Fordi dere ikke ville rope ut frihet for neste og bror (...og søster)

Fra:
Dato: 29. mars 2017 kl. 11:14
Emne: Tenk over hva Lavrov sier til media og verden, om han ikke har rett...?
Til: forsvaret@mil.no, post@pst.politiet.no, 03030@nrk.no, 2200@vg.no, john.arne.markussen@dagbladet.no, redaksjonen@nettavisen.no, ContactRense@earthlink.net

 
Hei
 
 
Jeg kom til å tenke på Forsvaret i dag, og hvordan de kjekke menn i grønne dresser, eller kanskje blå, med masse metallpynt på (pass dere så ikke kråka stjeler den til reiret sitt, så fortsett med å holde hodet opp mot himmelen, som Earth Wind & Fire synger om i "Keep Your head to the sky" - Nobels fredspris), da jeg leste informasjonen prof. Jonas Alexis kom med i artikkelen nedenfor om USAs imperialistiske bedrifter de siste hundre år, og uttalelsene til "neokonene" (dere) som støtter praksisen. Hvorfor dømmer dere ikke Russland og USA med samme målestokk? Er ikke det noe å tenke over? Hvorfor er det ingen som går til sanksjoner mot USA og bygger en "rød halvmåne" på kartet av NATO-hærer rundt det landet som har gått amok og helt av skaftet, med deres støtte? Når ble Norge så imperialistisk? Den som tier han samtykker. Jeg vet svaret: Det er fordi Russland hindrer dere (NATO) å være imperialistiske i fred, uten noen forstyrrelser. Morfar som kjempet mot nazistene ville ha snudd seg i graven, hadde de døde bare kunne høre og snakke, men det kan de ikke. Ikke ville det ha vært til noen hjelp, heller - siden dere ikke engang lytter til de levende, så som Lavrov og Jonas Alexis.
 
 
 
 
Hør navnet på landene USA ikke tør innrømme har skylden, så derfor er Russland veldig gjev å ha på klar på tungespissen under enhver anledning:
 
 
Hilsen,
----

 

På den tid da min storesøster var rundt tre år gammel og hennes lillesøster (min andre storesøster) ett, studerte min far medisin og min mor gikk på lærerskole i Oslo. Min far gikk i samme kull som Gro Harlem Brundtland, og for ikke lenge siden var de to faktisk i samme område igjen, "dog" ikke på en universitetsplass men i en kirke, under en konfirmasjon. Alle kjenner apen, men apen kjenner ingen, som jeg sa da jeg hilste på bestevennen til min onkel, som hadde blitt urettferdig beskyldt for å ha begått overgrep mot barn i Bjugn, bare fordi han var lensmann og uheldigvis bar på flagget i 17. maitoget på det bildet som "ekspertene" dyttet opp i fjeset på barn som de hadde kjent "kjønnslukt" fra, som enste bevis for overgrep, for å få dem til å fortelle hvem synderen var, og det var ikke få syndere, særlig når voksne maser og barn bare vil ut å leke. Mas kan noen ganger fungere like godt som tortur og få en halv bygd til å bli skyldig, når gamle (overreligiøse) tanter mistenker både det ene og det andre. Stakkars folk, stakkars bygd, stakkars lensmann, han er død nå.

 

Men, poenget var: På den tiden ville ikke Oslo-folk og "pene" østlendinger generelt sett ha folk som oss; nordlendinger, tromsværinger og finnmarkinger boende på hybel hos seg, så de satte inn annonser i avisene: "Nordlendinger uønsket." Omtrent som "Negrer uønsket". Så vi vet hva rasisme er. Heldigvis fikk nå mine foreldre leid seg leilighet i nærheten av Carl Berners plass, mens min mor slet opp og ned med vannbøtta siden det ikke var innlagt vann til dusj og "utedo" i oppgangen (høyt lortfall i området), så det å ha småbarn var ingen spøk. Hun jobbet også ved en psykiatrisk avdeling på et sykehus, mens hun tok lærerskolen.

 

Vel, jeg kom bare til å tenke på frihet, slaveri, menneskeverd og sånt - og er faktisk ferdig med denne bloggen. Takk for følget, og ha det bra - med eller uten nordlendinger, som de tror bannes som fanden selv på høylys dag. Det gjorde de kanskje fordi de så Draugen i hvitøyet på åpne havet i fembøringene eller sjarkene sine hver eneste dag, og ikke var født på solsiden som vestkantfolk i Oslo med spesialinngang for uviktige mennesker (bud og tjenerskap) bak, og folk av samme "rang" som dem selv var de eneste som fikk ringe på hovedinngangsdøren uten å få kjeft.
Det kalles "munn" - og var ment å brukes i en god hensikt, men alle har sin egen formening om hva "godt" er; for meg eller for deg, for oss eller for dem. Slik oppstod filosofien, og Jesus løste hele problemstillingen i "Den gyldne regel"

 

Gordon Maxwell: Slik ble alle amerikanere det britiske kongehus og bankvesens eiendel og slaver

Gordon Maxwell har studert emnet okkult (betyr "hemmelig kunnskap") teologi hele sitt voksne liv, og er professor på området. - Han er mann nr to i videoen, og forklarer hvordan du og jeg har blitt intet annet enn bankenes eiendeler, og hvordan et bankvesen basert på frimureri tok kontroll over frie mennesker og sendte oss til "Court", hvor vi ikke hører hjemme. De solgte oss som aksjer da vi ble født, da vår mødre skrev under fødselsattesten, og våre ID-kort -navn kom i store bokstaver. Lytt selv, så vil du forstå:

 Jordan Maxwell The Queen of England Exposed


Nyheter fra Veterans Today:

Social Psychologist with Doctorate from Major Midwest Big Ten University. Retired after serving the community for over 36 years during which time there were numerous contacts with those as...Show More

View Latest Posts >>>

 

 

 

 

Time to start defending Christianity (Part II)

Unless Christians in America start understanding how Christianity has been covertly attacked by infiltrating it with the false doctrine of Christian Zionism, it's going to remain neutralized and irrelevant, and then will eventually fade away.

by  Preston James and Mike Harris

 

Christianity is now under attack by an age-old plan to infiltrate it, to hijack it, neutralize it, use it to further a Zionist Global NWO Agenda and then to destroy it.

City of London winged statue

How was this age-old plan to destroy Christianity discovered? Actually it was a serendipitous discovery after examining what ISIS was attempting to do in Syria, for whom and for what reasons.

What we learned about the ISIS invasion of Syria led us to connect the dots with Russian history, and soon we were able to understand that both the Bolshevik invasion of Russia and mass-murder of 100 million Russian Christians and the invasion of Syria by ISIS both have the same etiology.

Les resten:

Time to start defending Christianity (Part II)

Why these 5 European Jews are promoting far-right parties

Would Jews Bring Back Hitler to beat Islam?

Afghanistan: The Final Words

Censorship and Suppression: Israel's War on Richard Falk

Ukrainere vitser om Bibelen om dagen, nå som det bor kun 2% jøder i landet men 80% av regjeringen er jøder

Pravda: Ukraine indignant at 80% of Jews in power

Southfront: Turkish Betrayal as Ankara Throws Army Behind al Qaeda Advance

Fikk Aftenposten og TV2 som sendte mine tipseposter i retur dette med seg?:

USA dreper sivile i Irak og Syria

WaPo: US Killing Civilians in Iraq and Syria

How Trump became the Russian Mafia's bitch


 

Salomos Ordspråk 1

 

24 Jeg ropte, men dere ville ikke høre,
          strakte hånden ut, men ingen lyttet.

          
   
25 Dere kastet alle mine råd til side,
          ville ikke lytte da jeg talte til rette.
          
   
26 Derfor skal jeg le når ulykken rammer,
          og spotte når dere blir slått av redsel,
          
   
27 når redsel kommer som et uvær
          og ulykke som en storm,
          når nød og trengsel kommer over dere.
          
   
28 Da skal de rope, men jeg svarer ikke,
          de skal lete, men ikke finne meg.
          
   
29 For de hatet kunnskap,
          de valgte ikke å frykte Herren,
          
   
30 de ville ikke ha mitt råd,
          viste ingen respekt da jeg talte til rette.
          
   
31 Derfor skal de smake frukten av sin ferd,
          bli mette av sine egne planer.
          
   
32 Den uvitende vender seg bort og mister livet,
          dåren er sorgløs og går til grunne.
          
   
33 Men den som hører på meg, bor trygt,
          i ro uten redsel for noe ondt.

 

Salme 53

 

Til korlederen. Etter «Mahalat». En læresalme. Av David.
          
   
 2 Dårene sier i hjertet: «Det finnes ingen Gud.»
          Ond og avskyelig er deres urett,
          det er ingen som gjør det gode.
          
   
 3 Fra himmelen ser Gud ned til menneskene
          for å se om det finnes noen som er vis,
          noen som søker Gud.

          
   
 4 Alle har trukket seg unna,
          alle som en er fordervet.
          Det finnes ingen som gjør det gode,
          ikke en eneste.

          
   
 5 Forstår de da ingen ting,
          de som gjør urett?
          De eter opp folket mitt som om de spiser brød,
          og kaller ikke på Gud.
          
   
 6 Da skal de rammes av redsel,
          de som aldri var redde.
          For Gud skal strø ut knoklene
          av dem som slår leir mot deg.
          De blir til skamme,
          for Gud har vraket dem.

 

Jeremia 34

 

Pakten om frigivelse
 8 Dette ordet kom til Jeremia fra Herren etter at kong Sidkia hadde sluttet pakt med hele befolkningen i Jerusalem om å rope ut frihet.  9 Den som hadde en hebraisk slave, mannlig eller kvinnelig, skulle gi slaven fri; ingen skulle holde en judeisk landsmann som slave.
   
10 Alle lederne og hele folket som inngikk pakten, adlød den. De satte fri slavene sine, menn som kvinner, og holdt dem ikke lenger som slaver. De adlød og lot dem gå. 11 Men siden snudde de om, de tok tilbake slavene som de hadde gitt fri, menn og kvinner, og tvang dem til slaveri igjen.
   
12 Da kom Herrens ord til Jeremia fra Herren: 13 Så sier Herren, Israels Gud: Jeg sluttet pakt med fedrene deres den gangen jeg førte dem ut av Egypt, ut av slavehuset: 14 «Hvert sjuende år skal enhver av dere frigi sin hebraiske landsmann som har måttet selge seg til deg. Seks år skal han tjene deg, men så skal du sette ham fri og la ham gå.» Men fedrene deres hørte ikke på meg og vendte ikke øret til.
   
15 Nylig vendte dere om og gjorde det som er rett i mine øyne, dere ropte ut frihet for nesten og sluttet pakt for mitt ansikt i det huset som navnet mitt er nevnt over. 16 Men så snudde dere om og vanæret mitt navn; dere tok tilbake de slavene som dere hadde gitt fri, menn og kvinner, og tvang dem til slaveri igjen.
   
17 Derfor sier Herren: Fordi dere ikke ville høre på meg og rope ut frihet for neste og bror, skal jeg nå rope ut frihet for dere, sier Herren: frihet til sverd, pest og sult! Jeg gjør dere til en skrekk for alle riker på jorden. 18 De som brøt min pakt og ikke holdt ordene i den pakten de sluttet for mitt ansikt, med dem skal jeg gjøre som med den kalven de skar i to så de kunne gå mellom stykkene. 19 Lederne i Juda og Jerusalem, hoffmennene og prestene og hele folket i landet som gikk mellom stykkene av kalven, 20 gir jeg i hendene på fiender og folk som står dem etter livet. Likene av dem skal bli til føde for fuglene under himmelen og for dyrene på marken.
   
21 Kong Sidkia av Juda og lederne hans gir jeg i hendene på fiender og folk som står dem etter livet, hæren til kongen av Babel, som nå har dratt bort fra dere. 22 Se, jeg gir min befaling, sier Herren, og fører dem tilbake til denne byen. De skal gå til angrep på den, innta den og brenne den opp. Og byene i Juda gjør jeg til en ørken der ingen kan bo.


J.Moss and 21:03 - Operator - Varighet: 3:39.

CHAKA KHAN / AMAZING GRACE -

 

Your Amazing Grace

1986 - Luther Vandross - Rehearsal with Marcus Miller & Nat Adderly Jr

Låtskriver og bassist Marcus Miller jobbet tett sammen med Luther Vandross, og hadde tro på ham helt fra "børjan" av, før noen andre hadde fått gnidd blindheten ut av gluggene sine for hvilket stort talent Vandross hadde:

 

LUTHER VANDROSS.mp4 TOP 10

Bassist Marcus Miller sammen med Al Jarreau:

 

Al Jarreau -- Your Song (Tenderness) 

Galaterbrevet 5

 

Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast og la dere ikke tvinge inn under slaveåket igjen.  2 Hør hva jeg, Paulus, sier dere: Hvis dere lar dere omskjære, vil ikke Kristus være til minste hjelp for dere.  3 Jeg erklærer igjen: Hver den som lar seg omskjære, er forpliktet til å holde hele loven.  4 Dere som vil bli rettferdige ved loven, er skilt fra Kristus; dere er falt ut av nåden.  5 Men vi venter i Ånden, ved tro, på den rettferdigheten som er vårt håp.  6 For i Kristus Jesus kommer det ikke an på om en er omskåret eller uomskåret; her gjelder bare tro som er virksom i kjærlighet.  7 Dere begynte løpet godt. Hvem er det som har hindret dere i å være lydige mot sannheten?  8 Hvem har overtalt dere? Ikke han som kalte dere!  9 Litt surdeig gjennomsyrer hele deigen. 10 Men i Herren stoler jeg på at dere ikke vil tenke annerledes enn jeg gjør. Den som forvirrer dere, skal få sin dom, hvem det så er. 11 Hvis jeg fremdeles forkynner omskjærelsen, søsken, hvorfor blir jeg da forfulgt? Da er ikke korset lenger noen snublestein. 12 Må de bare skjære av seg alt sammen, disse som sprer uro blant dere!
   
13 Dere, søsken, er kalt til frihet. La bare ikke friheten bli et påskudd for det som kjøtt og blod vil, men tjen hverandre i kjærlighet. 14 For hele loven blir oppfylt i dette ene budet: Du skal elske din neste som deg selv. 15 Men når dere biter og glefser etter hverandre, så pass dere, så dere ikke eter hverandre opp!Livet i Ånden
16 Jeg sier dere: Lev et liv i Ånden!


Les resten

 

CHAKA KHAN ~~ LIVE ~~ HOW SWEET IT IS { To Be Loved By You } - Varighet: 2:51.

"You know... Du vet...

Det ble overlevert med diskresjon (diskrét overlevert)"

SURPRISES: BILLY JOEL BAND Live @Madison Square Garden 1-11-17

 

Billy Joel - Surprises (Audio)

In 1982, Billy Joel released his album 'The Nylon Curtain' which was nominated for the 1983 Grammy for Album of the Year.


 

< >

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits