Siste skjelv - Dere gjorde oss om til morderes heiagjeng

 

Foto © lyttlitt.blogg.no​

Sitter og tenker over livet på en barnehagetrapp i juli 2012, etter å ha besøkt barnehager siden siste halvdel av 90-tallet. Skulle måtte gjøre det i 20 år, siden mitt yngste barn er "et voksent barn". 

 

 

"Nøklene til riket..." Det skal bli andre boller når pap (-p) en kjem heim...

 

 

Egentlig anså jeg meg helt ferdig med blogging, for det jeg skrev i forrige innlegg var det viktigste jeg hadde å si som et siste forsøk på å redde Norge, hvis bare våre myndigheter, forsvar og etterretningstjeneste kunne ta seg tid til å dra disse gjennom-"gorrete" av ørevoks -øreproppene sine ut et øyeblikk, og våre aviser det samme. Derfor sendte jeg VG, Dagbladet, PST, Forsvaret, NRK og Nettavisen en link til innlegget. Aftenposten og TV2 ville jo ikke høre fra meg, for lenge siden, og sendte mine eposter i retur. De liker ikke mine tips.

 

Jeg synes det er en påkjenning å vite om all djevelskapen USA, Storbritannia, Frankrike, Israel, Saudi-Arabia og mange andre land er med på, og det de i samarbeid med sine "høyt utdannede" mennesker har klart å få til. Det får meg nesten til å skjelve, og jeg er ingen "shaker". Jeg er bare veldig lei av ord, for jeg har hørt og lest så mange, og sagt så mange selv. Den store stillheten, en gang man dør, er kanskje å trakte etter - bare man havner på rett sted. Men hvis noen holder på å dette utfor et stup, er man kanskje villig til å skrive litt, og lytte til noen - selv om deres stemmer kan være slitsomme og enerverende til tider.

 

Gordon Duffs artikkel er så viktig, at det er derfor jeg kommer tilbake. Det er også Jim Deans og mange andres som dere finner nedenfor her. Som de har påpekt før, at for å finne ut hvem det er som står bak en terroraksjon må man se på hvem det er som tjener på det som skjer. Noen ganger angriper et land "egne" interesser, eget folk, bare for å få sympati internasjonalt og klandre landets fiende (som de vil ha tak i naturressursene til, og beskylder for å ha mer masseødeleggelsesvåpen og trussel mot verdensfreden enn de selv, så det er konstant krig i Afrika, siden kontinentet flyter på et hav av olje som Vesten vil ha tak i, derfor har mine søsken der blitt drept). Da ofrer man gjerne sine egne. Det er da man har fått en "falsk flagg -terroraksjon". Når man skal finne ut hvem det er som egentlig står bak lekkasjer (tysting), må man se på hvem de som "lekker" beskytter. Det får dere veldig godt svar på når dere ser på Wikileaks, ved å lese det mest avslørende og best dokumenterte stykke om Israel dere sannsynligvis noen gang kommer til å få, og 9/11.

 

Grunnen til at jeg er kanskje mer rystet enn mange andre er fordi jeg har sett Israelsdyrkingen i kristne miljøer på nært holdt. Jeg vokste opp i Statskirken, og var mer aktiv enn så å si alle andre barn og ungdommer i bygda, for mine foreldre tok meg dit nesten hver søndag, pluss at jeg var på barne- og tensingkorøvelse hver uke, hvor det var andakt. Det var noen få andre i min situasjon, og de var enten barn av presten eller lærerbarn, som jeg. Jeg kan telle dem på to hender, for presten hadde mange barn. De som gikk på korøvelser var mer der fordi de likte musikk, og alle var ikke kristne der. Etter alt jeg selv har sett og gjort, kan jeg godt spørre meg selv hva det egentlig er å være kristen. Siden jeg ble helbredet i kroppen ved forbønn gikk jeg ut av kirken som syttenåring, ble døpt i et landsbruksskolebasseng og ble med i en frimenighet, hvor jeg var i tre år.

 

- Så dro jeg til Sverige hvor jeg var på Arken i Kungsängen i Stockholm, hvor jeg gikk på bibelskole i ett år, mens jeg jobbet og gikk på Tom Inglis fra Sør-Afrika sin  "Psalmodiskola"  på kveldstid. Deretter gikk jeg på møter i ett år på Livets Ord i Uppsala i ett år, mens jeg også jobbet på ettermiddags- og kveldstid, og deltok på bønnegrupper og lignende, som før. Jeg gikk på deres bibelskole i 3-4 mnd, til jeg fikk sparken fordi jeg hadde hatt sex med en søramerikaner på jobben, noe som er en annen historie. Jeg holdt nesten på å miste jobben også, men fikk beholde den. Vasket flyplass i fjorten måneder, til jeg dro hjem til Norge med "halen" mellom beina, etter å ha blitt fordømt mer eller mindre "nord og ned" av bibelskolerektor; "Du må ikke tro at du kommer til himmelen med dette i kofferten". Kanskje mente han "den heliga stad, Jerusalem", som de stadig reiste på pilgrimsreise til? Da er det jo ennå håp.

 

I disse menighetene var det like mye snakk og undervisning om hvor viktig det var å stå på landet Israels side, som det hadde vært de somrene jeg hadde gått på Oslo Kristne Senter i perioden 1987-90. På Livets Ord hadde de Israels-flagget på scenen, og både musikken og talene var spekket av ting som hadde med jøder, jøders historie og Israel å gjøre - lett blandet med bibelvers om "Abrahams velsignelser" til de som støtter ham og hans folk, og det motsatte til de som ikke gjør det (5. Mos.), og musikken og lovsangen var også spekket med Israelstekster.

 

Når jeg nå tenker tilbake, med omtrent 50 prosent av tiden i Statskirken og 50 prostent (mindre enn det) i disse tromarerittiske miljøene, så har jeg skjønt hvor viktig det er å holde seg til barnetroen om "Ovan där", himmelens land og forstå hvor ille det er at de fortsatt driver på med samme politikk i menighetene, siden Jesus sa: "Mitt rike er ikke av denne verden". Søndagsskolelærerinnene som de så lett ser ned på som uutdannede, er de som er himmelen og barna (som skal arve den med sin barnetro) nærmest, mens de med teologisk utdannelse eller amerikansk troskarismatisk universitetsutdannelse burde stille seg i skammekroken over å ha gjort Guds barn om til sin personlige melkeku for et jordisk land, og ikke et himmelsk et, og selv forsynt seg grådig av potten med sine bok-, CD/DVD -salg og gjort Hans bønnehus om til en røverhule (Hellig Ånd -sølvduesmykkesalg). Jeg føler meg skjelven med tanken på hva det er jeg egentlig har sett, og er glad for at jeg har hatt en sunn og sterk familie, og jeg er veldig takknemlig til dem alle, og stakkars de som ikke hadde det. Men først og fremst vil jeg takke Jesus for alt det han har lært meg, og også for disse folkene her, så som Gordon Duff, Jim Dean og VT-skribentene.

 

Joh. 18

 36 Jesus svarte: «Mitt rike er ikke av denne verden. Var mitt rike av denne verden, hadde mine menn kjempet for meg, så jeg ikke skulle bli overgitt til jødene. Men mitt rike er ikke herfra.»


 

Nyheter:

 

Over 10,000 weapons intended for terrorists seized by Europol

 

OBS:

Is Turkey trying to ignite a civil war in The Netherlands?


Breaking: Turkey's Spy Agency Paid General Flynn to Fake Clinton ...

Recent Trump "firings"  lead to a history of blackmail, treason and murder


 

Høyreside-"oppstandelse" er ikke alltid høyre, men bare folk flest som gjør opprør urett:

NEO - EU60 and the Dying Europe Patient


 

Kommunister (den khazariske mafia), ikke nazister, drepte katolske polakker i Katyn:

The men who ordered the execution of 15,000 Polish officers at Katyn were Voroshilov, Molotov, Mikoyan, Kalinin, Kaganovich, and of course Stalin.

 

So there should be no surprise that a film about Christian martyrs and patriots coming from an anachronism called a nation like Poland would be quietly swept under the carpet by Hollywood.

Heaven forbid that the sheep figure out that the same fate may await them.

Katyn: The Story Hollywood Won't Tell

 


March 13, 2017

FDR didn't purge Communist traitors like Hiss because Communism is an instrument of the central bankers to rededicate mankind to their service.

FDR Turned Blind Eye to Soviet Spies


March 15, 2017

The central banking cartel is the ultimate monopoly. It has an almost global monopoly over government credit. Its goal is to translate this into a monopoly over everything -- political, cultural, economic and spiritual. One world government = Rothschild monopoly =

Communism and NWO Are Based on Judaism


 

The War President: Pentagon wants to declare more parts of world as temporary Battlefields

Om Russland og Irans moralske "gråsone"

 As for the threat of aggression and terror, Erdogan had no problem at all talking about unleashing the 400,000 Turks in Netherlands against fewer than 50,000 in the Dutch Army. Imagine that.

Breaking: Syrian Palace of Justice suicide-bombed

Syrian War Report - March 14, 2017: Anti-ISIS Operation In Palmyra Countryside

Når dere leser om Al-Qaida her, og sammenlikner det med hva dere ser i Jim Deans artikkel, så vil jeg spørre hva var det egentlig John McCain gjorde i Bodø, bortsett fra å overhodet ikke være bekymret over å samarbeide med samme karer som angrep hans hjemland den 11. sept. 2001) hvor de forresten skal flytte den nåværende flyplassen og bygge en kjempestor ny en. Er det dit Forsvaret skal? Er det fordi dere vil komme dere nærmere og ta "verdens største skurker", Russland? Hva er det egentlig som foregår i topplokkene deres? Har dere satt dere fast i metalltaket og fått luka permanent festet i hodene, en gang dere skrevde ut av cockpiten? Pity the Cocks. Stakkars haner. Få på GPS-en, så blir det tryggere for oss alle under "orienteringsprosessen", før dere sender oss inn i tredje verdenskrig, mot Russland som er ett av de få land som har kjempet mot IS. "Kykkeligky, jeg triver best i sola", som "Sol På Meg" (Sun Do Shine) -hanen synger, passer godt på dere knappebefengte dresshaner. Fine dresser, med gullknapper fra vestkanten, men de klarer ikke å si "hei" når du hilser på dem, enda du holder på å miste livet når du tørker støv og katelogiserer arkivene deres i kjelleren når du møter dem i kantina. Du har for mye støv på nesen og lukter svett (snakker av erfaring). Bedre svett med pappen deres i kjelleren, enn tett i pappen med knapper.


 

Blockbuster: Wikileaks Suppressed, Mossad ran 9/11 Arab "hijacker" terrorist operation

Can someone send this to Trump? We need to add one more country to the immigration ban it seems.

Julian Assange, fully part of the Mossad's 9/11 coverup, is about to be more than annoyed"

[ Editor's note:  While Julian Assange insists all investigations into 9/11 and Israel are "a waste of time," we find the "keys to the kingdom," particularly when added to VT's own work, in, of all places, WikiLeaks own files.  We suggest that Assange actually read WikiLeaks.  

This 2011 article was sourced through Wikileaks but came from VT's partner publication in Pakistan, Opinion Maker and VT editor Raja Mutaba (deceased and missed).  Wikileaks got it from Stratfor, another can of worms, who picked it up from Mujtaba who published it for Madsen, who no longer seems to do this kind of thing.

Long story there as well which we will not go. Suffice it to say, we have been able to verify Madsen's source on this story and it is totally accurate.

We talked to another Madsen source that also gave him information on the Mossad's New York/New Jersey cells that aided in the WTC/9/11 attacks by trying to blow up the George Washington Bridge, the Lincoln and Holland Tunnels and who jammed the first responder's radios using Israeli devices placed on high rise condo's in Fort Lee, New Jersey, controlled by a "Jewish defense organization."  There is more but we deal with this story and it's WikiLeaks heritage and their attempts to bury it...Gordon Duff ]

____________

... by Wayne Madsen

British intelligence reported in February 2002 that the Israeli Mossad ran the Arab hijacker cells that were later blamed by the U.S. government's 9/11 Commission for carrying out the aerial attacks on the World Trade Center and Pentagon. WMR has received details of the British intelligence report which was suppressed by the government of then-Prime Minister Tony Blair.

Les resten

 


 

NEO - Will Trump Be his Own Worst Enemy?

"Be careful what you wish for."

 

"Our country is now taking so steady a course as to show by what road it will pass to destruction, to wit: by consolidation of power first, and then corruption, its necessary consequence". ~ Thomas Jefferson

James Comey is in the center of the storm

[ Note: The FBI's James Comey went to the Capitol Thursday to brief the top Senate and House Intel Committee Congressmen in a secure basement facility, generally referred to as "the gang of eight", who historically have the most access to classified information.

 

McCain with his al-Qaeda buddies in Syria

John McCain joined the Republican chorus that Trump was going to have to put up or shut up. But then the plot began to thicken. Trump made a two-step move that was either a defensive one, or what he had actually planned to do all along.

Les resten

 


Takk Gud også for Jonas Alexis. Veldig viktig stykke:

Time for Vladimir Putin to tell Benjamin Netanyahu to shape up or ship out


Gordon Duff, ironi om «Alle krigers mor»

 

NEO - High Comedy and the Fall of Raqqah

Small numbers of US troops would be used for special tasks, like artillery support and base protection, where the local people's security could be infiltrated

by  Gordon Duff, VT Sr. Editor,   ...with New Eastern Outlook, Moscow

Sultan Erdogan

[ Editor's Note: This is another Gordon "Theater of the Absurd" piece, something new mixed in with something old.

One of the absurdities that could not be added is what Erdogan said today as part of the growing EU showdown over Turkey, with wanting it to roll out the red carpet for the implementation of the Erdogan family Sultancy in the coming vote to concentrate all power in the hands of the President.

Les resten

 


Redaktør Jim Dean tar for seg Saudi-Arabia som er flinke til å sponse terror i verden, TV-intervju  (og det landet skal passe på at verden følger menneskerettighetsreglene?):

 

The Debate - Saudi Arabia and regional terrorism

When this bombing happened in Damascus, Dr. Declan Hayes emailed that his group he brought there to do a St. Partick's Day Parade in a show of solidarity, decided to go ahead with it. God Bless the Irish.

by Jim W. Dean, VT Editor   ... and Press TV,  Tehran

When one king dies he is replaced by one just as bad

[ Editor's Note: It's always a pleasure to catch a Debate Show with a nice meaty topic, and Saudi Arabia and its support for Wahhabi terrorism was a gem. Michael Lane is always up to speed, and not one of the silly activists that weave their pet issues into every program they are on.

This topic is a red line one for Western media, as the Saudis spread a lot of money around to the right people to make sure they remember to self censor themselves. It is always done indirectly and internally so there is no paper trail, very similar to how the Jewish Lobby operates.

Media people already know what their red line areas are. Those that forget are made examples of quickly, which is remembered by all the others.

State sponsored terrorism is the top security issue of our day, and so far all we have seen is a total institutional stand down on doing anything about it. It is not so much they fear the jihadis targeting them in retribution, but the countries involved in proxy terrorism who can.

Les resten / hør TV-intervju

 

 

Carnage at the Syrian Justice Ministry

Ex-LA County Sheriff Lee Baca convicted in jail corruption case

US Indicts Russian FSB for Yahoo Hack, 500 million Accounts, Finance, Diplomats, Security

Syrian War Report - March 15, 2017: Clashes With ISIS Near Raqqah And Palmyra

Will Trump Deconstruct the Administrative-Bureaucratic State? (Part I)

Admiral, Marine officers indicted in Singapore bribe scandal

Russia Deploys Bastion, Bereg Missile and Artillery Systems in Black Sea Drill

Caught Lying Again: White House analysis of Obamacare repeal sees even deeper insurance losses than CBO

How India-China Rivalry is Panning Out in the Persian Gulf

Uri Avnery - Zionist Atheists versus The Messiah

Daesh trapped in Mosul as last road retaken by Iraqi army

De virkelige dødspanelene:

Report: Trump's Scam Health Program Ends Coverage for 24m, Big Tax Cuts for Wall Street

Freedom's Just Another Word for Nothing Left to Lose - Kris Kristofferson


 

Dere vet at "nukes" er kjernefysiske våpen, media og Forsvar

Trump's "Mad Bomber" Secret Yemen War, More Tactical Nukes to be Used

New American War Aiding Saudi Arabia Against...a Democratic Government

Trump's "Mad Bomber" Secret Yemen War, More Tactical Nukes to be Used


 

Mandouki Soulmates Wings of Freedom - A Fantastic Rock and Jazz Concert

Turkey Bans Russian Shipping from Crimea

McCain to Trump: Retract wiretap claim or provide evidence

Southfront: Russia Cites Fractured US Policy on Saudi Arabian Terrorism (video)

43 American tank transporters, vehicles arrive to Manbij outskirts

Ehud Barak warns against taking Trump at his word

Pakistan deploys troops to Saudi border with Yemen

ObamaGATE

Iran announces mass production of domestic main battle tank, which looks like Russian T-90MS (VIDEO)

Aerospace Jam: Russias Su-34 Bomber to Hide Entire Squadron From Enemy Radar

How is Pashtun Insurgency being Portrayed as Terrorism in Pakistan?

Will the Royal Family celebrate 100 years of shame by endorsing Israel?

Trump and the Deep State: The no-good, very bad, odious, unspeakably ugly truth

Vladimir Putin to Benjamin Netanyahu: Stop Abusing History

Renowned International Terror Expert Instructs South African Attorney to file lawsuit against South African News Papers Rapport, Huisgenoot and its reporters !


Kjempe-hode

Colossus Likely Depicting Ramses II Found in Egypt

Questions surround Turkish businessman at center of Flynn controversy

 

Syria forces launch offensive in Deir-Ezzor

Steven Spielberg and J.J. Abrams are ideologically working for the Israeli regime

Moscow Urges US to Respond to WikiLeaks CIA Hacking Accusations

United Against Freedom (video)

US will "use the full force of the Law" on WikiLeaks: Pence

Super Vetter Fail: A Turkish Spy in the White House?

Who had the impudence to change our values regarding free speech?

UK Video: The Internet Warriors, a Study

US deploys 2,500 paratroopers to Kuwait, ready for missions in Syria & Iraq

Syrian War Report -  March 10, 2017: Turkey Attacks Syrian Troops West Of Manbij


 

Rock-A-Doodle // "Sun Do Shine" 

http://www.gocomics.com/nonsequitur/

Pappa lærte meg å synge denne.

 

Før jeg skulle inn til tannlegen her om dagen, og min mann var ute og lette etter parkeringsautomat, spilte noen "Tears in Heaven" på radioen, og jeg måtte svelge tungt for ikke å tårer i øynene.

 

9/11 -konsert

 

 

IUP Marching Band - Amazing Grace 2008

 

Billy Joel - I Go to Extremes

< >

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits