USA og Canadas nye "stuerene" IS heter nå Hay'at Tahrir al-Sham (HTS)

 

Kvalitetskontroll pågår - med "vitner i skyen..."

 

Jeg er skuffet over diverse pastorer og journalister som hele tiden har sittet der og skrytt av hvor intelligente de er og hvor høy utdannelse de har. De er forfattere, radio- og tv-programmer, lager videoer, sitter i avisredkasjoner og kommer med mye informasjon som skal få en til å stole på at det de sier er sant. - Men når det kommer til stykket vil de overhodet ikke høre på annen informasjon enn den de får servert fra sine egne "partifeller", og det er bortkastet å presentere den for dem, for de gidder ikke engang å se på den. Gjett om jeg er lei og sliten. I stedet for at de såkalt intelligente og ressurssterke kunne stå sammen mot verdensmafiaen så sitter de der og krangler og slår andre i hodet på hver sin haug og slott, og leker verdensmestere. Tjene godt gjør de også. Én gang lus, alltid lus. Vi er bare linselus for dem. De kunne sammen med oss ha reddet livene til oss alle, mens vi må sitter her og bruke penger på å sponse deres løgner via diverse avgifter (kringkasting). Nå skal dere bare få la alt sammen få gå i oppfyllelse som dere ønsker, for på meg blir det ikke noe ferie, siden jeg har brukt opp pengene på å advare dere ganske lenge nå om hva som er i ferd med å skje, i minst to år her inne. Alle er løgnere, både Bush, Obama og Trump, men alt dere skriver om er søte små historier som ikke gir en et helhetsbilde. Her er fremtidsutsiktene våre:

Det kom en gang en mann til en restaurant for å kjøpe ris, som hadde problemer med å si "r".

"I would like to buy f*ied *ice."

- Pardon me?

Han prøvde igjen og igjen å si at han ville ha stekt ris til maten, men til slutt ble han så lei at han sa:

"Please give me `flied lice´."

 

Texas-profeten som Jan Hanvold inviterte til TV7, og som selv innrømte at han hadde tatt imot profetisk veiledning via sin avdøde bestemor som talte på vegne av Gud, og sa i sin www.videochurch.org at "vitnene i skyen som er nevnt i Det nye testamente er de døde sankter som ber for oss, selv om jeg vet at ikke akkurat dette står i Bibelen om at de ber for oss, så bare vet jeg at det er sånn...(derfor var det greit at hans døde bestemor talte på vegne av Gud til ham som kaller seg 'Guds profet')!", så alle som har vanket i disse kretser vet at vitner i skyen kan være så mangt, men du kan være sikker på at det Jesus sa om den rike mann som ikke fikk vende tilbake fra Dødsriket til sine brødre for å advare dem om ilden og fikk til svar fra "fader" Abraham at det var umulig pga en stor kløft som skiller de døde fra de levende, var sant, siden du sier at du tror på "Herren" (Sankt Granny). PS: Moder Maria er også død, og i Dødsriket, men hennes sjel får trøst hos troens far, Abraham, i en annen avdeling av riket, sammen med den fattige Abraham som hadde ligget ved den rikes port med byller og sår som hundenes tunger renset med sine slikk. Derfra "hunden er menneskets beste venn". Her får du vite hvorfor:

 

Dette er USA og Canadas nye IS,

samme gruppe som man fikk høre stod bak terrorangrepet på tvillingtårnene den 11. sept. 2001. Nå er de fredet.

 

Al-Qaeda removed from Canada & U.S. terror watch-list

__________
ABNA
Al-Qaeda removed from Canada & U.S. terror watch-list

The Syrian branch of al-Qaeda changed its name to Hay'at Tahrir al-Sham (HTS), and is now officially removed from the U.S. and Canadian terror watchlists.

Now, the U.S. and Canada can donate money and weapons to the terrorists, and can even go fight with them against the Syrian government and spread their propaganda.

It turns out that getting off the U.S.' and Canada's terror watchlist is as simple as changing your name. While the terror watchlist in the U.S. has long been both secretive and controversial - as "reasonable suspicion" is enough to label any individual a "terrorist" - terrorist groups tied to al-Qaeda have found that getting off the watchlist only requires minor rebranding, reported Mint Press News.

The terror group, formerly known as Jabhat al-Nusra or the al-Nusra Front, has operated as al-Qaeda's branch in Syria long after Daesh (ISIS) renounced its allegiance to the group in 2014. It was first placed on the U.S. and Canadian terror watchlists in 2012.

Simply by changing its name to Hay'at Tahrir al-Sham (HTS), the group is no longer on terror watchlists in the U.S. or Canada, allowing citizens of those countries to donate money to the group, travel to fight with them and disseminate the Group's propaganda without incident.

 

Les resten

 

Kos dere med deres allierte NATO, da. Det er jo de som dere med vilje har sørget for å gjøre dere avhengige av, nå som USAs våpen strømmer inn i Norge for å ta rotta på Russland som har vært så fæle å vinne over IS, som hadde så fine våpenforsyningsruter ikke minst gjennom Ukraina og Polen... Får håpe at USA som er så slepphendte med våpen ikke mister de i våre fienders hender,  for det har de dessverre stort talent for å gjøre. Men hvis Det norske forsvar har samme venner og fiender som USA, så trenger man jo ikke noe "hode" lenger (for det har vi tillatt NATO å bli). Dere lar jo USA peke ut deres fiender for oss (de er nå veldig hodeløse).

 

Forsvarssjefen: Tilstanden i Forsvaret er svak | ABC Nyheter

 

Sosialistiske Dagbladet ønsker at Forsvarets talsmann (talskvinne; statsråd en med forhåpentligvis mer påvirkningskraft enn folk flest, men i godt selskap med blekkskvettende moralistiske bedrevitende og veldig godt fordekte statsrådgivende journalister) skal se seg i speilet...lenge. Jeg trodde Stevie Wonders sang om "fy-fy"-våpen i unge menns hender var deres interne nasjonalsang? Men det er jo lov å skifte mening, slik Torbjørn Jagland gjorde da han gikk over fra å være EU-motstander til  EU-tilhenger. - Og var med på å gi Obama fredsprisen, men senere ba ham levere den tilbake, etter å ha sett at han tillot IS å vokse fram, de som kappet hodet av kristne, muslimer og alle andre ikke-jøder i Midtøsten, mens han spilte golf som rekreasjon fra brysomme tanker. Da de hadde fått gjort jobben sin i fred og ro, ga ham en av dem sparken for "dameaffærer", noe som er mye verre. De viktigste "rikets hemmeligheter" hadde han dog ikke avslørt, men det har hans veteraner og andre nå oppe i milliontalls ofre for falske flagg -kriger i flere tiår, noe Obamas forgjengere har et stort medansvar i. Jeg vet forresten ikke lenger hvem "vårt" (skandinaviske) Forsvar er. Journalist Jeff Rense hadde en link her om dagen til en episode i Sverige hvor en svensk soldat ved navn Erik, opprinnelig fra Thailand, som forhindret muslimske asylsøkere på et flyktningemottak i å gjengvoldta en kristen asylsøker. Kristne kvinner er svært utsatte for muslimer som foretrekker å voldta ikke-muslimske kvinner. Deretter postet Erik en kritisk kommentar på Facebook til innvandring. Det svenske forsvar gav ham da sparken. Hvem er vårt Forsvar, sånn egentlig? Hvem bestemmer over Forsvaret? Staten? Kor e haue dokkers henne? "Seeing the real you at last", som Bob Dylan synger. - Men NATO og amerikanere på internasjonal marinebase på Værnes i Trøndelag løser sikkert alle våre problemer!

 

Forsvaret: - Et forsvar uten kraft - Dagbladet

"Venstre-forum" bøyer av for mennesker som beskylder alle forskere og journalister som har sett nærmere på ting myndighetene ikke vil skal komme fram i lyset som anti-semitter:

 

The Australian Jewish physician Dr. Gideon Polya explains that: "...about 60 Americans have been killed by terrorists in America since the US (sic) Government's 9-11 false flag atrocity that killed 3,000 mostly American people (one would hope that the governments of non-American victims of 9-11 would conduct their own expert inquiries into this atrocity - indeed failure to do so is evidence of depraved indifference).  In stark contrast, 32 million Muslims have been killed by violence (5 million) or through deprivation (27 million) in the subsequent Zionist-promoted US War on Muslims (aka the US War on Terror)."

Les resten

 

USAs bestevenn har sviktet dem, allikevel stapper de penger opp i alle Israels sprekker:

'But Sir, It's an American Ship' 'Never Mind, Hit Her!? When Israel Attacked USS Liberty

How should the Palestinians be supported to resist against Israeli atrocities?

China Makes First Step In Shifting Naval Balance Of Power In Pacific

Irak feirer at de har vunnet over Daesh. Gordon Duff i Ohio forklarer bakgrunnen til hvordan de har vunnet og hva som er lurt for dem å gjøre nå:

SitRep Iraq, Duff on Press TV

The Piri Reis Map - Theories Debunked

Tick Tock... America is Dying

Venstresidens nasjonalsang (himmelen og fred på jord for dem er avvæpning av "rett" type folk, og våpenforsyning til "rett" type folk, i henhold til deres egen bedrevitende menneskeskjennerdømmekraft og informasjonskilder.)

Le'Andria Johnson - Heaven Help Us All 


 

Dere kommer aldri til å få noen bedre oppklaring om hva som skjedde på terrordagen noe annet sted:

 

BREAKING: 9/11, Filling in the Map, Tracing the Nukes

Vital revelations surface, from the 9/11 investigation that never happened.

nukes

...by Gordon Duff with Jeff Smith and Ian Greenhalgh

 

Les artikkel her:

BREAKING: 9/11, Filling in the Map, Tracing the Nukes | Veterans Today


 

Mer om USAs og medias langvarige løgnpropaganda om Nord-Korea. Nå får landet støtte fra Sør-Korea som har skjønt at de bare er kanonføde selv:

North Korea unlikely to have ICBM technology, South intel says as Kim celebrates launch

 

World Teetering on Brink of Thermonuclear War

By Ian Greenhalgh on June 21, 2017

 

The Trump administration has committed what may turn out to be a fatal mistake, and by fatal, I mean not just to the Trump regime but to the entire globe. Trump has surrendered control of the US Military machine to the Pentagon - the President, the Secretary of Defense, all of the politicians no longer control or guide the US military, the Pentagon now holds the reins.

What is really disturbing and scary about this is that the Pentagon is, quite frankly, utterly insane; the place is riddled with fundamentalist Christians, Dominionists obsessed with fulfilling the `End Times´ prophecy.

Les resten

 

Relatert:

Pentagon betalte firmaer mill av dollar for falske flagg-terroroperasjoner


 

NÅ ER ALLE TRUMP-FANER FORNØYDE MED 'HERRENS UTVALGTE'... BLODSPOR PÅ SKINNENE

Fotografier © lyttlitt.blogg.no

Hvem har du valgt å gå sammen med? Var de til å stole på?

Når ble denne verden en del av Jesus sitt rike? Han sa jo: "Mitt rike er ikke av denne verden", så hva driver dere egentlig med?

Lager dere en disippelskare for hvilken "herre"? Mafiaen?

 

Joh. 18

 

«Ditt eget folk og overprestene har overgitt deg til meg. Hva er det du har gjort?» 36 Jesus svarte: «Mitt rike er ikke av denne verden. Var mitt rike av denne verden, hadde mine menn kjempet for meg, så jeg ikke skulle bli overgitt til jødene. Men mitt rike er ikke herfra.» 37 «Så er du da konge?» sa Pilatus. «Du sier det,» sa Jesus. «Jeg er konge. For å vitne om sannheten er jeg født, og derfor er jeg kommet til verden. Hver den som er av sannheten, hører min røst.» 38 «Hva er sannhet?» sa Pilatus. 

 

Donald Trumps internasjonale oligarkbrødre. Russland og USA har byttet plass

Vesten hater Putin fordi han kjemper mot jødiske oligarker: NATOs "baby grand"

Luther Vandross - Searching 

David Foster feat. Brian McKnight - Morning & After The Love Has Gone

 

Brian McKnight  er broren til en av guttene i "Take 6"

Take 6 - Brian McKnight


Med det norske flagg som altertavle:

21:03 - Handel's Messiah (Wise Men Medley)

 


 

Linkene som er blå og røde her på denne bloggen (piler mot venstre og høyre) har jeg laget selv, og om dere skulle gå dere vill og de stopper opp et eller annet sted mellom "venstre" og "høyre" så gjør det ingenting, I know it´s crazy, but it´s true. Dere kan i så fall bare gå til "kategorier" på høyre side og der finner dere uansett alle innleggene. Jeg vil verken ha dere mot venstre eller høyre, men bare rett frem, som Jesus sier. Jeg er ærlig talt for lei av dette bloggestyret nå, og det er nok info her til å kunne redde livet på deres land (landkrabbenivå) og deres sjel og ånd (til Guds himmel), om dere så skulle gå glipp av noen nyheter. Jeg holder på å få fnatt av linker her og orker ikke mer, men ønsker dere lykke til i orienteringen i deres liv. Hvis noen kunne ha satt seg ned med siste finpuss skulle jeg gladelig ha gitt dem en tusenlapp, hvis jeg hadde det. Selv har jeg ikke tjent et rødt øre på dette, men heller risikert livet mitt.

Håper vi møtes igjen i evigheten, så be en bønn for meg og jeg skal be en bønn for deg, og så er det sikkert sunt med bønner iblant (noe "Hoss" i Bonanza var glad i, om de så var ville og smakte "hest" og var ment for esler og hester, for alt jeg vet):

Dan Blocker - "Hoss"

Bobby Dan Davis Blocker (December 10, 1928  May 13, 1972) was an American television actor and Korean War veteran. He is best remembered for his role as Hoss Cartwright in the NBC Western television series Bonanza.

Hvis man har lyst å "get lost" så får man bare "hit the road", sammen med Jack (Gladys Knight sang den), Arthur og Anthony for min del, men det er faktisk unødvendig når man kunne ha funnet en trygg vei fram. Nyhetslesingen i alle disse tre bloggene har vært som en skole for meg, og jeg har begynt å finne ut hvem jeg tror mest på og er klar over hvilke jeg kanskje burde fjerne, men det skal jeg la dere få finne ut av selv. Alternativet er å slette alt, for jeg har ikke tilgang lenger på de to andre bloggene, men deres skjebne ligger i www.blogg.no sine hender. Jeg er sliten og trøtt, og vil ikke mer.

 

God tur og ha det.

Christopher Cross - Arthur's Theme

Billy Joel MOVIN OUT Anthony's Song 


 

Gunnar Stavrum, så du aldri dette? Hvorfor er alle mine tips uinteressante for dere? Dere har bare gjort meg om til en melkeku, som må betale for å få deres oppmerksomhet.

 

John McCain regnes for å være grunnleggeren av IS (Den islamske stat) og 

er tilknyttet et nettverk av pedofile. 70% av Den amerikanske Kongress

er praktiserende pedofile og med i dette dette nettverket (VIP-pedofili),

og kan lett tas for det, siden bevisene finnes.

Dr Preston James om Det nye imperialistiske romerke rike 

The New Imperial Roman Empire

 

Pravda: Pentagon´s bio laboratories surround Russia

How the DoD Squandered Billions of US Taxpayer Dollars

VT Had it First: Trump ignored intel, launched Tomahawks in Syria based on media - Pulitzer winner Seymour Hersh

Silent Hill, Silent Scream

It was ISIS

Bombs in the Air - Then Boots on the Ground

Israel Pushes Russia and US Toward Nuclear Confrontation Over Syria

Israel blows up Syrian tank and wants World War III again

Iran slams failed terror attack in Saudi Arabia

Avnery: The Four Letter Word

Washington Post: "Russia´s interference [in US election] was the crime of the century"

Erdogan: Saudi-led demands `unlawful intervention´

Enter The Prince of Arabia

52nd International Paris Air Show

Iran sent clear message to terrorists, their supporters by missile strikes

What will US do in post-ISIS era?

Yemen Cholera Cases Could Pass 300,000 by September: UN

Turkish Companies Returning to Crimean Peninsula

Vladimir Putin to Megyn Kelly: "Are you completely out of your mind?"

Germany mulling over sanctions against the US

Bonfire of vanities: Saudi demands expose fear and loathing of Qatar

Deborah Lipstadt: Holocaust "deniers" are "conspiracy theorists"

Palestine: Another Desperate Cry For Help

Syrian War Report - June 23, 2017: Army Regaining More Ground Near Palmyra

Russia fires cruise missiles at Daesh in Syria

The Assault of Raqqa is Drowning in Blood

The New Imperial Roman Empire

Israeli Fighter Jets Deployed in Saudi Arabia to Prevent Coup?

Story of Joseph sinks like the Titanic

Qatar Crisis: Origins and Consequences

My attorney´s demand letter to B´nai B?rith (re: "Holocaust denial" libel)

Was Otto Warmbier an American Student or an Israeli Spy?

Alien Agenda: Human Meat Processing Behind All Cults?

French President Emmanuel Macron: The West must stand with Russia in Syria

France´s Macron sees no 2egitimate successor" to Assad

Ideological Foundations and Organizational Structure of Islamic State

Journalistic Fraud: How Politico Magazine Inverts, Subverts, and Perverts the Truth

Tillegg 08.07.2017:

Emboldened by Trump and Israel, Erdogan Moves Against Syria (Duff on Press TV)

Not a single war in recent years has started without `Powerful Press Artillery´

Qatar: We're too rich to worry about Saudi Arabia

Hashd Al-Shaabi Commander: US in Pursuit of More Plots in Post-ISIL Iraq

Karim Khalili and the leadership of HPC

 

Outlaw States Must Reconsider Decision and Sign Nuclear Weapons Ban Treaty

Israel is mad and sad because World War III hasn't started in Syria

Vladimir Putin: The Soviet Union and KGB ideology have outlived their usefulness

Syrian War Report - July 10, 2017: ISIS' Territory In Syria, Iraq Is Shrinking

"Stå sammen med Israel for fred", ja...

Israel not bound by US-Russian ceasefire deal in Syria: Liberman

 

Israel not bound by US-Russian ceasefire deal in Syria: Liberman

Movie Director Roman Polanski: US Court Is Like Nazi Germany

Russia: The US lied about North Korean mid-range missile

Viral: Journalist Rips Trump at G20

Iraqi Army Declares Mosul Fully Free

This is What US Made TOW Missile Fragments Found Near Damascus Could Prove

Beijing, Damascus Discuss Launching Direct Flights to Top Chinese Cities

Tehran hosts cartoon exhibition mocking Donald Trump

Pakistan: Dangerous Turn in Panama Leaks Case

Russia outsmarts the Neocon establishment and warmongers at the G20 meeting

The Rise against globalism and capitalism in Hamburg

Amelia Earhart - The Truth

Syrian War Report -July 11, 2017: Government Forces Rapidly Advancing In Southeastern Desert

Maria Zakharova strikes back at Russophobia

North Korea unlikely to have ICBM technology, South intel says as Kim celebrates launch

Massive US Airbase established in northern Syria

New ISIL Document Reveals Key Information about Al-Baghdadi


 

The Holocaust Hoax is the Indispensable Centerpiece for the Khazarian Mafia

Origins of the largest Catholic Church pedophile bust in History

Russia calls Britain´s new aircraft carrier `convenient target`

Israeli Defense Minister Avigdor Lieberman: We want Assad out of Syria no matter what the cost

Mass-Murdering Clown Winston Churchill and Independence Day

Take-down of the American Public School System and its Teachers

Politico finally agrees with VT: Israel is pushing America into World War III

Syrian Army storming ISIS pocket east of Khanasir

Vladimir Putin: Killing oligarchic schemes economically saved Russia


 

Joh. 7

 

Levende vann

 

Jesus drar opp til løvhyttefesten 


7Siden dro Jesus omkring i Galilea. Han ville ikke være i Judea, for jødene sto ham etter livet.  2 Det var like før løvhyttefesten, en av jødenes høytider. 3 Brødrene hans sa da til ham: «Dra bort herfra og reis til Judea, så også disiplene dine kan få se de gjerningene du gjør.  4 For ingen som vil bli kjent, gjør noe i hemmelighet. Når du gjør slike gjerninger, så stå fram for all verden!»  5 For heller ikke brødrene hans trodde på ham.  6 Jesus sa til dem: «Min tid er ennå ikke kommet, men for dere er det alltid rett tid.  7 Verden kan ikke hate dere, men meg hater den fordi jeg vitner om at verdens gjerninger er onde.  8 Dere kan dra opp til høytiden. Jeg drar ikke, for min tid er ennå ikke inne.»  9 Dette sa han til dem og ble selv igjen i Galilea.
    10 Men etter at brødrene hans var dratt opp til høytiden, dro han også selv av sted, ikke åpenlyst, men i hemmelighet. 11 Jødene lette etter ham under festen og spurte: «Hvor er han?» 12 Og det var mye snakk om ham blant folk. Noen sa: «Han er et godt menneske.» «Nei, han fører folket vill!» sa andre. 13 Men ingen snakket åpent om ham, for de var redde for jødene. 


25 Da sa noen av dem som bodde i Jerusalem: «Er ikke dette han som de vil drepe?26 Og nå står han og taler åpenlyst, og de motsier ham ikke! Kan rådsherrene virkelig ha kommet til at han er Messias? 27 Men vi vet jo hvor dette mennesket er fra. Når Messias kommer, skal ingen vite hvor han er fra.» 28 Da ropte Jesus ut mens han underviste på tempelplassen: «Ja, dere kjenner meg og vet hvor jeg kommer fra! Men jeg er ikke kommet av meg selv, og han som har sendt meg, er sann, men dere kjenner ham ikke. 29 Jeg kjenner ham, for jeg kommer fra ham, og han har sendt meg.» 30 Da ville de gripe ham, men ingen la hånd på ham, for hans time var ennå ikke kommet.
    31 Men blant folket var det mange som trodde på ham, og de sa: «Kan vel Messias, når han kommer, gjøre flere tegn enn denne mannen har gjort?»
    32 Fariseerne hørte alt snakket om ham blant folk, og overprestene og fariseerne sendte ut noen av sine menn for å gripe ham. 33 Da sa Jesus: «Ennå en liten stund er jeg hos dere, så går jeg til ham som har sendt meg. 34 Dere skal lete etter meg, men ikke finne meg. For der jeg er, dit kan dere ikke komme.» 35 Jødene sa til hverandre: «Hvor vil han dra, siden vi ikke kan finne ham?"

 

Hebr. 12


Troens opphavsmann og fullender 


12Derfor, når vi har så stor en sky av vitner omkring oss, så la oss legge av alt som tynger, og synden som så lett fanger oss inn, og med utholdenhet fullføre det løpet som ligger foran oss,  2 med blikket festet på ham som er troens opphavsmann og fullender, Jesus. For å få den gleden han hadde i vente, holdt han ut på korset uten å bry seg om skammen, og nå har han satt seg på høyre side av Guds trone.  3 Ja, tenk på ham som holdt ut en slik motstand fra syndere, så dere ikke blir trette og motløse. 
Gud oppdrar oss 
 4 I kampen mot synden har dere ennå ikke gjort slik motstand at det kostet blod. 5 Har dere glemt den formaningen som taler til dere som til barn:
           Min sønn, forakt det ikke når Herren irettesetter,
           mist ikke motet når han refser. 
          
     6  For den Herren elsker, viser han til rette,
           og han straffer hver sønn han tar seg av. 
 7 Hold ut og la dere oppdra, for Gud tar seg av dere som sønner. Ja, la meg få se den sønn som faren ikke viser til rette!  8 Hvis dere ikke blir vist til rette som alle andre, er dere ikke sønner, men uekte barn.  9 Vi har hatt våre jordiske fedre som oppdro oss, og vi hadde respekt for dem. Har vi ikke mye større grunn til å bøye oss under åndenes Far, så vi kan vinne livet? 10 For fedrene viste oss til rette bare en kort tid og slik de selv syntes var best. Men han gjør det til vårt beste, for at vi skal få del i hans hellighet. 11 All irettesettelse synes nok å være mer til sorg enn til glede mens den står på. Men siden gir den tilbake fred og rettferd som frukt hos dem som er blitt oppøvd ved den. 
          
    12  Derfor, styrk de slappe hender
           og de vaklende knær! 
          
    13  La føttene gå rett fram på veien,
så det halte ikke blir vridd ut av ledd, men heller blir helbredet. 
    14 Streb etter fred med alle, og etter helliggjørelse, for uten den skal ingen se Herren. 15 Se til at ingen går bort fra Guds nåde! La ingen bitter rot få vokse opp og volde skade så mange blir forgiftet. 16 Se til at ingen driver hor og lever ugudelig som Esau, han som solgte førstefødselsretten sin for et eneste måltid mat. 17 Dere vet jo at han senere ble avvist da han ønsket å få velsignelsen. Det var ikke mulig å vende om, enda han ba med tårer. 
Sinai og Sion 


18 Dere er ikke kommet til et fjell dere kan ta og føle på, ikke til flammende ild, skyer, mørke og storm, 19 ikke til gjallende horn og en røst som talte slik at de som hørte den, ba om å bli spart for å høre mer. 20 For de kunne ikke tåle den befalingen som ble gitt: Om så et dyr kommer nær fjellet, skal det steines. 21 Ja, så gruvekkende var synet at Moses sa: « Jeg skjelver av skrekk.» 22 Nei, dere er kommet til fjellet Sion, til den levende Guds by, det himmelske Jerusalem, til ti tusener av engler, til en høytidsfeiring, 23 til forsamlingen av de førstefødte som er oppskrevet i himmelen. Dere er kommet til en dommer som er alles Gud, til åndene av de rettferdige som har nådd fullendelsen, 24 til Jesus, mellommannen for en ny pakt, og til det rensende blodet som taler sterkere enn Abels blod. 
    25 Se til at dere ikke avviser ham som taler! De som avviste ham som talte guddomsord her på jorden, kom ikke unna. Enda mindre skal vi komme unna dersom vi vender oss bort fra ham som taler fra himmelen. 26 Den gangen fikk hans røst jorden til å skjelve. Men nå har han lovet: Enda en gang vil jeg riste ikke bare jorden, men også himmelen. 27 Her står det: «enda en gang». Dette viser at det som kan rokkes fordi det hører til det skapte, skal skiftes ut, for at det som ikke kan rokkes, skal bestå. 28 Derfor: Siden vi får et urokkelig rike, så la oss være takknemlige og med takk gjøre vår tjeneste i gudsfrykt og ærefrykt, til glede for Gud. 29 For vår Gud er en fortærende ild.

  © Foto lyttlitt.blogg.no

 

Å advare hjernevaskede journalister, politikere, Forsvar og religøse ledere er som å skvette vann på gåsa, og sannsynligvis jobber jeg da samtidig imot Guds vilje, Han som har tillatt dem å bli forblindet - fordi de ikke elsker sannheten, som det står. Han kommer til å "vise seg stor" den dagen Han går imot folkene som spredte og drepte Hans folk i kampen "battle for"/om Jerusalem, i Sak. 14. Det de ikke har skjønt er hvor Sion er (i himmelen, for Hans folk, og DER vil Jesus regjere).

 

#Uavhengig #Frittstående #Upolitisk


^ V

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits