Afrika flyter på et hav av olje, derfor er elvene fulle av kristenmann-/ urfolksblod

Bortreist på dagen?

 

De bevingede hærførere burde besøke psykologer for å få testet sitt EQ-nivå, for IQ-nivået er ikke til å stole på, før de slippes løs med sverdene og kulene sine. De er like bombet i hodet som kontinentene de har gjort røde av blod, og tviler du kan du bare lese her. De lever i sine egne bobler, og er like tiltrukket av ilden som "boblemenneskene" eller sommerfugler er til ilden. At liv er hellig er en fremmed religion for dem, for det står kun om "Penga eller livet!" i deres hjerter. Andres liv, og de bevingedes (blod-) penger. I Texas, for eksempel, er det så mange rikinger, med "utståling" på hvite hester at Lyle Lovett og andre texanere noen ganger lurer på om Jesu' gjenkomst allerede har skjedd. Men ingen sier "Ingen skade skjedd (eller "ingen skjede skadd") for det vet de ikke stemmer, og også at de blir et hode kortere om de våger (Guantanamo neste stopp).

Deres taushet er et stort hån mot alle ofrene for vår grådige vestlige politikk, og jeg føler meg såret på vegne av mine søsken. At jeg må betale noen tusen kroner for å få være noen minutter på deres hellige "framsider" for bare å bli helt totalt ignorert er jo ikke noe å snakke om. Jeg er til for å bli ignorert og fore dere opp etter hue og r@va, siden dere "er" noe og ikke jeg.  Hadde dere kunnet ta bladet fra munnen og be om tilgivelse overfor disse folkeslagene som dere har vært med på å slakte ved å forme og støtte en "opinion" i det offentlige rom med deres løgner, så hadde vi kanskje sluppet å få smake samme giftige medisin i vårt land (terror og krig) som vi har servert andre, mens vi koste oss her i det "trygge velferdslandet Norge, hvor det er typisk norsk å være God." Skjønner dere hva det at millioner av mennesker har blitt slaktet av "oss" kan føre til av sinne og raseri, pga den enorme sorgen og sviket de opplever og ser, uten at noen hjelper? De er kanskje for svake til å ta hevn, men de samme menneskene som vi kaller "våre allierte" kan bare fortsette sitt spill, og snart står vårt eget land for tur. Tror dere Russland skulle komme og prøve å redde oss slik Putin har prøvd i Syria? Om han satte seg ned og klødde seg under armen til en god kopp kaffe mens han leste norske aviser, som kanskje ikke kom ut den dagen for alle feiginger hadde stukket av, så ville jeg ha skjønt ham så godt, så godt. Han har storsinn, men han er ikke Gud. Frelsen og hevnen tilhører Ham, står det.

 

The ISIS-US Empire | Veterans Today

11. mar. 2015 - The United States is not actually at war with ISIS. ... The US Empire along with its international partner-in-crime Israel has allowed and ..


 

NEO - Brzezinski's NeoColonial Strategic Vision

Utdrag:

Boko Haram has been running around Africa for years now communicating via satellite phones which are not an easy thing to get when you are a terrorist, and even harder when you want to buy service from a satellite provider that is required to ID you quite carefully.

And what could be easier than tapping the sat phone of obvious Boko Haram people that you can easily spot by their GPS locations and listening to a few calls? All of these satellite communication are sucked up by the NSA.

The West could have been drone bombing the Boko Haram people to smithereens using their sat phones for locating them and picking a good meeting time, like when they were going to go out on another village-slaughter and kidnapping raid. But this intervention has not been done because those who could do it are benefiting from its not being done. The mayhem serves some purpose for them.

Why does not corporate media cover the scandal of how terror groups like Boko Haram terrorists use sat phones like they were an NGO?

Why does not corporate media cover the scandal of how terror groups like Boko Haram are able to use sat phones like they were NGOs - They are obviously being "allowed" to do so.

One of the reasons for Africa being targeted is that space technology long ago discovered that Africa is floating on an ocean of oil, and the world petroleum powers would really prefer the interior remain too dangerous for development to take place. But Brzezinski is the last one to tell you any of this, as it is classified.

He then begins to unveil what his spin goal is with all this, by posing that American cannot effectively deal with the current Middle Eastern violence if it does not have a coalition that includes Russia and China.

Ziggy omits acknowledging that Putin has been calling for a full multinational real war on terror, and has been generally ignored by the US, as it has even refused to coordinate anti-terrorism efforts in Syria.

In another low blow, Brzezinski tries to smear Russia using the worn out claim that if Russia stopped invading its neighbors, Ukraine, Georgia, Crimea, even including the Baltic States, that it would have more time to fight terrorism. He is diverting attention from the tremendous Russian counter terrorism success in Syria which exposed the US coalition's make believe effort.

 

Les resten:

http://www.veteranstoday.com/2016/06/09/neo-brzezinskis-neocolonial-strategic-vision/


 

Relatert:

Irak-krigen ble startet på grunn av myter og løgner om oljemangel, til fordel for grådige 'oljemagnater'

Artikkel til redaktør Jim Dean i Veterans Today linket til her:

Obamas største bragd var å hvitvaske permanent krigføring med eleganse

 

Jordkloden har evig nok med olje, og Norsk Forsvar og media er totalt upålitelige


 

Til minne om mine kjære som ropte mitt navn på bibelskolen, og sa: "Kom og smak!"

Det stod en svær kasserolle på bordet med deilig kylling, sterk saus og veldig tykk potetmos i, som vi alle - med høyre hånd - stakk hånden ned i og spiste sammen av. Det var noe av det beste jeg hadde smakt. De var så vakre og snille. De kom fra Nigeria, Ghana, Kenya, Elfenbenskysten og ett lite land til som jeg ikke kan huske, og jeg vil aldri glemme dem. Takk for smaken. Tenk at jeg som vokste opp med misjonsblader for barn, med historier fra Afrika, Sri Lanka og andre land skulle jeg få møte dem "live" som mine venner og synge i kor og be sammen med hver morgen et helt år? Jeg savner dem.

 

Er vennene mine døde, drept av "Monsieur-landet" som elsker døden?

  • 27.11.2015 kl.12:14 

http://spillerdetnoenrolle.blogg.no/1448621424_avsluttet.html

 

( V )

  Y

 

Intervju med Nigerias president som inviterer sine landsmenn "i eksil" til å komme hjem


 

Well I've been to the mountain and I've been in the wind
I've been in and out of happiness
I have dined with kings, I've been offered wings
And I've never been too impressed

Is your love in vain

Hva gjør man ikke for å albue seg fram til det man vil ha tak i, for å "realisere seg selv"?

 

"Men oljen og vinen må du ikke skade."

 

Joh. Åpb. 6

Og jeg så Lammet bryte det første av de sju seglene, og jeg hørte en av de fire skapningene rope med røst som et tordenbrak: «Kom!»  2 Og jeg så, og se! - en hvit hest. Og han som satt på den, hadde en bue. Han fikk en seierskrans, og med seier dro han ut for å seire.
   
 3 Da Lammet brøt det andre seglet, hørte jeg den andre skapningen rope: «Kom!»  4 Og det kom fram en annen hest som var flammende rød. Han som satt på den, fikk makt til å ta freden bort fra jorden, så folk skulle slakte hverandre ned. Og det ble gitt ham et stort sverd.
   
 5 Da Lammet brøt det tredje seglet, hørte jeg den tredje skapningen rope: «Kom!» Og jeg så, og se! - en svart hest. Og han som satt på den, hadde en skålvekt i hånden.  6 Og jeg hørte noe som lignet en stemme inne blant de fire skapningene: «En liter hvete for en daglønn! Tre liter bygg for en daglønn! Men oljen og vinen må du ikke skade.»
   
 7 Da Lammet brøt det fjerde seglet, hørte jeg den fjerde skapningen rope: «Kom!»  8 Og jeg så, og se! - en gulblek hest. Rytterens navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. De fikk makt over fjerdedelen av jorden, så de kunne drepe med sverd, hungersnød og pest og ved jordens ville dyr.
   
 9 Da Lammet brøt det femte seglet, så jeg under alteret sjelene til dem som var blitt slaktet for Guds ords skyld og for sitt vitnesbyrd. 10 De ropte med høy røst: «Herre, du hellige og troverdige, hvor lenge vil du vente før du holder dom og lar straffen for vårt blod komme over dem som bor på jorden?» 11 Da fikk hver av dem en hvit kappe, og det ble sagt dem at de skulle holde seg i ro ennå en liten stund, til tallet på de medtjenere og søsken som skulle bli drept som dem, var fullt.
   
12 Og jeg så Lammet bryte det sjette seglet. Da kom det et stort jordskjelv. Solen ble svart som en sørgedrakt, fullmånen ble som blod, 13 og stjernene på himmelen falt ned på jorden som når umodne frukter drysser av et fikentre i storm. 14 Himmelen revnet og rullet seg sammen som en bokrull, og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted. 15 Jordens konger, stormenn og hærførere, de rike og de mektige, hver slave og hver fri, alle gjemte de seg i huler og mellom berghamrer. 16  Og de sa til fjellene og berghamrene: «Fall over oss og skjul oss for ansiktet til ham som sitter på tronen, og for vreden fra Lammet. 17 For den store vredesdagen er kommet, og hvem kan da bli stående?»


 

Kurt Carr - In the Sanctuary

 
Men de ble slått ut tennene på, og ingen leget dem.

Fotografier © lyttlitt.blogg.noJeg mistet en del av tannen, og ble ikke slått, men leppa revnet da jeg prøvde å smile like bredt som Barack Obama og Co.

Han synes uansett sikkert bare at kristne er dødskjedelige, så det spiller ingen rolle fra eller til.http://www.gocomics.com/nonsequitur/

"Hva som helst kan skje under Trump".

Hva skjedde under Obama med mine søsken? 
Hva sa eller gjorde man da? Spilte på hans konsert "Glory days"?
Er ikke vi kristne verd noen ting som helst? Er jeg den eneste kristne som har likt/elsket Billy Joel siden vi ikke teller på den måte at "noen" kan ta bladet fra munnen og kritisere folk som Obama og hva han har vært med på å tillate; fremveksten av IS - og støtten av den - ikke minst ved å aldri bruke sine ellers så velbenyttede "vetorett" (flerfoldige tusen "vetoer"; forbud mot ditt og datt; regelrytter på sin hest i topprytterklassen) mot at en Islamsk Stat (IS) skulle få henrette det meste som kryper eller går av ikke-jøder i Midtøsten, og heller gi tidenes største økonomiske gave til Israels militære, ved å signere den med sin vakre hånd? ISrael har ødelagt millioner av menneskeliv sammen med USA. Hvorfor var det ingen protester da? Ikke et lite "knyst" fra munnen engang. Er det dette jeg elsker? Hva skal man egentlig med musikk hvis man ikke tenker over hva som ligger bak?

Billy Joel snakker litt om "The famous last word" -melodien sin her:

http://www.billyjoel.com/news/billy-joel-last-word-rolling-stone-interview/

"Når tankan bak e jæ**** dårlig gjemt".

Bush, Obama og Trump er bare en liten deigklump hver av akkurat samme giftige kake, og vi er fjols til fjells som går på alt dette og stemmer på mordere. Eller leser deres aviser.

Kine Hellebust & Anders Rogg - Det hainnle om å leve

Lyrics : Vess rett er rett og feil er feil, er det siste ordet sagt Og så bli trist for tristhets skyld, kan bli en gråtkvalt kamp om makt Men ...

Kom til fjells

Unni Bernhoft synger sangen "Kom til fjells". "Fjols til Fjells" (1957)


 

Romerne 12

 

  9 La kjærligheten være oppriktig. Avsky det onde, hold dere til det gode. 10 Elsk hverandre inderlig som søsken, sett de andre høyere enn dere selv. 11 Vær ikke lunkne, men ivrige. Vær brennende i Ånden, tjen Herren! 12 Vær glade i håpet, tålmodige i motgangen, utholdende i bønnen. 13 Vær med og hjelp de hellige som lider nød, og legg vinn på gjestfrihet. 14 Velsign dem som forfølger dere, velsign, og forbann ikke. 15 Gled dere med de glade og gråt med dem som gråter. 16 Hold sammen i enighet. Gjør dere ikke for høye tanker, men hold dere gjerne til det lave, og vær ikke selvkloke. 17 Gjengjeld ikke ondt med ondt, ha tanke for det som er godt for alle mennesker. 18 Hold fred med alle, om det er mulig, så langt det står til dere. 19 Ta ikke hevn, mine kjære, men overlat vreden til Gud. For det står skrevet: Hevnen hører meg til, jeg skal gjengjelde, sier Herren. 20 Men:
           Er din fiende sulten, så gi ham mat,
           er han tørst, så gi ham drikke.
           Gjør du det, samler du glødende kull på hans hode.
21 La ikke det onde overvinne deg, men overvinn det onde med det gode!

Petra - Salvation Belongs to Our God

 


< >

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits