Spørsmål til Knut Hareide - Tar DU hatten av for Kongen når det bes?

 Foto © Bloggeier

Ønsker dere å ødelegge min karriere med å kalle meg for "antisemitt"? Jeg fikk aldri sjansen til å få noe slikt, så bare kom igjen. Jeg er allerede svertet på det groveste, både i religiøse og "kommunale" kretser, og der finnes det ingen som ber om unnskyldning. Men jeg må be om unnskyldning hvis jeg "stryker" en flue i samme sammenhenger... Livet har aldri vært rettferdig, og vil aldri bli det, kun for noen.Den urettferdige, fordømmende menighet både på bakrom og det offentlige rom...

 

Senter- og Arbeiderpartiet med felles front mot Listhaug på kristenstevne

 

Først vil jeg si at selv om jeg aldri har interessert meg noe særlig for verken KrFs eller noe annet partis politikk har jeg alltid syntes du virker veldig ekte smilende og glad; som en vennlig velmenende fyr. Min datter hentet et møbel hos deg (barnekommode) og hun ble overrasket av å se at det var du som ga det bort, og tok en selfie av deg og henne sammen, så det er det nærmeste jeg indirekte har kommet deg. Det samme synes jeg helt ærlig om Sylvi Listhaug. Dere er noen ekte sjarmtroll av vesen. Hun er mindre "globalistisk" enn deg da, mener jeg.

Nøyaktig hvilke deler av Bibelen tror du på og tror du ikke på?

Tror du på Guds ord i Babylon og før det da Han skapte menneskene på jorden, hvor Han sa at disse folkeslagene som Han har skapt skulle holde seg innenfor de landegrenser Han hadde gitt dem? Deres ønske om "fellesstyre" (globalisme med en felles leder for dem alle som ikke var Han) fikk ham til å forvirre språkene og spre dem som var samlet der for å bygge seg et "senter"; hus, som skulle nå opp til skyene.

Tror du på hva Han tillot det gamle Israelsfolk å gjøre mot hedningene? De skulle følge Israels lover (være underordnede slaver/tjenere); og at Han ville gi dem hele Kanaans land?

Tror du Jerusalem by er et sted hvor Jesus skal regjere fra her på jorden, eller tror du det er i himmelen? Det nye testamente snakker helt tydelig om dette. I Galaterbrevet spør Paulus de kristne hvem det er som har "forhekset dere" som prøver å rettferdiggjøre dere med Moseloven og dermed vraker Jesu verk på korset som er basert kun på tro og nåde (tilgivelse og "ferdiglagte gjerninger"). De ble som hekser ved å velge det gamle testamente fremfor Det nye. Sions fjell og Det nye Jerusalem er i himmelen, hvis du har lest Bibelen. Han sendte oss ut i hele verden, ikke til en klagemur. Vi har fått beskjed om å glede oss alltid i Herren, og han kommer vi ikke til å se igjen før han kommer på skyene. Han er midt iblant oss hvor to eller tre er samlet i hans navn. Han er ikke inni Klagemuren eller i Jerusalem i Israel mer enn han er der kristne er (var) samlet i Syria, før Israel begynte sine bombetokter der sammen med USA mer flere.

Hvor var du da Antikrist kom? På veien til Damaskus (av Historiker Katherine Frisk fra Sør-Afrika).

Tror du det Jesus sa om at hans rike (kongsmakt) ikke er av denne verden, og at han derfor ba Satan som fristet ham med verdens riker om å pelle seg bak ham og slutte å friste ham? Han sa at Satan er denne verdens fyrste. Hvis du er en talsmann for "Guds rike", hva gjør du da i politikkens rike?

Tror du Jesus var for våpenbruk eller ikke, når han selv lot seg korsfeste og vende det andre kinn til - og sa at hans disipler skulle ikke få oppleve noe annet enn ham, som Mester så disippel? Den ene gangen en disippel brukte sverdet var det kun for å oppfylle skriftstedet om at han ble behandlet som en forbryter, selv om han ikke hadde noe synd. Deretter helbredet Jesus den skadde soldatens øre. Da rabbinerne samlet seg rundt Jesus (til stadighet) fordi de var rasende på ham og ville drepe ham, var han ikke redd men bare gikk rett gjennom flokken, og spurte dem om de ikke visste om at hans Far hadde legioner av engler som kunne komme ham til unnsetning? Hans time hadde bare ennå ikke kommet. Han ba oss om å ikke være redde for de som slår kroppen i hjel, men for Hans Far som har makt til å dømme noen til helvetets ild.

Hvorfor støtter da så mange kristne Israel uansett hva de gjør av faenskap mot palestinere og kristne i Midtøsten? Tror du de som bor i dagens Israel er etterkommere av de gammeltestamentlige "Guds folk"? Hvem er Guds folk for deg? Skal de forkynne om Jesus, aldri drepe noen og føre krig (eller støtte det politisk eller med ord og penger) og være medlemmer av MIFF?

Egentlig har dere begge to føtter i hver leir. Dere prater politikk på stevner hvor man forventer at noen skal forkynne bare Guds ord (uten Israelstjerne på veggen som f.eks på Sandvik Folkehøyskole), tilby forbønn, sjelesorg og at man lovsynger Gud og Jesus. Men pinsehøvdinger og andre oppmaner en til å støtte landet Israel på slike stevner, noe jeg selv har vært vitne til også på mange "troskonferanser", og påstår at det er det folket som bor der i dag som Gud har gitt løfter til (Overraskende DNA-forskning beviser at jøder er khazarer). At det skal være palestinere, fnyser de av. Les hva pastor Texe Marrs har delt angående hva den israelske forskeren har funnet ut om dagens "jøder" i Israel, og les historiker Katherine Frisks forskning om "Greater Israel and the tale of the two temples" før du svarer. Palestinerne er etterkommere av Efraims stamme, "Den førstefødte", og det samme er Jesus. Juda og "De ti stammer" har Gordon Duff skrevet om (han er ikke kristen), og den løven de serverer er jammen grådig, og veldig ulik Jesus - som så mange kaller "Løven av Juda" (Phil Driscoll synger om ham, og han går i Kenneth Copelands menighet...)

Jesus Was A Palestinian: Part 1 | Veterans Today

25. jul. 2015 - jesus-pal As such Ephraim now had responsibility for all 12 tribes. Manasseh on the other hand joined the priesthood, and took on his mother's ...

27. jul. 2015 - This can be said by Ephraim, his son Nun and his son Joshua of the tribe of Joseph. In the New Testament Jesus comes from the north, from ...
 

Når dere er på politiske talerstoler kommer dere med "bibelpreik", men glemmer at Jesus kom med en ny pakt, og han har fortalt at "Guds folk", hans brødre og søstre, er de som gjør Hans himmelske fars vilje. Kjenner du den? Har du hørt misjonsbefalingen og det å "ta sitt kors opp og følge Jesus"? Pinsevennsang: "Ikke med hærer eller med våpen, men kun med helligåndens kraft", med MIFF-stander nederst i salen... Han kalte ikke oss til å praktisere politisk globalisme; først krige land i senk og så ta imot flyktningene. Han kalte oss til å ikke skyte, drepe eller bombe, men å forkynne evangeliet, helbrede de syke, selge det vi har og gi til de fattige. Dere får bestemme dere hvilken leir dere vil tilhøre: Kongsmaktleiren (Satan som fyrste) eller Guds rike ("Min kongsmakt er ikke av denne verden."  Er dere helt sikre på at dere gjør Guds vilje der dere står? Det står at vi som kristne skal vise respekt for våpen siden "de er innsatt av Gud". Har dere lyst til å bære våpen? Hvorfor føler du behov for å forsvare deg med det? - Norge er jo så trygt. Er du redd for å bli voldtatt? Trøst deg med at vanligvis er det bare barn og kvinner som blir det (hvitt billig kjøtt), siden muslimer (bortsett fra IS-soldater) vanligvis ikke er homofile eller transer, men bruker kvinneklær for å slippe unna arrestasjon, noe de ikke alltid lykkes i. Dessuten er de fleste europeiske flyktninger ikke flyktninger. Det er vanskelig for mange av oss "kjerringer som har tatt seg av barn (som jeg et mentalt tilbakestående barn)" å i det hele tatt få seg vaskejobb, for det er så mange om beinet, og man må nesten ha mastergrad for å få det. - I tillegg blir det veldig mange om kaka, og hvis du vil se på mitt aller første innlegg så har Obamas politikk på dette området fått USAs middelklasse til å gå til grunne. Utallige veteraner fikk aldri medisinsk hjelp og døde i sykehuskøene, noe Gordon Duff i Veterans Today har tatt for seg, men ulovlige innvandrere fikk alt fra første dag de satte foten på amerikansk jord. Nå er 1 prosent "eliten", resten i økonomisk trøbbel. Går det ikke an å tenke litt lenger enn til nesetippen? Jeg har fått alt fra ca 2000 kr til 5000 kr i omsorgslønn de siste ca 15 år. Jeg hører om folk som får mye mer enn meg bare de stikker sine neser innenfor landet og gjør en liten jobb, og så drar hjem igjen. Jeg har på en måte vent meg til dette livet, men det kan bli mye vanskeligere i framtiden, hvis Oljefondet er brukt opp, som Gunnar Stavrum har skrevet om, for mange flere enn meg. Jobber man i "det offentlige" så har man jo sikret seg.

Sjokk: 70 prosent av flyktningene til EU er ikke flyktninger

http://www.express.co.uk/news/world/824794/migrant-crisis-refugee-Italy-Libya-UN-figures-Mediterranean-boat-crossing

 

Kanske har Sylvi Listhaug bare omsorg for "det norske land", vår "familie" av statsborgere og deres fremtid? Har dere gjort en grundig beregning av hva alt denne innvandringen egentlig kommer til å kose på lengre sikt?

 

1. Tim. 5 

7 Også dette skal du innskjerpe, så ingen skal komme med anklager mot dem.  8 En som ikke har omsorg for sine nærmeste, og særlig for sin egen familie, har fornektet troen og er verre enn en vantro.

 

Sweden Home To 2,000 Takfiri Terrorists (med jødisk opphav)

Dette har "kristne" i USA forårsaket, og det gjør meg lei meg (øverste stykke):

NEO/Duff: Washington Behind the Mirror

 

Er Krf for å "chippe" flyktningene (muslimene) som kommer, slik Angela Merkel, kommunisten, gjør for å holde oversikten (slik jeg fikk Pusi "chippet")? Vil dere respektere - hvis det finnes noen overlevende kristne blant dem - at de for sin tros skyld nekter å la seg "merke" som dyr (imot Guds ord å ta "dyrets merke"). Er det OK for kristne å nekte "dyrets merke" for sin samvittighets skyld, men ikke for muslimer å kle seg som de vil i det offentlige rom, for sin (eller av respekt for sine foreldres) skyld? Som Obama sa, han som har satt verdensrekord i å lage så mange påbud og regler for det amerikanske folk at de ikke har noe frihet igjen, "Man må kjempe for sin frihet". Muslimske jenter eller kvinner kan også ha en overbevisning de ønsker å kjempe for. Skal hardbarka kommunister, Venstre- eller Ap-folk, sentrum og Høyre-siden bestemme hva som er "rett å gjøre", de som tror mer på Julenissen og seg selv enn noe annet? Hva med å respektere trosfriheten? Det er faktisk lov til å nekte å ta av seg hatten for kongen. Gjør dere det? Den dagen kan komme veldig fort da "teknofrikene" stiller oss til veggs i vårt pengeløse kontrollfriksamfunn. Da får til og med Ulf Ekman se om han klarer å være "radikal for Jesus" der han koser seg under pavemakten i dag, hvor satanismen og pedofilien florerer. Pastor Texe Marrs jobbet i årevis som lærer/professor på Univseritetet i Austin, Texas, har bakgrunn fra amerikansk luftforsvar og har studert både jødedom, hedenskap og katolisisme i noen titalls år, og har utgitt flere svært viktige bøker som Amazon, som de jødedomsbeskyttere de er, har sensurert nylig (Holy Serpent of the Jews). Her underviser han grundig, basert på egen forskning, om satanismen i Vatikanet.

Jeff Rense & Leonard Coldwell - Muslim Horrors On The German People...And Forced 

Tror du at Gud kan snakke til mennesker i dag, slik Han gjorde til Jesus? "Søk først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette andre i tillegg til det." Den hellige Ånd kan tale til mennesker også i dag. Derfor kan man faktisk "se" framtiden, men kanskje får man selv ikke oppleve den? 

En mann som nektet å ta av seg hatten for kongen, William Penn, pga religiøs overbevisning og sterk tro på retten til trosfrihet:

https://en.wikipedia.org/wiki/William_Penn

Kan ikke kristne kvinner få lov til å dekke seg til med hodedekke som de vil, selv om man så ikke alle fire overvåkningskameraer på for eksempel Coop Extra ser dem hvor enn de er, i fall de skulle begå en terrorhandling der eller på frisørsalongen. Må vi ALLTID til enhver tid "identifisere" oss for å tilfredsstille mafiaen som ikke vil vise frem en "dr...t" av hva de selv begår av lovbrudd og mord?

Jakob 4

Advarsel til selvsikre og rike
13 Og nå, dere som sier: «I dag eller i morgen drar vi til den eller den byen og blir der et år, driver handel og tjener penger» - 14 og så vet dere ikke engang hvordan livet deres blir i morgen! Dere er jo bare røyk, synlig en kort stund og så borte. 15 Dere skulle heller si: «Om Herren vil, får vi leve og kan gjøre det ene eller det andre.» 16 Men dere skryter og bruker store ord. Alt slikt skryt er av det onde. 17 Den som vet hva godt han burde gjøre, men ikke gjør det, han synder.

 

NATOs elskede Tyrkia og Israel - for ikke å snakke om USA - klarer ikke å se hva de selv bedriver i Midtøsten:

NEO - US Mideast Foreign Policy a bungled affair?

"Burning down the house" - Talking Heads

"Burning down the house" - Talking Heads

Syria, Iraq and Turkey: a Slow Cook with Political Repression as a Result of Failed US Policy

by Henry Kamens, ... with New Eastern Outlook, Moscow

Welcome to the Souk

Welcome to the Souk

[ Editor's note: Mr. Kamens can always be relied upon to peel the onion down to a layer no one else has yet, and he has certainly delivered below.

Get your brained focused, as this is a challenging read, not because of his writing style, but for his taking us down into the belly of the Ottoman souk, where anything and everything is for sale.

This game is made even more dangerous now that most countries don't accept any responsibility for any of their policy failures. They just call in the professional spinmeisters and pile some cash on them to put the pile of poop on someone else's doorstep.

Erdogan is the ultimate souk man, as Henry points out, since he can attack Kurds in his own country to create a domestic threat, which requires that he attack Kurds in Syria because that allows him to grab North Syria because it is there for the taking.

Meanwhile, he supports Kurdish separatists in both Iran and Iraq, both countries with which it has had major economic dealings and populations of fellow Muslims?inconsistency be thy name.

And then, along comes Russia after having one of its planes shot in the back and reportedly saves Erdogan from a coup, with the only motivation being that it was a US and NATO-supported one, so Putin chose the lesser of two evils, always the practical man.

If anyone tells you they know how this mess is going to turn out, they are bluffing. Not even NATO or Erdogan knows with all of their Intel sources. Syria is a powder keg now, and Erdogan thinks he is in a no lose position... Jim W. Dean ]

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/10/14/neo-us-mideast-foreign-policy-a-bungled-affair/


Takfiriterroristenes jødiske røtter:

Det ligner på en morderisk løve, ikke Guds lam som ble slaktet som offer for verdens synder.

 

Phil Driscoll - Lion of Judah

En løve med muslimsk klesdrakt fra "den hellge by" Sodom-Egypt... (som det står om i Johannes Åpbenbaring; navn på det jordiske Jerusalem.)

"JerusalemTyrkia-islam" som slaktet kristne i Armenia.

Min hore er bedre enn din hore. - Abraham kom fra Ur i Armenia, av ...

Abraham kom fra Ur i Armenia, av historiker Katherine Frisk (2 fruer i 1 smekk). 31.10.2016 kl.07:40 i Kristendom · Ingen .... Poof goes the Judah weasel.... *Ur*.

Norge & Innvandring: Tullebukker og mordere i bakvendtland (lyttlitt)

7. jun. 2017 - By Katherine Frisk on April 9, 2016. Poof goes the Judah weasel! NK_Location_Nagorno-Karabakh2. Nagorno-Karabakh. by Katherine Frisk.

 

Historiker Ian Greenhalgh kommer med en hjelpende hånd til villedede kristne som burde vite om "Det himmelske Jerusalem, Sion" og ikke sette nesegrevene fast i en mursprekk i byen gråt over:

 

Israel & Jews have no legit claim to Temple Mount

 

But what about the Wailing Wall, isn't that physical evidence of the temple? Nope, it's the western wall of the Roman Fort Antonia and no-one tried to claim otherwise until a little less than 500 years ago.

Wherever this temple was really located, we can be damn sure it was not on the Temple Mount or anywhere else in Jerusalem.

One wonders if the blowing up of the Palmyra temple was an attempt to obscure the truth about the supposed Jewish Second Temple?

However, the temple of Akhenaten at Amarna, Egypt and the Temple of Bel in Palmyra, Syria (the one ISIS blew up) do fit the size given in several ancient sources and are both likely candidates for having been the true inspiration behind the biblical Second Temple mythology.

There was never a Jewish temple on the Temple Mount, most certainly the Second Temple could not have been there for the simple reason that we know from multiple detailed descriptions, it was far too big to have fitted on top of the mount.

Well, I'm afraid, like so much about Israel and the modern Jews, that is nothing but a lie, a blatant, bold-faced lie.

[Editor's note: This week, due to the ongoing violence surrounding the Temple Mount, Israeli newspaper Haaretz published the article: Were There Jewish Temples on Temple Mount? Yes.

Les resten:

Israel & Jews have no legit claim to Temple Mount


Bloggeier har opphavsrett på Kongsvingerfoto:

Foto © Bloggeier

Kjekt å ha...

 

Thunder Over Zion - Texe Marrs

Jerusalem "Sodom and Egypt" But, God has already spoken on this matter. In Revelation 11:8,

He specifically names one particular city as being especially ...

The Rise of 21st Century Sodom and Egypt Christian ... - Texe Marrs

The Rise of 21st Century Sodom and Egypt Christian Leaders Defy Jesus Christ to Build an

Earthly Kingdom of the Jews and A Throne for Antichrist: Texe ...

Cauldron of Abaddon - "From Jerusalem and Israel flow a ... - Texe Marrs

"And their (the two witnesses) dead bodies shall lie in the streets of the great city, which spiritually

is called Sodom and Egypt, where also our Lord was crucified.

TEXE MARRS - Prophetic Secrets of Earthly Jerusalem (Part 1)?City ... 

All is fair in love

SMOKEY ROBINSON SINGS TRIBUTE TO HONOREE STEVIE WONDER - 22nd KENNEDY

Trom-trommelom-lom...

Vanessa Williams (Shania Twain, Luther Vandross, Rosie O'Donnell & Elmo) Do You Hear What I Hear

Maria hadde en baby

Vanessa Williams - GO TELL IT ON THE MOUNTAIN / MARY HAD A BABY (1993 TV

 

7 Pictures That Prove Venezuela's Opposition "Strike" Is a Flop

 

Aldri medlem av "eldsterådet" fordi jeg er hunnkjønn? Eller fordi jeg har syndet mer enn eldsterådet?

Foto © Bloggeier

Jeg begynner å bli eldre nå, og har fått noen grå hår som jeg ennå ikke har giddet å farge. De kaller meg nå "en middelaldrende kvinne". I menigheter får jeg ikke lov til å bedømme åndelige saker, enda de stadig vekk siterer det gamle testamente hvor Debora som dømte åndelige saker ut fra Moseloven jobbet i 40 år. De skryter av horen som var "formor" til Jesus og tok imot speiderne Kaleb og Josva, og samarbeider økumenisk med muslimer, Vatikanet og jødedomstilhengere som i sin Babylonske Talmud lærer at Maria var en hore. I menighetene gir de skilte sparken. Det har jeg selv sett. En mann fikk sparken fordi hans kone skilte seg fra ham. Han hadde ikke gjort noe galt. Hun ville bare ikke ha sex pga traumatiske opplevelser i barndommen. Derfor fikk han sparken fra jobben sin. Selv hadde de helter fra pinsebevegelsen som virkelig hadde syndet i bokhyllene sine. Ulf Ekman hadde samme helter. Jeg fikk sparken fra Ulf Ekmans (nå katolikk) bibelskole fordi en brasilianer forsynte seg seksuelt av meg på jobb, og han hadde løyet for meg. Jeg gir ikke ham all skyld, selv om jeg sa nei tre ganger og han blottet seg for meg to ganger på jobb (og hånte meg da jeg reagerte med å se litt "sjokket" ut), men å jobbe 9 timer med en mann på vaskejobb (to-"manns" -team) i et halvt år som hele tiden beføler deg, sier at han elsker deg og gir uttrykk for at han er enslig, noe som var en løgn, er ikke så lett for en 21-22 -åring som har vært dydig i 5 år for Jesus sin skyld, mens han som 42-åring kanskje burde ha visst bedre? Jeg burde ha skjønt hans spill, men falt for hans sjarm. Da slapp han å bli beskyldt for voldtekt, og vi fikk begge beholde jobben. De er veldig fordømmende de "rettroende" pastorer, men stemmer selv gjerne på alt som kan krype og gå av ----, som f.eks Donald Trump  og Bush (de sa det selv i "Kristent Fellesskap"-menigheten), uansett hvor mange rare ting de har gjort (Bush: Boys Town-pedofili), og enda Jesus sa "Mitt rike (kongsmakt) er ikke av denne verden." Derfor kaller jeg meg for "hora", som de dømte meg som, "Du måste inte tro att du kommer til Himmeln med det här i resveskan!" (Sitat bibelskolerektor Svante Rumar til meg). "Facket" og den kvinnelige finske sjefen på jobben var mer nådefull mot meg enn "Guds menighet", som har "snakket med Jesus hele natten."

Genesis - Jesus He Knows Me 


 ^    v

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits