Svevende åndemanere, Jan Hanvold og Friis Larsen - Straks tilbake - Æ kvæles

Hadde dere brydd dere om oss så hadde dere ikke ledet oss inn i hendene på ulveledere

 


 © Blogginnlegg og fotografier (ikke musikkvideoer)

 

 

De er flinke til å håne alle som har lest noe annet enn manualen til pinsehøvdingenes konferanseundervisningsnotater - "Shaming", er det hva man kaller det?

Avisen Vårt Lands fatale holdning til Bibelen - Eksredaktøren i Vårt Land har hjerneceller og tenker selv og er ikke så hjernevasket som Dagen.

Les her.

I går fortalte min mann meg først at Finn Henrik (Friis) og Solveig Larsen ble intervjuet av Dagen, hvor de fortalte at de feiret at Donald Trump vant valget. Min mann fortalte meg at Trump hadde vunnet. Jeg har vært opptatt av å finne ut av andre ting, som for eksempel hvor jeg skal gjøre av alle tingene til min datter. Hun tok flyttelasset sitt (og sin kjærestes) hjem til meg, og i flere måneder har jeg holdt på med å pakke ut, sortere, vaske, "dirigere" i hvilken retning ledningsstumpene og diverse skulle (hvem som eide hva), og så pakket jeg alt ned igjen, kjøkkenutstyr inkludert. Alt fikk stå der i omtrent en uke - altså tilbake igjen i uteboden, hvor det hele begynte i sommer - men så ble det plutselig minus fire kuldegrader eller mer og de elektriske tingene kan teoretisk sett bli ødelagt, særlig når det noen ganger kryper ned i minus tretti grader. Da krevdes det mot og armstyrke. Jeg måtte bære eskene inn igjen, og sortere ting tilbake dit de stod. Klær og diverse var allerede begynt å bli lettere fuktige. Særlig siden jeg manglet spiseskjeer, da min andre datter som har giftet seg trengte noen av de jeg hadde igjen i skuffen, måtte jeg pakke ting ut igjen. Det har vært et par flyttinger i løpet av de siste årene, og noen ganger vet jeg ikke hvor alle skjeene og resten av bestikket endte opp. Hos hennes kjæreste? Hvor ble det egentlig av min svigermors gamle grå metallmatboks? "Gudene vet", selv om jeg sa "Pass godt på den, for pappa er veldig glad i den." Noen har det litt travelt når de pakker, og ting går i alle retninger. Nå er jeg på jakt etter deres skjeer, som aldri har vært mine men siden de jo tross alt fikk våre forrige gang så går det vel greit. Vi får heller kjøpe oss nye når de flytter igjen. Noen ganger skjønner jeg min onkel som ofte sier: "Æ kvæles...!" (når det er tid for atter et familieselskap. Han er den fødte ungkar, men stiller opp og er "muntrasjonsråd"). Så det ble Trump, altså.

Deretter fortalte min mann meg at Jan Hanvold feiret med kake i sitt tv-studio at Trump har vunnet. Jeg leser ikke Dagen lenger, for de ignorerte alt jeg sa til dem i mine eposter angående artikler fra Veterans Today og spurte meg "Hva er det som er så galt med jødedom, da...?" etter at jeg hadde gitt dem flere linker til Texe Marrs sine studier som forteller hva det er som er galt med jødedom, i hvert fall burde det være det for kristne. Talmuds slangegud er ikke forenlig med Jahve og Jesus. Men det øret hører de ikke på. Jeg sendte dem denne, men den nådde ikke inn mellom ørene deres, for der er det trangere enn for den rike mann å komme seg inn i nåløyet i muren i, som er beregner på kun kameler, hvis man kritiserer deres hellige Israel-Jerusalem. Husker dere denne, Dagen, eller gadd dere noen gang å lese artikkelen? Zionists vs. Veterans: An American tragedy | Veterans Today Det var bare en masse rødstreker på alt jeg skrev, og fjernet mine Facebook-kommentarer på deres diskusjonsforum, enda jeg var saklig og ikke skrev noe stygt, for å understreke at det er de som er læreren og dommeren for "Guds folk" (så jeg er helt klart ikke en del av dem, jeg som er kvinne og skal holde kjeft, for de liker ikke "Debora-Jesabel-damer", med så mange rødstreker, akkurat slik som da kona til Lars Saaby Christensen gav meg rød strek under setninger som "Den gang Gud skrev Bibelen" og jeg mente det var opplagt "via Sine profeter", så det gadd jeg ikke å skrive, men det burde jeg, for jeg fikk bare 3 i bokmål, takk uansett, hun var svært dyktig, søt og egentlig sjarmerende, når jeg tenker etter. Jeg vet ikke om jeg har lest noen av hennes manns bøker, men så leser jeg ikke så mange bøker lenger, for jeg er "fed up" av bøker, generelt sett, for tiden).

For Trump og Co (Bush, og Finn Henrik Larsens favoritthelt Pat Robertson som er 33 grads frimurer, The 700 Club og Fox News) er på lag med Israel, Guds hellige land og utvalgte folk, så da får man bare dra til Sions fjell og ta på seg "kippaen" eller hva det heter, leke jøde og be ved Klagemuren, selv om Paulus sa at en kristen mann som ber med hodeplagg på hodet bringer skam over sitt hode, og så drar de rett hjem og leser om Paulus påbud til kvinner i forsamlingen (hold munn og ta på skaut), og lese Det gamle testamente med andektighet.

På Sandvik Folkehøyskole var det i fjor (eller forfjor... årene og tårene går så fort) en pinsehøvding som sukket og stønnet overfor forsamlingen over at de kristne ikke leser Det gamle testamente nok, noe som er veldig viktig. Han skrek sånn inn i mikrofonen, eller lydfolkene klarte ikke å dempe den, så jeg bare måtte gå ut for å berge hørselen. Sånn ellers var lydfolkene flinke gutter, men det var en liten glipp da. Kanskje fordi mannen var litt tunghørt og ropte litt ekstra mye i forhold til alle andre. Det var Israel han ville at vi skulle lese om og støtte også i dag. På veggen, i gangen ved toalettene - som alle passerte på vei til den store salen for å bli påmint om at dette var et "gudshus" - hang det et stort utskåret bilde av stjernen i Israelsflagget og tekst som oppmuntret til Israels-støtte.

Han var hyggelig å prate med på kjøkkenet, så det stod ikke på hyggelighet. Det gamle testamente har jo mye hyggelig å si angående hva man skal gjøre med "jødenes fiender, hedningene" ("Goyim", som Texe Marrs har forklart hva rabbinerne sier man skal gjøre med, under "Donkey-talk", som ikke må forveksles med Honkey Tonk ,eller hva det heter eller er... Må sjekke på youtube, for det står nok ikke noe om det i "GT" (er det en bil?). Innen jødedommen er ikke-jøder bare esler som er til for å tjene det jødiske folk som slaver ("Hello Donkey"), noe kjente rabbinere har gått god for, så for kristne er det temmelig dumt å gå tilbake til heksekraft. De som er så interessert i hva Paulus har å si til kvinner burde jo ha fått med seg hva han sa til galaterne: "Hvem har forhekset dere?" De ville gå tilbake til "Loven" og bli rettferdiggjort ved å oppfylle loven (som også innebærer steining av horer, avgudstilbedere (mange kjente kristenspiritister), trollmenn (Benny Hinn) og avkapping av tyvers hender (utallige kristne kjente pinse- og karismatiske forkynnere og healeres hender. Gal 3

Ja, slik er det når pastorene er på jakt etter en mann eller kvinne som kan frelse Israel og deres Sionfjell, Klagemuren, og støtte dem i deres kamp for å få tak i alt Gud har lovt dem (hebreerne), bare palestinerne kan komme seg vekk så de får fjernet den moskeen der, i trosfrihetens navn (rive ned avgudstemplene, bare ikke frimurersystemet). Sions himmelske fjell får vente. Dit kommer man tidsnok uansett. I mellomtiden får man stå på Israels side (stedet som Jesus gråt over; Jerusalem som han ønsket å samle som kyllingene under hønevingen, men de ville ikke, for de ville bare slå profetene i hjel), og USAs utvalgte ledere som bruker å ta seg noen reiser til Jerusalem for å få godkjennelse til å eventuelt bli president, så som hun Palin-dama. Sarah, heter hun. "Du skal ikke ha andre guder enn meg", er ikke pastorenes favorittvers. De selv er guder, og det blir for skarp konkurranse med "the old man upstairs". De bedriver politikk, og forteller ikke folk om at de skal søke først Jesus og himmelens rike, men hvem de skal stemme på, enda Jesus ba Satan pelle seg vekk da han fristet ham med "verdensmakt", for hans (Jesus sitt) rike var ikke av denne verden. Politiske røverhuler, hvor alt man er ute etter er penger, har "frimenighetene" blitt til, i hvert fall de som på død og liv må ha en TV-kanal hvor de får fortelle alle hvor flinke de er til å gi til de fattige, enda Jesus sa at man skal gi sin gave i det skjulte, for hvis ikke har man allerede mistet sin lønn (han veltet pengevekslernes bord, hvor de solgte "duer"; eller "Hellig Ånd -sølvduesmykker" som på Arken i Sverige i "hans hus". På den måten har man fått en manual til å gjenkjenne hvor "hans hus" ikke er. Jahve bor ikke i Jerusalem. Der er frimurerguden oftest å se i ånden, i henhold til rabbiner Lau

Dessuten bor ikke Gud i hus bygd av menneskehender, men i menneskehjerter som er lydig Jesus og Hans Far (som har mange navn, men ikke Mammon). At folk som Howard Browne er mentoren til Jan Hanvold burde skremme vannet av de fleste. At han gjerne skulle ha vært på tusen møter med Benny Hinn, som han selv har sagt, er visst ikke noe problem for hans støttepartnere, enda herr Hinn, kristenspiritisten, har sagt at Kathryn Kuhlman kommer med beskjed fra Guds trone til ham; med "ord fra Gud", og han har nøkkelen til hennes og Aimee McPhersons gravsteder fordi "den hellige ånd hviler over deres bein". Han går til gravstedene til sine kvinnelige åndehelter for å bli fylt av sin egen personlige "hellige ånd"; som gir ham styrke til å utføre undere så som å få folk til å "dirre i luften"; oppheve tyngdekraften, noe jeg selv så på TV. Han la hånden på en person og personen stod og dirret baklengs i luften som i en "S", noe som burde ha fått ham til å miste balansen, men det gjorde det ikke. Benny Hinn kunne ha tjent store penger på sirkus og tivoli som slike som får folk til å sveve i luften. Benny Hinn har jo sagt selv at han tror at mennesker har fløyet en gang. Selv tar han bare flyet sitt fra show til show, og får godt betalt, mens han hylles av folk som Hanvold og Co.

 

Informasjon om kjente frimurere innen TV-bransjen:

Tower of Infamy - A Rogues' Gallery - Texe Marrs - 

The 700 Club PSYCHICS - Jesus is Savior 

Wolve's In Sheep's Clothing! - Jesus is Savior 

 

Det første som skjer etter valgseieren er at Trump og Netanyahu føler veldig sterkt behov for å møtes

 

Ceasing the Ceasefire - Clashes erupt in Eastern Ukraine

Trump is the Anti-Obama, Just Like Obama Was the Anti-Bush (But It's All a Con Game)

Trump Effect? New Zealand real estate sees spike in American interest

Open Letter to President-Elect Donald Trump

Did Russia really invade Crimea? And what hath Donald J. Trump wrought?

We "conspiracy theorists" won - so why aren't I celebrating?

Syrian War Report - November 9, 2016: Russian Navy Is Ready to Strike Terrorists in Aleppo

1933: Trump Elected Chancellor

China's Growing Amphibious Capabilities (Part 2)

Chemical weapons "red line" crossed in Syria - but not by Assad!

Kung Fu Israeli Adventures in the Mediterranean

COINTELPRO II: The FBI Informant Army and Donald Trump VI (updated)

Syrian War Report - November 8, 2016: Syrian Army Liberates Key Areas in Aleppo City

Former International Court of Justice Judge: Dick Cheney Needs to Be Trialed

Report: US Focuses on Raqqa after Damascus, Moscow Gain Upper Hand in Aleppo

Leader of Hezbollah al-Nujaba: General Soleimani in Iraq

Post-Election To-Do List

For Hanvold og Larsen - og andre: (særlig kristne, i Midtøsten)

Press TV: Duff Buries the Trump/ISIS Lie Machine

Trump is Israel's puppet - Netanyahu is the puppet master

Hillary vs. Donald: Our Archetypal "Bad Parents"

PART I: When America Became the Dark Force


 

Er det rart sangen "Mandag morra blues" ble skrevet?"

Shirley Caesar - How Many Will Be Remembered

"Ingen grunn til bekymring"

The Winans - Ain't No Need to Worry

Det var en gang en norsk synsk mann som kom på besøk til en gård, muligens i "embeds medfør", og så begynte plutselig dyrene på gården å bråke, raute, breke, vrinske og bjeffe - eller hvilke lyder de nå enn hadde - og da svarte han: "De bare ser 'følget' mitt." Er det ikke på tide at norske kjendispastorer kvitter seg med "følget" sitt, i det minste for dyrenes skyld, for at dere ikke bryr dere om mennesker og/eller Jesus har vi skjønt for lenge siden?

Heavy Load - Joe Ligon

Jeg har vært på kun ett møte hos Jan Hanvold i Drammen, fordi det skulle komme en amerikansk mørkhudet sanger dit (vi får ikke lov til si "neger"). Han fikk meg til å gråte, for han sang "køntri". Egentlig var det fint, og egentlig var det ikke "Køntrien" som skuffet meg mest, men at da han skulle prate - og tolken tolke - så kniste de så mye i en hel time eller to at de ikke fikk til å si et eneste "vettugt" ord. Og under forbønnen ulte folk rundt meg som ulver. Jeg lurte på om jeg hadde havnet på "asylet", enda så mye jeg har sett i mitt liv på Livets Ord, Arken, Oslo Kristne Senter, Kristent Fellesskap og en pinsemenighet jeg besøkte (i underkant av ti ganger, før det ble for mye "hodedytting"). Men jeg elsker Rance Allen og hans to biologiske ("kjødelige" er et betent ord i kristne sammenhenger) brødre:

 

Make Me Wanna Dance - The Rance Allen Group

Vi skal ta dere til "Det lovede land":

Les Humphries Singers - We'll fly you to the promised Land 

Les Humphries Singers - We are goin' down Jordan

Bommet bare litt, men det er helt, helt "ålreit" der, noen ganger:

Ry Cooder, Terry Evans - Down In Mississippi

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits