Stakkars flagg, stakkars kommunister, for en lidelse med korset og Norge i rødt, hvitt og blått

Herlighet, så lei jeg er. Nå har en Stavanger-avisredaktør kastet seg på lasset med å henge ut Sylvi Listhaug for at hun er kristen. Tidligere var det minst én (av pakistansk opphav) advokat, hvis ikke to (en etnisk norsk en i tillegg) som klandret henne for å ikke ha vidåpne dører i kristen nestekjærlighets navn for alle flyktninger, som i mange tilfeller er "økonomiske flyktninger" og overhodet ikke fra Syria, men de fleste andre steder. IS kan også gjemme seg i flyktningestrømmen, noe vi jo vet - siden Vesten har tillatt dem å reise dit og kjempe mot Assad, og får lov til å komme tilbake (hvis de overlever og ikke blir drept av russerne) til land som Storbritannia. Belgia gir IS-soldatene trygd som takk for hjelpen (før de drar ut på "jobb" som lønn og når de kommer hjem, siden de er "ute av stand til å skaffe seg jobb"), akkurat som i Sverige hvor hundrevis av IS-soldater blir sponset av svensk arbeidsformidling.

Finansiering av terrorism

http://finansinspektionen.se/sv/publicerat/rapporter/rapporter/2017/finansiering-av-terrorism/

 

Her har kristne måttet sitte og få servert venstreside-evangelium på både NRK, TV2 og i mange av dette landets aviser i årevis, og til og med Aftenposten har vært enige i mye av "USA/EU/Israel -versjonen" om hvem syndebukken i Syria er, og ikke vært villige til å se nærmere på vestlige lands rolle der vi støtter terrorister som kapper hodene av barn (USAs "gode terrorister"), så er det rart at man kan vanskelig for å se forskjell på alle blekkene som ligger i avishylla? Ingen vil se den sanne Djevelen i hvitøyet. Sylvi er så mye kjekkere å ha da.

 

Kristne måtte kjempe for å få høre Fedrelandssalmen på andaktsstunden i NRK, som vel er den eneste kristne "biten" de er villige til å servere "minoriteter" i Norge? Jeg skjønner ikke at kommunister, venstresidefolk og Arbeiderpartiet (som ikke tillater salmesang i sin nærhet) ikke får mentalt sammenbrudd av å se Fjellreven-jakker med det norske flagg på, eller på 17. mai eller under begravelser med korsflagget på halv stang. Hvorfor kan dere ikke bare få det overstått, og sørge for folkeavstemming så vi kan bli kvitt korset (Jesus) i flagget og få fram en halvmåne, sigd og stjerne i stedet, så blir alt så mye koseligere her? Jesus er jo ute av skolen allerede, og får man fortsatt lov til å synge om noe annet enn julenissen i det offentlige rom? Omskriv historiebøkene om Norges kristne historie, så kan vi endelig få fred her i gården. Rødt er best. OK, da. La oss få deres rødt. Vi må fløtt... De kloke redaktører tror at den eneste måte å evangelisere på er via et kors eller en svart drakt på kropp og ansikt, men glemmer hva de selv har servert og unnlatt bevisst å servere (kristendom), i "samfunnsoppdragelsens" navn, siden de ikke liker kristendom. Og det er snakk om mange titalls år. Kan dere ikke la folk få lov til å ha en annen gud enn dere og få lov til å uttrykke det via smykker eller klesdrakt, så bør dere kanskje bare droppe TV og holde dere til radio, i religionsfrihetens navn?

 

Vil du være min rosenknopp, så må du vende (Ap-) rosa opp. Rød rose i halsen eller gul måne er helt okay, for det symboliserer ingenting.

 

Dropp hvitt og blått, og la flagget være rødt. Rødt for, ikke Jesu blod, men alt det fine det ytre venstre står for. Sikkert også det midtre. The only thing that is...left.

 

Gunnar Stavrum er lei av falske nyheter

http://stavrum.blogg.no/1488787061_n_er_jeg_lei_av_falske_nyheter.html


Da anbefaler jeg at han leser litt om hvem det er som tjener på det de har gjort i Syria, før Nettavisen, Aftenposten og Co fortsetter med å skrive altfor skråsikkert om alt det fæle Assad har gjort, men tie om det Vesten har gjort i Syria og hvorfor.

VT Syria: Trump looks for a share in Syria after Aleppo and Palmyra Liberation


Til avslutning:

3 ekstremt oppklarende artikler og 2 radiointervjuer som avslører den sanne årsaken til krigene i Irak, Iran og helt opp til...

Dette er det viktigste jeg har funnet ut i media i hele mitt liv, Gunnar

Jonas Alexis:

False Flag: Assad has used chemical weapons again

Listhaug "vant". Det er nummeret før kristne ministre mister jobbene sine pga "evangeliseringsbeskyldninger" (evangeliet om Jesu nåde er kriminelt):

Dette er saken som viser at Listhaug har rett | ABC Nyheter


Det er forbudt å fortelle sannheten om hva flyktningene har "kostet" Sverige:

Da jeg ble sensurert av Huffington Post, våknet amerikanerne

http://kulturdrops.blogg.no/1488718400_da_jeg_ble_sensurert_av_huffington_post_vknet_amerikanerne.html

OBS:

A Dose of Very Nasty Truth: Trump Clears Rearming Al Qaeda in Yemen, US Troops to Train Terrorists


 


 

Det fantes ikke "rotkverkingspulver" i butikken, det var falsk reklame min mann hadde sett på amerikansk TV. Jeg måtte sage to ganger på rota for å få den vekk, men den er fortsatt her. Kanskje et bor eller en gravemaskin er tingen.


Tuja hører ikke hjemme i den norske natur.

Kristne og kristendom hører ikke hjemme i Norge

 

I Don't Belong (Sojourner's Song) [Live] - Varighet: 5:18.

 

David Pack - Biggest Part of me - (Ambrosia) live with the great Larry Carlton! 1/15/11 Seal Beach - Varighet: 8:31.

Hører kommunismen hjemme i kirken?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits