Pravda: Trump: Sitt ned, hold munn og lytt! - av Gordon Duff

(C)

Jeg måtte le da jeg leste dette svært så alvorlige og kjempeviktige stykket, ikke minst fordi det fikk meg til å tenke på noe mine foreldre, som begge er lærere (nå pensjonister) fortalte min mann om mens jeg tok oppvasken i går kveld. De snakket om Trump, og deretter om en gutt som hadde vært litt bøllete og brukte å stå og spytte på folk ovenfra, kanskje stående i en trappeoppgang på skolen, og slippe unna med det helt til en dame vi kjenner som også er lærer og jobber på PPT "tok tak i saken" og snakket med ham. Noen ganger hjelper det å snakke, andre ganger ikke.

Min mann hadde hatt vikarjobber på en barneskole og fortalte så om en gutt som klarte å ødelegge miljøet i hele klassen. For min egen del hadde jeg nok med å følge med min egen autistiske sønn som heller ville sitte ute på trappa i minus tre kuldegrader i vinterdress, enn å høre på folk som "skravler" i familieselskap. Han tar av seg lua hele tiden, og jeg måtte fortelle ham nærmere ti ganger om å ta den på seg, mens jeg serverte ham varm kakao (fire-fem kopper) og flere pizzastykker mens han satt der, bare avbrutt med at jeg maste på at han skulle gå på toalettet jevnlig for å varme seg og for ikke å "væte" seg ut. Våte vinterdrakter er ikke særlig varmende. Trumps team varmer ikke særlig om det internasjonale hjerte, og kanskje trenger de å få besøk av en lærer og en diplomat? Gordon Duffs kone er lærer og han har også sine papirer i orden. Det er kjekt å ha bra CV, men det mangler ofte de som får president og ministerrollene i USA, og det kan koste oss alle livet, hvis de ikke kan "ta det lugnt" og "schlapp nå a' litt" - og lytte til andre enn seg selv - noe norsk media også trenger desperat. Vær så snille å lytte litt, for Trump og Co fortsetter bare der dere slapp:


 

Pravda: Trump: Sit down, shut up and listen!

Two weeks into his Presidency, it is time for Donald Trump to sit down, shut up and listen because we already have sabre-rattling against Iran for no legitimate reason whatsoever, we have the new US envoy to the UNO showing she is as bad as, or worse than, Samantha Power and we have chief poodle the UK mouthing off against Russia, again.

As usual, we have the ASS (Anglo-Saxon Syndicate) approaching international relations with sheer, shitfaced arrogance and as regards Russia, an unacceptable degree of insolence, which simply cannot and must not be tolerated.

So time for the new boy on the block, Donald Trump, to do a little more reading and listening than speaking and writing, and time for the entire US team to show they are serious in improving the international situation and prove they are not more of the same, following on from Obama?s insult to the hearts and minds of the world community.

The paranoid Flynn

Pravda: Trump: Sit down, shut up and listen!


UN and EU: Israel needs to stop stealing Palestinian lands

Spirit move, let me "groove you"

 Marvin Gaye - Let's get it on

 

Marvin Gaye - Let's Get It On (live in Montreux 1980)

Chaka Khan overmedisinerte seg selv så mye pga av søvnproblemer mens hun som tenåring/ung kvinne var på turné at hun så "skriften på veggen" om at hun kom til å dø, og man kan lure på om hun faktisk var i ferd med å dø siden hun møtte sine indianske "formødre", og så ansiktene til olde- og besteforeldre og mor som så på henne med triste ansikter, og en vesen fra skyggene "bandt" kroppen hennes opp så hun ikke kunne røre seg. Etter den opplevelsen bestemte hun seg for å legge seg inn på "rehab", og spøkelsene og mannen fra skyggene forsvant:

 
 

B.B. King Feat. Gladys Knight, Etta James & Chaka Khan - Take My Hand, Precious Lord - Los Angeles

 

B.B. King Feat. Billy Ocean & Chaka Khan - When Something Is Wrong With My Baby - Los Angeles 1987

Bob Dylan kunne ha fortalt ham det:

http://www.bobdylan.com/news/bob-dylans-first-three-disc-album-triplicate-set-for-march-31-release/

 

Arnold McCuller (Ry Cooder) - Jesus Hits Like The Atom Bomb - Varighet: 2:42.

Billy Joel: New York State of Mind documentary airs on MSG Network

Feb 10, 2017

 

Lyle Lovett featuring Arnold McCuller - "Gods and Monsters" - Varighet: 4:13.

Åp 13,2   Dyret jeg så, lignet en leopard, men hadde føtter som en bjørn og gap som...
Åp 13,4   De tilba dragen fordi den hadde gitt dyret makt, og de tilba dyret og sa:...
Åp 20,2   Han grep dragen, den gamle slangen, som er djevelen og Satan, og bandt ha...

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits