Vestligstøttede fascister, nynazister og kommunister i Ukraina angrep russere først, ikke motsatt

 

De var avhengige av landet som "transitt-land" for å forsyne IS med våpen (kart over mafiaruten nederst)

 

I dette blogginnlegget skal dere få se den "røda ros" ("Vil du være min rosenknopp, må du først vendte Ap-rosa opp"), NATO-leder Jens Stoltenberg møte den samme høyreving i Polen og ukrainske sikkerhetsstyrker som sponset Anders Breivik. USA sendte massevis av kjernefysiske våpen til Polen og 10.000 tropper for å bekjempe Russland som har tråkket dem på tærne ved å bekjempe IS.

Rødt = Blått 

 

For de som har fulgt med på nyhetene fra blant annet Veterans Today og andre i min blogg, vil dere nå skjønne sammenhengen. Israel og USA er blitt tatt i skape og "drifte" IS som en nyttig terrororganisasjon for å innta Syria, som har vært planlagt lang tid i forveien. Saudi-Arabia, Qatar og mange vestlige land så som Danmark (NATO-IS   CIA-IS ) så som Tyskland, Frankrike (styrker i Syria på "monkey businesstrip" når de ikke er i Afrika for å tak i oljen som kontinentet flyter på) og Storbritannia er medskyldige i hva som har skjedd, ved å selge våpen til IS og rekruttere og sende nye terroristrekrutter til terrororganisasjonen og kjempet sammen, ikke mot, dem i Syria. Det handler kun om "rørledninger" og kontroll over naturressurser i landet. Vår grådighet kjenner ingen grenser, heller ikke våre allierte vennskap. De er hellige, og vi forsvarer gjerne Djevelen om vi må, med korsflagget på våre medaljerte (-befengte) ermer, brystkasser og skuldre. Tyrkia har også kjempet sammen med dem for å innta sin bit av Syria. Våpenforsyning har blitt sendt via Ukraina, som nå kontrolleres av CIA.

Russland, som har kjempet sammen med Den Syriske hær (forklart av Gordon Duff her), Iran, Irak, Hizbollah og kineserne (m.fl) mot IS er blitt gjort til syndebukk både i Ukraina og i Syria. USA og Israel er så tette i sine prosjekter, ikke minst økonomisk og militært da USA er Israels melkeku, at det nå skal gjøres straffbart med 20 års fengsel å boikotte Israel for hva landet har gjort mot palestinerne (se nedenfor) og fortsatt gjør til siste mann, kvinne og barn, ikke minst via IS i Midtøsten. Skal man tro Sakarja 14 kommer åtselfuglene til å overleve, for de har en fremtidig hærførerspisejobb (etterlatte organer) å gjøre. De mangler ingenting "å finne på", som Disneys åtselsfugler (kjøp av deres filmer sponser USAs militære, som Texe Marrs tar for seg i videoen "Codex Magica", info i skriftlig form her).

IS ber jo til og med Israel om tilgivelse når de er så uheldige å treffe en israeler eller "hellig jord". Ingen grunn er god nok til å boikotte USAs venner, bare Russland - som kjemper mot deres elskede barn IS og fredede Al-Qaida, som de påsto stod bak terrorangrepet den 11. sept. 2001  og ga dem "alibi" til å angripe Irak. Så hvis Det norske forsvar og pressekorps ikke skjønner tegninga nå, så er vårt land snart historie. Leken fortsetter på samme måte, bare med nye navn på terrororganisasjonen. "The same procedure as every year, James."


 

The Rape of Ukraine - Phase Two Begins | Veterans Today

27. feb. 2014 - Both Nuland and right-wing Republican US Senator John McCain have had ...

clear is that Washington has prepared a new economic rape of Ukraine using its ...

slash state funds for school children and the elderly to "balance the budget. .... At a cost of many brave lives the men and women of the Holy ...


 

Fascister og nynazister, sponset av Obamas regjering (som skapte IS i godt samarbeid med forgjengerne) og i like i godt samarbeid med lokale myndigheter (NATOs allierte fascister) gikk til angrep på russerne i Ukraina, ikke motsatt. Vi i Norge og ellers i verden har lett for å tenke med et "felles" hode som går tilbake til Holodomors dager da kommunistene drepte opp mot 10 millioner ukrainere, bare Gud kjenner det nøyaktige antall siden Stalin la ned forbud om offentliggjøring av antall ofre for folkemordet han iverksatte - men også mennesker var vitne til ting som ikke har blitt gjort kjent - og mange av boligene til ofrene ble erstattet med russere. Dette var en grusom handling, men dette er ikke noe Russlands Putin har bedrevet. Derimot er det f.eks blitt rapportert at tyrkere har overtatt boligene til myrdede kristne og muslimers i Syria, som vestlige makter har sponset og forsynt med nye soldater til sitt nyttige IS. - Tidene forandrer seg, og vi må "følge med", som Jørn Hoel synger i "Æ har en drøm".

Russland har lyktes i å drive IS tilbake, og mange russiske soldater har ofret livene sine for dette, uten noen lovprisning fra vestlige medier, mens amerikanske klumsete forsøk på å late som om de bekjemper IS, enda deres elskede Israels forsvar som de har gitt milliarder opp gjennom årene til sier at de ikke ønsker at IS skal mislykkes...

Dette er grunnen: Gassrørledninger

Pakistan and Syria: Centers of the Great Game | Veterans Today

19. jun. 2016 - Chinese port of Gwadar, Baluchistan, Pakistan .... Since then, it has been named as the Iran-Pakistan (IP) gas pipeline project. ... State group (ISIS or ISIL) in Syria are to occupy the natural gas and oil of the Middle East.

 

Kommunister i Ukraina ønsker å sverte (kristne, ikke kommunistiske) Russland for å bruke Ukraina som base for å forsyne IS via. Dette har pågått lenge. USA har kjemiske våpenfabrikker i Georgia hvor giftgass som har tatt livet av mennesker i Syria og andre steder har blitt brukt (igjen, fraktet via et vestlig inntatt Ukraina), og dette kostet nesten VTs journalist livet å oppdage. En smart Djevel vet å skifte klesdrakt for å lure godtroende mennesker som blir feilinformert av hans egne tjenere. Er man ikke villig til å høre noe annet enn historier fra andre verdenskrig og Sovjetunionens dager, og bedømme dagens hendelser med den tids briller og tro at sånn er ting fortsatt, så kommer man til å ende opp med å støtte nåtidens djevler. Denne gang er det "oss". Men Satan-statuer spretter jo opp både her og der i verden, så han er høyt elsket. Ikke minst i Sveits, hvor de holder "gudstjeneste" for ham når de åpner nye tunneler. Satanisme er populært og forsvares av "de hellige" med nebb og klør. Dens teologi er "Do what Thous want" - Gjør hva Du vil (ønsker): Du er Gud. Satan er "god". Som Jesus sa: "Satan er denne verdens fyrste." og hans politikk er det samme som IS-kald mafia. Han la også til at han hadde overvunnet ham. Fri vilje finnes ikke lenger i USA, for de har bestemt med lov at "Israel er God".

 

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa

By F. William Engdahl on May 5, 2014

873604_original

Video on the real Odessa massacre by Pravy Sektor

Links below for all photos and video

 

 

by  F.  William  Engdahl  

...and an Odessa eyewitness to the bestial May 2 massacre

 

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

[ Editor's Note:  This was very unpleasant work to have to do this morning, but we have always represented the dead here at VT as best we could.

The US and EU have ignored all requests to use their extensive leverage to either have Kiev reign in Right Sector, meaning disarm and disband it as a national security threat.

But the Western powers, having gotten away with using terrorist para-military proxy troops in Syria and other places, has developed a "no fear" policy for their continued use. The underlying problem is the almost blanket diplomatic immunity the politician and government perpetrators have enjoyed.

I have written here a number of times that countries all over the world need to take a new look at diplomatic immunity. One of the carrots driving the close relationship between international crime syndicates and top level political structures is protecting the nasty things they do, crimes against humanity and war crimes charges, by hiding them behind security classifications and then immunity from prosecution.

We at VT have been warning all along that if Right Sector was allowed to operate independently, then it was just a matter of time before a "demonstration massacre" took place, despite the low level of violence so far in East Ukraine.

But one of our concerns has been the Western powers wanted something like this to happen to have the Russians move in so they could then say, "We told you so", and proceed with a major sanctions program. And yes, this is definitely evil enough to do something like that, and a lot more.

Hell on earth comes to Odessa

Hell on earth comes to Odessa

Most of us know that no Western government gives a hoot about the Ukrainian people. The West is there to exploit them, pure and simple, exactly what we used to accuse the Soviets of doing.

Les resten:

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa | Veterans Today

 

Ekteskapet USA-Israel kunngjort: Skilsmisse forbudt. Ekteskapet er like fastlåst som en katolsk prest som nekter å velsigne en protestant i vielsesseremonien og en islamsk mulla som nekter å gi skilsmisse til kvinner som for eksempel utsettes for vold i ekteskapet. USA i sin helhet er like ekstremistiske som sine barn; IS, Al-Qaida og det Iran de nå vil ta rotta på, som de selv har skapt. Selv har de både flere atomvåpen og har testet dem grundig. Iran har ingen. I forhold til dem blir Iran som en engel, og et offer for en djevel som de også selv har klart å identifisere, som "Den store Satan", for alt er jo "great" i USA, "You name it, we've got it", som pastorene der sier: "My Mercedes is bigger than Your Mercedes". På frukten skal man kjenne treet, sa Jesus. En definisjon på folkemord er omtrent det samme som Gud sa om Saul som de heller ville ha til konge: "Han kommer til å gjøre deres døtre til slaver (skattlegge dere i senk)." Det finnes visse ting, så som musikk, som alle kan "forenes om", til og med en kristen og en muslim. Av barn og fulle folk skal man høre sannheten, sier de i Norge (selv om både muslimer og kristne skryter av avholdenhet, og det er kanskje derfor det er så mye frafallenhet og fortielser om sannheten både her og der...). 

 

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting - Response to ACLU

By Richard Edmondson on July 23, 2017

The legislation will shock many civil-liberties-loving Jews.

Sen. Ben Cardin, who introduced the Israel Anti-Boycott Act, and Sen. Rob Portman, a co-sponsor of the bill, have responded to a letter published by the ACLU. Specifically the two lawmakers say they want to "correct some fundamental misunderstandings about the bill."

As I reported two days ago, the ACLU published a letter warning that the legislative initiative would "punish people for no reason other than their political beliefs," this by imposing fines or prison terms upon US persons who support a boycott of Israel.

Les resten:

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting -Response to ACLU

Viktig info:

75th Anniversary of the Treblinka camp

 

The City of London's ReColonization of America | Veterans Today

By Preston James, Ph.D on October 21, 2016

Renter og atter renter, gjør banksektens prester bare mer og mer "innfeite", men de har råd til å ta slankeoperasjon når som helst så de kan spise til de spyr uten at noe ser forskjell på deres smekre kropper.

Trump´s Russian Laundromat

By Ian Greenhalgh on July 22, 2017

How to use Trump Tower and other luxury high-rises to clean dirty money, run an international crime syndicate, and propel a failed real estate developer into the White House.

VT has been telling everyone how Trump is the Russian Mafia´s bitch for a long time

[Editor´s note: Finally, many months too late the MSM is finally catching on to what VT has been shouting from the rooftops since long before he squeezed his bloated orange ass into the big chair - Donald Trump is a career criminal who has spent his entire business career laundering money, first for the Mafia in NYC then for the Russian mafia. Everything about Trump is a lie, he has no business acumen, he has no competence in anything other than lying and grabbing pussy, he is by far the worst human being ever to rise to the Presidency. Congratulations Trump voters, you were such dumbfucks, I can only hope and pray that your dumbfuckery (assisted by Russo-Israeli hacking) doesn't end badly for the entire world. The USA needs to take a long, hard look at itself and finally realise that it is a terminally ill society controlled by a monolithic Federal government that doesn´t work and never will in it's current form. It may already be too late to reform and a revolution and dissolution of the federal USA is the only solution. Ian]

Les resten:

Trump´s Russian Laundromat

(MSM = Mainstream Media)

Trumps skremmebudskap til verden - som USA sammen med sine allierte allerede har klemt luften ut av for lenge siden.

Der er snart ikke noe mer å legge under seg enn å falle i den graven de graver for andre.

US Military sure North Korea currently not capable of accurately striking US


"Converted Jew´s letter to Pope Francis": Is this Fake News?

Strategy Behind China Joining Russia `on NATO Doorsteps´ in Baltic Sea

 

`We´re one bad day away from Russians asking, `Why are you still in Syria?´ - top US commander

Envoy: China Strongly Opposed to Disintegration of Syria

Daily Beast: Winston Churchill did "an inside job" to get America into World War II

Uri Avnery -Soros' Sorrows

The Balfour Declaration: Time to say sorry. Time we made amends.

Brexit is Happening

US contributed to ISIS creation, now tries to claim victory over it - Iraqi VP talks tough

The U.S. Military Bases in Syria: the Reaction Was Not Slow in Coming

Grenfell Tower investigation hires experts who proved that 1,113 9/11 victims were totally vaporized

Syrian War Report - July 21, 2017: Fierce Clashes Between Army And ISIS

US Air Strikes and the Oil War (Duff on Press TV) Oppklarende 

 

Svært viktig intervju som vil ryste dere, men våre medier tie om:

Syria og organisert kriminalitet,

intervju med redaktør Gordon Duff i Veterans Today

Syria and Organized Crime, Duff Interview

 

Trumps tette forbindelser til russisk-jødisk mafia avslørt:

Exclusive: ISIS, the Mob and Trump, More History than we knew

By Gordon Duff, Senior Editor on May 12, 2017

The Exclusive History of the world crumbling down around us

Exclusive: ISIS, the Mob and Trump, More History than we knew


 

Mer om massemorder Google:

 

American Journalist Serena Shim was murdered for discovering shipments of Sarin gas

This is the organization behind Victoria Nuland

Les resten:

NEO - Jigsaw, Beyond the CIA and Soros

Artikkel om den russiske mafias Svartehavs-smuglingsrute som forsyner IS med våpen

ScreenHunter_351 Jul. 19 12.04

 

Viktig:

Ghosts Of The Desert - America's New Syrian Army

VT Does a "Super Leak" as Trump Makes America a Saudi Whore

Derfor bygger NATO, som ikke er hva og hvem dere tror, denne muren mot Russland: De vil beskytte sine interesser:

 

Ukraine, the country now taken over by a coup d état of Israeli and the U.S. and ruled by brutal Jewish oligarchs, is set to receive billions of dollars in arms for its military from the Obama Administration. But the Ukrainians had to prove their loyalty to the Jews and to Zionism to get these armaments.

Les resten:

Biden, Kerry and Their Sons Paid Big Money by Ukraine ... - Texe Marrs

Ukraine, the country now taken over by a coup d état of Israeli and the U.S. and ruled by brutal Jewish oligarchs, is set to receive billions of dollars in arms for its ...

Joe Biden

John Kerry

Hunter Biden

Devon Archer

Vice President Joe Biden's son joins Ukraine gas company - BBC News

14. mai 2014 - Vice President Joe Biden's son joins Ukraine gas company ... former senior advisor to current Secretary of State John Kerry's 2004 presidential ...

USA og Canadas nye "stuerene" IS heter nå Hay'at Tahrir al-Sham (HTS)

Trusesvarteboka 

 

Breiviks sponsorer til massemordet i Norge: Ukrainske sikkerhetsstyrker og deres nynazistiske forbindelser i Polen

Og hvem er så dagens Polen styrt av? NATO og USAs venner mot IS fiender, Russland:

Polen er igjen styrt av en regjering på ytre høyreving, og denne nye militsstyrken fører en tilbake til fortidens militarisering

SPONSORS OF THE BREIVIK KILLING IN NORWAY: UKRAINIAN SECURITY SERVICES AND THEIR NEO-NAZI ASSOCIATES IN POLAND


 

HVORFOR VESTEN HATER PUTIN: HAN KJEMPER IMOT JØDISKE OLIGARKER: NATOS 'BABY GRAND' -ISRAEL

 

NATO og Israel medskyldige i 10.000 døde i Jemen:

The Nasty Truth About Yemen

By Gordon Duff, Senior Editor on January 8, 2017

By Gordon Duff and New Eastern Outlook, Moscow

The war in Yemen is simple. Saudi Arabia and its allies are protecting the Arabian Peninsula from occupation by Iran and other terrorist nations. Few actually believe this fantasy though "officially" Morocco, Egypt, Jordan, Sudan, Kuwait, Bahrain, Qatar and the UAE are at war with the Houthi backed "color revolution" that overthrew the Saudi backed Hadi regime. Hadi fled Yemen for Saudi Arabia in March 2015 after a popular uprising sent him "home to mama." The context here is important in light of what has transpired in Aleppo since the terrorist groups that occupied that city have been expelled. There, we found not only arms from a number of nations, the US is mentioned prominently, but chemical weapons production facilities as well.

Additionally, after weeks of MSM (Main-Stream Media) "fake News" reports of Syrian government atrocities in Aleppo, the truth is getting out, the US backed "rebels,"  led by what was then called Jabat al Nusra, the Saudi backed al Qaeda franchise for Syria, maintained a reign of terror in Aleppo during the entire occupation. Mass graves are now being exposed, people are coming forward and the MSM and their "fake news" are again discredited until "next time."

Why this applies to Yemen isn't simple but it is also not too complex for the "fake News" to either spin or ignore or for governments to keep from their own people. As with Aleppo, Yemen is inundated with evidence of the use of illegal weapons, cluster bombs, chemical munitions, admittedly supplied by the US and Britain.

In fact, the real coalition there is quite different than we are told, and includes not only NATO but Israel. More than that, the Emirates have turned to the Colombian drug lords, long their investment partners, who have supplied mercenaries who now fight in Yemen alongside al Qaeda and other Saudi backed groups.

 

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2017/01/08/the-nasty-truth-about-yemen/

 

USAs gode venner, Saudi-Arabia, var involvert i 9/11, "mine venner er dine venner".

 

HVORDAN USA I ÅREVIS HAR STJÅLET IRAKS OLJE OG FORTSATT GJØR DET - AV REDAKTØR GORDON DUFF

TRUMP BANNLYSTE IKKE MUSLIMSKE IS-STØTTEPARTNERLAND: SAUDI-ARABIA, QATAR... FOR BUSINESS ER BUSINESS

 

VT had it right all along - ISIS weapons supplied by the West

By Ian Greenhalgh on July 12, 2017

[Editor´s note: This report, albeit over a year late in doing so, has provided confirmation of what VT reported  about the supply of weapons to the terrorist mercenaries in Syria. 

We reported how the weapons were shipped from Ukraine across the black sea to the port of Batumi in Georgia then trucked south through Turkey. We also disclosed the German origins of much of this weaponry which had been legitimately supplied to Ukraine to re-equip it´s tattered armed forces, but instead of going to the Ukrainian forces had been sold on by the utterly corrupt and criminal Poroshenko mafia regime in Kiev.

Former president of Georgia and mafia kingpin Mikhail Saakashvilli was placed in charge of this smuggling when he was installed as mayor of the port of Odessa.

Bulgaria was the source of much of the ammunition as that country still produces large quantities of munitions in the calibres used by the former Soviet Union such as 122mm and 152mm artillery shells and 7.62×39 and 7.62x54R small arms ammunition. 

The other route for arms into Syria was over the Golan Heights from Israel or across the Jordanian border, in both cases, this was an Israeli-run operation.

Behind it all is Saudi finance, and until recently, Qatari money was used too.

VT had it all long before anyone else, and while we find this confirmation of our information gratifying, we cannot help but feel it is too little, too late. Ian]

 

Les resten

 

Dumb and Dumber: CNN commentator Paul Begala says America should bomb Russia now

 

 

Krigsforbrytelse: USA bekrefter å ha brukt utarmet uran i Syria

 

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria

By Ian Greenhalgh on February 15, 2017

Syria air raids, carried out in mid and late November 2015, targeted oil convoys in Daesh-held territory

__________
World Bulletin
US confirms use of depleted uranium in Syria

The U.S. used thousands of depleted uranium rounds in two 2015 air raids in Syria, Central Command confirmed on Tuesday.

The controversial munition had not been used by the U.S. since the occupation of Iraq where it has continued to illicit claims of lingering health effects, particularly in Fallujah where U.S. forces fought intense close-quarters battles with insurgents.

 

Les resten:

War Crime: US confirms use of depleted uranium in Syria

 

 

Utøya var veldig trist. Ikke Syrias ofre.

 

Utdrag:

 

Damascus reported about a huge amount of Western military material such as arms and ammunition in Aleppo?

- What we found there whole weaponry warehouses which were put in former school buildings by the terrorist forces. Our schools were turned into Al Qaida military bases. We found at those Al-Nusra bases - Al-Nusra is a branch of Al Qaida - full with NATO weaponry. We found tons of these weapons. I call that "SyriaGate! - the US and NATO arm and support terrorist gangs which are even on the official UN terror list in order to topple the legitimate government of a sovereign country. This is totally ridiculous of the West?

 

 

Syria-Gate: NATO weaponry and personnel in East Aleppo

By Jim W. Dean, Managing Editor on December 30, 2016

... from Southfront

Originally appeared at Freewestmedia

They all have serial numbers

[ Editor´s Note: As VT predicted, the real story on who was responsible for the horrors inflicted on Aleppo will be coming out, and some of the Western media are already looking for cover. We have reported on the many rat lines use by a variety of Western and Gulf State Intel agencies to arm the insurgents and jihadis and who later even provided Intel for their operations.

NATO has been in it up to its eyeballs, in terms of knowing what is going on and assisting where deemed appropriate. The story below includes an interview with the Syrian MP who first reported the NATO and Gulf State officers in Aleppo, who we were already aware of, as they had been in other parts of Syria in opposition and jihadi command bunkers, which got a bit riskier when the Russians came in.

But with the collapse of Aleppo, we knew there would be a treasure trove of hard evidence, and we are finding the ammo dumps that survived not being spotted and destroyed by the Syrian coalition. Much of this stuff will not have a paper trail from the US to Syria, but with some US and NATO ally stops along the way.

Weapons all have serial numbers, which are wonderful things for tracing where they were made, with their transportation more of a challenge. A few tons of NATO weapons is a drop in the bucket.

Most came through the CIA rat line into the Balkans and old Soviet States, and then the Western weapons bought by the Gulf States and transferred with a wink and a nod to the various jihadi groups. But at the end of the day, the bottom line is still aiding and abetting terrorism, which is a pretty serious felony, unless you are a state sponsor of terrorism, like you know who... Jim W. Dean ]

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/12/30/syria-gate-nato-weaponry-and-personnel-in-east-aleppo/

In total several tons of NATO weapons were found in East Aleppo. Photo: Syrian Arab Army

 

Oversikt over bruk av atomvåpen ingen holder USA, Israel, Saudi-Arabia, Tyrkia, NATO ansvarlige forHar dere tenkt å sitte der i mørket på lekeplassen deres til dere har tatt livet av oss alle?

 

^ v (Neste blogginnlegg:

VG OG DERE ALLE, ER DERE DØVE? KINA ER ALLEREDE BOMBET MED KJERNEFYSISKE VÅPEN)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits