keshe met with the FBI in Rome, a meeting set up by VT.

Trump Campaign Chair Charged with Pedophilia ... - Veterans Today

23. apr. 2017 - ... with the Rockefellers and a prominent Congressional family invited me .... An Internetpedophile ring with up to 70,000 members 

Complete Exposure | Veterans Today

15. jun. 2017 - And we now know that pedophile crimes are practiced by about 70% of the Members of the US Congress are pedophiles (according to ...

 


 

Et sted i Norge sier de "adle" for ordet "alle"...

Ferdig her inne. Den som har ører, han høre. Den som har øyne, han se. Den som kan tale, han tale - for å redde liv. Si det Jesus sa, og gjør det Gud, Hans Far vil. Jeg skammer ikke over evangeliet, for det er en Guds kraft til frelse. Hvil og gå inn i Guds ferdiglagte gjerninger. Enten du er han eller hun, selvsagt. Vi er bare "tatt for gitt" bak den "a" -en, så lenge det passer dem. Det står nyheter lenger ned som Nettavisen og hele avis- og tv-gjengen dere har rundt ørene deres aldri kommer til å ta i med en ildtang engang, fordi det å kristisere noe jødisk er forbudt. ADL står bak volden i Charlottesville, m.m. Det ser man ved å ta en titt på den enorme pengestøtten fra det hold som strømmet inn.

Bloggeier har opphavsrett på foto.

Foto © Bloggeier

Jeg hadde på meg hodedekke, hele tiden...

Pappahjerte

Warmonger and Neocon Max Boot humiliates himself again

 

Politimenn i USA stønner over en komplett mangel på forståelse....

 

Dette er ikke noe nytt. Det var slik under Obama også. Gordon Duff skrev om hvordan amerikanske politistyrker lenge har blitt trent opp av Israels politivesen som har fått seg "god" erfaring på å "få kontroll" over palestinere, for å si det mildt, "som verdens mest moralske hær" og for det andre er det ikke bare republikanere, men også demokrater, som oppfordrer til vold mot politi. Israeliseringen av amerikanske politistyrker (brutalitet). Black Lives Matter (amerikansk "blå") har oppmuntret barn til å drepe politifolk. Militariseringen av det amerikanske politivesen har kommet ekstremt langt, i feil retning (eks. avliving av veteranen Elliot Williams). De har blitt delaktige i å skape en politistat, et diktatur. Røttene er i Israel, uansett om det er republikanere eller demokrater som står bak. Mener dere å si at dere egentlig er "røde", at folket har misforstått? Egentlig virker det som om dere er temmelig sinnsforvirret når det gjelder å forstå hvem det er som bruker dere som bevæpnede bukker, uten sympati, som virker så korka i hodene at dere skyter mot og dreper døve og autister / deres verger som snakker med dere på tegnspråk (Charles Kinsey), trygler og ber på sine knær og banker mentalt og fysisk handikappede jenter til blods på flyplasser fordi dere tenker med avtrekkfingrene deres, ikke med hjerte eller hode. Selvsagt er det mange snille blant dere. Dere blir bare brukt som nyttige idioter av disse som dere nå skal få vite hvem er. Bruk hodet på etterforskning om hvem det er som holder trådene dere danser i som tankeløse bevæpnede dukkemenn i blå drakter... Var det hele poenget? "Image is everything". De rekker ikke å se fargen på klesdraktene deres for bare pistolen. Dere får til og med lov til å voldta barn uten å bli straffet for det.

Historiker Ian Greenhalgh, som er britisk, forklarer dette svært grundig - hvis amerikansk politivesen vil lytte - og han oppgir navnene på de som står bak begge grupperinger, som sponsorer. Deres sponsorer er Israels høyre- og venstreside, i regjeringen. Det gjør vel ikke USAs politivesen "blått", men lilla? Rødt pluss blått er... hva dere har blitt til. "Neste år i Israel"? Ians viktige intervju er markert med rødt under innlegget om volden i Charlottesville. Det er vel ikke rart at mange synes det er rart at deres amerikanske justisdepartement får beholde satanistens far, Sir Albert Pike, på æresplass foran bygget? Og dere forventer at folket skal respekterer ham og dere? Hvis Trump kunne slutte å slenge sånn med leppa og fjerne han, så skulle jeg gidde å lytte til ham når han forteller om at han har sørget for at det har skjedd. Innen det er jo dere bare et Frimurerland, med politivesen som tjener de kreftene dere ærer så lenge dere lar trollet få stå der som et forbilde. Dere har til og med dekorert offentlige bygg over hele USA med frimurersymboler, der politikontorene holder til i kommunene. Latterlig er det, latterlig trist. 

Viser en komplett mangel på forståelse (video som amerikanske politi har produsert selv)

 

USA: Rødt + blått = Israel 

(som det snart er straffbart å boikotte)

Blå jakke, rødhåret jente - og så vinner dere alltid i rettssalene.

Ingen kan pelle dere på nesene.

 

 

Billy Joel - Keeping the Faith

 

Britisk historiker, Ian Greenhalgh:

Jødiske organisasjoner involverte i terroraksjon i Charlottesville - Trump, ADL, SPLC, Ukraina og Nord-Korea


 

ADL reports 1000% surge in online donations after Charlottesville rally

 

[Editor's note: While this funding boost is not the reason behind the Charlottesville fiasco, it is certainly a welcome bonus for the perpetrators - the ADL and the rest of the Israeli lobby, the SPLC, AIPAC and B'nai Brith.

Yes, the Israeli lobby is behind Charlottesville and the rest of the attacks on US society that are, ultimately, intended to destabilise and perhaps even destroy the USA by turning left against right black against white, dividing and conquering in a ploy straight out of The Protocols of the Learned Elders of Zion. Ian]

 

Les resten

 

Hvis dere lyttet til den britiske historiker Ian Greenhalgh i intervjuet ovenfor så vil dere forstå galskapen i at sponsorer i Israels ("jødiske") politiske maktelite SELV ildner opp under nynazister i Charlottesville. Ja, det finnes ekstremisme på både høyre og venstre side i politkken.

Selv om "Davidsstjernen" ikke kan bevises å være en stjerne kong David brukte, men heller bevist å være den Refan-stjernen Israelsfolket bar på; avguden, i ørkenen, så forstår jeg godt Billy Joel som tok på seg stjerne under sin konsert. Det er på tide at president Donald Trump ser nærmere på sine egne sponsorer og hvem han selv støtter med alt han har og er; med "hud og hår".

Billy Joel har på seg "jødestjerne" under konsert


 

Det finnes terror også på venstresiden av det politiske kart:

 

Pennsylvania Mom Claims Black Lives Matter Told Her Son to Shoot at Cops...So He Did

| The Daily Caller

blm black lives matter

 

Via The Daily Caller:

The mother of a Pennsylvania teen charged with attempted homicide of a law enforcement officer blamed Black Lives Matter for the actions of her son, who she says was just following orders.

According to police, Marquell Rentas, 17, and Trenton Nace, 18, opened fire on police officers early Friday morning by a cemetery in central Pennsylvania. Marquell's mother, Luz Rentas, pointed a finger at Black Lives Matter in a statement released to news organizations over the weekend.

"I went to school with some of these cops. I know some of their parents and we all have respect for each other," Ms. Rentas said, according to WGAL. Rentas went on to refer to the two teen - who are cousins - as "punk kids" who were influenced by Black Lives Matter, which she called an "irresponsible organization."

"They are in jail for doing what Black Lives Matter wanted them to do: shoot at cops," Rentas said, according to WBTV.

(read more)

 

Black Lives Matter "Protesters" Destroy French Town

 

 

Arguments Against the Race Grievance Mafia

By Jonas E. Alexis on August 9, 2016

The Race Grievance Industry cunningly and unremittingly utilizes three schemes to sustain itself: black victimhood, white guilt, and political-correctness

 

 

Disturbing truth about all American Wars in the Mideast since WW2

Pakistan Says US Must Not Make It A "Scapegoat" for Afghan Failures

 

De plasserer seg som guder på tingfjellet mens de viser djeveltegn. Satan er jo også en av Guds sønner som brukte å møtes der oppe. Og så ber de en om å re opp sengen først, for å få til noe her i livet...

 

NOT HOME IN THE MOUNTAIN - SE OPP OG BLI FORBLØFFET - GUDENES TINGFJELL

 

 

Shirley Caesar - Rejoice

 

Fil. 3

 

Å vinne Kristus
3Og så, mine søsken: Gled dere i Herren! Jeg blir ikke trett av å skrive det på nytt, og det skal gjøre dere trygge.  2 Hold øye med hundene, hold øye med de onde arbeiderne, hold øye med dem som skamskjærer seg.  3 For det er vi som er de omskårne. Vi gjør tjeneste ved Guds Ånd, vi har vår stolthet i Kristus Jesus og setter ikke vår lit til det ytre.  4 Ytre sett har jeg grunn til selvtillit. Om andre mener de kan sette sin lit til det ytre, kan jeg det enda mer:  5 Jeg er omskåret på den åttende dagen, jeg er av Israels folk og Benjamins stamme, hebreer av hebreere, lovlydig fariseer,  6 en brennende ivrig forfølger av kirken, uklanderlig i min rettferdighet etter loven.
   
 7 Men det som før var en vinning for meg, det regner jeg nå for Kristi skyld som tap.  8 Ja, jeg regner alt som tap fordi det å kjenne Kristus Jesus, min Herre, er så mye mer verdt. For hans skyld har jeg tapt alt, og alt jeg har tapt, regner jeg som verdiløst skrap, bare jeg kan vinne Kristus  9 og bli funnet i ham, ikke med min egen rettferdighet, den som loven gir, men med den rettferdigheten jeg får ved troen på Kristus. Det er rettferdigheten fra Gud, bygd på tro. 10 Da kjenner jeg ham og kraften av hans oppstandelse, får del i hans lidelser og blir ham lik når jeg dør som han 11 - måtte jeg bare nå fram til oppstandelsen fra de døde!
Fram mot målet
12 Jeg mener ikke at jeg alt har nådd dette, eller alt er fullkommen, men jeg jager fram mot det for å gripe det, fordi jeg selv er grepet av Kristus Jesus. 13 Mine søsken, jeg tror ikke om meg selv at jeg har grepet det. Men én ting gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak, og strekker meg etter det som er foran, 14 og jager fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus. 15 La oss tenke slik, alle vi som har nådd fram til modenhet. Og om dere ser annerledes på noe, skal Gud gi dere klarhet også i det. 16 La oss bare, så langt vi er kommet, fortsette i samme spor!
   
17 Følg mitt eksempel, søsken, og se opp til dem som lever etter det forbilde dere har i oss. 18 For, som jeg ofte har sagt og nå gjentar med tårer: Mange lever som fiender av Kristi kors. 19 Fortapelse er deres mål og magen deres gud, skam gjør de til ære, og de søker bare det jordiske. 20 Men vi har vår borgerrett i himmelen, og derfra venter vi frelseren, Herren Jesus Kristus. 21 Han skal forvandle vår skrøpelige kropp og gjøre den lik den kroppen han selv har i herligheten. For han har makt til å underlegge seg alt.

 


 

Muslimer tar på seg hjijab, jøder tar på seg Remfans stjerne for å demonstrere sin identitet, enten via smykke rundt halsen eller "stjernehatt" på hodet, akkurat slik også kristne med samme stjerne rundt halsen, på kirkevegger og "flaggstanden" på sine politiske scener gjør, mens kristne tør ikke miste jobbene sine fordi de tvinges til å ta av seg korsene sine hos NRK (og andre steder) siden kristendommen er noe de ikke vil identifisere seg med... Er vi allerede blitt til utslettede dotter? Det er det de vil ha oss til å bli. Ville de ha tatt fra noen jobben for å ha et smykke formet som en "politisk" slange rundt halsen, armene eller i ørene? Se nederst, angående "Jødenes hellige slange". Så inviterer de inn brunkledde kappemunker (hos Ulf Ekman som ble med dem da de dro) i sine trosmenigheter og konferanser, slike som har en statue i Roma hvor en pave tråkker en protestant flat, noe som alltid har vært og fortsatt er målet, enda den "kirkens" makt er bevist være satanisk og undertrykkende på alle måter overfor motstandere av Vatikanet (satanistene, frimurerne, de pedofile), ikke minst økonomisk. Og årsaken dere oppgir til de menneskene som dere vil skal gå ut av Den lutherske kirke er "De forkynner ikke at vi blir rettferdiggjort ved tro..." Lykke til, dere "rettferdige". Dere kan saktens trenge det på dommens dag, som dere påstår dere skal unnslippe. Da trenges det omvendelse fra økumenisk samarbeid med Djevelen, uansett hvor mye "pinsekraft" dere tror dere har mottatt fra deres "profetiske" (kristenspiritistiske) mentorer og "åndsutgydere" Visjon Norges "eks"-satanister med svært så saftige lønninger for sine "puff-puff". Hvis dere elsker ild så vet dere hvor den finnes, i fullt monn, i historien om den rike mann og Lasarus.  Fordi Jesus oppfordret oss til å selge alt vi har og gi til de fattige så leser dere ikke det verset. Dere tar heller ifra enken hennes aller siste skjerv for å gi til satanistene. Skam dere. "La oss hjelpe deg å skrive ditt testamente for deg!", som Jan Hanvold annonserer med hver dag på TV, i godt selskap med alle de andre ødeleggerne av Guds hellige menighet og uskyldige mennesker i mange land (faschister og nynazisters bidrag.) Tror du ikke meg, så kan du lese her.  Dr. Preston James i Veterans Today sier at "Det er ikke over før den feite dama synger".

 

Lukas 19

45 Så gikk Jesus inn på tempelplassen og ga seg til å jage ut dem som drev handel der. 46 Han sa til dem: «Det står skrevet:
           Mitt hus skal være et bønnens hus.
          Men dere har gjort det til en røverhule.»

47 Hver dag var han på tempelplassen og underviste. Overprestene og de skriftlærde og alle folkets ledere ville gjerne få tatt livet av ham. 48 Men de fant ikke noen måte å gjøre det på, for hele folket hang ved ham og hørte på ham.

 

Time to start defending Christianity (Part I)

By Preston James, Ph.D on March 23, 2017

It's time for the American Christian Churches to wake up and understand that they are under sinister long-term attack from a Babylonian Talmudic agenda.

by  Preston James and Mike Harris

"With her she took the clean smell of lilies wherever she went; perhaps that is why she loved white so much: it was the reflection of her heart." ~The memoirs of Archbishop Anastasius, regarding St. Elizabeth (Fyodorovna) the New Martyr and Grand Duchess of Russia (1864-1918), who was brutally martyred by the Bolsheviks on July 18, 1918.

Christianity is under onslaught by an age-old plan to infiltrate it, to hijack it, neutralize it, use it to further a Zionist Global NWO Agenda and then to destroy it. Unless Christians begin to understand how they have been misinformed, this attack will continue to erode their ranks of believers until Christianity is dis-empowered, reduced and then eliminated.

In 1917 the horrific slaughter of Eastern Orthodox Christian Priests and their parishioners began as the Bolshevik Communists unleashed their well-financed and supported revolution in Russia.

Their initial actions also involved burning down hundreds of Eastern Orthodox Christian churches as fast as they could get to them, one after another as they moved their new Peoples´ army inward into Russia.

In one day alone, approximately 80,000 Eastern Orthodox clergy and church members were executed by the Bolshevik Communists.

This blatant, deadly attack on the Russian Christian Church was progressive and spread inward through Russia and was one of the first major goals of the Bolshevik Communists - to label Christians as subversives, murder them and destroy their churches.

Want to trace the pattern that the Bolshevik Communist revolution spread into Russia beginning in 1917?

Just map out the Russian Orthodox Christian Churches they destroyed; and the spread of Bolshevik Communism in Russia beginning in 1917 parallels this.

As long as the Christian Church is strong and maintains a proper scriptural basis, the USA cannot be destroyed by this same group of bankers that created Bolshevik Communism and invaded Russia with it in 1917.

 

Les resten

By Preston James, Ph.D on March 28, 2017 ... the Bolshevik invasion of Russia and mass-murder of 100 million Russian Christians and the invasion ..... simply because Jesus refused to defend himself; and the Pharisees framed Jesus and his ...

 

Tenk hvis de kristne i Russland, 100 millioner, som ble drept av jødiske kommunister kunne ha hatt våpen til å beskytte seg med mot dem? Det eneste kommunister og sosialister synes å være opptatt av, særlig i USA, er å avvæpne landets innbyggere enda de har rett i henhold til grunnloven til å beskytte seg selv mot inntrengere og mennesker som truer dem på livet uten grunn, til og med politifolk (FBI-mafia) som ikke har lov til å gjøre noe på egen hånd uten beviser på at de har gjort noe galt angriper, noe politiet "forbryter" seg mot til stadighet i sin nye Gestapo-politistat. De har gjort seg selv til lovløse forbrytere. Lovens såkalte håndhevere  tar loven i egne hender, i beste kommunist - men også naziststil. Slik behandlet de også indianerne; krevde at de skulle levere inn alle våpen, og vi så hvordan det gikk. Nå har de gjort det via IS, i sitt fantastiske "allierte-samarbeid"... som tar livet av kristne, deres egne søsken.

 

Time to start defending Christianity (Part I)

By Preston James, Ph.D on March 23, 2017

It's time for the American Christian Churches to wake up and understand that they are under sinister long-term attack from a Babylonian Talmudic agenda.

 

Utdrag:

Want to trace the pattern that the Bolshevik Communist revolution spread into Russia beginning in 1917?

Just map out the Russian Orthodox Christian Churches they destroyed; and the spread of Bolshevik Communism in Russia beginning in 1917 parallels this.

As long as the Christian Church is strong and maintains a proper scriptural basis, the USA cannot be destroyed by this same group of bankers that created Bolshevik Communism and invaded Russia with it in 1917.

100 Years Ago - 1917, November - Metropolitan Tikhon of Moscow excommunicates the Communists. "Come back into your senses, you madmen and stop spilling blood! What you are doing can please only satan. The retribution for it will be curse on you down the generations and eternal torture in hell fire. In the name of Almighty God I hereby anathematize you and also excommunicate those of you who happened to be Orthodox Christians by birth... I hereby call on the Orthodox faithful to rise in numbers and beat off the forces of evil that are besieging the Church on all sides."

The main motivation of the top several City of London bankers who created Bolshevik communism and deployed it as a "Peoples´ Revolution" in Russia in 1917 was actually a strong desire to eradicate Christianity from the world.

This attack on Russia was to be the first step, followed by the take-down of Europe, then America and then China, then Malaysia and then Japan.

Thus the Bolshevik revolution in Russia in 1917 was nothing less than a well-planned agenda to eradicate Christianity and God from Russia.

The Bolshevik Communist leaders believe that, in order to transform Russia into a Communist totalitarian society with them in charge as a dictatorial group at the top, they had to eradicate Christianity completely and make the new Communist state itself god.

There was total stripping and theft of any from the Churches, Christians by the Bolshevik Communists as they were mass-murdered.

These Bolshevik communist leaders stole all the gold cups, art and valuables from the churches and from Christians and kept it for themselves. They also stole all the Tsar´s family crown jewels, art and gold and any valuables they could find anywhere in Russia.

It wasn´t long before these several top Bolshevik Communist leaders had accrued immense, almost incalculable fortunes and taken their wealth to other nations, such as Switzerland to place in secret, numbered accounts.

 

Funeral of priests killed by Bolsheviks (L) - February Revolution (R)

Now if you think this couldn´t happen in America to American Christians, you had better carefully consider the evidence we are going to present in this four-part series.

America is rapidly becoming the new Soviet Union, while under Putin´s direction the new Russian Republic is experiencing a complete rebuilding of the Eastern Orthodox Christian Churches and Christianity. Putin has formed a strategic partnership with the Russian Christian church and is creating an environment where it can flourish. Why would he do this? Because he believes that in order for Russia to become a strong, successful nation, the people (especially the young folks) need to be morally upright.

 

Les resten

 

Le'Andria Johnson - Heaven Help Us All 

Det er ikke bare politikere og kristne som skyter seg selv i foten, det gjør også journalister

Når journalister skyter seg selv i foten

Så vårt land er ikke bygd på kristendommen, vi er ikke kristne, vår kirke vier homofile og... Vel, venstresiden (de som heiet på Obama som tillot IS å bli grunnlagt) og som nesten korsfester kristne på arbeidsmarkedet som mener "feil" om homofili , høyreekstremister og frimurerne har inntatt prekestolen og deres lære er nå "den nye guds ord".

Kristne, bare forbered dere på å møte deres Gud, akkurat som dere har heiet på de som ødela Syria og drepte deres søsken der og andre uskyldige ofre for de grådige, for som Andraé Crouch sang, og vi sang i barnekor og tensing: "It won´t be long till we´ll be leaving here... we´ll be going home." Hvis dere ikke har skjønt det ennå, så er ikke denne jorda Guds bolig og hjem, heller ikke det jordiske land og dens by, Sodoma-Egypt (Joh. Åpb.-navn på) Jerusalem. La ikke mafiaen få ødelegge de siste "små grå" kristenheten har, for det er nettopp det de driver med, nå med mer avanserte metoder.

Bloggeier har opphavsrett på fotografier

Efeserne 6

Guds rustning 
10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da fast! Spenn sannhetens belte rundt livet og kle dere i rettferdighetens brynje,15 stå klar med fredens evangelium som sko på føttene16 Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler. 17 Ta imot frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. 18 Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be alltid i Ånden! Våk og hold ut i bønn for alle de hellige, 19 også for meg. Be om at de rette ordene må bli gitt meg når jeg skal tale, så jeg frimodig kan gjøre evangeliets mysterium kjent, 20 det som jeg er sendebud for også mens jeg er i lenker. Be om at jeg ved evangeliet får frimodighet til å tale slik jeg skal. 

Selvutslettende tro, Hareide - Liker du ikke kors og dåp?

KRISTNE MENIGHETER ER VILLE VESTEN - THROUGH THE FIRE, SNARVEI TIL ... EKSTREMISME


 

Texe Marrs: Serpent is Symbol of Jewish Satanism - henrymakow.com

2. aug. 2016 - Texe Marrs: Serpent is Symbol of Jewish Satanism ... economy, education and the media. .... Of course, the Talmud is referring only to the Jews as "man," because it describes non-Jews as inferior "beasts" and ... The New Testament clearly paints for us an honest and forthcoming picture of the Serpent.

 

Current events demonstrate that humanity is 

indeed in the grip of an occult power

rooted in the Jewish Kabbalah. 

The situation is dire.

Adherents of this satanic cult control the government,

economy, education and the media.

No one has done more to alert mankind to its perilous state 

than Texe Marrs.

In his latest book, he exposes the satanic nature of the Kabbalah. 

In the article below, he proves Judaism worships the snake 

who represents Satan or Lucifer. 


 

Jødenes hellige slange

Utdrag:

Uroboros

Sculptor Tomas Medek produced this giant steel serpent. Medek says his creation is inspired by mysticism and religion and symbolizes the "spirit of the world." Uroboros, was unveiled in July 2008 in Rennes, France.

    The Gaon of Vilna further taught in the Zohar that the "worldly and profane serpent" would, in messianic times, when the Messiah of the Jews has come, ?be redeemed and revealed in all of its glory and awesomeness.?

 

Leviathan, Jewish New Year post card, Alain Roth, artist. The word written in Hebrew at the bottom of the card is Leviathan.

The Holy Serpent: Savior of the Jews

The Holy Serpent moves and slithers in the Tree of Life, the rabbis say. He is now inside the bottomless pit but is seeking his way out. In the future he will emerge, ascend and prove to be the savior of the Jews. He is today the helpmate and wise advisor of the Jews, but shall someday rise up out of the abyss like a Phoenix bird to create a New World and to "regenerate humanity."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hul jordklode

 

'NASA images show giant hole at North Pole leading to hollow Earth ...

21. mai 2016 - NASA caught hiding something at North Pole ... by the fact aircraft are blocked from flying over the North Pole . .... Science is not religion.

SKJULER NASA ET GIGANTISK STORT HULL I JORDA PÅ NORDPOLEN?

 

Real Nazis, Or More Zionist Hoaxes?


 

JØDISKE ORGANISASJONER KJEMPER MOT ANERKJENNELSEN AV FOLKEMORDET PÅ ARMENIAS KRISTNE

IT WON'T BE LONG, A TRIBUTE TO ANDRAE CROUCH


#Politivold #Terror #Politi

V  Rabbiner: "Færre enn 1 million jøder døde under Andre verdenskrig" - Vestens massevoldtekt av Tyskland ETTER Andre verdenskrig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits