22. juli sett med en autistisk tenårings øyne

 

Min nevø ble invitert til Utøya den 22. juli i 2011, men takket nei siden de skulle få besøk fra England den uken. 

Min autistiske sønn hadde sin egen litt traumatiske opplevelse den dagen, og den er beskrevet her:

 

Kortfattet "dagbok" under video:

Terrordagen 22. juli 2011, 5 gråsorte helikoptre på vei mot Oslo/Utøya (video) 

 

Dette intervjuet er det viktigste Forsvaret og media noen gang får høre om deres medskyldighet i 500.000 døde i Syria, fordi de ikke vil se sannheten i hvitøyet, langt mindre presentere den og ta konsekvensen av det de har visst lenge:

Syria og organisert kriminalitet,

intervju med redaktør Gordon Duff i Veterans Today

Syria and Organized Crime, Duff Interview

 

 

Breiviks sponsorer til massemordet i Norge: Ukrainske sikkerhetsstyrker og deres nynazistiske forbindelser i Polen

 

Og hvem er så dagens Polen styrt av? NATO og USAs venner mot IS fiender, Russland:

Polen er igjen styrt av en regjering på ytre høyreving, og denne nye militsstyrken fører en tilbake til fortidens militarisering

SPONSORS OF THE BREIVIK KILLING IN NORWAY: UKRAINIAN SECURITY SERVICES AND THEIR NEO-NAZI ASSOCIATES IN POLAND

(mer under foto)

Foto © Bloggeier

Jeg hørte nettopp på radioen at Forsvaret skal bli "velsignet" med store pengesummer de nærmeste år, så nå kan de endelig få sine ønsker oppfylt og boltre seg med å "beskytte seg mot en sur bjørn i nord". Er det rart han er sur? Pen NATO-blondetruse, men lukter veldig surt, særlig med tanke på at Russland og dets allierte; blant annet irakere, iranere, Hizbollah, en gruppering av kurdere, kinesere og  Den syriske hær (og les VT for å få vite mer) har klart å bekjempe IS til nå snart "intet", så USA og Canada måtte omdøpe terrororganisasjonen for å få samle inn nye midler til sitt nye firma.

USA og Canadas nye "stuerene" IS heter nå Hay'at Tahrir al-Sham (HTS)

Trusesvarteboka 

Sverige: Bare blåbær i forhold til hva NATO har forårsaket, men det er uviktig for "mainstream media".

 

 

Trump´s Russian Laundromat

By Ian Greenhalgh on July 22, 2017

How to use Trump Tower and other luxury high-rises to clean dirty money, run an international crime syndicate, and propel a failed real estate developer into the White House.

VT has been telling everyone how Trump is the Russian Mafia´s bitch for a long time

[Editor´s note: Finally, many months too late the MSM is finally catching on to what VT has been shouting from the rooftops since long before he squeezed his bloated orange ass into the big chair - Donald Trump is a career criminal who has spent his entire business career laundering money, first for the Mafia in NYC then for the Russian mafia. Everything about Trump is a lie, he has no business acumen, he has no competence in anything other than lying and grabbing pussy, he is by far the worst human being ever to rise to the Presidency. Congratulations Trump voters, you were such dumbfucks, I can only hope and pray that your dumbfuckery (assisted by Russo-Israeli hacking) doesn't end badly for the entire world. The USA needs to take a long, hard look at itself and finally realise that it is a terminally ill society controlled by a monolithic Federal government that doesn´t work and never will in it's current form. It may already be too late to reform and a revolution and dissolution of the federal USA is the only solution. Ian]

Les resten:

Trump´s Russian Laundromat

(MSM = Mainstream Media)

Trumps skremmebudskap til verden - som USA sammen med sine allierte allerede har klemt luften ut av for lenge siden.

Der er snart ikke noe mer å legge under seg enn å falle i den graven de graver for andre.

US Military sure North Korea currently not capable of accurately striking US


"Converted Jew´s letter to Pope Francis": Is this Fake News?

Strategy Behind China Joining Russia `on NATO Doorsteps´ in Baltic Sea

 

`We´re one bad day away from Russians asking, `Why are you still in Syria?´ - top US commander

Envoy: China Strongly Opposed to Disintegration of Syria

Daily Beast: Winston Churchill did "an inside job" to get America into World War II

Uri Avnery -Soros' Sorrows

The Balfour Declaration: Time to say sorry. Time we made amends.

Brexit is Happening

US contributed to ISIS creation, now tries to claim victory over it - Iraqi VP talks tough

The U.S. Military Bases in Syria: the Reaction Was Not Slow in Coming

Grenfell Tower investigation hires experts who proved that 1,113 9/11 victims were totally vaporized

Syrian War Report - July 21, 2017: Fierce Clashes Between Army And ISIS

US Air Strikes and the Oil War (Duff on Press TV) Oppklarende 

 

For de som har fulgt med på nyhetene fra blant annet Veterans Today og andre i min blogg, vil dere nå skjønne sammenhengen. Israel og USA er blitt tatt i skape og "drifte" IS som en nyttig terrororganisasjon for å innta Syria, som har vært planlagt lang tid i forveien. Saudi-Arabia, Qatar og mange vestlige land så som Danmark (NATO-IS   CIA-IS ) så som Tyskland, Frankrike (styrker i Syria på "monkey businesstrip" når de ikke er i Afrika for å tak i oljen som kontinentet flyter på) og Storbritannia er medskyldige i hva som har skjedd, ved å selge våpen til IS og rekruttere og sende nye terroristrekrutter til terrororganisasjonen og kjempet sammen, ikke mot, dem i Syria. Det handler kun om "rørledninger" og kontroll over naturressurser i landet. Vår grådighet kjenner ingen grenser, heller ikke våre allierte vennskap. De er hellige, og vi forsvarer gjerne Djevelen om vi må, med korsflagget på våre medaljerte (-befengte) ermer, brystkasser og skuldre. Tyrkia har også kjempet sammen med dem for å innta sin bit av Syria. Våpenforsyning har blitt sendt via Ukraina, som nå kontrolleres av CIA.

Russland, som har kjempet sammen med Den Syriske hær (forklart av Gordon Duff her), Iran, Irak, Hizbollah og kineserne (m.fl) mot IS er blitt gjort til syndebukk både i Ukraina og i Syria. USA og Israel er så tette i sine prosjekter, ikke minst økonomisk og militært da USA er Israels melkeku, at det nå skal gjøres straffbart med 20 års fengsel å boikotte Israel for hva landet har gjort mot palestinerne (se nedenfor) og fortsatt gjør til siste mann, kvinne og barn, ikke minst via IS i Midtøsten. Skal man tro Sakarja 14 kommer åtselfuglene til å overleve, for de har en fremtidig hærførerspisejobb (etterlatte organer) å gjøre. De mangler ingenting "å finne på", som Disneys åtselsfugler (kjøp av deres filmer sponser USAs militære, som Texe Marrs tar for seg i videoen "Codex Magica", info i skriftlig form her).

IS ber jo til og med Israel om tilgivelse når de er så uheldige å treffe en israeler eller "hellig jord". Ingen grunn er god nok til å boikotte USAs venner, bare Russland - som kjemper mot deres elskede barn IS og fredede Al-Qaida, som de påsto stod bak terrorangrepet den 11. sept. 2001  og ga dem "alibi" til å angripe Irak. Så hvis Det norske forsvar og pressekorps ikke skjønner tegninga nå, så er vårt land snart historie. Leken fortsetter på samme måte, bare med nye navn på terrororganisasjonen. "The same procedure as every year, James."


 

The Rape of Ukraine - Phase Two Begins | Veterans Today

27. feb. 2014 - Both Nuland and right-wing Republican US Senator John McCain have had ...
clear is that Washington has prepared a new economic rape of Ukraine using its ...
slash state funds for school children and the elderly to "balance the budget. .... At a cost of many brave lives the men and women of the Holy ...

 

Fascister og nynazister, sponset av Obamas regjering (som skapte IS i godt samarbeid med forgjengerne) og i like i godt samarbeid med lokale myndigheter (NATOs allierte fascister) gikk til angrep på russerne i Ukraina, ikke motsatt. Vi i Norge og ellers i verden har lett for å tenke med et "felles" hode som går tilbake til Holodomors dager da kommunistene drepte opp mot 10 millioner ukrainere, bare Gud kjenner det nøyaktige antall siden Stalin la ned forbud om offentliggjøring av antall ofre for folkemordet han iverksatte - men også mennesker var vitne til ting som ikke har blitt gjort kjent - og mange av boligene til ofrene ble erstattet med russere. Dette var en grusom handling, men dette er ikke noe Russlands Putin har bedrevet. Derimot er det f.eks blitt rapportert at tyrkere har overtatt boligene til myrdede kristne og muslimers i Syria, som vestlige makter har sponset og forsynt med nye soldater til sitt nyttige IS. - Tidene forandrer seg, og vi må "følge med", som Jørn Hoel synger i "Æ har en drøm".

Russland har lyktes i å drive IS tilbake, og mange russiske soldater har ofret livene sine for dette, uten noen lovprisning fra vestlige medier, mens amerikanske klumsete forsøk på å late som om de bekjemper IS, enda deres elskede Israels forsvar som de har gitt milliarder opp gjennom årene til sier at de ikke ønsker at IS skal mislykkes...

Dette er grunnen: Gassrørledninger

Pakistan and Syria: Centers of the Great Game | Veterans Today

19. jun. 2016 - Chinese port of Gwadar, Baluchistan, Pakistan .... Since then, it has been named as the Iran-Pakistan (IP) gas pipeline project. ... State group (ISIS or ISIL) in Syria are to occupy the natural gas and oil of the Middle East.
 

Kommunister i Ukraina ønsker å sverte (kristne, ikke kommunistiske) Russland for å bruke Ukraina som base for å forsyne IS via. Dette har pågått lenge. USA har kjemiske våpenfabrikker i Georgia hvor giftgass som har tatt livet av mennesker i Syria og andre steder har blitt brukt (igjen, fraktet via et vestlig inntatt Ukraina), og dette kostet nesten VTs journalist livet å oppdage. En smart Djevel vet å skifte klesdrakt for å lure godtroende mennesker som blir feilinformert av hans egne tjenere. Er man ikke villig til å høre noe annet enn historier fra andre verdenskrig og Sovjetunionens dager, og bedømme dagens hendelser med den tids briller og tro at sånn er ting fortsatt, så kommer man til å ende opp med å støtte nåtidens djevler. Denne gang er det "oss". Men Satan-statuer spretter jo opp både her og der i verden, så han er høyt elsket. Ikke minst i Sveits, hvor de holder "gudstjeneste" for ham når de åpner nye tunneler. Satanisme er populært og forsvares av "de hellige" med nebb og klør. Dens teologi er "Do what Thous want" - Gjør hva Du vil (ønsker): Du er Gud. Satan er "god". Som Jesus sa: "Satan er denne verdens fyrste." og hans politikk er det samme som IS-kald mafia. Han la også til at han hadde overvunnet ham. Fri vilje finnes ikke lenger i USA, for de har bestemt med lov at "Israel er God".

 

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa

873604_original

Video on the real Odessa massacre by Pravy Sektor

Links below for all photos and video

 

 

by  F.  William  Engdahl  

...and an Odessa eyewitness to the bestial May 2 massacre

 

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

The Kiev Coup government is incapable of investigating any of this

[ Editor's Note:  This was very unpleasant work to have to do this morning, but we have always represented the dead here at VT as best we could.

The US and EU have ignored all requests to use their extensive leverage to either have Kiev reign in Right Sector, meaning disarm and disband it as a national security threat.

But the Western powers, having gotten away with using terrorist para-military proxy troops in Syria and other places, has developed a "no fear" policy for their continued use. The underlying problem is the almost blanket diplomatic immunity the politician and government perpetrators have enjoyed.

I have written here a number of times that countries all over the world need to take a new look at diplomatic immunity. One of the carrots driving the close relationship between international crime syndicates and top level political structures is protecting the nasty things they do, crimes against humanity and war crimes charges, by hiding them behind security classifications and then immunity from prosecution.

We at VT have been warning all along that if Right Sector was allowed to operate independently, then it was just a matter of time before a "demonstration massacre" took place, despite the low level of violence so far in East Ukraine.

But one of our concerns has been the Western powers wanted something like this to happen to have the Russians move in so they could then say, "We told you so", and proceed with a major sanctions program. And yes, this is definitely evil enough to do something like that, and a lot more.

Hell on earth comes to Odessa

Hell on earth comes to Odessa

Most of us know that no Western government gives a hoot about the Ukrainian people. The West is there to exploit them, pure and simple, exactly what we used to accuse the Soviets of doing.

Les resten:

Kiev and Right Sector Kristallnacht Odessa | Veterans Today

 

Ekteskapet USA-Israel kunngjort: Skilsmisse forbudt. Ekteskapet er like fastlåst som en katolsk prest som nekter å velsigne en protestant i vielsesseremonien og en islamsk mulla som nekter å gi skilsmisse til kvinner som for eksempel utsettes for vold i ekteskapet. USA i sin helhet er like ekstremistiske som sine barn; IS, Al-Qaida og det Iran de nå vil ta rotta på, som de selv har skapt. Selv har de både flere atomvåpen og har testet dem grundig. Iran har ingen. I forhold til dem blir Iran som en engel, og et offer for en djevel som de også selv har klart å identifisere, som "Den store Satan", for alt er jo "great" i USA, "You name it, we've got it", som pastorene der sier: "My Mercedes is bigger than Your Mercedes". På frukten skal man kjenne treet, sa Jesus. En definisjon på folkemord er omtrent det samme som Gud sa om Saul som de heller ville ha til konge: "Han kommer til å gjøre deres døtre til slaver (skattlegge dere i senk)." Det finnes visse ting, så som musikk, som alle kan "forenes om", til og med en kristen og en muslim. Av barn og fulle folk skal man høre sannheten, sier de i Norge (selv om både muslimer og kristne skryter av avholdenhet, og det er kanskje derfor det er så mye frafallenhet og fortielser om sannheten både her og der...). 

 

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting - Response to ACLU

The legislation will shock many civil-liberties-loving Jews.

Sen. Ben Cardin, who introduced the Israel Anti-Boycott Act, and Sen. Rob Portman, a co-sponsor of the bill, have responded to a letter published by the ACLU. Specifically the two lawmakers say they want to "correct some fundamental misunderstandings about the bill."

As I reported two days ago, the ACLU published a letter warning that the legislative initiative would "punish people for no reason other than their political beliefs," this by imposing fines or prison terms upon US persons who support a boycott of Israel.

Les resten:

US Senators Deny Bill will Criminalize Boycotting -Response to ACLU

Viktig info:

75th Anniversary of the Treblinka camp

 

The City of London's ReColonization of America | Veterans Today

By Preston James, Ph.D on October 21, 2016

Renter og atter renter, gjør banksektens prester bare mer og mer "innfeite", men de har råd til å ta slankeoperasjon når som helst så de kan spise til de spyr uten at noe ser forskjell på deres smekre kropper.

 

 

We'll Meet Again - Hayley Westenra & Vera Lynn

Billy Joel - Leningrad

Stevie Wonder-Sir Duke[Live At Last 1080p] 

Jeg møtte Jørn Hoel på slutten av 80-tallet på Stokmarknes eller Evenes flyplass. Han var veldig naturlig vennlig, og det overrasket meg. Han spurte hva jeg het, og skrev autografen sin på et lite kort han gav meg som jeg fortsatt har. 

Har En Drøm - Jørn Hoel

Blue -Sorry Seems To Be The Hardest Word, Allsang på grensen (Norway, 03.08.2011)


 

Som Ulf Ekman underviste om "idel glädje" hva nå enn det er, får kristne i Midtøsten - som fortsatt er i live - bare "glädja sig i Herren", for det er ingen som gråter for verken oss, muslimer eller yazidier. Hva gjør man ikke for "Israel", sier jeg bare.

Bibeln uppmanar oss att glädja oss när vi utsätts för prövningar

Vi ska börja med att se på några bibelställen som visar oss att vi ska glädja oss när vi möter prövningar.

Jak 1:2
Räkna det som den största glädje, mina bröder, när ni råkar ut för alla slags prövningar.

1 Petr 1:6
Gläd er därför, om ni nu en kort tid måste utstå prövningar av olika slag.

1 Petr 4:12-13
12 Mina älskade, var inte förvånade över den eld som ni måste gå igenom till er prövning, som om det hände er något oväntat.
13 Nej, gläd er ju mer ni delar Kristi lidanden "

Matt 5:11-12
11 Saliga är ni, när människor hånar och förföljer er, ljuger och säger allt ont om er för min skull.
12 Gläd er och jubla "

Luk 6:22-23
22 Saliga är ni, när människor hatar er och stöter bort er, när de hånar och smutskastar er, allt för Människosonens skull.
23 Gläd er på den dagen, ja, hoppa av glädje! "

 

Peaches - Rosa Helikopter


    /  Takk for nå! ^   V (neste blogginnlegg)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits