Stakkars landsledere... eller stakkars folk... Hvor gikk de h*n - dukkemennene?

 

Hvem er menneskets (h*ns - "hen") beste venn? Hun, hund eller han? Er det bare "hans" land: Hannenes paradis?

 

Dukkemann - Dukk, mann! - Dock-man

 

Det kan ikke være lett å være landsledere, for alle vil være sjefen. "Må'kke komma her og komma her", som Øystein Sunde synger; "Den veien her er det jeg som eier..."

Noe som de fleste i Skandinavia og ellers i den vestlige verden ikke har fått meg seg, takket være vestlig media, er at Libyas landsleder, Gaddafi, var flink til å takle sitt lands befolkning som bestod av mange forskjellige religiøse og politiske grupperinger. Det samme var Saddam Hussein. Det de gjorde feil var å "selge" seg og stole på noen de ikke skulle stole på. Det kalles kanskje å gi "håndslag" til, noe jeg lurer på om kan kalles med "håndtrykk" til, "Shake a hand", for man tror man skal tjene noe på det, men så graver man bare sin egen grav for seg, sitt og sine.

Om Gaddafi tillot "konebanking" eller "koneoppdragelse", det vil si som i sin ekstreme for kalles "æresdrap", uten at mannen eller familien ble holdt ansvarlig for det, siden man får inntrykk av at det er en islamsk skikk, i hvert fall i Pakistan og India, vet jeg ikke. Om jøder fikk lov til å ha "kosher"- sex hvert tiende år med en annen kvinne, bare han holdt et stykke laken mellom seg selv og henne (hull i lakenet), som Texe Marrs har undervist om, uten å bli straffet for det, hvis hans kone klagde sin nød overfor juristene og ville skilles fordi hun ble sint slik Sara ble på Hagar (Abrahams "elskerinne"), noe hun sikkert ikke turte, vet jeg ikke. Om han straffet kristne som gav sine barn noen klaps på baken med hånden eller riset bak speilet, som i gamle dager i Norge, hvis barna klagde sin nød, vet jeg heller ikke.

Kanskje var det greit for dem at mennene presset sine koner til å gå kledt som mennene ville, med en slik klesstil som de ultraortodokse kvinner innen jødedommen går kledd, som kan minne om muslimske, religiøse kvinners klesdrakt eller kanskje litt om Smiths Venner o.l., er det for sent å spørre både Libya og Iraks USA-henrettede landsledere om, så det får bli med luringen. Om menn ble arrestert for utroskap hvis de viftet for mye med tisseluren, tviler jeg på, siden flerkoneri praktiseres både her og der, til og med innen kristendommen (mormonere), eller "bukseforlovelse" i indre og ytre misjonskretser, eller midt i der et sted, som jeg er usikker på hva heter.

Jurister og psykologer o.l. vil gjerne se ansiktet til kvinnen som vitner i rettssalen eller som er anklaget for noe, så det er ikke populært at de bare får se øynene. En norsk kvinnelig journalist fikk masse psykologisk juling siden hun hadde på seg et mikroskopisk kors under direktesending hos NRK, siden de ikke vil at deres arbeidere skal uttrykke noe de ikke står inne for (går "god" for, men hadde det vært en liten hund; dog, Dog-TV, så ville det ha kanskje sklidd lettere igjennom sensuren? Texe Marrs kom en gang inn i stuen til en mann som hadde to djevelhundstatuer til pynt. Hva med en djevelhund rundt halsen i NRK?). Men der får heller ikke muslimer ha på hodedekke, hva det nå enn heter (hijab etc). De vil at man ikke skal ha forutinntatte holdninger om hvem NRK eller deres journalister er. Men tankene mine får du aldri, som en dame skrev en bok om - som jeg faktisk leste frivillig da jeg var tenåring, siden min venninne hadde den hjemme hos seg, pluss "Jeg lovte deg aldri en rosenhave", som hun også hadde. Det var ikke det at jeg ikke leste bøker hjemme også. Jeg leste mange av bøkene i seriene "Det Beste" som min mor abonnerte på, blant annet om en autist som var som om han satt i en glassboble, og jeg gråt av sympati. Lite visste jeg at jeg en gang skulle få en selv. Dessuten leste jeg mange både kristne og ikke-kristne barnebøker, barneblader og diverse hefter/tegneserier og det var veldig mye nynorsk i hylla, da min far ga oss en sånn rund liten metallknapp til å ha på brystet: "Snakk dialekt, skriv nynorsk". Jeg la den i skuffen, men min bror gikk over til nynorsk, og har hatt det som hovedmål siden da, så pappas "evangelisering" fungerte. Jeg fikk 5 i nynorsk i tredje gymnasklasse, og skjønte ikke bæra.

Eg vil ha ein liten hund (nynorsk)

Miks - Anita Hegerland -- Jeg vil ha en liten hund (bokmål)

I Russland har de bestemt seg for å verne om sin kristne kulturarv, uansett hvor mange besøkende fra utlandet de får, om de så skulle bosette seg. Ethvert land har lov til å ha sine egne regler, om de så ønsker å leve etter islam. Bare man ikke undertrykker noen... Kanskje er det slik at noen av "landsbeboerne" /innbyggerne burde vise litt hensyn og ikke undertrykke "husordensreglene" på harde "møkka" bare for å tvinge igjennom sin vilje? Kanskje er det noen ganger sant at det er best å søke til sine egne, og dra til et land hvor man føler seg mer hjemme? At alle land og alle mennesker på død og liv skal være som en selv, hvis ikke "invaderer" man dem, er temmelig autoritært. Ditt hus er ikke mitt hus, og mitt hus er ikke ditt hus. Gjestfrihet, respekt og toleranse er ikke lett, og vanligvis har det endt veldig galt.

 

Med vennlig hilsen,

---

Mer nynorsk: Kor e alle heler hen? Wohin haben alle die "helten" gegangen? ("hen" sa vi før i tiden her i Norge, men det er altfor dansk, så nå er det forbudt å "gå hen"). "Hen" er nå ordet for transer; "han", "hun" og "hen". Blir det for komplisert, skriver man bare "h*n",

Village People - Sodom and Gommorrah Sådom'a og Gomårra (ev Goættmidda')

  Miks - Paul Mccartney and David Gilmour - Watch in HD

ACAPPELLA - Everybody Said (But Nobody Did)

Acappella-gjengen er noen artigkarer

Acappella- every body said ("hvit" dansing med skråblikk)


Take 6 - The biggest part of me

Billy Preston ble utsatt for seksuelle overgrep som niåring. Hans kjære mor trodde ham ikke. Han led under "mørke skyer" i sin barndom, sies det. Senere stod han frem som homofil, som han levde som hele sitt liv. Han hadde store kvaler, helt til slutten, "noen stjal min sang".

I Wrote A Simple Song - Alternate Recording

  • For 6 år siden
  • sett 8 195 ganger
A rare alternate recording of Billy Preston's 1971 hit song "I wrote a simple song. This version does not include a string section or ...

Billy Preston - Legend - The Story

 


Nå hopper vi helst over alle "fornærmende/krenkende" vers om Gud i Norges nasjonalsang, siden det kan krenke våre nye landsmenn... siden de vet at det er "pappaen til Jesus" det er snakk om...? Hva med sjakkbrettmønstret flagg neste gang, og se hvem som vinner på det, med oss som brikker i noen ihuga "globalisters" spill?

 Miks - Lou Bega - Mambo No. 5 (A Little Bit Of...) (1999) HD


Flerkoneri, homofili, pedofili... "You name it, we've got it..." :) Til og med i Afghanistan og IS-styrkene

Søkeresultater

... OBS, hva sier jeg? Telle mine bananer (Tæll mine banana). Harry Belafonte synger litt om banantelling og Taliban:

BB KING - Someday Baby [1961

Tina Turner hadde fått nok av sin "landsfar" ("Old man") og sa "Adjøss!", men noen satt igjen og gråt og lurte på om hun også sa "Adjøss!" til dem...

Tina Turner Chokes Up When Talking About Robbie | Welcome to Sweetie Pie's | Oprah Winfrey Network

 Miks - Luther Vandross: "Take You Out" (Live at Rosie

En av verdens beste bassister:

   Miks - "Thank You Lord" Performed by Andrew Gouche & Friends

Andrew Gouche spiller i Chaka Khans band - og her øver de:

Miks - chaka band japan 2011

   Miks - Billy Joel - Everybody Has a Dream (Audio)

Luther Vandross - All The Woman I Need 

Otis Redding - (Sittin' On) The Dock Of The Bay (Official Video)

Å gi en liten knebøy for en "himmelsk konge" og ikke bare for de jordiske konger, kan være altfor vanskelig for de fleste, siden han sa noe så tåpelig som "Det du vil at andre skal gjøre mot deg, skal du også gjøre mot dem".... Andrae Crouch sang om "Dukk"...

   Miks - Andrae Crouch *Jesus Is Lord* "Live

Whitney Houston og hennes mor og bror (men ikke morbror) sang om en fantastisk rådgiver

Whitney Houston, Wonderful Counselor.mpg

Men kanskje er damer alt man trenger? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits